LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
τουλαχιστον απ αυτον και τον δασκαλο μαθαμε μπαλα
Αποκλείεται να έμαθες από αυτούς μαν, η γεωργού κι ο αλέφαντος ξέρουν από μπάλα
τουλαχιστον απ αυτον και τον δασκαλο μαθαμε μπαλα
ο τσαρλυ γιατρε ειναι μαθητης του γεωργιου αλλα 1-2 φορες που τον ακουσα ξερει πολυ μπαλα αλλα δεν κανει για ραδιοφωνο η τηλεοραση,εχει ενα στυλ μονοκοματο μονο μπαλα και τπτ αλλο ουτε χαβαλε ουτε μια αποψη για αλλο θεμα τπττσάρλυ στον ΣΠΟΡΦΜ (παλιότερα ΣΕΝΤΡΑΦΜ)
ελα γιατρε?Αποκλείεται να έμαθες από αυτούς μαν, η γεωργού κι ο αλέφαντος ξέρουν από μπάλα
Και είναι και λίγο κολλημένος θα πρόσθετα...ο τσαρλυ γιατρε ειναι μαθητης του γεωργιου αλλα 1-2 φορες που τον ακουσα ξερει πολυ μπαλα αλλα δεν κανει για ραδιοφωνο η τηλεοραση,εχει ενα στυλ μονοκοματο μονο μπαλα και τπτ αλλο ουτε χαβαλε ουτε μια αποψη για αλλο θεμα τπτ
ο τσαρλυ γιατρε ειναι μαθητης του γεωργιου αλλα 1-2 φορες που τον ακουσα ξερει πολυ μπαλα αλλα δεν κανει για ραδιοφωνο η τηλεοραση,εχει ενα στυλ μονοκοματο μονο μπαλα και τπτ αλλο ουτε χαβαλε ουτε μια αποψη για αλλο θεμα τπτ
εβγαλες νοημα γιατρε απο αυτο που εγραψες εσυ?Με το Μανώλη Καψή τι σχέση έχεις;
εβγαλες νοημα γιατρε απο αυτο που εγραψες εσυ?
τελικα γιατρε εισαι σφιχτερ?
Θυμάμαι τότε που ήταν στο έξτρα με τη βυζαρού τη γλάστρα την Άξια, που είχε πάρει ένας πυρφόρος τηλέφωνο κι είχε πει ένα ποίημα και λέει στο τέλος ο γεωργίου ''Βιζυηνός;''
εσενα ποιος σου εμαθε μπαλα γιατρε?Διαβασαμε και το καλυτερο ανεκδοτο.....καποιους λεει τους εμαθε μπαλλα ο Γεωργιου!!!!!!!!
ο χελακης το πειρατικο κατεβηκε και μετα δημαρχος καλλιθεας και πηρε τα αρχιδια μου τι μου θυμηζετεεσενα ποιος σου εμαθε μπαλα γιατρε?
ο χελακης το πειρατικο κατεβηκε και μετα δημαρχος καλλιθεας και πηρε τα αρχιδια μου τι μου θυμιζετε
11χρονια βολοδερνα στη β και γ ΕΠΣΑ.....δεν περιμενα απο τον μαλακα να μου μαθει τιποτα....εχει κλωτσησει το τοπι ποτε?εσενα ποιος σου εμαθε μπαλα γιατρε?
Γιατί ποιος δημοσιογράφος το έχει κλωτσήσει;11χρονια βολοδερνα στη β και γ ΕΠΣΑ.....δεν περιμενα απο τον μαλακα να μου μαθει τιποτα....εχει κλωτσησει το τοπι ποτε?
και εμαθες μπαλα απο το ερασιτεχνικο γιατρε?11χρονια βολοδερνα στη β και γ ΕΠΣΑ.....δεν περιμενα απο τον μαλακα να μου μαθει τιποτα....εχει κλωτσησει το τοπι ποτε?
Ναι με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α., αφού βέβαια πρώτα τα είχε κονομήσει χοντρά με το "πειρατικό"
και εμαθες μπαλα απο το ερασιτεχνικο γιατρε?
αυτα να τα λες εδω να γελαμε μεταξυ μας μην τα λες παρα εξω με τις πετρες θα σε παρουν