Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.506
- Πόντοι
- 12.756
ναι γιατρε δεν ειναι στο dna μας η μπαλα
ακομη και στην α εθνικη οι ελληνες παικτες στερουνται τα βασικα
τριπλα,πασα,κοντρολ
μην ξεχνας Γιατρε μου και την σεντρα
ναι γιατρε δεν ειναι στο dna μας η μπαλα
ακομη και στην α εθνικη οι ελληνες παικτες στερουνται τα βασικα
τριπλα,πασα,κοντρολ
ναι και η σεντρα αλλα το μεγαλυτερο μειον του ελληνα παικτη κατε με ειναι οτι δεν μπορει να δωσει πασα υπο πιεσημην ξεχνας Γιατρε μου και την σεντρα
τον πλακωσε λεει στις μαπες τον πουρουπου γιατρε τοτε στον αλφα
αυτο το περιστατικο λες γιατρε?
Μέσα μου το ξέρω ότι έτσι είναι,αλλά δεν θέλω να το παραδεχτώ...καθαρα μπασκετικος λαος ειμαστε , η μπαλα δεν κανει για μας , δεν το εχουμε το αθλημα
εχω ενα φιλο (και τωρα το πασχα που κατεβηκα στο χωριο) παιζει σε μια ομαδα α τοπικο στη σερρες και πηγα να τον δω
μου ελεγε ετσι ομαδα εχουμε αλλιως παιχταραδες εχουμε μεσα
παω να δω λοιπον τον αγωνα
βλεπω στην αρχη την αντιπαλη ομαδα εχει 2 σεντερ μπακ παλαιστες ελληνορωμαικης το λιγοτερο
μιλαμε τωρα η ομαδα του δικο μου εχει κανει στο πρωτο ημιχρονο 400 ευκαιριες τα σεντερ μπακ τα αντιπαλα ξερνουσαν αλλα γκολ δεν βαζαν ουτε με αιτηση
ο αντιπαλος τερματοφυλακας εχει στησει τραπεζακι με φραπε καρεκλα και τα σουτ πανω απο την εστια του περνουσαν 15-20 μετρα το λιγοτερο
ειχε πισω απο τις εστιες συρματα(γιατι ξεραν οι ανθρωποι τι γινεται )στο τελος του αγωνα τα ειχαν γκρεμισει
Χίλια δίκια έχεις παθολόγε μου...ναι και η σεντρα αλλα το μεγαλυτερο μειον του ελληνα παικτη κατε με ειναι οτι δεν μπορει να δωσει πασα υπο πιεση
εκει χανεται το τοπι,χανει η μανα το παιδι και το παιδι τη μανα
οταν βρεθει ελληνας να το μαρκαρουν 2 η 3 αντιπαλοι εκει γινεται μεγα πανηγυρι το λαθος σιγουρο
Όποτε θες σε παίζω ένα μονόΓια τους 2-3 παπαρες....καλυτερα να παιζεις το τοπι στα ερασιτεχνικα,παρα να παιζεις το πουλι σου...αιντε γιδια....
Αν φροντισεις για γιατρο,ασθενοφορο και μπυρες....μεσα!!!!Όποτε θες σε παίζω ένα μονό
μακάρι να αναλάμβανε καμμια ομάδα να ειχαμε να ασχολούμασταν και με κάτι...Ρεσιτάλ πάλι από τον κυρ-Νίκο απόψε. Θυμάται τότε που έπαιζαν στη Μίλαν ο Γουέχ(Ουεά) και ο Μπόμαν(Μπόμπαν) ενώ περιμένει να δει τι θα κάνει ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ, ο Μπόγιας!!!
και γω νομιζα οτι μιλαγε για τον σακη τσιωληΆρχισε πάλι τα τσιμπούκια στο Μουρίνιο ο κυρ-Νίκος. Από τώρα έβγαλε πρωταθλήτρια την Τσέλσι και καταδίκασε τη Ρεάλ.
Υ.Γ. Θυμήθηκε τη Μίλαν του Σάκι με τον Μπαλντίνι και τον Πεσότι.