Νέα

Γιώργος Γεωργίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 374K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
Τυπε Θεε της περιληψης αν δεν βαριεσαι γραφεις αλλη μια περιληψη σαν και την προηγουμενη φορα τι ειπε ? γιατι ειμαι εκτος Ελλαδος και τον εχασα τον ξεδοντιαρη ...αν τον ειδες βεβαια .

Τον έχασα κι εγώ...

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6

Αυτός ο πρέζακας εμφανιζόταν κατά καιρούς και στον Τσουκαλά και έλεγε κι εκεί τις ίδιες ασυναρτησίες τύπε... Κάπως έτσι φαντάζομαι μια συζήτηση με Στελάρα12345 και Κότσο... Άνευ ουσίας, άνευ σημασίας...'Ενα χάος...

40_xronia_epityxies

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
97
Πόντοι
1
καλα τα λεει, τον παω με χιλια αλλα πλεον μαλλον επαναλαμβανεται και ενιοτε κουραζει. για να βγαλει το ψωμι του και να καταδειξει οτι ειναι διαφορετικος, λεει βλακειες απο ενα σημειο και επειτα και δεν παραδεχεται κανεναν και τιποτα. τον παρακολουθω συστηματικα απο το 1996. απλα βρηκε τροπο να ειναι σε επικαιροτητα κοντα 20 χρονια, γιατι να το αλλαξει? η κονομα ειναι σιγουρη. πολλα τα δικια που εχει και αλλα τοσα τα αδικα.  αυτα ετσι περιληπτικα για τον Γιωργαρο.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015

Σιγά μην είναι και Αλέν Ντελόν... Άλλ' αντ' άλλων είναι το σωστό, απ' τη φράση "άλλα αντί άλλων". Μάθετε επιτέλους ελληνικά ρε πούστη μου, γράφετε ό,τι ακούτε όπως το φαντάζεστε;

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Σιγά μην είναι και Αλέν Ντελόν... Άλλ' αντ' άλλων είναι το σωστό, απ' τη φράση "άλλα αντί άλλων". Μάθετε επιτέλους ελληνικά ρε πούστη μου, γράφετε ό,τι ακούτε όπως το φαντάζεστε;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης

ΣΕ ΒΛΈΠΩ ΠΟΛΎ Της Ορθογραφίας , αγόρι μου χαβαλέ κάνουμε δεν δίνουμε πανελλήνιες.......

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
ΣΕ ΒΛΈΠΩ ΠΟΛΎ Της Ορθογραφίας , αγόρι μου χαβαλέ κάνουμε δεν δίνουμε πανελλήνιες.......

Ναι είμαι πολύ της ορθογραφίας είναι η αλήθεια. Το ότι κάνουμε χαβαλέ δε σημαίνει ότι θα γράφουμε και σαν αγράμματοι.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Ελατε ρε λεβεντες τωρα εξακολουθειτε να ασχοληστε με οτι ξεβραζει το κυμα....ο κλασσικος τυπος του ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ....σουξε την εποχη της trash tv....ελεγε διαφορα,ετρωγε μυνησεις και μετα ετρεχε στα δικαστηρια κλαιγοντας και παρακαλωντας τους μυνητες να τον συγχωρησουν,γιατι αν καταδικαστει θα χασει τη δουλεια του...τοσο ξεφτιλας ειναι που ειχε βγαλει στη φορα το τραγικο προβλημα υγειας του παιδιου του,οταν το καφενειο του αρχισε να κανει κοιλια....τωρα βρηκε ενα περιθωριακο καναλι,λεει παλι τα ιδια και τα ιδια,σαν να βλεπεις σε βιντεο τις εκπομπες του στο καναλι 29.....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πάλι η ίδια μαλακοκουβέντα!!!Ενώ οι υπόλοιποι πολεμάνε το κατεστημένο... :2funny:
Και ποιος σου είπε ρε sanim ότι ταυτιζόμαστε με όσα λέει και δεν τον ακουμε απλά για τον χαβαλέ ,για τις ατάκες και την αντιπαράθεση απόψεων με τους ακροατές?
Και φυσικά αν σου πούμε να μας πεις ποιον θεωρείς σοβαρό θα πέσει τρελό γέλιο με τον γλυκανάλατο γλύφτη ρουφιανάκο που θα αναφέρεις...τουλάχιστον ο Γεωργίου παρά την έπαρση και γραφικότητα του ανήκει σε αυτούς που έχουνε παίξει τα λιγότερα "παιχνίδια" των "μεγάλων" και δεν έχει υπάρξει γραφείο τύπου και ρουφιανάκι στον βαθμό που το έχουνε κάνει πολλοί σοβαροφανείς...ίσως και λόγω συγκυριών!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ρε παιδια σορρυ αλλα επειδη δεν ειχα ιντερνετ και εχασα επεισοδια ο γεωργιου εχει ζωντανη εκπομπη καπου;;

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
ρε παιδια σορρυ αλλα επειδη δεν ειχα ιντερνετ και εχασα επεισοδια ο γεωργιου εχει ζωντανη εκπομπη καπου;;

Δευτέρα 10-12 και επανάληψη 3-5 στο Action24, πρώην TVMagic αν δεν κάνω λάθος....μπορείς να το δεις και μέσω ίντερνετ από δω...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Πάλι η ίδια μαλακοκουβέντα!!!Ενώ οι υπόλοιποι πολεμάνε το κατεστημένο... :2funny:
Και ποιος σου είπε ρε sanim ότι ταυτιζόμαστε με όσα λέει και δεν τον ακουμε απλά για τον χαβαλέ ,για τις ατάκες και την αντιπαράθεση απόψεων με τους ακροατές?
Και φυσικά αν σου πούμε να μας πεις ποιον θεωρείς σοβαρό θα πέσει τρελό γέλιο με τον γλυκανάλατο γλύφτη ρουφιανάκο που θα αναφέρεις...τουλάχιστον ο Γεωργίου παρά την έπαρση και γραφικότητα του ανήκει σε αυτούς που έχουνε παίξει τα λιγότερα "παιχνίδια" των "μεγάλων" και δεν έχει υπάρξει γραφείο τύπου και ρουφιανάκι στον βαθμό που το έχουνε κάνει πολλοί σοβαροφανείς...ίσως και λόγω συγκυριών!
Σωστός...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
βλακεια που δεν υπαρχει και ολοκληρει η εκπομπη μετα το τελος της

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
τουλαχιστον απ αυτον και τον δασκαλο μαθαμε μπαλα απο τους σωτηρακοπουλους και τους αλλους εμαθε κανεις τπτ εκτος απο την ιστορια του ποδοσφαιρου? :think:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
τουλαχιστον απ αυτον και τον δασκαλο μαθαμε μπαλα απο τους σωτηρακοπουλους και τους αλλους εμαθε κανεις τπτ εκτος απο την ιστορια του ποδοσφαιρου? :think:

τσάρλυ στον ΣΠΟΡΦΜ (παλιότερα ΣΕΝΤΡΑΦΜ) :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom