You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιώργος Γεωργίου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 374K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.022
- Πόντοι
- 5.015
Τυπε Θεε της περιληψης αν δεν βαριεσαι γραφεις αλλη μια περιληψη σαν και την προηγουμενη φορα τι ειπε ? γιατι ειμαι εκτος Ελλαδος και τον εχασα τον ξεδοντιαρη ...αν τον ειδες βεβαια .
Τον έχασα κι εγώ...
Lime Soda
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Αυτός ο πρέζακας εμφανιζόταν κατά καιρούς και στον Τσουκαλά και έλεγε κι εκεί τις ίδιες ασυναρτησίες τύπε... Κάπως έτσι φαντάζομαι μια συζήτηση με Στελάρα12345 και Κότσο... Άνευ ουσίας, άνευ σημασίας...'Ενα χάος...
Επισκέπτης
άλλα νταλλών
40_xronia_epityxies
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Like
- 97
- Πόντοι
- 1
καλα τα λεει, τον παω με χιλια αλλα πλεον μαλλον επαναλαμβανεται και ενιοτε κουραζει. για να βγαλει το ψωμι του και να καταδειξει οτι ειναι διαφορετικος, λεει βλακειες απο ενα σημειο και επειτα και δεν παραδεχεται κανεναν και τιποτα. τον παρακολουθω συστηματικα απο το 1996. απλα βρηκε τροπο να ειναι σε επικαιροτητα κοντα 20 χρονια, γιατι να το αλλαξει? η κονομα ειναι σιγουρη. πολλα τα δικια που εχει και αλλα τοσα τα αδικα. αυτα ετσι περιληπτικα για τον Γιωργαρο.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.022
- Πόντοι
- 5.015
άλλα νταλλών
Σιγά μην είναι και Αλέν Ντελόν... Άλλ' αντ' άλλων είναι το σωστό, απ' τη φράση "άλλα αντί άλλων". Μάθετε επιτέλους ελληνικά ρε πούστη μου, γράφετε ό,τι ακούτε όπως το φαντάζεστε;
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Σιγά μην είναι και Αλέν Ντελόν... Άλλ' αντ' άλλων είναι το σωστό, απ' τη φράση "άλλα αντί άλλων". Μάθετε επιτέλους ελληνικά ρε πούστη μου, γράφετε ό,τι ακούτε όπως το φαντάζεστε;
Επισκέπτης
ΣΕ ΒΛΈΠΩ ΠΟΛΎ Της Ορθογραφίας , αγόρι μου χαβαλέ κάνουμε δεν δίνουμε πανελλήνιες.......
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.022
- Πόντοι
- 5.015
ΣΕ ΒΛΈΠΩ ΠΟΛΎ Της Ορθογραφίας , αγόρι μου χαβαλέ κάνουμε δεν δίνουμε πανελλήνιες.......
Ναι είμαι πολύ της ορθογραφίας είναι η αλήθεια. Το ότι κάνουμε χαβαλέ δε σημαίνει ότι θα γράφουμε και σαν αγράμματοι.
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Σωστός...Ναι είμαι πολύ της ορθογραφίας είναι η αλήθεια. Το ότι κάνουμε χαβαλέ δε σημαίνει ότι θα γράφουμε και σαν αγράμματοι.
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
Ελατε ρε λεβεντες τωρα εξακολουθειτε να ασχοληστε με οτι ξεβραζει το κυμα....ο κλασσικος τυπος του ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ....σουξε την εποχη της trash tv....ελεγε διαφορα,ετρωγε μυνησεις και μετα ετρεχε στα δικαστηρια κλαιγοντας και παρακαλωντας τους μυνητες να τον συγχωρησουν,γιατι αν καταδικαστει θα χασει τη δουλεια του...τοσο ξεφτιλας ειναι που ειχε βγαλει στη φορα το τραγικο προβλημα υγειας του παιδιου του,οταν το καφενειο του αρχισε να κανει κοιλια....τωρα βρηκε ενα περιθωριακο καναλι,λεει παλι τα ιδια και τα ιδια,σαν να βλεπεις σε βιντεο τις εκπομπες του στο καναλι 29.....
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Πάλι η ίδια μαλακοκουβέντα!!!Ενώ οι υπόλοιποι πολεμάνε το κατεστημένο...
Και ποιος σου είπε ρε sanim ότι ταυτιζόμαστε με όσα λέει και δεν τον ακουμε απλά για τον χαβαλέ ,για τις ατάκες και την αντιπαράθεση απόψεων με τους ακροατές?
Και φυσικά αν σου πούμε να μας πεις ποιον θεωρείς σοβαρό θα πέσει τρελό γέλιο με τον γλυκανάλατο γλύφτη ρουφιανάκο που θα αναφέρεις...τουλάχιστον ο Γεωργίου παρά την έπαρση και γραφικότητα του ανήκει σε αυτούς που έχουνε παίξει τα λιγότερα "παιχνίδια" των "μεγάλων" και δεν έχει υπάρξει γραφείο τύπου και ρουφιανάκι στον βαθμό που το έχουνε κάνει πολλοί σοβαροφανείς...ίσως και λόγω συγκυριών!
Και ποιος σου είπε ρε sanim ότι ταυτιζόμαστε με όσα λέει και δεν τον ακουμε απλά για τον χαβαλέ ,για τις ατάκες και την αντιπαράθεση απόψεων με τους ακροατές?
Και φυσικά αν σου πούμε να μας πεις ποιον θεωρείς σοβαρό θα πέσει τρελό γέλιο με τον γλυκανάλατο γλύφτη ρουφιανάκο που θα αναφέρεις...τουλάχιστον ο Γεωργίου παρά την έπαρση και γραφικότητα του ανήκει σε αυτούς που έχουνε παίξει τα λιγότερα "παιχνίδια" των "μεγάλων" και δεν έχει υπάρξει γραφείο τύπου και ρουφιανάκι στον βαθμό που το έχουνε κάνει πολλοί σοβαροφανείς...ίσως και λόγω συγκυριών!
Επισκέπτης
Ναι είμαι πολύ της ορθογραφίας είναι η αλήθεια. Το ότι κάνουμε χαβαλέ δε σημαίνει ότι θα γράφουμε και σαν αγράμματοι.
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ρε παιδια σορρυ αλλα επειδη δεν ειχα ιντερνετ και εχασα επεισοδια ο γεωργιου εχει ζωντανη εκπομπη καπου;;
Δευτέρα 10-12 και επανάληψη 3-5 στο Action24, πρώην TVMagic αν δεν κάνω λάθος....μπορείς να το δεις και μέσω ίντερνετ από δω...
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Σωστός...Πάλι η ίδια μαλακοκουβέντα!!!Ενώ οι υπόλοιποι πολεμάνε το κατεστημένο...
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
τουλαχιστον απ αυτον και τον δασκαλο μαθαμε μπαλα απο τους σωτηρακοπουλους και τους αλλους εμαθε κανεις τπτ εκτος απο την ιστορια του ποδοσφαιρου?
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
τουλαχιστον απ αυτον και τον δασκαλο μαθαμε μπαλα απο τους σωτηρακοπουλους και τους αλλους εμαθε κανεις τπτ εκτος απο την ιστορια του ποδοσφαιρου?
τσάρλυ στον ΣΠΟΡΦΜ (παλιότερα ΣΕΝΤΡΑΦΜ)