Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Οποιος ψηφίζει εναν απο αυτους τους δυο ειναι ΗΛΙΘΙΟΣ, και μην μου αρχισεις το παραμυθι τι αλλο να γινει κλπ. Το ιδιο ελεγε ο Προδοτης Τσολακογλου, το ιδιο ελεγαν οι συνεργατες - δοσιλογοι των Γερμανων. 'Τι αλλο να γινεί','Ο Χιτλερ ειναι ισχυρος', 'Εμεις ειμαστε μικροι' 'Οι γερμανοι ειναι φιλοι μας θελουν το καλο μας να συνεργαστουμε!!', Τελικα ειμαστε λιγο λαος δοσιλογων....

επιμένω

δηλαδή εσύ ποιόν/ποιά/ποιό προτείνεις???

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
δηλαδή εσύ ποιόν/ποιά/ποιό προτείνεις???
οποιον ανεξαρτητα πολιτικης παραταξης ακουσει τον λαο !!!! και κανει 1 πραξει την τιμωρια τον υπευθινον αυτης της καταστασης 2 αναλησει και πει στον λαο ακριβος τι που και ποσα χρωσταει δινοντας στον λαο την δινατοτητα να αποφασισει για την τυχη του!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥς Ο ΛΑΟς ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ !!!!!!!!! το προσοπο αυτο οπος εγινε σε ολες της σοβαρες κρισης της νεωτερης ελληνικης ιστοριας θα εμφανιστη απο εκει που κανενας δεν το περιμενει οπος εγινε στον παρελθον σε ολες της μεγαλες εθνικες καταστροφες!!!!! ο ΛΑΟς ΜΑς ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΟς !!! ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ!!!! ΑΚΟΜΑΤΙΣΤΑ  αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη!!!!! και ενα ειναι σιγουρο αυτοι πρεπει να φιγουν ΤΩΡΑ!!!!!! ΕΙΝΑΙ ασχετοι ηλιθιοι ανθεελληνες

Επισκέπτης
Kλειστο πια το κουτακι μας πεθανες...τοση μαλακια πια?Ο Γιωργακης ηδη μετρα μερες και το ξερει.Το θεμα ειναι πως ο επομενος ειναι και αυτος στο κολπο,ολοι ειναι πιονια των μασονων και των σιονιστων.Λαικη κινητοποιηση ΑΜΕΣΑ ολοι στο πλευρο των αγανακτισμενων γιατι χανομαστε!

Ποιον προτείνεις εσύ για αρχηγό της χώρας;;; για να ε δούμε....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
οποιον ανεξαρτητα πολιτικης παραταξης ακουσει τον λαο !!!! και κανει 1 πραξει την τιμωρια τον υπευθινον αυτης της καταστασης 2 αναλησει και πει στον λαο ακριβος τι που και ποσα χρωσταει δινοντας στον λαο την δινατοτητα να αποφασισει για την τυχη του!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥς Ο ΛΑΟς ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ !!!!!!!!! το προσοπο αυτο οπος εγινε σε ολες της σοβαρες κρισης της νεωτερης ελληνικης ιστοριας θα εμφανιστη απο εκει που κανενας δεν το περιμενει οπος εγινε στον παρελθον σε ολες της μεγαλες εθνικες καταστροφες!!!!! ο ΛΑΟς ΜΑς ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΟς !!! ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ!!!! ΑΚΟΜΑΤΙΣΤΑ  αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη!!!!! και ενα ειναι σιγουρο αυτοι πρεπει να φιγουν ΤΩΡΑ!!!!!! ΕΙΝΑΙ ασχετοι ηλιθιοι ανθεελληνες

ρε δεν ζητάω χαρακτηριστικά... όνομα θέλω...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
οταν ψιφησει ο λαος θα μαθεις και ονομα και ολα!!!! κοματοβλακα αυτα ειναι τα εκβιαστικα δηληματα του δικοματισμου !!! ΤΕΛΕΙΟΣΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ!!!! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
οταν ψιφησει ο λαος θα μαθεις και ονομα και ολα!!!! κοματοβλακα αυτα ειναι τα εκβιαστικα δηληματα του δικοματισμου !!! ΤΕΛΕΙΟΣΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ!!!! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!

μην πεις τι θα ψηφισει ο λαος. εσυ πες ΠΟΙΟΝ θα ψηφιζες.
ενα ΟΝΟΜΑ.
ΜΟΝΟ.

Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1

URL]]

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

ο λαός ψήφισε και θα ξαναψηφίσει.. μου λές ένα όνομα να ψηφίσω και εγώ... ή μήπως δεν έχεις ????

Ποιόν?????

(1) Γιωργάκη
(2) Αντωνάκη
(3) Αλέκα
(4) Τσιπράκο
(5) Ντορούλα
(6) Κουβέλη
(7) Δημαρά
(8) Χρυσόγελο
(9) Καρατζαφέρη
(10) Μιχαλολιάκο
(11) ..
(12) ..

(99) ...

Γράψε επιτέλους ένα όνομα να ψηφίσει ο λαός...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
μην πεις τι θα ψηφισει ο λαος. εσυ πες ΠΟΙΟΝ θα ψηφιζες.
ενα ΟΝΟΜΑ.
ΜΟΝΟ.
ΚΟΜΑΤΟΣΚΗΛΑ τελειοσατε!!!!!!!! και δεν εχετε καταλαβει ακομα οτι τα ιδια τα αφεντικα σας θα σας δωσουν ξερα για να γλητοσουν το κεφαλι τους !!! ΤΕΛΟς!!!!!!!!!!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
ΚΟΜΑΤΟΣΚΗΛΑ τελειοσατε!!!!!!!! και δεν εχετε καταλαβει ακομα οτι τα ιδια τα αφεντικα σας θα σας δωσουν ξερα για να γλητοσουν το κεφαλι τους !!! ΤΕΛΟς!!!!!!!!!!

Ονοματάκι εχεις να μου πεις να ψηφισω?
Ποιον θεωρεις κατάλληλο?

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ο λαός ψήφισε και θα ξαναψηφίσει.. μου λές ένα όνομα να ψηφίσω και εγώ... ή μήπως δεν έχεις ????

Ποιόν?????

(1) Γιωργάκη
(2) Αντωνάκη
(3) Αλέκα
(4) Τσιπράκο
(5) Ντορούλα
(6) Κουβέλη
(7) Δημαρά
(8) Χρυσόγελο
(9) Καρατζαφέρη
(10) Μιχαλολιάκο
(11) ..
(12) ..

(99) ...

Γράψε επιτέλους ένα όνομα να ψηφίσει ο λαός...
ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ ΔΑΓΚΟΤΟ  ΚΟΜΑΤΟΣΚΗΛΑ ΤΕΛΕΙΟΣΑΤΕ!!!!!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

εσυ αεροφλοτ και σιβηρια

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ονοματάκι εχεις να μου πεις να ψηφισω?
Ποιον θεωρεις κατάλληλο?

αστον δρόμα.. .. είναι ακόμη ένας από τους μόνιμα αγανακτισμένους και μηδέποτε ευχαριστημένους οι οποίοι όμως θα ψηφίσουν τα ίδια και τα ίδια...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εσυ ποιον θες να κυβερνησει. ειπαμε θα σφαξουμε τα κομματοσκυλα.
ΠΟΙΟΣ θα ερθει μετα? ποιον θες?
ονοματακι δεν εχει?

προφανώς κανένα από τα Νεφελίμ ή τα Ελοχίμ θα εννοεί ο παίκτης...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΕΠΙ ΠΡΟΣΟΠΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ αποφασισει ακομα περιμενο της εξελιξεις!! μεσα απο της οποιες θα βγουν τα καινουργια δεδομενα OPOS ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΟΛΕς ΤΗς ΜΕΓΑΛΕς ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕς  ΣΤΗΝ ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑς τα παλια τελειοσαν!!!!!!! αλλα μεγαλε μου δημοκρατη εση εκτος ΑΠΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙς ΓΙΑ ΠΕς ΜΑς ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΡΟΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΗΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εγώ προ πολλού έχω δηλώσει οιός θέλω να κυβερνήσει..

Συνημμένα

• Stefanos Manos.jpg
    Stefanos Manos.jpg
    42,7 KB · Εμφανίσεις: 16

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom