MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.187
- Πόντοι
- 4.365
Πο ρε πουστη...αρχισαν μαζικως οι αφιξεις μαλακων...Μην εισαι βλακας ρε αβραμη,αποκλειεται να υπαρχει καποιος που να παιρνει στα σοβαρα τον τυπο.
Πο ρε πουστη...αρχισαν μαζικως οι αφιξεις μαλακων...Μην εισαι βλακας ρε αβραμη,αποκλειεται να υπαρχει καποιος που να παιρνει στα σοβαρα τον τυπο.
ο πικατσου?Καλα στο τσακ ειμαι να σου πω ποιος ειναι για να σου κοπει το γελιο μαλακα αλλα κρατιεμαι...εισαι ντιπ βλακας μπεσα
Δεν πας καπου αλλου να μιλας για αεκ,βαζελια κτλ?Εδω ειναι για ενηλικουςΤωρα τι ρωτας και εσυ βρε μαλακα γαμω τον Σισσε σου.αντε μην μου την δωσει και τον αγορασω και τον κανω δωρο στην ΑΕΚ.
Γιατι,εχετε παρτι?Πο ρε πουστη...αρχισαν μαζικως οι αφιξεις μαλακων...
Ρε πουστη να μιλας και συ το απολυτο τπτ...ρε μπουλη χεστη παπατζη δεν εχεις κατι καλυτερο να κανεις?Τι ρωταω τωρα...Γιατι,εχετε παρτι?
γαμάς στάλα;
οι ενηλικοι τυπε εισαι εσυ και ο αβραμης;Δεν πας καπου αλλου να μιλας για αεκ,βαζελια κτλ?Εδω ειναι για ενηλικους
ελπιζω οχι τον Βαιο.Ναι αμέ......τον Καραγιάννη γαμάω,στο γύρω-γύρω στις κούνιες,.... ;-)
ε τον παπαρα...τι τπτ ρε;κοριτσακι 15 χρονων εισαι που γραφει σε τσατ;ακου τπτ.Ρε πουστη να μιλας και συ το απολυτο τπτ...ρε μπουλη χεστη παπατζη δεν εχεις κατι καλυτερο να κανεις?Τι ρωταω τωρα...
Καλα στο τσακ ειμαι να σου πω ποιος ειναι για να σου κοπει το γελιο μαλακα αλλα κρατιεμαι...εισαι ντιπ βλακας μπεσα
οι ενηλικοι τυπε εισαι εσυ και ο αβραμης;
Να μαντέψω;;; Ευθύμη τον λένε ή Λάμπρο μήπως,στο μικρό;;;;
59 είναι ο έκο
οχι καμια σχεση.Παρουσιαζει εβδομαδιαια εκπομπη στην τηλεοραση.Διαρροες τελος δεν λεω τπτ αλλοΝα μαντέψω;;; Ευθύμη τον λένε ή Λάμπρο μήπως,στο μικρό;;;;
59 είναι ο έκο
οχι καμια σχεση.Παρουσιαζει εβδομαδιαια εκπομπη στην τηλεοραση.Διαρροες τελος δεν λεω τπτ αλλο
Αν εννοεις τον αρχι Γ.Α.Π, απο το στομα σου και στου ΘΕΟΥ τ'αυτι !!!......ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ...Ο ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΣ...GAME OVER...
......ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ
στο στομα σου
Βλεπω οτι εχεις αποκτησει, παρα μα παρα πολυ πειρα !!!
απολαυσε το
καποια μερα θα μπορεις και συ να εχεις μια πορσε