Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Βέβαια....αλλά ποιος τολμάει;;;; Είμαι 100% σίγουρος,ότι όλοι αυτοί οι ανώνυμοι bloggers,αν τους έλεγαν να μιλήσουν επώνυμα,δε θα έλεγαν τίποτα,απ'όσα γράφουν στα μπλογκ τους...... ;-)

απο πού και ως πού ο μπλογκερ είναι ενημέρωση μόνο εσύ μπορεις να μας το εξηγήσεις.
blog στα αγγλικά ξέρεις τι σημαίνει;

Επισκέπτης
Δεν παει ετσι φιλε.Ο επωνυμος γραφει πιο μαζεμενα απο τον ανωνυμο.Ο ανωνυμος μπορει να γραφει φορα παρτιδα χωρις να φοβαται για μηνυσεις,για τη ζωη του κτλ.το ονομα σωκρατης γκοντας[/u[ σου λεει κατι?Εγραφε επωνυμα σε γνωστο μπλογκ.Τον φαγανε

Σιγά μη λεγότανε και cheedar :2funny: :2funny: :2funny:

Γκόλιας λεγότανε......τουλάχιστον αυτός είχε τα αρχίδια να γράψει επώνυμα.....

Εδώ όμως είναι η μαγκιά....να γράφεις επώνυμα....

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
17
Like
3.187
Πόντοι
4.365
Σιγά μη λεγότανε και cheedar :2funny: :2funny: :2funny:

Γκόλιας λεγότανε......τουλάχιστον αυτός είχε τα αρχίδια να γράψει επώνυμα.....

Εδώ όμως είναι η μαγκιά....να γράφεις επώνυμα....
Το νοημα ενος κειμενου ειναι να μπορεις να το κρινεις με βαση το περιεχομενο οχι με βαση το συγγραφεα.Αλλα σε μια χωρα αποχαυνωμενη απο την TV αντε να βρεις δραστηριο εγκεφαλο...

Επισκέπτης
Το νοημα ενος κειμενου ειναι να μπορεις να το κρινεις με βαση το περιεχομενο οχι με βαση το συγγραφεα.Αλλα σε μια χωρα αποχαυνωμενη απο την TV αντε να βρεις δραστηριο εγκεφαλο...

Δε μου λες......αν έβλεπες 2 ακριβώς ίδια κείμενα,το 1 από κάποιον George1970,και το άλλο από κάποιον "Ευάγγελο Παπαγεωργίου" και από κάτω τη φατσούλα του,ποιο πιστεύεις θα ήταν πιο αξιόπιστο; :think:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:headbang:

Εγώ μιλάω για αυτούς που κάνουν ενημέρωση......

τι κοπανιέσαι ρε βλήμα;
web log, the short version = blog. when someone writes an online journal with thoughts, experiences, gossip, [size=18pt]whatever[/size].

ξεκόλλα.
ξεκινήστε πρώτα απ τα βασικά.
πρώτα δίνουμε τον ορισμό αυτού που συζητάμε και μετά αρχίζουμε να ξεδιπλώνουμε τη μαλακία που μας δέρνει.
το ξέρω ότι σα λαός είμαστε ασυγκρατητοι μαλάκες αλλά είναι καιρός να αποκτήσουμε κανόνες παντου.
ακόμα και στα ζητήματα διαλόγου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δε μου λες......αν έβλεπες 2 ακριβώς ίδια κείμενα,το 1 από κάποιον George1970,και το άλλο από κάποιον "Ευάγγελο Παπαγεωργίου" και από κάτω τη φατσούλα του,ποιο πιστεύεις θα ήταν πιο αξιόπιστο; :think:

κανένα ρε βλήμα γιατί το ονομα μπορεί να είναι πλαστό όπως και η φωτογραφία.

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
17
Like
3.187
Πόντοι
4.365
κανένα ρε βλήμα γιατί το ονομα μπορεί να είναι πλαστό όπως και η φωτογραφία.
Ακριβως.Σε διαβεβαιω πως μονο απο σποντα κοιτω ονοματα.Τιτλο βλεπω και περιεχομενο.Και αν μ αρεσει κοιτω και συγγραφεα για να συγκρατησω το ονομα του

Επισκέπτης
Ακριβως.Σε διαβεβαιω πως μονο απο σποντα κοιτω ονοματα.Τιτλο βλεπω και περιεχομενο.Και αν μ αρεσει κοιτω και συγγραφεα για να συγκρατησω το ονομα του

Να σε ρωτ΄/ησω.....διαβάζεις πρέζα τι βι μήπως;;;; :think:

Πιστεύεις αυτό το παπάρι,θα είχε τα αρχίδια να καλέσει κόσμο στο Σύνταγμα,επώνυμα, για να χέσει όπως είχε γράψει κάποτε;;;; Αν ναι τότε,να πετάξω τα παπούτσια μου και να κυκλοφορώ ξυπόλητος

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
17
Like
3.187
Πόντοι
4.365
Να σε ρωτ΄/ησω.....διαβάζεις πρέζα τι βι μήπως;;;; :think:

Πιστεύεις αυτό το παπάρι,θα είχε τα αρχίδια να καλέσει κόσμο στο Σύνταγμα,επώνυμα, για να χέσει όπως είχε γράψει κάποτε;;;; Αν ναι τότε,να πετάξω τα παπούτσια μου και να κυκλοφορώ ξυπόλητος
Ειναι μελος των Αγανακτισμενων απλα τηρει μια σταση κριτικης υποστηριξης απεναντι τους.Απο την πρωτη στιγμη οταν τα αλλα ΜΜΕ καναν πως δεν υπηρχαν ασχοληθηκε μαζι τους μεσω του φατσεμπουκ και με τον τροπο του βοηθησε στη διαδοση του κινηματος.Στο χω ξαναπει μν εισαι απολυτοοοςςςς

Επισκέπτης
πο...αμα γραψω γω κατι βαλω ονομα και φωτο μικη θεοδωρακη μπορεις εσυ να το τσεκαρεις?
Ρε εισαι τελειως βλακας????

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Πρέπει να είναι verified person,να πούμε.....μέχρι να αποδειχθεί,ότι είναι αυτός που δηλώνει,πάλι είναι το ίδιο με τον ανώνυμο

Επισκέπτης
Ειναι μελος των Αγανακτισμενων απλα τηρει μια σταση κριτικης υποστηριξης απεναντι τους.Απο την πρωτη στιγμη οταν τα αλλα ΜΜΕ καναν πως δεν υπηρχαν ασχοληθηκε μαζι τους μεσω του φατσεμπουκ και με τον τροπο του βοηθησε στη διαδοση του κινηματος.Στο χω ξαναπει μν εισαι απολυτοοοςςςς

Ε καλά,δε μου κάνει εντύπωση,ότι ο πρεζάκιας είναι στους αγανακτισμένους.......αλλά αν ο κόσμος ενημερώνεται από δαύτον,τότε ζήτω που καήκαμε..... :-(

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ε καλά,δε μου κάνει εντύπωση,ότι ο πρεζάκιας είναι στους αγανακτισμένους.......αλλά αν ο κόσμος ενημερώνεται από δαύτον,τότε ζήτω που καήκαμε..... :-(
Μην εισαι βλακας ρε αβραμη,αποκλειεται να υπαρχει καποιος που να παιρνει στα σοβαρα τον τυπο.

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
17
Like
3.187
Πόντοι
4.365
Καλα στο τσακ ειμαι να σου πω ποιος ειναι για να σου κοπει το γελιο μαλακα αλλα κρατιεμαι...εισαι ντιπ βλακας μπεσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom