Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
17
Like
3.187
Πόντοι
4.365
ωραια. πες αυτον που θες εσυ τωρα.
Πφφφ δεν με εκφραζει κανεις αυτη τη στιγμη.Αν μου ελεγε καποιος να ψηφισω αυριο σωνει και καλα εναν απο αυτους που υπαρχουνε τωρα θα ψηφιζα με μιση καρδια κουβελη.
Πρεπει να καταλαβετε κατι.Αυτοι ΟΛΟΙ που αναφερετε ειναι μερη της παλιας ελλαδας που εχει τελειωσει.Με την αλλαγη των συσχετισμων δυναμεων μες την κοινωνια θα προκυψουν νεες πολιτικες δυναμεις και πολιτικα μορφωματα.Η ελλαδα θα βιωσει απιστευτες αλλαγες μες στα επομενα 10 χρονια και φυσικα το πολιτικο πεδιο θα αλλαξει ολοκληρωτικα

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
πεσανε!!!!!!!!!!!!!!  αυριο παρετειτε το υπουργεικο συμβουλειο ο προεδρος καλει τους πολιτικους αρχιγους για οικουμενικη κηβερνηση και ψιφηση μεσοπροθεσμου με 180 βουλευτες ΝΙΚΗΤΗς ΓΕΩΡΓΑΚΗς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΕΛΟς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΚΑΝΕΝΑς ΠΟΛΙΤΙΚΟς ΑΡΧΗΓΟς δεν θα δεχτει οικουμενικη αν και οι ξενοι πιεζουν αφοριτα γεωργακης τελος!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και εκλογες!!!!!! sto pasok ολοι ψαχνουν τον παπακωσταντινου  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:θα βγαλει και διαγκελμα ο καθηστερημενος!!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
ο λαός ψήφισε και θα ξαναψηφίσει.. μου λές ένα όνομα να ψηφίσω και εγώ... ή μήπως δεν έχεις ????

Ποιόν?????

(1) Γιωργάκη
(2) Αντωνάκη
(3) Αλέκα
(4) Τσιπράκο
(5) Ντορούλα
(6) Κουβέλη
(7) Δημαρά
(8) Χρυσόγελο
(9) Καρατζαφέρη
(10) Μιχαλολιάκο
(11) ..
(12) ..

(99) ...

Γράψε επιτέλους ένα όνομα να ψηφίσει ο λαός...
Να είσθε αντικειμενικός προς όλους. :s&m_2:

Σας διορθώνω:
6) Κουβέλάκο
(7) Δημαράκο
(8) Χρυσόγελάκο
(9) Καρατζαφέράκο
(10) Μιχαλολιάκούλη
(11) Μαλακάκο
(12) Μαλακούλη
κλπ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Να είσθε αντικειμενικός προς όλους. :s&m_2:

Σας διορθώνω:
6) Κουβέλάκο
(7) Δημαράκο
(8) Χρυσόγελάκο
(9) Καρατζαφέράκο
(10) Μιχαλολιάκούλη
(11) Μαλακάκο
(12) Μαλακούλη
κλπ

ζητώ ταπεινά συγνώμη... δεν θα επαναληφθεί...

δυστυχώς από αυτούς πρέπει να επιλέξουμε... δεν διαθέτωμεν αλλους...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
κοματοσκηλα αντε γαμηθειτε ολα μαζι !!!!!!!!!! διαβαστε την νεα ελληνικη πολιτικη ιστορια μας και θα καταλαβετε ακριβως τι θα γινει και τωρα!!!! και κατι αλλο εχτες κανενας μα κανενας δεν περιμενε οτι ο λιανης θα ανεξαρτοποιηθει!!!!!!!  ετσι θα σκασει και ο καινουργιος περιμενετε λιγακι!!!!!!!!!!!! να αλλο εσκασε τορα!!!!! ο βενιζελος λεει  την κανει απο το πασοκ !!!!!!!!!!! περιμενετε!!!!!!!!!!!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ψαχνω να βρω την ειδηση. Το γραψανε πουθενα ή το ειδες στο φλιτζανι?
ζοθγκλα ρεαλ βιστ διαβασε καφρε!!!!!!!!ααυτη την στιγμη μιλαει ο καθιστεριμενος με τους πολλιτικους αρχηγους  οικουμενικη προσπαθουν αλλα δεν βγενει

Επισκέπτης
ο λαός ψήφισε και θα ξαναψηφίσει.. μου λές ένα όνομα να ψηφίσω και εγώ... ή μήπως δεν έχεις ????

Ποιόν?????

(1) Γιωργάκη
(2) Αντωνάκη
(3) Αλέκα
(4) Τσιπράκο
(5) Ντορούλα
(6) Κουβέλη
(7) Δημαρά
(8) Χρυσόγελο
(9) Καρατζαφέρη
(10) Μιχαλολιάκο
(11) ..
(12) ..

(99) ...

Γράψε επιτέλους ένα όνομα να ψηφίσει ο λαός...

(13) Βασιλάκης

Ο παιδικός μου φίλος,που παίζαμε μπαλίτσα στις κούνιες...αυτός θέλω να κυβερνήσει :happy: :happy: :happy: :happy:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
θα τα πει ο γαπ στο διαγκελμα !!  τελος!! αλλα το κακο ειναι οτι αρχισαν οι μολοτοφ!!!! στο σινταγμα γαμισετα!!!!!!!!!!!!!!!!! βλεπο να γινετε της πουτανας σημερα!!!!!!!!!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
κοματοσκηλα αντε γαμηθειτε ολα μαζι !!!!!!!!!! διαβαστε την νεα ελληνικη πολιτικη ιστορια μας και θα καταλαβετε ακριβως τι θα γινει και τωρα!!!! και κατι αλλο εχτες κανενας μα κανενας δεν περιμενε οτι ο λιανης θα ανεξαρτοποιηθει!!!!!!!  ετσι θα σκασει και ο καινουργιος περιμενετε λιγακι!!!!!!!!!!!! να αλλο εσκασε τορα!!!!! ο βενιζελος λεει  την κανει απο το πασοκ !!!!!!!!!!! περιμενετε!!!!!!!!!!!!!!
την ελληνικη η την ουκρανικη?

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τα γνοστα !! μολοτοφ κουκουλοφοροι κτλ  το καθεστος για να διαλησει τους απεργους και τους αγανακτησμενους εκανε τα γνοστα καταντια πασοκ τελος!!!! 

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
πεσανε!!!!!!!!!!!!!!  αυριο παρετειτε το υπουργεικο συμβουλειο ο προεδρος καλει τους πολιτικους αρχιγους για οικουμενικη κηβερνηση και ψιφηση μεσοπροθεσμου με 180 βουλευτες ΝΙΚΗΤΗς ΓΕΩΡΓΑΚΗς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΕΛΟς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :blowup: :blowup: :blowup: :
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!
Γιατί όμως μας αφήνεις μόνο με την χαρά στα σκέλια?
Δώσε και πηγή Αρχηγέ μου!  :rockon:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!
Γιατί όμως μας αφήνεις μόνο με την χαρά στα σκέλια?
Δώσε και πηγή Αρχηγέ μου!  :rockon:

%CE%A6%CE%9B%CE%A5%CE%A4%CE%96%CE%91%CE%9D%CE%993.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom