MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.187
- Πόντοι
- 4.365
Διαπλεκομενος του κερατα και με στενες σχεσεις με τραπεζα-καρχαριαεγώ προ πολλού έχω δηλώσει οιός θέλω να κυβερνήσει..
Διαπλεκομενος του κερατα και με στενες σχεσεις με τραπεζα-καρχαριαεγώ προ πολλού έχω δηλώσει οιός θέλω να κυβερνήσει..
Διαπλεκομενος του κερατα και με στενες σχεσεις με τραπεζα-καρχαρια
Πφφφ δεν με εκφραζει κανεις αυτη τη στιγμη.Αν μου ελεγε καποιος να ψηφισω αυριο σωνει και καλα εναν απο αυτους που υπαρχουνε τωρα θα ψηφιζα με μιση καρδια κουβελη.ωραια. πες αυτον που θες εσυ τωρα.
Να είσθε αντικειμενικός προς όλους.ο λαός ψήφισε και θα ξαναψηφίσει.. μου λές ένα όνομα να ψηφίσω και εγώ... ή μήπως δεν έχεις ????
Ποιόν?????
(1) Γιωργάκη
(2) Αντωνάκη
(3) Αλέκα
(4) Τσιπράκο
(5) Ντορούλα
(6) Κουβέλη
(7) Δημαρά
(8) Χρυσόγελο
(9) Καρατζαφέρη
(10) Μιχαλολιάκο
(11) ..
(12) ..
(99) ...
Γράψε επιτέλους ένα όνομα να ψηφίσει ο λαός...
Να είσθε αντικειμενικός προς όλους.
Σας διορθώνω:
6) Κουβέλάκο
(7) Δημαράκο
(8) Χρυσόγελάκο
(9) Καρατζαφέράκο
(10) Μιχαλολιάκούλη
(11) Μαλακάκο
(12) Μαλακούλη
κλπ
πεσανε!!!!!!!!!!!!!!
ζοθγκλα ρεαλ βιστ διαβασε καφρε!!!!!!!!ααυτη την στιγμη μιλαει ο καθιστεριμενος με τους πολλιτικους αρχηγους οικουμενικη προσπαθουν αλλα δεν βγενειψαχνω να βρω την ειδηση. Το γραψανε πουθενα ή το ειδες στο φλιτζανι?
πεσανε
ρε μπας και σου πεσε και τα μπερδεψες;;
ο λαός ψήφισε και θα ξαναψηφίσει.. μου λές ένα όνομα να ψηφίσω και εγώ... ή μήπως δεν έχεις ????
Ποιόν?????
(1) Γιωργάκη
(2) Αντωνάκη
(3) Αλέκα
(4) Τσιπράκο
(5) Ντορούλα
(6) Κουβέλη
(7) Δημαρά
(8) Χρυσόγελο
(9) Καρατζαφέρη
(10) Μιχαλολιάκο
(11) ..
(12) ..
(99) ...
Γράψε επιτέλους ένα όνομα να ψηφίσει ο λαός...
Το γραψανε πουθενα ή το ειδες στο φλιτζανι?
θα τα πει ο γαπ στο διαγκελμα !! τελος!! αλλα το κακο ειναι οτι αρχισαν οι μολοτοφ!!!! στο σινταγμα γαμισετα!!!!!!!!!!!!!!!!! βλεπο να γινετε της πουτανας σημερα!!!!!!!!!!!
την ελληνικη η την ουκρανικη?κοματοσκηλα αντε γαμηθειτε ολα μαζι !!!!!!!!!! διαβαστε την νεα ελληνικη πολιτικη ιστορια μας και θα καταλαβετε ακριβως τι θα γινει και τωρα!!!! και κατι αλλο εχτες κανενας μα κανενας δεν περιμενε οτι ο λιανης θα ανεξαρτοποιηθει!!!!!!! ετσι θα σκασει και ο καινουργιος περιμενετε λιγακι!!!!!!!!!!!! να αλλο εσκασε τορα!!!!! ο βενιζελος λεει την κανει απο το πασοκ !!!!!!!!!!! περιμενετε!!!!!!!!!!!!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!πεσανε!!!!!!!!!!!!!! αυριο παρετειτε το υπουργεικο συμβουλειο ο προεδρος καλει τους πολιτικους αρχιγους για οικουμενικη κηβερνηση και ψιφηση μεσοπροθεσμου με 180 βουλευτες ΝΙΚΗΤΗς ΓΕΩΡΓΑΚΗς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΕΛΟς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!
Γιατί όμως μας αφήνεις μόνο με την χαρά στα σκέλια?
Δώσε και πηγή Αρχηγέ μου!