alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Τωρα τι να σου πω και σενα...ψαχνω να βρω την ειδηση. Το γραψανε πουθενα ή το ειδες στο φλιτζανι?
Τωρα τι να σου πω και σενα...ψαχνω να βρω την ειδηση. Το γραψανε πουθενα ή το ειδες στο φλιτζανι?
στο διαγκελμα του γεωργακη θα τα ακουσουμε ολα οπος ακριβως τα σκεφτονται αυτη την στιγμη μεσα στο πασοκ γινετε της πουτανας!!!! απλα προσπαθουν μπας και γινει κανα θαυμα και με οικουμενικη κυβερνηση περασει το μεσοπροθεσμο που ειναι ορος στον παπανδρεου για να παραμεινει προθιπουργος απο τους αμεερικανους αυτα μεσα απο το πασοκ !! σκληρο ροκ που ελεγε και ο λαλιοτης!!! εκτιμιση ειναι οτι ΤΕΛΟς!!!! απλα ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΕς ΤΗς ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕς ΤΟΥς ΠΡΙΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕς !!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!
Γιατί όμως μας αφήνεις μόνο με την χαρά στα σκέλια?
Δώσε και πηγή Αρχηγέ μου!![]()
αδερφε για την καταντια του μπουρδελα κομ φτεει ο αντισθενης καθαρα εχει αφησει 2-3 πιτσιρικαδες μοντερατορ χωρισ καν στοιχειωδη παιδεια και μορφοτικο επιπεδο οπου εχουν απο 4-5 κλονους ο καθενας και περνανε την μαλακια που εχουν στο κεφαλι τους σε ολα τα θρεντ γιαυτο και η πτωση του σαιτ !!! λες και ο κοσμος που διαβαζει τρωει κουτοχορτοΤωρα τι να σου πω και σενα...
Να πεσει και η κυβερνηση του μπουρδελα δηλαδη?αδερφε για την καταντια του μπουρδελα κομ φτεει ο αντισθενης καθαρα εχει αφησει 2-3 πιτσιρικαδες μοντερατορ χωρισ καν στοιχειωδη παιδεια και μορφοτικο επιπεδο οπου εχουν απο 4-5 κλονους ο καθενας και περνανε την μαλακια που εχουν στο κεφαλι τους σε ολα τα θρεντ γιαυτο και η πτωση του σαιτ !!! λες και ο κοσμος που διαβαζει τρωει κουτοχορτο![]()
![]()
τελος παντον !! αεραααα αερααααα να φιγει η χολερα!!!!!!!
αεραααα αερααααα να φιγει η χολερα!!!!!!!
Ρε Γιαννη τι σκατα γινεται?ακομα εδω εισαι;
Ρε Γιαννη τι σκατα γινεται?
Ο δικος σας προτεινει να αποχωρησει απο πρωθυπουργος και να γινει οικουμενικη και ο δικος μας αρνειται?
Εχουμε ξεπερασει καθε οριο παρανοιας?????????
Ρε Γιαννη τι σκατα γινεται?
Ο δικος σας προτεινει να αποχωρησει απο πρωθυπουργος και να γινει οικουμενικη και ο δικος μας αρνειται?
Εχουμε ξεπερασει καθε οριο παρανοιας?????????
Χειροτερα.ρε δεν εχω τιβι. ισχυουν αυτα?
Χειροτερα.
Το νεο σεναριο ειναι ακομη πιο προχω.
Ο Σαμαρας δεχτηκε λεει, με την προϋποθεση να μην ειναι ο ΓΑΠ πρωθυπουργος.
Και αυτος ειπε ΒΕΒΑΙΩΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ!
Δεν παμε καλα.
Οικουμενικη λοιπον, χωρις εκλογες.
σας το εχω γραψει εδω και 2 μιση ορες ΓΕΩΡΓΑΚΗς ΤΕΛΟς!!!!!!!!!!!! ΠΕΣΑΝΕ!!!!!!!!! ΤΕΛΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΑΙΝΤΕΕΕΕπεσανε!!!!!!!!!!!!!! αυριο παρετειτε το υπουργεικο συμβουλειο ο προεδρος καλει τους πολιτικους αρχιγους για οικουμενικη κηβερνηση και ψιφηση μεσοπροθεσμου με 180 βουλευτες ΝΙΚΗΤΗς ΓΕΩΡΓΑΚΗς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΕΛΟς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ελα μωρε και συ τωρα....Ας μπει ο Καραμανλής,ως προσωπικότητα κοινής αποδοχής και κύρους.
έτσι κι αλλιώς δικαιώθηκε πλήρως από τις εξελίξεις
από το 2008 πρόεβλεψε την κρίση,ζήτησε συναίνεση και επώδυνα μέτρα και ο κόσμος τον έδιωξε και έφερε τον...Αμερικάνό σταθμάρχη της CIA...
σας το εχω γραψει εδω και 2 μιση ορες ΓΕΩΡΓΑΚΗς ΤΕΛΟς!!!!!!!!!!!!
Ας μπει ο Καραμανλής,ως προσωπικότητα κοινής αποδοχής και κύρους.
ADERFE ΑΜΑ ο αντισθενης δεν βαλει μοντερατορ που να ξερουν τουλαχιστον τα στοιχειοδη απο δεοντολογια δημοσιογραφικη και μη !!!!!!!!σκατα και αποσκατα!!! τελος παντον ΓΕΩΡΓΑΚΗς ΤΕΛΟς!!!! ΣΤΑΝΤΑΡ ΑΥΤΟ !!!!!!!! ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΠΑΣΟΚΙΑ ΤΟ ΞΕΡΑΝεγώ τι να πω που άνοιξα το θρεντ ως ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ!!!!!!!!!!!ΠΡΙΝ 3 χρόνια
και μου το αλλάξανε ως ΝΙΚΗΤΗΣ.....
φάτε έναν νικητή ρε........
Και οι ΗΠΑ στο κολπο?ρε τι παθαμε...ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΓΑΠ με τίποτα!!!!!!
τέτοια ευκαιρία παρουσιάζεται μία φορά στη ζωή σου!!!
τόσο αγώνα έκανε,τόσα έταξε στις ΗΠΑ
είναι πολύ γλυκιά η εξουσία,ακόμα και μιας χρεωκοπημένης χώρας....
αφού μίλησε ο Ομπάμα,τέρμα!!!!
και το πρώτο δάνειο,οι ΗΠΑ το υπαγόρευσαν και το επέβαλαν σε 3 λεπτά....
να αντιπαθείς ΝΔ και Καραμανλή είναι απολύτως φυσιολογικό...
έκανε φίλε πολύ λίγα από τα υπεσχημένα,τα περισσότερα όχι για αυτό δεν πρόκειται να τους ξαναψηφίσω...
Επι Καραμανλή τα σπρεντς ήταν κάτω απο τις 100, με το λεφτά υπήρχαν το κοντευει στα 2000.Ας μπει ο Καραμανλής,ως προσωπικότητα κοινής αποδοχής και κύρους.
έτσι κι αλλιώς δικαιώθηκε πλήρως από τις εξελίξεις
από το 2008 πρόεβλεψε την κρίση,ζήτησε συναίνεση και επώδυνα μέτρα και ο κόσμος τον έδιωξε και έφερε τον...Αμερικάνό σταθμάρχη της CIA...
εγώ τι να πω που άνοιξα το θρεντ ως ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ!!!!!!!!!!!ΠΡΙΝ 3 χρόνια
και μου το αλλάξανε ως ΝΙΚΗΤΗΣ.....
φάτε έναν νικητή ρε........