Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

να βοηθήσω λίγο γιατί σε βλέπω να ταλεπωριέσε

Μαστοράκης σε νεανική ηλικία τότε που είχε μαλλιά.. το αβατάρ είναι από την συνέντευξη που είχε πάρει από τους φοιτητές που είχαν συλληφθεί στο Πολυτεχνείο..

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
17
Like
3.185
Πόντοι
4.365
Λοιπον ψιλοασχετο αλλα ηθελα να το αναφερω ενας φιλος δημοσιογραφος απο αυτους που λεμε ασυμβιβαστους και ψαγμενους εχει ανοιξει μπλογκ ανοιχτο προς ολους με πολυ ενδιαφεροντα θεματα και επιθυμει οπως μου ειπε μαζικη συμμετοχη οσων εχουν λογο και αποψη. η διευθυνση,καλο ειναι να στηριξουμε το παλικαρι δεν εχει σχεση με τα συνηθη συμβατικα μεσα που εχουμε συνηθισει σε τηλεοραση κτλ

Επισκέπτης
Λοιπον ψιλοασχετο αλλα ηθελα να το αναφερω ενας φιλος δημοσιογραφος απο αυτους που λεμε ασυμβιβαστους και ψαγμενους εχει ανοιξει μπλογκ ανοιχτο προς ολους με πολυ ενδιαφεροντα θεματα και επιθυμει οπως μου ειπε μαζικη συμμετοχη οσων εχουν λογο και αποψη. η διευθυνση,καλο ειναι να στηριξουμε το παλικαρι δεν εχει σχεση με τα συνηθη συμβατικα μεσα που εχουμε συνηθισει σε τηλεοραση κτλ

Σιγά μη το στηρίξουμε τώρα.....διάβασα σε ένα κείμενο του,που υποστηρίζει (αν κατάλαβα( το απόλυτο σκουπίδι τον μπιν λάντεν δηλαδή....αυτό έλειπε να τον στηρίξουμε

Επίσης ο τυπάκος είναι και λίγο άσχετος:

"εξυμνώντας τον θάνατο ενός άλλου ανθρώπου, αποκαλύπτουν ακόμα ένα στρώμα αυτής της αρρώστιας που ονομάζουμε "μοντέρνα κοινωνία"

Αν θεωρεί άνθρωπο τον μπιν λάντεν ο τύπος.....τότε,καλύτερα να το κλείσει από μόνος του γιατί γίνετε ρεζίλι των σκυλιών με αυτά που λέει.... :headbang:

Επισκέπτης
Μαστοράκης σε νεανική ηλικία τότε που είχε μαλλιά.. το αβατάρ είναι από την συνέντευξη που είχε πάρει από τους φοιτητές που είχαν συλληφθεί στο Πολυτεχνείο..

Και πρωτοπόρος της Ελληνικής τηλεόρασης ο Μαστοράκης......μη το ξεχνάμε :)

ΥΣ. Τον μαλάκα τον φούφουτο τον χαλάει και ο Μαστ βλέπω;;; :think:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Και πρωτοπόρος της Ελληνικής τηλεόρασης ο Μαστοράκης......μη το ξεχνάμε :)

ΥΣ. Τον μαλάκα τον φούφουτο τον χαλάει και ο Μαστ βλέπω;;; :think:
δεν με χαλαει καθολου..
σαν αυτον θελω να γινω..

terror x

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Παπανδρέου: "Ως εδώ, αν θέλετε βάζω υποθήκη και το σπίτι μου στο Καστρί"

Φωνές, βαριές κουβέντες και με τον Γιώργο Παπανδρέου να χτυπάει το χέρι στο τραπέζι μιλώντας για προσβολή εναντίον του, το θερμόμετρο δεν ανέβηκε, έσπασε κυριολεκτικά κάποια στιγμή στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου.

Το κλίμα ήταν από την αρχή βαρύ, όμως όταν το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Γ. Παναγιωτακόπουλος επανέφερε θέµα εγκατάστασης επιτρόπων της τρόικας στα υπουργεία και έθεσε ζήτηµα ξένης επικυριαρχίας και µείωσης της εθνικής ανεξαρτησίας ο Γιώργος Παπανδρέου τον διέκοψε χτυπώντας το τραπέζι στο χέρι.

“Είµαι ο Πρωθυπουργός της χώρας και απαιτώ να ανακαλέσεις αµέσως αυτά που είπες και που µε προσβάλλουν”, φέρεται να είπε ο Γιώργος Παπανδρέου και συνέχισε στο ίδιο έντονο ύφος: “τέρμα τα περί κατοχής, τέρμα τα περί Πινοσέτ!... Δεν θα επιτρέψω να μπει ως εχέγγυο δημόσια περιουσία. Εγώ, το μόνο περιουσιακό στοιχείο που έχω το βάζω υποθήκη. Αν θέλετε να δώσω το σπίτι στο Καστρί, το δίνω!”

'Οπως λένε στενοί συνεργάτες του κ.Παπανδρέου αλλά και όσοι ήταν παρόντες, κανείς τους δεν είχε ξαναδεί τόσο οργισμένο τον πρωθυπουργό!

Ο κ.Παπανδρέου απαίτησε πολλές φορές από τον κ. Παναγιωτακόπουλο να ανακαλέσει και τελικά αυτό έγινε.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ο κυριος μαστορακης πρεπει να αποτελει προτυπο για την νεολαια μας..

εξαιρετικος ανθρωπος τον εχω γνωρισει και κυριως αυτοδημιουργητος..

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
«Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Εγώ ζήτησα τεχνογνωσία. Από την αρχή άλλωστε όταν οι τροϊκανοί ζητούσαν διάφορα πράγματα εγώ τους έλεγα ότι είμαστε ανίκανοι να τα κάνουμε. Μετά άρχισαν να το καταλαβαίνουν και αυτοί ότι είμαστε ανίκανοι.

Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Έχω διαφορετική αντίληψη για τον ελληνικό λαό, δεν είναι ανίκανος ή άχρηστος.

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: (Σε έξαλλη κατάσταση) Είμαι πρωθυπουργός και να σέβεσαι αυτά που λέω. Να ανακαλέσεις.

Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Έχω διαφορετική άποψη για τον ελληνικό λαό. Και η τεχνογνωσία κατ’ ουσίαν σημαίνει πολιτική υποταγή».

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
«Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Εγώ ζήτησα τεχνογνωσία. Από την αρχή άλλωστε όταν οι τροϊκανοί ζητούσαν διάφορα πράγματα εγώ τους έλεγα ότι είμαστε ανίκανοι να τα κάνουμε. Μετά άρχισαν να το καταλαβαίνουν και αυτοί ότι είμαστε ανίκανοι.

Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Έχω διαφορετική αντίληψη για τον ελληνικό λαό, δεν είναι ανίκανος ή άχρηστος.

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: (Σε έξαλλη κατάσταση) Είμαι πρωθυπουργός και να σέβεσαι αυτά που λέω. Να ανακαλέσεις.

Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Έχω διαφορετική άποψη για τον ελληνικό λαό. Και η τεχνογνωσία κατ’ ουσίαν σημαίνει πολιτική υποταγή».

ρε φου φου  πρακτικα κρατας;; :2funny:

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
17
Like
3.185
Πόντοι
4.365
Σιγά μη το στηρίξουμε τώρα.....διάβασα σε ένα κείμενο του,που υποστηρίζει (αν κατάλαβα( το απόλυτο σκουπίδι τον μπιν λάντεν δηλαδή....αυτό έλειπε να τον στηρίξουμε

Επίσης ο τυπάκος είναι και λίγο άσχετος:

"εξυμνώντας τον θάνατο ενός άλλου ανθρώπου, αποκαλύπτουν ακόμα ένα στρώμα αυτής της αρρώστιας που ονομάζουμε "μοντέρνα κοινωνία"

Αν θεωρεί άνθρωπο τον μπιν λάντεν ο τύπος.....τότε,καλύτερα να το κλείσει από μόνος του γιατί γίνετε ρεζίλι των σκυλιών με αυτά που λέει.... :headbang:
Φιλε μου εσυ γινεσαι ρεζιλι των σκυλιων με την αγνοια σου.Δεν ειναι ανθρωπος ο Μπιν Λαντεν ε?Επειδη κανεις τον εξυπνο για πες μου ΜΙΑ αποδειξη πως ο Μπιν Λαντεν και η Αλ Καιντα κρυβονται πισω απο την επιθεση των Διδυμων Πυργων.Επειδη εχω ψαξει προσωπικα 4 χρονια την υποθεση απο ολες τις πλευρες σε διαφωτιζω για καποια πραγματα ωστε την επομενη φορα να εισαι πιο μετριοπαθης στις αποψεις σου:1)Η μονη πηγη που εχει καταδικασει την Αλ Καιντα ως υπευθυνη για την επιθεση ειναι οι ΗΠΑ.Ως αποδειξη παρουσιασαν μια κασετα στην οποια εικονιζεται ο Μπιν Λαντεν(επισημος πρακτορας της CIA για να μαθαινεις)να αναλαμβανει την ευθυνη της επιθεσης και να καταφερεται με μενος κατα των ΗΠΑ.Η κασετα αυτη εχει περιορισμενη αποδεικτικη αξια με πολλους να αμφισβητουν πως το ατομο που εικονιζεται ειναι ο Μπιν Λαντεν.2)Απο τα 6 ατομα που υποτιθεται συμμετειχαν στην αεροπειρατεια οι 2 ειναι ζωντανοι(!)και φυγαδες και δηλωνουν αθωοι και οτι ουδεποτε εχουν παει στην Αμερικη η ειχαν οποιαδηποτε σχεση με την Αλ Καιντα.3)Η ιδια η διαφαινομενη δολοφονια του Μπιν Λαντεν γεννα ερωτηματα:γιατι να μη δικαστει?Δεν εχουμε ακουσει ποτε τη δικια του θεση.4)Ο αδερφος του Μπιν Λαντεν ηταν συναιτερος του Τζορτζ Μπους του Πρεσβυτερου σε ως μελος Δ.Σ μεγαλης βιομηχανιας παραγωγης οπλων.4)Οι Αμερικανοι διαθετουν δορυφορο με τον οποιο μπορουν ανα πασα στιγμη να καταρριψουν αεροσκαφος εντος αμερικανικων αεριων συνορων,οπως εγινε με το αεροπλανο το οποιο κατευθυνοταν προς το Πενταγωνο,το οποιο κατερριφθη μες σε δευτερολεπτα.
Μπορω να σου πω αλλα εκατο γεγονοτα αλλα ουδεμια σημασια εχει.Ο οποιοσδηποτε εχει δικαιωμα απολογιας.Αν το αμφισβητεις αυτο σε λυπαμαι.Σε καθε περιπτωση να σαι πιο μετριοπαθης στις θεσεις σου αν δεν ξερεις τα πραγματα εις βαθος

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Δηλ η 9/11 είναι inside job? Αυτό λες; :think:

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
17
Like
3.185
Πόντοι
4.365
Δηλ η 9/11 είναι inside job? Αυτό λες; :think:
Aκριβως.Με δυο απωτερους στοχους εκ των οποιων ο ενας εχει ολοκληρωθει(Ιρακ) και ο αλλος κοντευει(διεθνη αντιτρομοκρατικα μετρα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom