Alexfran
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αλήθεια εσύ,τι κόμμωση έχεις;;; Να μαντέψω;;;;; ;)
Στουπι και στις δυο τρυπες Ρε! ΤΩΡΑ
Αλήθεια εσύ,τι κόμμωση έχεις;;; Να μαντέψω;;;;; ;)
«Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Εγώ ζήτησα τεχνογνωσία. Από την αρχή άλλωστε όταν οι τροϊκανοί ζητούσαν διάφορα πράγματα εγώ τους έλεγα ότι είμαστε ανίκανοι να τα κάνουμε. Μετά άρχισαν να το καταλαβαίνουν και αυτοί ότι είμαστε ανίκανοι.
Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Έχω διαφορετική αντίληψη για τον ελληνικό λαό, δεν είναι ανίκανος ή άχρηστος.
Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: (Σε έξαλλη κατάσταση) Είμαι πρωθυπουργός και να σέβεσαι αυτά που λέω. Να ανακαλέσεις.
Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Έχω διαφορετική άποψη για τον ελληνικό λαό. Και η τεχνογνωσία κατ’ ουσίαν σημαίνει πολιτική υποταγή».
Ντοκουμεντο. Να το δανειστω;
αν σε ρωτησουν για πηγες πες οτι το γραψε ο... ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ!
Δες το βιντεακι τι λεει ο τυπος ο οποιος ηταν πολυ μπασμενος στα κολπα και θα σου λυθει η αποριαΔηλ η 9/11 είναι inside job? Αυτό λες;
Οτι δεν μπορουμε να φτασουμε παιρνουμε σκαλα και το φτανουμε απλα τα πραγματαO,TI δεν μπορουμε να φτασουμε το κατεβαζουμε στο επιπεδο μας..
Κοίτα - από conspiracies έχουμε πήξει, η 9/11 θα τους ξέφευγε; Μέχρι και για το landing on the moon έχουν γεμίσει το Internet οι διάφοροι Λιακόπουλοι της αλλοδαπής.Δες το βιντεακι τι λεει ο τυπος ο οποιος ηταν πολυ μπασμενος στα κολπα και θα σου λυθει η απορια
Ο συγκεκριμενος ο οποιος ηταν εβραικης καταγωγης σκηνοθετης και υποψηφιος προεδρος των ΗΠΑ το 2004,τα ειπε αυτα λιγο πριν πεθανει απο καλπαζουσα μορφη καρκινου οποτε δεν εχει κανενα λογο να λεει μουφες για αυτο εκανε αλλωστε και το ντοκιμαντερ να μαθουν τα ufo τα αμερικανακια και ο υπολοιπος πλανητης τι πραγματικα παιζει ;)Κοίτα - από conspiracies έχουμε πήξει, η 9/11 θα τους ξέφευγε; Μέχρι και για το landing on the moon έχουν γεμίσει το Internet οι διάφοροι Λιακόπουλοι της αλλοδαπής.
Ο συγκεκριμενος ο οποιος ηταν εβραικης καταγωγης σκηνοθετης και υποψηφιος προεδρος των ΗΠΑ το 2004,τα ειπε αυτα λιγο πριν πεθανει απο καλπαζουσα μορφη καρκινου οποτε δεν εχει κανενα λογο να λεει μουφες για αυτο εκανε αλλωστε και το ντοκιμαντερ να μαθουν τα ufo τα αμερικανακια και ο υπολοιπος πλανητης τι πραγματικα παιζει ;)
Ο τυπος δεν ειναι αλλος ενας σαλεμενος απλα γνωριζε καποια πραγματα και αφου πεθαινε αποφασισε να τα πει δημοσια.Τον βιντεο εχει διαρκεια μιαμιση ωρα και εξηγει ο τυπος πως τον πλευρισε ενα απο τα παγκοσμια λαμογια ο Rockefeller με σκοπο να τον μπασει και αυτον στα σχεδια που ειχε για την ανθρωποτητα.Εγιναν καλοι φιλοι και ετσι του εξομολογηθηκε τι παιζει αλλα και τα σχεδια που ειχε για το μελλον.δεν παιζει απλα να του σαλεψε ?
Ο τυπος δεν ειναι αλλος ενας σαλεμενος απλα γνωριζε καποια πραγματα και αφου πεθαινε αποφασισε να τα πει δημοσια.Τον βιντεο εχει διαρκεια μιαμιση ωρα και εξηγει ο τυπος πως τον πλευρισε ενα απο τα παγκοσμια λαμογια ο Rockefeller με σκοπο να τον μπασει και αυτον στα σχεδια που ειχε για την ανθρωποτητα.Εγιναν καλοι φιλοι και ετσι του εξομολογηθηκε τι παιζει αλλα και τα σχεδια που ειχε για το μελλον.
Γελας αλλα δεv ξερεις τι εστι Rockefller οποια πετρα και αν σηκωσεις αυτος ειναι απο κατω.
Τα δανεια που περνουμε τοσα χρονια απο ποιανου τραπεζες ειναι νομιζεις
Αφου εχει μεγαλο σoι και χωνονται παντου εγω φταιω;Οποια θεωρια συνομωσιας και να δεις, εχει κι εναν ροκφελερ
παίζει με το i pad τώρα..αφηστε τον..θα βγει να κάνει το διάγγελμα στους υπηκόους???
παίζει με το i pad τώρα..αφηστε τον..
τι διαγγελμα να κανει ο αργοστροφος...ο χαμηλης αυτοπεποιηθησης ανθρωπακος..
ακομα και στον τσιπρα που απαντουσε απο μεσα τα διαβαζε..του εχουνε γραψει απαντησεις ανα περιπτωση και τις διαβαζει..
και οπως λεει ο ποιητης..
στον καιαδα που μας εριξε δεν υπαρχει σωτηρια..
βαδιζουμε στο να γινουμε ρουμανια..
οσο για ενναλακτικες πολιτικες λυσεις...καμια...
ΝΑΙ ΡΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ !!!
Σε τιποτα ΔΕΝ ειναι αξιος !!!
Αυτος, ουτε τα αρχιδια μου δεν μπορει να πεισει !!!Αυτος μπορεσε να πεισει κανα δυο εκατομμύρια έλληνες να τον ψηφισουν.
ΕΣΥ μπορεις?