Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
«Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Εγώ ζήτησα τεχνογνωσία. Από την αρχή άλλωστε όταν οι τροϊκανοί ζητούσαν διάφορα πράγματα εγώ τους έλεγα ότι είμαστε ανίκανοι να τα κάνουμε. Μετά άρχισαν να το καταλαβαίνουν και αυτοί ότι είμαστε ανίκανοι.

Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Έχω διαφορετική αντίληψη για τον ελληνικό λαό, δεν είναι ανίκανος ή άχρηστος.

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: (Σε έξαλλη κατάσταση) Είμαι πρωθυπουργός και να σέβεσαι αυτά που λέω. Να ανακαλέσεις.

Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Έχω διαφορετική άποψη για τον ελληνικό λαό. Και η τεχνογνωσία κατ’ ουσίαν σημαίνει πολιτική υποταγή».

Ντοκουμεντο.  Να το δανειστω;

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Δες το βιντεακι τι λεει ο τυπος ο οποιος ηταν πολυ μπασμενος στα κολπα και θα σου λυθει η απορια

Κοίτα - από conspiracies έχουμε πήξει, η 9/11 θα τους ξέφευγε; Μέχρι και για το landing on the moon έχουν γεμίσει το Internet οι διάφοροι Λιακόπουλοι της αλλοδαπής. :idiot:

vag55

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Κοίτα - από conspiracies έχουμε πήξει, η 9/11 θα τους ξέφευγε; Μέχρι και για το landing on the moon έχουν γεμίσει το Internet οι διάφοροι Λιακόπουλοι της αλλοδαπής. :idiot:
Ο συγκεκριμενος ο οποιος ηταν εβραικης καταγωγης σκηνοθετης και υποψηφιος προεδρος των ΗΠΑ το 2004,τα ειπε αυτα λιγο πριν πεθανει απο καλπαζουσα μορφη καρκινου οποτε δεν εχει κανενα λογο να λεει μουφες για αυτο εκανε αλλωστε και το ντοκιμαντερ να μαθουν τα ufo τα αμερικανακια και ο υπολοιπος πλανητης τι πραγματικα παιζει ;)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Ο συγκεκριμενος ο οποιος ηταν εβραικης καταγωγης σκηνοθετης και υποψηφιος προεδρος των ΗΠΑ το 2004,τα ειπε αυτα λιγο πριν πεθανει απο καλπαζουσα μορφη καρκινου οποτε δεν εχει κανενα λογο να λεει μουφες για αυτο εκανε αλλωστε και το ντοκιμαντερ να μαθουν τα ufo τα αμερικανακια και ο υπολοιπος πλανητης τι πραγματικα παιζει ;)

δεν παιζει απλα να του σαλεψε ?

vag55

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
δεν παιζει απλα να του σαλεψε ?
Ο τυπος δεν ειναι αλλος ενας σαλεμενος απλα γνωριζε καποια πραγματα και αφου πεθαινε αποφασισε να τα πει δημοσια.Τον βιντεο εχει διαρκεια μιαμιση ωρα και εξηγει ο τυπος πως τον πλευρισε ενα απο τα παγκοσμια λαμογια ο Rockefeller με σκοπο να τον μπασει και αυτον στα σχεδια που ειχε για την ανθρωποτητα.Εγιναν καλοι φιλοι και ετσι του εξομολογηθηκε τι παιζει αλλα και τα σχεδια που ειχε για το μελλον.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Ο τυπος δεν ειναι αλλος ενας σαλεμενος απλα γνωριζε καποια πραγματα και αφου πεθαινε αποφασισε να τα πει δημοσια.Τον βιντεο εχει διαρκεια μιαμιση ωρα και εξηγει ο τυπος πως τον πλευρισε ενα απο τα παγκοσμια λαμογια ο Rockefeller με σκοπο να τον μπασει και αυτον στα σχεδια που ειχε για την ανθρωποτητα.Εγιναν καλοι φιλοι και ετσι του εξομολογηθηκε τι παιζει αλλα και τα σχεδια που ειχε για το μελλον.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vag55

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Γελας αλλα δεv ξερεις τι εστι Rockefller οποια πετρα και αν σηκωσεις αυτος ειναι απο κατω.
Τα δανεια που περνουμε τοσα χρονια απο ποιανου τραπεζες ειναι νομιζεις :huh:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Κοίτα - μπορεί να ζει μέχρι και ο Μόρισον και να παίζει ποκεράκι στο Λας Βέγκας με το Λιάπη. :rockon: Το θέμα όμως είναι ότι με τη 9/11, δε μπορεί να έχεις ομάδες αυτοκτονίας και συνωμοσία ταυτόχρονα. Κάποιοι έριξαν τα αερολάνα στους πύργους και κανείς δε μπορεί να πείσει κάποιον να κάνει κάτι τέτοιο για όλο το χρήμα του κόσμου.

Ο Τζίζας να κατέβαινε στον πλανήτη ξανά και να εμφανιζόταν μπροστά μου και να μου έλεγε ότι ξέρεις... η 9/11 ήταν inside job, πάλι δε θα τον πίστευα. Πες ότι είμαι άπιστος Θωμάς ας πούμε - δεν τρέχει μία. :boobies:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Γελας αλλα δεv ξερεις τι εστι Rockefller οποια πετρα και αν σηκωσεις αυτος ειναι απο κατω.
Τα δανεια που περνουμε τοσα χρονια απο ποιανου τραπεζες ειναι νομιζεις :huh:

Οποια θεωρια συνομωσιας και να δεις, εχει κι εναν ροκφελερ

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
θα βγει να κάνει το διάγγελμα στους υπηκόους???

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
θα βγει να κάνει το διάγγελμα στους υπηκόους???
παίζει με το i pad τώρα..αφηστε τον..
τι διαγγελμα να κανει ο αργοστροφος...ο χαμηλης αυτοπεποιηθησης ανθρωπακος..

ακομα και στον τσιπρα που απαντουσε απο μεσα τα διαβαζε..του εχουνε γραψει απαντησεις ανα περιπτωση και τις διαβαζει..

και οπως λεει ο ποιητης..

στον καιαδα που μας εριξε δεν υπαρχει σωτηρια..
βαδιζουμε στο να γινουμε ρουμανια..
οσο για ενναλακτικες πολιτικες λυσεις...καμια...

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
παίζει με το i pad τώρα..αφηστε τον..
τι διαγγελμα να κανει ο αργοστροφος...ο χαμηλης αυτοπεποιηθησης ανθρωπακος..

ακομα και στον τσιπρα που απαντουσε απο μεσα τα διαβαζε..του εχουνε γραψει απαντησεις ανα περιπτωση και τις διαβαζει..

και οπως λεει ο ποιητης..

στον καιαδα που μας εριξε δεν υπαρχει σωτηρια..
βαδιζουμε στο να γινουμε ρουμανια..
οσο για ενναλακτικες πολιτικες λυσεις...καμια...

ΝΑΙ ΡΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ !!!
Σε τιποτα ΔΕΝ ειναι αξιος !!!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Αυτος μπορεσε να πεισει κανα δυο εκατομμύρια έλληνες να τον ψηφισουν.
ΕΣΥ μπορεις?
Αυτος, ουτε τα αρχιδια μου δεν μπορει να πεισει !!!
Τους ψηφους, τους πηρε η ΜΑΝΑ του και το επιτελειο του !!!
Βεβαια, να μην ξεχναμε και το ΟΝΟΜΑ του, Γ.Α.Π !!!
Τωρα βεβαια θα μου πεις, αυτος ειναι και τι να κανουμε !!!
Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ !!!
Τι αλλο ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom