ο χτικιαρης βρακατσελλης ειχε το σθενος να καθαρισει τον βαρθολομαιο ε;
τι σου κανει η δυναμη του κερατα....
"Στις 9-2-2007 και ώρα 17.00 πήγα μετά από τηλεφωνήματα του ιδιωτικού ερευνητή στο διαμέρισμα των γονέων της συζύγου μου, που είναι στην οδό Λυκάβου 20 στου Ζωγράφου, όπου είχε μπει μαζί με τον ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ. Ο ερευνητής δεν μου είχε πει όνομα και ταυτότητα του συνοδού όμως εγώ είχα βεβαιότητα ότι ήταν αυτός.
Θεώρησα ως μοναδική την ευκαιρία να τους συναντήσω και εκεί πρόσωπο με πρόσωπο και πολιτισμένα να συζητήσουμε λύση όπως σας προανέφερα. Τον περίμενα στο μέσον της σκάλας, μεταξύ ισογείου και 1ου ορόφου, ώστε να έχω οπτική επαφή με το διαμέρισμα και την πόρτα του ασανσέρ.
Συναντηθήκαμε βγαίνοντας ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ από το διαμέρισμα και μόλις κατέβηκε αυτός τα πρώτα σκαλιά και ευγενικά του είπα να ανεβούμε στο διαμέρισμα από το οποίο βγήκε που είναι μέσα και η σύζυγός μου. Αυτός βεβαίως με αναγνώρισε γιατί είχαμε γνωριστεί στην έκθεση της Θεσσαλονίκης και αντί άλλης απαντήσεως υπεροπτικά και με αυτοπεποίθηση με έσπρωξε βίαια και οπισθοχώρησα δύο σκαλοπάτια.
Ειλικρινά έπαθα σκοτοδίνη σε συνδυασμό με την φόρτιση που είχα, έχασα την ψυχραιμία μου και βρέθηκα εκτός τόπου και χρόνου και του έδωσα απ' ό,τι θυμάμαι δυο-τρεις γροθιές, ίσως και παραπάνω με τα χέρια μου. Επεσε κάτω, το θέαμα του ανθρώπου που πέφτει κάτω και είδα με μεγάλο φόβο ότι ήταν μαυρισμένος. "