μαλλον δεν εχεις καταλαβει την μεγαλη σημασια που θα ειχαν οι συμφωνιες καραμανλη με πουτιν..
ο πουτιν θα εμπαινε και στο παιχνιδι του πετρελαιου στο αιγαιο με θετικα αποτελσματα για εμας..
μου θυμιζεις το φιλορωσικο κομμα το 1821 που περιμενα απο τους ρωσσους να κατεβουν να ελευθερωσουν την ελλαδα
ορλωφ κ'ετσ'
και πολυ "θα" βλεπω,πολυ "θα"....παπανδρείζεις μου φαινεται
αυτο φοβηθηκαν οι μασωνοι και καψανε την αθηνα και την πελλοπονησο..
οι "μασωνοι" καψαν την αθηνα και την πελλοπονησο,για να ξαναβγει ο κωστακης φυσικα με τα τριχιλιαρα που μοιραζε
ως βοηθεια στους καμμενους απλα με μια δηλωση...μεχρι και Ρωμα απο τον Εβρο ειχαν ερθει στον Πυργο να τσιμπησουν
την τριχιλιαρουμπα
και εαν δεν κυρητε εκλογες ο καραμανλης φοβουμενος τα μυνηματα που του περασαν και συνεχιζε την ροτα με πουτιν πραγματικα δεν ξερω τι θα γινοταν..
ναι,εστι ειναι οπως τα λες....ειχε γραμμη για μεγαλες μπιζνες με τους Ρωσσους ο Κωστας
αλλα φοβηθηκε τα "μηνυματα"
οσο για την ανυπαρξια του που λες σκεψου τι θα γινοταν εαν επαιρνε μετρα λιτοτιτας εναντιον του πολιτη...θα τον ριχνανε τα ιδια τα συνδικατα..οι εθνοπατερες..γιατι ενω επρεπε να ξηλωσει ολους τους γαμοπασοκους κοπροσκυλα απο θεσεις κλειδια τους αφησε εκει..αυτο ηταν το λαθος του..
αυτος δεν ειπε οτι θα "επανιδρυε " το κρατος και θα μας εκανε ελβετια;
οι δικοι του που τοποθετησε ηταν καλοι δηλαδη;
να σου θυμισω για εναν διοικητη ΙΚΑ που ηταν λιγο πηδηχτουλης και τελικα πηδηχτηκε απο το μπαλκονι;
νταξ,φουφουτακο μου
ειμαστε λαθος εμεις και εσυ ο σωστος
καρμανιολα που θετε ρε πουστακια
που εχετε το θρασος να βγαινετε απο τις τρυπες σας
κομματοσκυλα τους ενος και του αλλου