Επισκέπτης
Αποφασίστε τελικά ποιος υποστηρίζει τι εδώ μεσάααα!!!Καλά!!! Εσύ φταίς πού γεννήθηκες πασόκας! Αλλά ποιός ξέρει πως σε έχει βολέψει για να το υποστιρίζεις έτσι! Γιατί να είναι θέμα ιδεολογικό ή αντικειμενικό ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ!!
Αποφασίστε τελικά ποιος υποστηρίζει τι εδώ μεσάααα!!!Καλά!!! Εσύ φταίς πού γεννήθηκες πασόκας! Αλλά ποιός ξέρει πως σε έχει βολέψει για να το υποστιρίζεις έτσι! Γιατί να είναι θέμα ιδεολογικό ή αντικειμενικό ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ!!
και γω αυτό κάνω, κανείς δε μου έδωσε, απλά οι προηγούμενοι φρόντισαν να μου πάρουν και όσα περισσότερα μπορούσαν.
όποιος δεν το καταλαβαίνει είναι θλιβερός όπως Γιωργάκης.
Υ.Γ.
μην κάνετε αντιπολίτευση με το IQ της Πετραλιά. καρφώνεστε.
τώρα το κατάλαβες ρε καμμένε;
Κιόμως δεν είμαι ΝΔ και άσε τα υστερογραφα και τις εξυπνάδες! Πίσω από την ανωνυμία μου θα μπορούσα να δηλώσω τι είμαι και να το τεκηριώσω! Λευκό έριξα! ΑΚΥΡΟ μάλλον γιατί δέν έβαλα μέσα στο φακελάκι τίποτα..
Αυτό και αν είναι δείγμα βλακείας!!!Κιόμως δεν είμαι ΝΔ και άσε τα υστερογραφα και τις εξυπνάδες! Πίσω από την ανωνυμία μου θα μπορούσα να δηλώσω τι είμαι και να το τεκηριώσω! Λευκό έριξα! ΑΚΥΡΟ μάλλον γιατί δέν έβαλα μέσα στο φακελάκι τίποτα..
Ρε παπάρα αυτοί εδώ μέσα είναι όχι απλώς λοβοτομημένοι αλλά πρωτόζωα. Μονοκύτταροι οργανισμοί.
Εδώ πιάστηκε ολόκληρη η Ευρώπη με κατεβασμένα παντελόνια, η Μέρκελ έχει χεστεί επάνω της, λίγο θέλει ακόμη να γίνει ένα μπραφ και να φύγουν όλες μαζί οι Πορτογαλίες, Ισπανίες, Ιταλίες, Ιρλανδίες μαζί με την Ελλάδα, να διαλυθεί η Ευρωζώνη, να καταρεύσει το Ευρώ, να φουντάρουν οι Τράπεζες της Ισπανίας που έχουν μαύρη τρύπα καμιά 500 δισ. Ευρώ και να καταρρεύσουν μαζικά όλες οι Ευρωπαϊκές Τράπεζες και αυτοί λένε για τον Κωστάκη που δεν έδωσε υποσχέσεις και δεν βγήκε.
Φρίκη ρε μαλάκα, σχέτη φρίκη.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΣ.
o προβοπουλος επανηλειμενως τονιζει οτι ΟΛΟΙ οι πολιτικοι αρχηγοι ειχαν ενημερωθει για την ακριβη κατασταση της οικονομιας, δηλαδη οτι ειμαστε ενα βημα πριν το κραχ, οταν εχεις φιλοδοξιες να γινεις πρωθυπουργος δεν μπορεις να επικαλεισαι οτι γνωριζες οτι και υπολοιπος κοσμος για την οικονομια, γινεσαι επικινδυνος για την χωρα σου..
Και γιατί τότε ο "κύριος" Προβόπουλος έκανε τουμπεκί ψιλοκομένο όταν έβγαινε το δίδυμο της συμφοράς (Κωστάκης, Παπαθανασίου) και διαβεβαίωνε ότι το έλλειμα είναι 6%;
Γιατί βγαίνουν γραφικοί τύπου Παναγιωτόπουλου και Γιακουμάτου και ...καταγγέλουν το ΠΑΣΟΚ ότι με λογιστικές αλχημείες αύηξσε το έλλειμα προκειμένου να σπιλώσει την τιμή της ΝΔ;
Και με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα ρε μάγκες;
ειναι πολλα τα λευτα αρη...ο γκαργκανας ηταν διοικητης της τ.ε επι σιμιτη, οταν ο σιμιτης ελεγε οτι το ελλειμα ηταν 1.5 και ηταν 7.3 δεν γνωριζε;; φυσικα και γνωριζε, αυτο δεν τον εμποδισε να συναργαστει και με τον χοντρο, ουτε τον χοντρο εμποδισε...Και γιατί τότε ο "κύριος" Προβόπουλος έκανε τουμπεκί ψιλοκομένο όταν έβγαινε το δίδυμο της συμφοράς (Κωστάκης, Παπαθανασίου) και διαβεβαίωνε ότι το έλλειμα είναι 6%;
Γιατί βγαίνουν γραφικοί τύπου Παναγιωτόπουλου και Γιακουμάτου και ...καταγγέλουν το ΠΑΣΟΚ ότι με λογιστικές αλχημείες αύηξσε το έλλειμα προκειμένου να σπιλώσει την τιμή της ΝΔ;
Και με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα ρε μάγκες;
Και τώρα ξαφνικά χάθηκαν τα συμφεροντά του επί Παπανδρέου και απόφασισε με τόλμη να βγει και να πει την αλήθεια;!ειναι πολλα τα λευτα αρη...ο γκαργκανας ηταν διοικητης της τ.ε επι σιμιτη, οταν ο σιμιτης ελεγε οτι το ελλειμα ηταν 1.5 και ηταν 7.3 δεν γνωριζε;; φυσικα και γνωριζε, αυτο δεν τον εμποδισε να συναργαστει και με τον χοντρο, ουτε τον χοντρο εμποδισε...
ο.φ.α και εισαι παντα κερδισμενος...Και τώρα ξαφνικά χάθηκαν τα συμφεροντά του επί Παπανδρέου και απόφασισε με τόλμη να βγει και να πει την αλήθεια;!
εισαι σιγουρος οτι την κατσελη και τον παπακωσταντινου δεν τους υπονομευουν μεσα απο το κομμα τους;; με 160 βουλευτες γαμας και δερνεις τι τους εμπδιζει οι 90 του σαμαρα;;Η προσπάθεια υπονόμευσης της Κατσέλη και του νομοσχεδίου για τις τράπεζες συμπεριλαμβάνεται κι'αυτή στο σατανικό σχέδιο του Προβόπουλου να καλοπιάσει το ΠΑΣΟΚ;
συμπερασμα ολοι οι αλλοι φταινε εκτος απο αυτους που κυβερνουσαν 6 χρονια
Η προσπάθεια υπονόμευσης της Κατσέλη και του νομοσχεδίου για τις τράπεζες συμπεριλαμβάνεται κι'αυτή στο σατανικό σχέδιο του Προβόπουλου να καλοπιάσει το ΠΑΣΟΚ;
εισαι σιγουρος οτι την κατσελη και τον παπακωσταντινου δεν τους υπονομευουν μεσα απο το κομμα τους;; με 160 βουλευτες γαμας και δερνεις τι τους εμπδιζει οι 90 του σαμαρα;;