Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 756K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Καλά τα ίδια σκατά είναι και αυτός!!!! Αλλά αυτά ήταν ψεμματάκια να τσιμπίσει μερικούς ψήφους από δω και από κεί! Ο άλλος ο Γιωρίκας έχει ψέμματα ευρείας εμβέλειας!

Φιλάρα, ο Γιωργάκης έλεγε ότι "χρήματα υπάρχουν" όταν η επίσημη θέση της κυβέρνησης της ΝΔ ήταν ότι το έλλειμμα για το 2009 ανέρχονταν στο 6% του ΑΕΠ.
Αυτό μάλιστα είχε στείλει ο Παπαθανασίου στην Eurostat. Μέχρι την τελευταία ημέρα πριν τις εκλογές, την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, αυτά λέγαμε στην Eurostat.

Στο debate ο Γιωργάκης ρώτησε τον Κωστάκη αν τα στοιχεία για την κατάσταση της οικονομίας είναι αληθινά. Και ο Κωστάκης απάντησε: ΝΑΙ.
Με βάση την απάντηση αυτή και την επίσημη θέση της χώρας που είχε καταθέσει στην Κομισσιόν στο Πρόγραμμα Σταθερότητας, δηλαδή την πρόβλεψη ότι το έλλειμμα δεν θα ξεπεράσει το 6,3% το 2009, ο Γιωργάκης βγήκε και είπε ότι "χρήματα υπάρχουν".

Ο Γιωργάκης δεν ήταν μέσα στην ΕΣΥΕ ή στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Όμως στις 21 Οκτωβρίου ήρθε ξανά η ΕΣΥΕ και είπε ότι το έλλειμμα είναι [size=15pt]12,7%[/size] του ΑΕΠ.
Δηλαδή [size=15pt]ΔΙΠΛΑΣΙΟ[/size].

Από τότε άρχισε η κατρακύλα και ο διασυρμός. Ο Αλμούνια και ο Γιούνγκερ είπαν ανοιχτά τους Έλληνες ψεύτες, όλοι οι Ευρωπαίοι είπαν τους Έλληνες ψεύτες, ο όρος Greek statistics έγινε ανέκδοτο στις Βρυξέλλες, ήρθαν οι διενθνείς οίκοι (Moody's, Fitch, S&P) έλεγξαν τα βιβλία και είδαν ότι τα στοιχεία ήταν ψεύτικα, υποβίβασαν την πιστοληπτική διαβάθμιση της χώρας, το spread πήγε στον ουρανό, άρχισαν την επίθεση οι κερδοσκόποι ποντάροντας εναντίον ολόκληρης της Ευρώπης και του Ευρώ και φθάσαμε εδώ που φθάσαμε σήμερα.

Και για αυτό φταίει ο Γιωργάκης που είπε "λεφτά υπάρχουν";

ΕΛΕΟΣ.

Δηλαδή αμφιβάλλεις ότι αν το έλλειμμα ήταν τελικά 6,3% και το spread δεν είχε πάει στον Θεό ότι "λεφτά θα υπήρχαν";

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Προβλέπω μεγάλο θέμα με τους αγρότες πάντως.. Βγήκε ένας έρμος και είπε οτί τον ψήφισα επειδή είπε ότι τα λεφτά υπάρχουν και είναι θέμα διαχείρισης. Δεν πρόκειτε να κάνουν πίσω οι αγρότες και να δείς που ο ..χοέιδης θα τα πάρει και θα δώσει εντολή για συλλήψεις! Και εκεί να δεις μετά γλέντια!!!!!

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Ο Αλμούνια και ο Γιούνγκερ είπαν ανοιχτά τους Έλληνες ψεύτες,

αυτό θα το ελεγαν σε κάθε περίπτωση, δν ήταν κάτι που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε... Τις τελευταίες ημέρες είμαστε το επίκεντρο όλου του κόσμου... Είναι πολλά τα λεφτά που ακόμα έχουν να βγάλουν...  ;)
Ίσως αν η στατιστική υπηρεσία ήταν ανεξάρτητη εξ αρχής, θα μπορούσαμε να προβλέψουμε - με αποκλίσεις μεν - το μεγέθος της κατρακύλας....  

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Την προεκλογική καμπάνια ΝΔ για το 2004 την θυμάσαι καθόλου;! :think:

εγώ θέλω να μου πούνε για το πρόγραμμα του 2007.
αυτό που δεν υπήρχε και όταν ρωτήθηκε ο Σουφλιάς είπε ότι το 2004 ήταν πρόγραμμα 8ετίας άρα δε χρειαζόταν νέο πρόγραμμα...
ααααααααααααααααχχααχχαχαχαχαχαχααχχααχαχαχαχχα
ρε μαλάκες.
τι να πρωτοθυμηθώ;
τη Μηδενική ανοχή στη διαφθορά;
την επανίδρυση του κράτους;
την νομιμοποίηση όλων των συμβασιούχων;
την κατάργηση του ΣΔΟΕ;
την επαναφορά της προφορικής συνέντευξης στο ΑΣΕΠ;

ααααααααααχχααχχαχαχαχαχααχαχαχχααχα

Δίκαιε Γαμιά το μόνο που ήταν Δίκαιο ήταν το γαμήσι που έφαγαν στις εκλογές.

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Φιλάρα, ο Γιωργάκης έλεγε ότι "χρήματα υπάρχουν" όταν η επίσημη θέση της κυβέρνησης της ΝΔ ήταν ότι το έλλειμμα για το 2009 ανέρχονταν στο 6% του ΑΕΠ.
Αυτό μάλιστα είχε στείλει ο Παπαθανασίου στην Eurostat. Μέχρι την τελευταία ημέρα πριν τις εκλογές, την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, αυτά λέγαμε στην Eurostat.

Στο debate ο Γιωργάκης ρώτησε τον Κωστάκη αν τα στοιχεία για την κατάσταση της οικονομίας είναι αληθινά. Και ο Κωστάκης απάντησε: ΝΑΙ.
Με βάση την απάντηση αυτή και την επίσημη θέση της χώρας που είχε καταθέσει στην Κομισσιόν στο Πρόγραμμα Σταθερότητας, δηλαδή την πρόβλεψη ότι το έλλειμμα δεν θα ξεπεράσει το 6,3% το 2009, ο Γιωργάκης βγήκε και είπε ότι "χρήματα υπάρχουν".

Ο Γιωργάκης δεν ήταν μέσα στην ΕΣΥΕ ή στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Όμως στις 21 Οκτωβρίου ήρθε ξανά η ΕΣΥΕ και είπε ότι το έλλειμμα είναι [size=15pt]12,7%[/size] του ΑΕΠ.
Δηλαδή [size=15pt]ΔΙΠΛΑΣΙΟ[/size].

Από τότε άρχισε η κατρακύλα και ο διασυρμός. Ο Αλμούνια και ο Γιούνγκερ είπαν ανοιχτά τους Έλληνες ψεύτες, όλοι οι Ευρωπαίοι είπαν τους Έλληνες ψεύτες, ο όρος Greek statistics έγινε ανέκδοτο στις Βρυξέλλες, ήρθαν οι διενθνείς οίκοι (Moody's, Fitch, S&P) έλεγξαν τα βιβλία και είδαν ότι τα στοιχεία ήταν ψεύτικα, υποβίβασαν την πιστοληπτική διαβάθμιση της χώρας, το spread πήγε στον ουρανό, άρχισαν την επίθεση οι κερδοσκόποι ποντάροντας εναντίον ολόκληρης της Ευρώπης και του Ευρώ και φθάσαμε εδώ που φθάσαμε σήμερα.

Και για αυτό φταίει ο Γιωργάκης που είπε "λεφτά υπάρχουν";

ΕΛΕΟΣ.

Δηλαδή αμφιβάλλεις ότι αν το έλλειμμα ήταν τελικά 6,3% και το spread δεν είχε πάει στον Θεό ότι "λεφτά θα υπήρχαν";

Καλά πλάκα μου κάνεις??? Να του δώσουμε άφεση αμαρτιών του παιδιού μας του Γιωργάκη που ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ αλλά ΜΙΛΑΓΕ!!!??? Η τί θές να πείς τώρα?! Θα ξεκινησει τα συγνώμη τώρα??? Όπως έκανε με τις πινακίδες?

Έλα ρε συ όκ.. Μπορεί να σε έχει βοηθήσει το ΠΑΣΟΚ αλλά καλό θα είναι να είσαι αντεικιμενικός..

Έχω ένα φίλο που στο δωμάτιο του έχει την φωτογραφία του Α.Παπανδρέου μιάς και όλη του η οικογένεια είναι τακτοποιημένη στο δημόσιο τομεά για χάρη του. Αφτό τη σημαίνει δηλαδή οτί πρέπει να βάλουμε παροπίδες αλόγου και να μην κοιτάμε τίποτα γύρω μας με μοναδικό και μόνο επιχείρημα το ευεργέτημα από το κόμμα??!!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Παραλλάβαμε καμμένη γη ρε παιδιά!

δεν φταίμε εμείς!

οι προηγούμενοι φταίνε για όοοοοοοοοοολα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

(και ποτέ οι προηγούμενοι των προηγούμενων!) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.987
Πόντοι
22.785

Σέ θεωρώ έξυπνο άνθρωπο...... άπο τόν έπισφαλή μας κρίκο θέλουνε να χτυπήσουνε,
καί θά τό καταφέρουνε ... έαν ήδη δεν έχει γίνη !!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Έχω ένα φίλο που στο δωμάτιο του έχει την φωτογραφία του Α.Παπανδρέου μιάς και όλη του η οικογένεια είναι τακτοποιημένη στο δημόσιο τομεά για χάρη του. Αφτό τη σημαίνει δηλαδή οτί πρέπει να βάλουμε παροπίδες αλόγου και να μην κοιτάμε τίποτα γύρω μας με μοναδικό και μόνο επιχείρημα το ευεργέτημα από το κόμμα??!!

εμένα που την οικογένειά μου την κυνήγησε ο Αντρέας και που την αφίσα του την είχα για βελάκια δίπλα έβαλα του Κωστάκη.
Γιατί;
Γιατί τον επέλεξα και αυτό ήταν το μεγαλύτερό μου λάθος.

Οποιος κατάλαβε,κατάλαβε.
Ποτέ άλλοτε πλην του 85 - 89 δε συντελέστηκε τέτοια κλοπή δημοσίου χρήματος.
ΟΥΝΑ ΦΑΤΣΑ ΟΥΝΑ ΡΑΤΣΑ.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
εμένα που την οικογένειά μου την κυνήγησε ο Αντρέας και που την αφίσα του την είχα για βελάκια δίπλα έβαλα του Κωστάκη.
Γιατί;
Γιατί τον επέλεξα και αυτό ήταν το μεγαλύτερό μου λάθος.

Οποιος κατάλαβε,κατάλαβε.
Ποτέ άλλοτε πλην του 85 - 89 δε συντελέστηκε τέτοια κλοπή δημοσίου χρήματος.
ΟΥΝΑ ΦΑΤΣΑ ΟΥΝΑ ΡΑΤΣΑ.

Και με ποια λογική έγινες φανατικός Πασόκος? :think: :think: :think:

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγώ θέλω να μου πούνε για το πρόγραμμα του 2007.
αυτό που δεν υπήρχε και όταν ρωτήθηκε ο Σουφλιάς είπε ότι το 2004 ήταν πρόγραμμα 8ετίας άρα δε χρειαζόταν νέο πρόγραμμα...
ααααααααααααααααχχααχχαχαχαχαχαχααχχααχαχαχαχχα
ρε μαλάκες.
τι να πρωτοθυμηθώ;
τη Μηδενική ανοχή στη διαφθορά;
την επανίδρυση του κράτους;
την νομιμοποίηση όλων των συνταξιούχων;
την κατάργηση του ΣΔΟΕ;
την επαναφορά της προφορικής συνέντευξης στο ΑΣΕΠ;

ααααααααααχχααχχαχαχαχαχααχαχαχχααχα

Δίκαιε Γαμιά το μόνο που ήταν Δίκαιο ήταν το γαμήσι που έφαγαν στις εκλογές.

Λες μαλακιές τώρα!! Ξέρεις πολύ καλά οτί δεν ήταν δυνατό να βγεί ΝΔ τι στιγμή που λέει οτί θα επιβάλω φορούς και έχουμε δύσκολο δρόμο και το ΠΑΣΟΚ τα παρουσιάσε όλα στρωμένα με ροδοπέταλα και με υποσχέσεις ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να πραγματοποιήθούν!!!

Και δεν είμαι ΝΔ!!!

Πρέπει μερικοί εδώ μέσα ευεργετημένοι να πάψουν να μιλάνε συνεχώς για την αγάπη τους γιατί αποκλείετε μέσα τους να μην ξέρουν οτί ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ και το επιτελείο του είναι ΑΠΛΑ ΘΛΙΒΕΡΑ!!

Παραδεχτέιτε το ντε! Δεν θα χάσει ψήφους! Ότι πούν τα κανάλια και οπως παρουσιάσουν τα ΜΜΕ τις καταστάσεις θα επηρεάσει τον κόσμο να πάει να ψήφίσει!

Λευκό έριξα!!! Γιατί πολύ απλά!!! Κανένας μα κάνένας δεν μου έδωσε ΟΥΤΕ ένα ευρώ από αυτούς εκεί μέσα. Γιαυτό και προσπαθώ να κρίνω αντικειμενικά βάση όσων βλέπω και ακούω!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κανένας μα κάνένας δεν μου έδωσε ΟΥΤΕ ένα ευρώ από αυτούς εκεί μέσα. Γιαυτό και προσπαθώ να κρίνω αντικειμενικά βάση όσων βλέπω και ακούω!

και γω αυτό κάνω, κανείς δε μου έδωσε, απλά οι προηγούμενοι φρόντισαν να μου πάρουν και όσα περισσότερα μπορούσαν.
όποιος δεν το καταλαβαίνει είναι θλιβερός όπως Γιωργάκης.
Υ.Γ.
μην κάνετε αντιπολίτευση με το IQ της Πετραλιά. καρφώνεστε.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Καλά πλάκα μου κάνεις??? Να του δώσουμε άφεση αμαρτιών του παιδιού μας του Γιωργάκη που ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ αλλά ΜΙΛΑΓΕ!!!??? Η τί θές να πείς τώρα?! Θα ξεκινησει τα συγνώμη τώρα??? Όπως έκανε με τις πινακίδες?

Έλα ρε συ όκ.. Μπορεί να σε έχει βοηθήσει το ΠΑΣΟΚ αλλά καλό θα είναι να είσαι αντεικιμενικός..

Ρε φιλάρα θα με τρελλάνεις;;;

Διάβασες τι είπα;;;

Συγκεκριμένα έχεις να πεις κάτι;;;;;;

Το ΠΑΣΟΚ ήξερε ότι ήξερε και ο υπόλοιπος κόσμος, ότι ήξεραν οι αγορές. Ήξερε ότι θα έρθει η Moody's και θα μας υποβαθμίσει;;;;

ΕΛΕΟΣ ρεεεεεεε

(εγώ φταίω που κάθομαι και ασχολούμαι με λοβοτομημένους).

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Εγώ μια απορία έχω μόνο αλλά μάλλον ποτέ δεν θα μου λυθεί!

Τι ποσοστό θα έπαιρνε άραγε το ΠΑΣΟΚ (και η ΝΔ βέβαια, αλλά σε μικρότερο βαθμό)

αν δεν μπαίνανε τόσα εκατομμύρια άχρηστοι δημόσιοι υπάλληλοι-ψηφοφόροι??????? :think: :think: :think: :think: :think:

Επισκέπτης
Εγώ μια απορία έχω μόνο αλλά μάλλον ποτέ δεν θα μου λυθεί!

Τι ποσοστό θα έπαιρνε άραγε το ΠΑΣΟΚ (και η ΝΔ βέβαια, αλλά σε μικρότερο βαθμό)

αν δεν μπαίνανε τόσα εκατομμύρια άχρηστοι δημόσιοι υπάλληλοι-ψηφοφόροι??????? :think: :think: :think: :think: :think:
-10% λιγότερο έκαστος,το λιγότερο!!!  :2funny: :2funny:

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ρε φιλάρα θα με τρελλάνεις;;;

Διάβασες τι είπα;;;

Συγκεκριμένα έχεις να πεις κάτι;;;;;;

Το ΠΑΣΟΚ ήξερε ότι ήξερε και ο υπόλοιπος κόσμος, ότι ήξεραν οι αγορές. Ήξερε ότι θα έρθει η Moody's και θα μας υποβαθμίσει;;;;

ΕΛΕΟΣ ρεεεεεεε

(εγώ φταίω που κάθομαι και ασχολούμαι με λοβοτομημένους).

Καλά!!! Εσύ φταίς πού γεννήθηκες πασόκας! Αλλά ποιός ξέρει πως σε έχει βολέψει για να το υποστιρίζεις έτσι! Γιατί να είναι θέμα ιδεολογικό ή αντικειμενικό ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom