Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 756K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Ρε μάγκες τι να λέμε.

Ο Αλογοσκούφης έγραψε βιβλίο που κυκλοφόρησε 26 Ιουνίου 2009 με τίτλο:

"Η Ελλάδα [size=15pt]ΜΕΤΑ[/size] την κρίση"

http://[URL unfurl="true"]www.kastaniotis.com/photos/books/978-960-03-4951-1b.jpg[/img[/URL]]

Ο άνθρωπος ήταν σίγουρος ότι η κρίση είχε περάσει και πρόλαβε και έγραψε βιβλίο για τα επακόλουθα της κρίσης.

Τι να λέμε τώρα.........

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
5911.jpg

Κυρίες και κύριοι,
Οι συνέπειες της χρηματοπιστωτικής κρίσης επηρέασαν, όπως ήταν φυσικό, και την ελληνική οικονομία.

Ωστόσο, χάρη στις μεταρρυθμίσεις που πραγματοποιούμε τα τελευταία 4,5 χρόνια, η ελληνική οικονομία έδειξε μεγαλύτερες αντοχές στην κρίση από τις περισσότερες οικονομίες της ευρωζώνης.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με τις πρόσφατες φθινοπωρινές της προβλέψεις, εκτιμά ότι ο ρυθμός ανάπτυξης στην Ελλάδα το 2009 θα είναι 2,5% ενώ στην ευρωζώνη μόλις 0,2% (:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: χααχααχααχααχαχαχ δεν μπορώ να κρατηθώ).

Με τον Προϋπολογισμό που καταθέτουμε στη Βουλή, εξαντλούμε τα μικρά περιθώρια που έχουμε στο πλαίσιο της ευέλικτης εφαρμογής του Συμφώνου Σταθερότητας και Ανάπτυξης για να στηρίξουμε την οικονομία και τους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας.

Η πολιτική που ακολουθούμε αποτελεί την καλύτερη δυνατή απάντηση στο πλαίσιο της δύσκολης διεθνούς συγκυρίας. Με την πολιτική αυτή διασφαλίζονται τα συμφέροντα των πολιτών και της χώρας. Είναι πολιτική ευθύνης αλλά και προοπτικής. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να απομακρυνθούμε από την δημοσιονομική πειθαρχία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε άκαμπτοι.

Αυτή η δημοσιονομική πειθαρχία και ο υψηλός ρυθμός ανάπτυξης αποτελούν τα ισχυρότερα αναχώματα για την προστασία των πολιτών και της χώρας από την κρίση.

Οι αγορές δεν αξιολογούν μόνο επιχειρήσεις και τράπεζες, αξιολογούν και χώρες.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

dimline

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
6
Και τα γκάλοπ βγάζουν 60% ευχαριστημένοι από την κυβέρνηση!!!

Σε ένα χρόνο απο τώρα το 60 θα είναι κάτω απο 40...και σε 2 κάτω απο 30 και πάει κλαίγοντας....

Τώρα θα πρέπει το ΠΑΣΟΚ , για να τα βγάλει πέρα, να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα ,που κακά τα ψέματα, η Ν.Δ δεν μπορούσε να το περάσει...για να δούμε τι θα δούμε....ο χρόνος αρχίζει και πιέζει όλο και περισσότερο...

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Θού κύριε φυλακίν το στόματί μου!!!! Ποιά γκάλοπ ρε άνθρωπε του θεού!!!!! Αφού όλα τα ΜΜΕ είναι με το ΠΑΣΟΚ.. ΟΛΑ!!!

Δεν βλέπετε Αυτιά-Βερύκιο-Καψή-Καμπουράκη-Οικονομεά που βρίζουν τους αγρότες????!!!

Τους είπε ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ οτί λεφτά υπάρχουν και είναι θέμα κακοδιαχείρισης!!!Και όταν καβάλησε το θρόνο λέει οτί τελικά δεν υπάρχουν! Εμ καλά να πάθουν αφού τον πίστεψαν! Τουλάχιστον ο χοντρός είπε ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και τα πράγματα θα είναι δυσκολα!!!! ΤΟ ΕΙΠΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ!!! ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΨΕΜΜΑΤΑ!!!

Πήγαν οι ΕΡΜΟΙ αγρότες και το ρίξαν στο ΠΑΣΟΚ και πρασίνισε η ΕΛΛΑΔΑ!!! Και μετά μιλάμε για διαφορές και αρχίδια!!! Μα άν τάζει τα πάντα ρόδινα και η ΝΔ λέει οτί τα πράγματα είναι δύσκολα και θα πάρουμε δύσκολες αποφάσεις και κρίσιμα μέτρα φυσικό είναι να φάει μαύρισμα ακόμα και από τους δικούς της!!

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Επί πασόκ τα σκληρά μέτρα είναι λογικά και αναπόφευκτα!! Επί ΝΔ είναι κακοδιαχείριση και ανικανότητα.. Ρε αι στο δίαουλου στα βλάχικα!!! Όλα ρόδινα, κανένα πρόβλημα τώρα!!! Όλα πάνε καλά!!! Και ότι μέτρο και αν πάρουν οι υπουργοί επεφημίται από τα ΜΜΕ οτι ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΛΛΟΣ!!!

Αλλά αυτοί ήμαστε!!!! Κατευθυνόμενα ρομποτάκια που όταν θα το καταλάβουμε θα είναι αργά!!!!

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Εμένα οι απαντήσεις σου μου θύμισαν Hot Srorpio, poppop, φύρδην μίγδην και καμιά 15αριά άλλους που δεν τους έχω πρόχειρους.
Όλες οι απαντήσεις έχουν ένα κοινό: ότι δεν απαντάνε σε ΚΑΝΕΝΑ από τα ερωτήματα που θέτω.
Σαχλαμάρα αυτά που κάνεις εσύ μην τα φορτώνεις σε άλλους...
Πασοκόσκυλο ... πάρε τώρα τον Γιωργάκη σου τον προστάτη του λαού και των αδυνάτων, εννοώ λιμενεργατών,αγροτών και λοιπών αδικημένων.

Τι έγινε τελικά με τις επιδοτήσεις των αγροτών στην Ελβετία?
Άσε το μάθαμε .... αβαβά και εμπλοκή!

Επίσης τι έγινε ... Βολταίρος και σοσιαλιστής???!!!
Πως γίνεται αυτό ... ή μάλλον γίνεται, με την άγνοια της πραγματικότητας που σε δέρνει θα μας πεις σοσιαλιστή και τον Ρίγκαν....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Φύρδην μίγδην.

Όσο και να χτυπιέσαι το IQ μου είναι μεγαλύτερο από το δικό σου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φύρδην μίγδην.

Όσο και να χτυπιέσαι το IQ μου είναι μεγαλύτερο από το δικό σου.

ααααααααααααααααααχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΟ.

ααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχααχαχαχαχχααχαχα

και μόλις το πράξεις θα σε κεράσω σάμαλη.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κανείς δεν θα μας σώσει γιατί όλοι είναι άχρηστοι! Όμως από τη στιγμή που όλοι είναι άχρηστοι θα πρέπει να κρίνω βάση των παπαρολογιών που λένε! Όταν λές οτί λεφτά υπάρχουν και είναι θέμα κακοδιαχείρισης και ο απλός κοινός θνητός της λαικής και του καναπέ το ακούει είναι φυσικό να πάει να του ρίξει δαγκωτό πράσινο ψήφο..

Ε γαμίστε με λοιπόν.. Το πασόκ και τα αρχίδια μου. Αφού είναι ψέυτες με μοναδικό σκοπό την καρέκλα το ρουσφέτι και τα συμφέροντα και το ΔΕΙΧΝΟΥΝ! τουλάχιστον οι άλλοι το κρύβουν κάπως έντεχνα.  

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πάνε ν ακούσεις αλκίνοο και κότσιρα.
οι έλληνες γουστάρουν σκυλάδικο.
πάρτο απόφαση και κόψε το κλαψομούνιασμα.

Λες να μην το χώ καταλάβει!? Αλλά ρε πούστη μου την κοροιδία μέσα στη μάπα δέν την μπορώ! Δηλάδη μου λέει οτί τα λεφτά υπάρχουν και περιμένω να τα δώ και βλέπω από τα τρία το μακρυτερο! Οι άλλοι είπαν οτί έρχεται δύσκολος καιρός!!!

Α και κάτι άλλο το οποιό άκουσα και ακόμα γελάω!!! Μόλις βγήκε το πασόκ βγήκε ο ΑΥτιάς και είπε δυό μέρες μετά οτι η αγορά αναθερμάνθηκε αμέσως και ο κόσμος έχει άλλη ψυχολογιά!!!!

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλά τα ίδια σκατά είναι και αυτός!!!! Αλλά αυτά ήταν ψεμματάκια να τσιμπίσει μερικούς ψήφους από δω και από κεί! Ο άλλος ο Γιωρίκας έχει ψέμματα ευρείας εμβέλειας!

Επισκέπτης
Καλά τα ίδια σκατά είναι και αυτός!!!! Αλλά αυτά ήταν ψεμματάκια να τσιμπίσει μερικούς ψήφους από δω και από κεί! Ο άλλος ο Γιωρίκας έχει ψέμματα ευρείας εμβέλειας!
Την προεκλογική καμπάνια ΝΔ για το 2004 την θυμάσαι καθόλου;! :think:

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Την προεκλογική καμπάνια ΝΔ για το 2004 την θυμάσαι καθόλου;! :think:

Όχι δεν την θυμάμαι... Αν δηλαδή συνέχιζε το ΠΑΣΟΚ τότε τώρα θα ήμασταν καλύτερα θέλεις να πεις??  Το χρέος προς την Ε.Ε είναι χρέος και δεν κοιτάει χρώματα...

Επισκέπτης
Όχι δεν την θυμάμαι... Αν δηλαδή συνέχιζε το ΠΑΣΟΚ τότε τώρα θα ήμασταν καλύτερα θέλεις να πεις??  Το χρέος προς την Ε.Ε είναι χρέος και δεν κοιτάει χρώματα...
Τα 3 δεν,πάταξη διαφθοράς,φοροδιαφυγής κτλ,τίποτα από αυτά δεν έγινε.
Πιστεύω οτί χρειαζόταν χαστούκα το Πασόκ αλλά παρά ήταν άσχημη και για την χώρα και η γνώμη μου είναι οτί ναι με το Πασόκ κυβέρνηση την 5ετία της ΝΔ θα είμασταν καλύτερα σήμερα.

Analyst

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Έχει πλάκα το δίλλημα πασοκ ή νδ. Είναι σαν να ρωτάς κάποιον αν θέλει να τον γαμ..σει ένας αράπης δύο μέτρα ή ένας γύφτος 200 κυλά.

Εγώ από την άλλη προτιμώ να μην με πηδήξει κανένας από τους δύο.

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τα 3 δεν,πάταξη διαφθοράς,φοροδιαφυγής κτλ,τίποτα από αυτά δεν έγινε.
Πιστεύω οτί χρειαζόταν χαστούκα το Πασόκ αλλά παρά ήταν άσχημη και για την χώρα και η γνώμη μου είναι οτί ναι με το Πασόκ κυβέρνηση την 5ετία της ΝΔ θα είμασταν καλύτερα σήμερα.

Έλα ρε συ τώρα.. Εδώ έχω μάθει απέξω το λόγο του παπανδρέου.  "για ένα κράτος με διαφάνεια.. για ένα ευνομούμενο κράτος για ένα κράτος με δίκαιη αναδιανομή του πλούτου! Και πετάγονται οι πούτσες-δημοσιογράφοι και λένε οτί έχει δίκιο, καλά τα λέει και κέρδισε και στο debate!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom