Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 751K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Να σε ρωτήσω:
Τί θες να αποδείξεις ακριβώς:oτί το Πασόκ είναι χειρότερο από την Νδ ή οτί το Πασόκ δεν είναι σωστό;;; :think:
Το δεύτερο ισχύει το πρώτο όχι!!!
τι διαφορετικα μετρα πηρε το γκιοργκο  απο αυτα που προτεινε ο χοντρος;; για πες μου ενα..

Επισκέπτης
τι διαφορετικα μετρα πηρε το γκιοργκο  απο αυτα που προτεινε ο χοντρος;; για πες μου ενα..
Ο χοντρός δεν έκανε τίποτα,άφαντος.
Ενά μέτρο Γκιόργκο π.χ.:
Αλλαγή στην φορολογία ακίνητης περιουσίας.
Είδωμεν μπορεί να αποδειχτεί βασιλικότερος του βασιλέως.....

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ο χοντρός δεν έκανε τίποτα,άφαντος.
Ενά μέτρο Γκιόργκο:
Φορολογία ακίνητης περιουσίας.
Είδωμεν μπορεί να αποδειχτεί βασιλικότερος του βασιλέως.....
η φορολογια στα καυσιμα ποιον πληττει;; τα  μεγαλα εισοδηματα η τον μεροκαματιαρη;;για τα 4 δις απο εισφοροδιαφυγες στο ι.κ.α ακουσες καποιο μετρο;;και κατι αλλο για την ακινητη περιουσια, η μεγαλη ακινητη περιουσια ειναι σχεδον ολη μεταβιβασμενη σε οφ σορ,απο 3% θα παει σε 6% η φορολογια.............για ανπτυξη ακουσες κατι;; οσο και να φορολογησει τι θα κανει, απο την μια τσεπη θα τα βαζει στην αλλη, το κρατος πληρωνει 1.300.000 δ.υ και δεν ξερω εγω ποσες κρατικοδιαιτες ιδιωτικες εταιρειες...αυτο λεω και εγω ειδωμεν, αρκει να βγαλουμε τις παρωπιδες....

Επισκέπτης
η φορολογια στα καυσιμα ποιον πληττει;; τα  μεγαλα εισοδηματα η τον μεροκαματιαρη;;για τα 4 δις απο εισφοροδιαφυγες στο ι.κ.α ακουσες καποιο μετρο;;και κατι αλλο για την ακινητη περιουσια, η μεγαλη ακινητη περιουσια ειναι σχεδον ολη μεταβιβασμενη σε οφ σορ,απο 3% θα παει σε 6% η φορολογια.............για ανπτυξη ακουσες κατι;; οσο και να φορολογησει τι θα κανει, απο την μια τσεπη θα τα βαζει στην αλλη, το κρατος πληρωνει 1.300.000 δ.υ και δεν ξερω εγω ποσες κρατικοδιαιτες ιδιωτικες εταιρειες...αυτο λεω και εγω ειδωμεν, αρκει να βγαλουμε τις παρωπιδες....
Το βασικό πρόβλημα γιατί αν και υπάρχουν οι βολεμένοι από Πασόκ και Νδ η πλειοψηφία των ψηφοφόρων πιστεύει σε αυτές τις παρατάξεις αντίστοιχα,βρέξει χιονίσει!!!
Εθελοτυφλούν!!!
Ειδωμέν.....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μου αρέσει που επικαλούνται και την ειλικρίνεια προς τον Ελληνικό λαό τα πιόνια! :jerking:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Μου αρέσει που επικαλούνται και την ειλικρίνεια προς τον Ελληνικό λαό τα πιόνια! :jerking:

Για να πιείς Γάλα στην Ελλάδα πρέπει να έχεις γκόμενα την αγελάδα.........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom