pepe_le_pew
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
το πασοκ ειναι εδω ενωμενο δυνατο...Βλέπω χτυπάμε υπερωρίες γυφτάκι.
Ο Πανάρας πληρώνει καλά.
Να σε ρωτήσω:το πασοκ ειναι εδω ενωμενο δυνατο...
τι διαφορετικα μετρα πηρε το γκιοργκο απο αυτα που προτεινε ο χοντρος;; για πες μου ενα..Να σε ρωτήσω:
Τί θες να αποδείξεις ακριβώς:oτί το Πασόκ είναι χειρότερο από την Νδ ή οτί το Πασόκ δεν είναι σωστό;;;
Το δεύτερο ισχύει το πρώτο όχι!!!
Ο χοντρός δεν έκανε τίποτα,άφαντος.τι διαφορετικα μετρα πηρε το γκιοργκο απο αυτα που προτεινε ο χοντρος;; για πες μου ενα..
η φορολογια στα καυσιμα ποιον πληττει;; τα μεγαλα εισοδηματα η τον μεροκαματιαρη;;για τα 4 δις απο εισφοροδιαφυγες στο ι.κ.α ακουσες καποιο μετρο;;και κατι αλλο για την ακινητη περιουσια, η μεγαλη ακινητη περιουσια ειναι σχεδον ολη μεταβιβασμενη σε οφ σορ,απο 3% θα παει σε 6% η φορολογια.............για ανπτυξη ακουσες κατι;; οσο και να φορολογησει τι θα κανει, απο την μια τσεπη θα τα βαζει στην αλλη, το κρατος πληρωνει 1.300.000 δ.υ και δεν ξερω εγω ποσες κρατικοδιαιτες ιδιωτικες εταιρειες...αυτο λεω και εγω ειδωμεν, αρκει να βγαλουμε τις παρωπιδες....Ο χοντρός δεν έκανε τίποτα,άφαντος.
Ενά μέτρο Γκιόργκο:
Φορολογία ακίνητης περιουσίας.
Είδωμεν μπορεί να αποδειχτεί βασιλικότερος του βασιλέως.....
Το βασικό πρόβλημα γιατί αν και υπάρχουν οι βολεμένοι από Πασόκ και Νδ η πλειοψηφία των ψηφοφόρων πιστεύει σε αυτές τις παρατάξεις αντίστοιχα,βρέξει χιονίσει!!!η φορολογια στα καυσιμα ποιον πληττει;; τα μεγαλα εισοδηματα η τον μεροκαματιαρη;;για τα 4 δις απο εισφοροδιαφυγες στο ι.κ.α ακουσες καποιο μετρο;;και κατι αλλο για την ακινητη περιουσια, η μεγαλη ακινητη περιουσια ειναι σχεδον ολη μεταβιβασμενη σε οφ σορ,απο 3% θα παει σε 6% η φορολογια.............για ανπτυξη ακουσες κατι;; οσο και να φορολογησει τι θα κανει, απο την μια τσεπη θα τα βαζει στην αλλη, το κρατος πληρωνει 1.300.000 δ.υ και δεν ξερω εγω ποσες κρατικοδιαιτες ιδιωτικες εταιρειες...αυτο λεω και εγω ειδωμεν, αρκει να βγαλουμε τις παρωπιδες....
η φορολογια στα καυσιμα ποιον πληττει;; τα μεγαλα εισοδηματα η τον μεροκαματιαρη;;για τα 4 δις απο εισφοροδιαφυγες στο ι.κ.α ακουσες καποιο μετρο;;και κατι αλλο για την ακινητη περιουσια, η μεγαλη ακινητη περιουσια ειναι σχεδον ολη μεταβιβασμενη σε οφ σορ,απο 3% θα παει σε 6% η φορολογια.............για ανπτυξη ακουσες κατι;; οσο και να φορολογησει τι θα κανει, απο την μια τσεπη θα τα βαζει στην αλλη, το κρατος πληρωνει 1.300.000 δ.υ και δεν ξερω εγω ποσες κρατικοδιαιτες ιδιωτικες εταιρειες...αυτο λεω και εγω ειδωμεν, αρκει να βγαλουμε τις παρωπιδες....
Εκεί θα καταλήξουμε ως λύση αργά η γρήγορα:γκρέμισμα και ξανά από την αρχήηηη!!!
αν ημουν στα 18 μου θα συμφωνουσα....
αν ημουν στα 18 μου θα συμφωνουσα....
Τώρα που δεν είσαι ποια η λύση πιστεύεις δηλαδή;;;αν ημουν στα 18 μου θα συμφωνουσα....
Τώρα που δεν είσαι ποια η λύση πιστεύεις δηλαδή;;;
Ο κόσμος δεν ξυπνάει πάντως!!!
Ας ξυπνήσει έστω και τώρα,ποτέ δεν είναι αργάαα!!!Καί νά ξυπνήση ?? ...... ή δώση τού ναρκωτικού ήτανε μεγάλη.
Ας ξυπνήσει έστω και τώρα,ποτέ δεν είναι αργάαα!!!
Είμαι μαζί σου.... και σίγουρα ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ !!!!!!
Μου αρέσει που επικαλούνται και την ειλικρίνεια προς τον Ελληνικό λαό τα πιόνια!