pepe_le_pew
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εσύ είσαι ότι πρέπει για οικονομολόγος. Εξωτερικών - str8. Προεδρίας/Αντιπρόεδρος/Παρα τω πρωθυπουργό - ο υπερποντικός των 5 ηπείρων. Εσωτερικών - εγώ φυσικά. Πολιτισμού - arcans.Άντε, 4 μείνανε ακόμη. Την βοήθεια του κοινού, παρακαλώ.
Εσύ είσαι ότι πρέπει για οικονομολόγος. Εξωτερικών - str8. Προεδρίας/Αντιπρόεδρος/Παρα τω πρωθυπουργό - ο υπερποντικός των 5 ηπείρων. Εσωτερικών - εγώ φυσικά. Πολιτισμού - arcans.
Καφέδες κλπ - raffman/PULO κ.ο.κ.
Παντως το (άδικο κατά το ΠΑΣΟΚ) ΕΤΑΚ και την (άδικη κατά το ΠΑΣΟΚ) εκτακτη εισφορά θα εξακολουθήσουμε να τα πληρώνουμε... Τελικά τίποτε δεν αλλάζει σε αυτόν τον τόπο. Βαρεθήκαμε να μας παραμυθιάζουν όλοι, ανεξαρτήτως χρώματος.μερες κρατικο-φασιστικης προπαγανδας οι πασοκοι εμφανιζονται σαν μεσσιες που σωζουν την χωρα.
Στην προπαγανδα συμμετεχουν και ρουφιανοι που παλιοτερα "δουλευαν"για την δεξια π.χ ο φραγκας.
Δεν εχουν οπως παντα μετρο και σε λιγο θα αρχισει η καζουρα
Aλλά συγγνώμη, ξέχασα πως ό,τι γίνεται σε αυτόν τον τόπο γίνεται για το καλό μου, όπως λέει και ο Μηλιώκας:Παντως το (άδικο κατά το ΠΑΣΟΚ) ΕΤΑΚ και την (άδικη κατά το ΠΑΣΟΚ) εκτακτη εισφορά θα εξακολουθήσουμε να τα πληρώνουμε... Τελικά τίποτε δεν αλλάζει σε αυτόν τον τόπο. Βαρεθήκαμε να μας παραμυθιάζουν όλοι, ανεξαρτήτως χρώματος.
αρχίσαν τα διπλά ποσταρίσματα στα θρεντ από τους κλωνόπουλους.....
έλα ντεΜήπως θα έπρεπε να υπάρχει μόνο ένα θρεντ ενώ αυτήν τη στιγμή για το ίδιο ουσιαστικά θέμα υπάρχουν 3?
Μήπως θα έπρεπε να υπάρχει μόνο ένα θρεντ ενώ αυτήν τη στιγμή για το ίδιο ουσιαστικά θέμα υπάρχουν 3?
Μήπως θα έπρεπε να υπάρχει μόνο ένα θρεντ ενώ αυτήν τη στιγμή για το ίδιο ουσιαστικά θέμα υπάρχουν 3?
αρχίσαν τα διπλά ποσταρίσματα στα θρεντ από τους κλωνόπουλους.....
Ζούμε σενάριο Φώσκολου boobie μου τι να πεις - Κλάμψη κι έτσι.Edit: μπέρδεψα κι εγώ τα θρεντ
Δημοκράτη,
ας κάνουνε δουλειά και ας κατάγονται κι απ' τα Γκράβαρα. ;)
τι λες ρε....
πρέπει να είναι πρωτευουσιάνες, μουνάρες, να μιλάνε 6 γλώσσες και να μην αντιμιλάνε και στους δημοσίους υπαλλήλους....