voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.910
- Πόντοι
- 366
ποια δουλεια ???Δημοκράτη,
ας κάνουνε δουλειά και ας κατάγονται κι απ' τα Γκράβαρα. ;)
δεν ξέρω τι λές πάντως καλό είναι να είναι μουνάρες.... αναπτερώνουν το ηθικό του λαού...
Κατάλαβα. Είσαι ένας απ' τους δεκάδες πικραμένους εδώ μέσα. No worries m8 - είσαι στο κατάλληλο thread.ποια δουλεια ???
Οπως ειπε ο Μιτεραν η πολιτικη ειναι απλα ποπ σταριλικη και διαχειριση συμβολων δηλ παρελασεις , λιτανειες ,λογιδρια κτλ
ποια δουλεια ???
Οπως ειπε ο Μιτεραν η πολιτικη ειναι απλα ποπ σταριλικη και διαχειριση συμβολων δηλ παρελασεις , λιτανειες ,λογιδρια κτλ
"Από την πρώτη ημέρα στο υπουργείο Γεωργίας η κυρία Κατερίνα Μπατζελή δημιούργησε ταραχή. Σε όποιον δεν αρέσει η πολλή δουλειά, μπορεί να φύγει."
Μα και αυτη η χριστιανη τι θέλει , να εκκενωθεί το υπουργείο άμεσα?
αν τους άρεσε η πολλη δουλεια θα ήταν εκεί??????![]()
προκειται για αλλη μια προπαγανδιστικη μπαρουφα.Όντως υπάρχει ένα προβληματάκι με τα κριτήρια επιλογής, δεν υπάρχουν πουθενά.
Υποτίθεται το γραφείο του Γιωργάκη θα κάνει τις επιλογές.
Πάντως από ότι μαθαίνω διάφοροι ΠΑΣΟΚοι που είχαν βλέψεις για τις θέσεις αυτές τα έχουν πάρει: "Εγώ που δούλευα τόσα χρόνια στην τάδε επιτροπή του κόμματος θα πρέπει να υποβάλω βιογραφικό;"
Πιθανόν η διαδικασία θα έπρεπε να είναι διαφανέστερη, υπό την επίβλεψη κάποιας επιτροπής της Βουλής.
Από την άλλη τα χρονικά περιθώρια τρέχουν και τα υπουργεία δεν μπορούν να μείνουν χωρίς γενικούς γραμματείς.
σε αυτό είμαστε σύμφωνοι.....
Γι'αυτό σου'βαλε την Γκερέκου στο Πολιτισμού.![]()
λές ????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τότε γιατί εβαλε την ξενογιαννακοπούλου υπουργό ?????????????????????????????
που να δείς τι κάνουν στο ανήθικο του...
ρε μεγάλε συμφωνήσαμε ??????????????? γιαυτό σήμερα που περνούσα έξω από τον φούρνο της γειτονιάς μου τον βρήκα γκρεμισμένο... ο περσόνας συμφώνησε με κάποιον...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O Μιτεράν το'πε αυτό ή ο Ψωμιάδης;
ο κακομοιρης ο ψωμο το κανει απο ενστινκτο ενω ο Μιτεραν το ανελυσε και το θεωρητικοποισε
και το ειπε στο τελος της 14χρονης θητειας του με ειλικρινεια που παγωσε.
εδώ πήρε το ΠΑΣΟΚ 10 πόντους διαφορά με τους φούρνους ασχολείσαι εσύ ακόμα;
Ούτε για ανέκδοτο δεν θα το πιστεύατε πριν κάνα μήνα...
Το κλαμα βεβαίως είναι γοερόν και διαρκές......
Τέρας, εσύ έχεις πιο ωραία μούρη ρε?![]()
![]()
![]()
η ξενογιαννακοπουλου δεν βλεπετε εχει και τεραστιο κωλο.λές ????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τότε γιατί εβαλε την ξενογιαννακοπούλου υπουργό ?????????????????????????????
Δεν κοιτάζομαι ρε παπάρα στον καθρέφτη. Τι είμαι - ο Τρύφωνας Σαμαράς?πάντως καλού κακού κοίτα και την δικιά σου καμιά φορά στον καθρέφτη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
προκειται για αλλη μια προπαγανδιστικη μπαρουφα.
Δεν εφτιαξαν ενα νομο που να προσδιοριζει προσοντα και τροπο επιλογης.
Γιατι αν γινοταν αυτο οποιος νομιζε οτι αδικειται θα πηγαινε στα διοικητικα δικαστηρια και τρεχα γυρευε.
Ειναι προπαγανδα.Οι αιτησεις θα εξετασθουν δηθεν αλλα δεν υπαρχει καποια δεσμευση να διορισθει καποιος απο αυτουε που θα στειλει"ηλεκτρονικη" αιτηση.
Δεν κοιτάζομαι ρε παπάρα στον καθρέφτη. Τι είμαι - ο Τρύφωνας Σαμαράς?![]()