Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 760K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

Επισκέπτης
Ρε συ περσόνα εμένα που άμα λάχει κλείνω τη δουλειά μου και γίνομαι τοκιστής σουλατσαδόρος τί ακριβώς σκοπεύετε να μου κάνετε, που θα έχω την αναίδεια να ΜΗΝ ψηφίσω ΠΑΣΟΚ; Θα με δολοφονήσετε; Θα σου πώ εγώ τι θα μου κάνετε!
Αφού πάει ο πληθωρισμός στο 15% θα με παρακαλάει ο όποιος μαλάκας γίνει υπουργός Οικονομικών να τον δανείσω με αντίστοιχο επιτόκιο και μετά θα με αποκαλεί (απαξιωτικά) ραντιέρη! Το έχουμε ξαναδεί το έργο. (Μέρες του '81 : Επιτόκιο προθεσμιακών καταθέσεων 23%) Πως το (ξανα)περιμένω!

:rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ρε συ περσόνα εμένα που άμα λάχει κλείνω τη δουλειά μου και γίνομαι τοκιστής σουλατσαδόρος τί ακριβώς σκοπεύετε να μου κάνετε, που θα έχω την αναίδεια να ΜΗΝ ψηφίσω ΠΑΣΟΚ; Θα με δολοφονήσετε;
Θα σου πώ εγώ τι θα μου κάνετε!
Αφού πάει ο πληθωρισμός στο 15% θα με παρακαλάει ο όποιος μαλάκας γίνει υπουργός Οικονομικών να τον δανείσω με αντίστοιχο επιτόκιο και μετά θα με αποκαλεί (απαξιωτικά) ραντιέρη! Το έχουμε ξαναδεί το έργο. (Μέρες του '81 : Επιτόκιο προθεσμιακών καταθέσεων 23%) Πως το (ξανα)περιμένω!

πράσινη χούντα φίλε.

άσε να τον ψαρώσω λίγο να πάει να κλάψει στα κεντρικά να τον προστατεύσουν....

όλα καλά ντανιελάκο πλάκα κάνουμε.
από δευτέρα θα γελάμε απλώς.

Επισκέπτης
πράσινη χούντα φίλε.

άσε να τον ψαρώσω λίγο να πάει να κλάψει στα κεντρικά να τον προστατεύσουν....

όλα καλά ντανιελάκο πλάκα κάνουμε.
από δευτέρα θα γελάμε απλώς.

το γύρισες τώρα γιατί καταλάβες ότι η αμετροέπεια σου βλάπτει το κόμμα σου...έλα όμως που σε έχουν πάρει χαμπάρι όλοι! :rockon: :rockon: :rockon:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
θα πάει ο πληθωρισμός στο 15% ενώ μας έχει περάσει θηλειά η ΕΕ να μειώσουμε χρέος κλπ χωρίς αυξήσεις ΦΠΑ που θα μας ξαναβάλουν στον ίδιο φαύλο-κύκλο? :think:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
οι προβλέψεις σήμερα παίζουν στις 154 έδρες ...η διαφορά μεταξύ 5% και 5,5%...οικολόγοι εκτός ...για να δούμε?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
το γύρισες τώρα γιατί καταλάβες ότι η αμετροέπεια σου βλάπτει το κόμμα σου...έλα όμως που σε έχουν πάρει χαμπάρι όλοι! :rockon: :rockon: :rockon:

με πήρε τηλέφωνο ο Γιώργκος και με εγκάλεσε στην τάξη.
Μου είπε τα γαμήσια είναι προς προσωπική του τέρψη. Οι δελφίνοι να κάτσουν να απολαύσουν. :rockon: :rockon: :rockon:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
θα πάει ο πληθωρισμός στο 15% ενώ μας έχει περάσει θηλειά η ΕΕ να μειώσουμε χρέος κλπ χωρίς αυξήσεις ΦΠΑ που θα μας ξαναβάλουν στον ίδιο φαύλο-κύκλο? :think:

Διψήφιος θα είναι μέχρι το τέλος του χρόνου! Δεν στο λέω τυχαία, κάποια πηγή σοβαρή, ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ, έχω! Είναι το μόνο σενάριο που παίζει για έξοδο από την κρίση, η Ε.Ε. δεν σου καθορίζει όριο στον πληθωρισμό, μόνο στο Δημόσιο έλλειμα. Άμα έχεις έλλειμα 6% με πληθωρισμό 100% έγινε 3% (υπερβολικά τα λέω για να γίνουν κατανοητά) Άσε που με ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου 15% όλο το "χαρτί" της γης θα μαζευτεί εδώ. Μετά θα τα χρωστάμε βέβαια, αλλά δε βαριέσαι! Κι αυτό το έχουμε ξαναδεί.

Και δεν είναι πολιτικές επιλογές αυτά. Είναι τεχνοκρατικές πρβλέψεις.

Υπ όψιν και των παικτών του χρηματιστηρίου Ε!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Δεν είμαι οικονομολόγος, αλλά αυτό που πρέπει να κάνει ο Γιώργος - θέλει αίμα & σπέρμα. Όλα δηλ έχουμε πει όλοι σε τόσα threads εδώ μέσα. Η βάση του ΠΑΣΟΚ θα δυσαρεστηθεί, αλλά άλλος δρόμος δεν υπάρχει.

Δεν ξέρω μήπως είναι και η τελευταία μας ευκαιρία να σου πω - μη μας στείλουνε δηλ κανα λογιστή με τσαμπουκά οι Βρυξέλλες ο οποίος αν και υπηρεσιακός, θα είναι αυτός που θα κάνει κουμάντο. Όπως σε κάποιες ΔΕΚΟ όπου οι Senior Consultants που βρίσκονται δίπλα στους Δντές κάνουν όλη τη δουλειά και παίρνουν τα 3πλά λεφτά. :rolleyes:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.649
Πόντοι
506

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Δεν είμαι οικονομολόγος, αλλά αυτό που πρέπει να κάνει ο Γιώργος - θέλει αίμα & σπέρμα. Όλα δηλ έχουμε πει όλοι σε τόσα threads εδώ μέσα. Η βάση του ΠΑΣΟΚ θα δυσαρεστηθεί, αλλά άλλος δρόμος δεν υπάρχει.

Δεν ξέρω μήπως είναι και η τελευταία μας ευκαιρία να σου πω - μη μας στείλουνε δηλ κανα λογιστή με τσαμπουκά οι Βρυξέλλες ο οποίος αν και υπηρεσιακός, θα είναι αυτός που θα κάνει κουμάντο. Όπως σε κάποιες ΔΕΚΟ όπου οι Senior Consultants που βρίσκονται δίπλα στους Δντές κάνουν όλη τη δουλειά και παίρνουν τα 3πλά λεφτά. :rolleyes:
Αιμα και σπερμα???Μαλλον σοφτ σε βρισκω....
Η οικονομια ειναι σε τραγικη κατασταση,δανειζομαστε(εστω και δαχειρηστικα)150Μ την ημερα,τα λεφτα στα ταμεια δεν επαρκουν για τις ΑΜΕΣΕΣ αναγκες του κρατους(συνταξεις κλπ)...Συν τις αλλοις ερχεται ο γιωργος και μιλα για παροχες της πλακας μεν,με δαπανες 4-5 δις ευρω δε...Μυλος...
Ο ορισμος ξενης οικονομικης επιτροπης ειναι μια λυση με πολλα προσδοκιμα αποτελεσματα....Η συγκριση με ΔΕΚΟ ειναι αστοχη αν σκεφτεις οτι οι δεκο(οι οποιες στην πλειοψηφεια τους ειναι εισηγμενες στο χρηματιστηριο και η πολιτικη τους καθοριζεται απο το συμβουλιο των μετοχων)εχουν την ευχαιρια ληψης σκληρων μετρων προς οφελος της επιχειρησης αδιαφοροντας για τους πισω τροχους της αμαξας...Εχει καποιος πολιτικος αντρας του τοπου την προθυμια να αγνοησει το πολικο κοστος και να βαλει το μαχαιρι στο κοκκαλο???

Προσωπικα δεν το νομιζω :rolleyes:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.652
Πόντοι
456
εγκυρότατες όλες οι πηγές σου.

γιατι κολλας στη "πηγη"? ειναι δηλωσεις που εχουν γινει και αυτο δεν σηκωνει αμφισβητηση.
Σε στεναχωρει ομως γιατι θα εισαι απο αυτους που θα ψηφισουν, ενω δεν  θελουν αυτη την εξωτερικη πολιτικη, τα παραπανω προσωπα.

Σε καταλαβαινω,ειναι αδιεξοδα που σε οδηγουν σε επιλογες που δεν θελεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom