Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 753K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Καλά...Πασοκ και ΝΔ είναι dumb & dumber. Ελπίζω να μη σου θυμίζει τίποτα...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
στο ξαναλεω για να μη κουραζομαστε τα ιδια ελεγες και το 2004; τωρα σου φαινονται ιδιοι!!!!!! ας τον δουμε και κρινουμε στο τελος!!!

Μια απορία... Υπόλοιπο κόμμα υπάρχει; Οι υπόλοιποι που είναι; Μόνος θα κυβέρνησει; Και μια άλλη... Στις διαφημίσεις, σε ποιον λέει πάμε;

Επισκέπτης
Μια απορία... Υπόλοιπο κόμμα υπάρχει; Οι υπόλοιποι που είναι; Μόνος θα κυβέρνησει; Και μια άλλη... Στις διαφημίσεις, σε ποιον λέει πάμε;
καλα ασε ρωτα το κωστακη να σου πει για μοναξιες που τις τελευταιες 15 μερες ειναι τοσο μονος που ουτε αυτοι που τον εσυραν σε αυτο το γολγοθα δεν εχουν φανει. η ντορα μεχρι και στο νοσοκομειο μπηκε!!!!!!! οσο για την απορια σου πηγαινε να στη λυσει ο κουμουτσακος οπως αυτος μονο μπορει!!! :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
καλα ασε ρωτα το κωστακη να σου πει για μοναξιες που τις τελευταιες 15 μερες ειναι τοσο μονος που ουτε αυτοι που τον εσυραν σε αυτο το γολγοθα δεν εχουν φανει. η ντορα μεχρι και στο νοσοκομειο μπηκε!!!!!!! οσο για την απορια σου πηγαινε να στη λυσει ο κουμουτσακος οπως αυτος μονο μπορει!!! :2funny: :2funny:

Σε ρωτάω γιατι εσύ έχεις συνηθίσει και καταλαβαίνεις τι λέει...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ασε να καταλαβαινω εγω και εσυ κατσε να στα εξηγησει η ρηγιλλης αφου βσε ενδιαφερει τοσο πολυ!!!

Εσένα ρωτάω ως ψηφίσαντα. Εγώ δεν έχω κανέναν στη Ρηγίλης. Α' Σε ποιον λέει πάμε; Β' Σε ποιον χαμογελάει στην εξέδρα;

Επισκέπτης
Εσένα ρωτάω ως οπαδό. Εγώ δεν έχω κανέναν στη Ρηγίλης. Α' Σε ποιον λέει πάμε; Β' Σε ποιον χαμογελάει στην εξέδρα;
και εγω σου απανταω αφου κοπτεσαι τοσο πολυ να ρωτησεις εκει που θα σου δωσουν την απαντηση που θες να ακουσεις!!!!

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
στο ξαναλεω για να μη κουραζομαστε τα ιδια ελεγες και το 2004; τωρα σου φαινονται ιδιοι!!!!!! ας τον δουμε και κρινουμε στο τελος!!!
Ουτε ενα λεπτο ΑΝΟΧΗ φιλαρακι...ουτε σε κωστακη ουτε σε γιωργακη...θεωρω οτι ειναι το λιγοτερο αφελες, να επαφιεσε στις υποσχεσεις και στις δηθεν δεσμευσεις των προεκλογικων λογιδριων...ο γιωργακης εχει αφεντικα...και ετσι και κουνηθει, εξω απο τα ορια που του ορισουν, θα του κοψουν το κωλο....θα κανει τη δουλεια τους και θα αφησουν το χρονο να τον φθειρει....και τοτε οπως και αυριο θα επικρατησει η ΛΗΘΗ...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
και εγω σου απανταω αφου κοπτεσαι τοσο πολυ να ρωτησεις εκει που θα σου δωσουν την απαντηση που θες να ακουσεις!!!!

Τόσες διαφημίσεις και κανείς δε ξέρει από το ΠΑΣΟΚ...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
το έχουμε παραγαμήσει το φόρουμ τελευταια
μπουρδελα είμαστε μεν, αλλά και η ανοχη έχει και τα όρια της.

δεν μπορεί εδώ και πόσες ημέρες να μας ζαλίσει τα αρχίδια ο Lupo και ο κάθε LUPO...

μερικοί ερμηνέυουν την δημοκρατία και την ανοχή όπως τους συμφέρει...
Καιρός ήταν....

Επίσης, για παρατήρησε λίγο καλύτερα τις τελευταίες σελίδες ποιος ποστάρει σκατά (όχι με τη μεταφορική έννοια του λόγου, κυριολεκτικά). :rolleyes:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
daniel ψάχνεις για δουλειά η ακόμα πιστεύεις ότι θα κερδίσει η ΝΔ?

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ο ενας,ο Κωνσταντίνος,εκανε τσιμέντο ολη την Αθήνα με τους εργολάβους του και αφησε ενα μνημείο ανθρώπινης βλάκείας σαν παρακαταθήκη.
Ο αλλος ο Κώστας αφησε να γίνει στάχτυ ολη η Αττική,προφανώς για να ερθει ο Κωστάκης αργότερα να τσιμεντώσει.

Αλήθεια αν αντί αυτών κυβερνούσε ο Κατέλης ποιός θα στοιχημάτιζε οτι θα ηταν χειρότερος;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom