Επισκέπτης
τωρα πηδατε ολοι απο το καραβι!!!!!! τωρα που βουλιαζει!!!! αλλιως μας τα λεγατε γιαυτον τον παν μεγιστο ηγετη!!!!Εμένα μη με βάζεις. Και τα δύο είναι για χρυσόψαρα
τωρα πηδατε ολοι απο το καραβι!!!!!! τωρα που βουλιαζει!!!! αλλιως μας τα λεγατε γιαυτον τον παν μεγιστο ηγετη!!!!Εμένα μη με βάζεις. Και τα δύο είναι για χρυσόψαρα
στο ξαναλεω για να μη κουραζομαστε τα ιδια ελεγες και το 2004; τωρα σου φαινονται ιδιοι!!!!!! ας τον δουμε και κρινουμε στο τελος!!!Καλά...Πασοκ και ΝΔ είναι dumb & dumber. Ελπίζω να μη σου θυμίζει τίποτα...
στο ξαναλεω για να μη κουραζομαστε τα ιδια ελεγες και το 2004; τωρα σου φαινονται ιδιοι!!!!!! ας τον δουμε και κρινουμε στο τελος!!!
καλα ασε ρωτα το κωστακη να σου πει για μοναξιες που τις τελευταιες 15 μερες ειναι τοσο μονος που ουτε αυτοι που τον εσυραν σε αυτο το γολγοθα δεν εχουν φανει. η ντορα μεχρι και στο νοσοκομειο μπηκε!!!!!!! οσο για την απορια σου πηγαινε να στη λυσει ο κουμουτσακος οπως αυτος μονο μπορει!!!Μια απορία... Υπόλοιπο κόμμα υπάρχει; Οι υπόλοιποι που είναι; Μόνος θα κυβέρνησει; Και μια άλλη... Στις διαφημίσεις, σε ποιον λέει πάμε;
καλα ασε ρωτα το κωστακη να σου πει για μοναξιες που τις τελευταιες 15 μερες ειναι τοσο μονος που ουτε αυτοι που τον εσυραν σε αυτο το γολγοθα δεν εχουν φανει. η ντορα μεχρι και στο νοσοκομειο μπηκε!!!!!!! οσο για την απορια σου πηγαινε να στη λυσει ο κουμουτσακος οπως αυτος μονο μπορει!!!
ασε να καταλαβαινω εγω και εσυ κατσε να στα εξηγησει η ρηγιλλης αφου βσε ενδιαφερει τοσο πολυ!!!Σε ρωτάω γιατι εσύ έχεις συνηθίσει και καταλαβαίνεις τι λέει...
ασε να καταλαβαινω εγω και εσυ κατσε να στα εξηγησει η ρηγιλλης αφου βσε ενδιαφερει τοσο πολυ!!!
και εγω σου απανταω αφου κοπτεσαι τοσο πολυ να ρωτησεις εκει που θα σου δωσουν την απαντηση που θες να ακουσεις!!!!Εσένα ρωτάω ως οπαδό. Εγώ δεν έχω κανέναν στη Ρηγίλης. Α' Σε ποιον λέει πάμε; Β' Σε ποιον χαμογελάει στην εξέδρα;
Ουτε ενα λεπτο ΑΝΟΧΗ φιλαρακι...ουτε σε κωστακη ουτε σε γιωργακη...θεωρω οτι ειναι το λιγοτερο αφελες, να επαφιεσε στις υποσχεσεις και στις δηθεν δεσμευσεις των προεκλογικων λογιδριων...ο γιωργακης εχει αφεντικα...και ετσι και κουνηθει, εξω απο τα ορια που του ορισουν, θα του κοψουν το κωλο....θα κανει τη δουλεια τους και θα αφησουν το χρονο να τον φθειρει....και τοτε οπως και αυριο θα επικρατησει η ΛΗΘΗ...στο ξαναλεω για να μη κουραζομαστε τα ιδια ελεγες και το 2004; τωρα σου φαινονται ιδιοι!!!!!! ας τον δουμε και κρινουμε στο τελος!!!
και εγω σου απανταω αφου κοπτεσαι τοσο πολυ να ρωτησεις εκει που θα σου δωσουν την απαντηση που θες να ακουσεις!!!!
Καιρός ήταν....το έχουμε παραγαμήσει το φόρουμ τελευταια
μπουρδελα είμαστε μεν, αλλά και η ανοχη έχει και τα όρια της.
δεν μπορεί εδώ και πόσες ημέρες να μας ζαλίσει τα αρχίδια ο Lupo και ο κάθε LUPO...
μερικοί ερμηνέυουν την δημοκρατία και την ανοχή όπως τους συμφέρει...
εγώ προτείνω το θρεντ να ονομαστεί σε "χαζοχαρούμενος Γιωργάκης"
μιας και από δευτέρα θα διατελεί προθυπουργός ένα από τα μεγαλύτερα μυαλά που έχει γνωρίσει η ελληνική, αρχαία, μεσαία και βραχαία
daniel ψάχνεις για δουλειά η ακόμα πιστεύεις ότι θα κερδίσει η ΝΔ?
daniel ψάχνεις για δουλειά η ακόμα πιστεύεις ότι θα κερδίσει η ΝΔ?
διάβασε τα τελευταία ποστ μου και θα καταλάβεις τι πιστεύω!
Δε διαβάζω post σου
Από δευτερα θα ψάχνεις για δουλειά.
Καλο κουράγιο, θα το χρειαστείς
κοίτα μήπως από Δευτέρα εξαφανιστείς για κανένα τρίμηνο από το site όπως έκανες και τον Μάιο!