Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 753K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

Επισκέπτης
Ο ενας,ο Κωνσταντίνος,εκανε τσιμέντο ολη την Αθήνα με τους εργολάβους του και αφησε ενα μνημείο ανθρώπινης βλάκείας σαν παρακαταθήκη.
Ο αλλος ο Κώστας αφησε να γίνει στάχτυ ολη η Αττική,προφανώς για να ερθει ο Κωστάκης αργότερα να τσιμεντώσει.

Αλήθεια αν αντί αυτών κυβερνούσε ο Κατέλης ποιός θα στοιχημάτιζε οτι θα ηταν χειρότερος;

και άλλο κλωνάρι? :2funny: :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ο ενας,ο Κωνσταντίνος,εκανε τσιμέντο ολη την Αθήνα με τους εργολάβους του και αφησε ενα μνημείο ανθρώπινης βλάκείας σαν παρακαταθήκη.
Ο αλλος ο Κώστας αφησε να γίνει στάχτυ ολη η Αττική,προφανώς για να ερθει ο Κωστάκης αργότερα να τσιμεντώσει.

Αλήθεια αν αντί αυτών κυβερνούσε ο Κατέλης ποιός θα στοιχημάτιζε οτι θα ηταν χειρότερος;

Μεγάλε όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν κυβερνηση η Αθήνα ήταν ως τους Αμπελόκηπους. Μη συγκρίνουμε τα μπρόκολα με τον σεφ

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
εγώ δεν έχω λόγο να κρυφτώ...εσύ όμως που θεωρείς δεδομένη την ήττα της ΝΔ θα έχεις! :rockon: :rockon: :rockon:

καλά ρε πάς καλά?ακόμη πιστέυεις οτι η ΝΔ θα ερθει πρώτο κόμμα....εγώ σου λέω ότι η διαφορά μπορεί να φτάσει και το 7%

Επισκέπτης
καλά ρε πάς καλά?ακόμη πιστέυεις οτι η ΝΔ θα ερθει πρώτο κόμμα....εγώ σου λέω ότι η διαφορά μπορεί να φτάσει και το 7%

με οποιοδήποτε ποσοστό κάτω του 2% αν χάσει, νίκη θα είναι γιατί το ΠΑΣΟΚ ακριβώς επειδή πιστεύει ότι θα κερδίσει με 7% διαφορά ή θα διασπαστεί ή θα ψάχνει για αρχηγό! :rockon: :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αφού δεν διαβάζεις τα ποστ μου σε ενδιαφέρει τι δουλειά κάνω? πάντως στον ιδιωτικό τομέα εργάζομαι!

μην ανησυχείς όπου και να εργάζεσαι από δευτέρα πρωί θα φροντίσω να ιδιωτεύσεις.
αρχίδι της λάσπης ήρθε η ώρα σου.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
μην ανησυχείς όπου και να εργάζεσαι από δευτέρα πρωί θα φροντίσω να ιδιωτεύσεις.
αρχίδι της λάσπης ήρθε η ώρα σου.

Ρε συ περσόνα εμένα που άμα λάχει κλείνω τη δουλειά μου και γίνομαι τοκιστής σουλατσαδόρος τί ακριβώς σκοπεύετε να μου κάνετε, που θα έχω την αναίδεια να ΜΗΝ ψηφίσω ΠΑΣΟΚ; Θα με δολοφονήσετε;
Θα σου πώ εγώ τι θα μου κάνετε!
Αφού πάει ο πληθωρισμός στο 15% θα με παρακαλάει ο όποιος μαλάκας γίνει υπουργός Οικονομικών να τον δανείσω με αντίστοιχο επιτόκιο και μετά θα με αποκαλεί (απαξιωτικά) ραντιέρη! Το έχουμε ξαναδεί το έργο. (Μέρες του '81 : Επιτόκιο προθεσμιακών καταθέσεων 23%) Πως το (ξανα)περιμένω!

Επισκέπτης
Daniel,εγω λεω να το ριξεις στα Οικολογα μπας και κατσει και δεν βγει αυτοδυναμο το παιντι.

ΠΟΛΥ χλωμο,αλλα λεμε τωρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom