Επισκέπτης
Ναι e?
Γιατί τι θα γίνει?
κάνε λίγη υπομονή και θα το καταλάβεις από μόνος σου...δεν θα χρειαστεί να σε βοηθήσω!
Ναι e?
Γιατί τι θα γίνει?
Ο ενας,ο Κωνσταντίνος,εκανε τσιμέντο ολη την Αθήνα με τους εργολάβους του και αφησε ενα μνημείο ανθρώπινης βλάκείας σαν παρακαταθήκη.
Ο αλλος ο Κώστας αφησε να γίνει στάχτυ ολη η Αττική,προφανώς για να ερθει ο Κωστάκης αργότερα να τσιμεντώσει.
Αλήθεια αν αντί αυτών κυβερνούσε ο Κατέλης ποιός θα στοιχημάτιζε οτι θα ηταν χειρότερος;
Ο ενας,ο Κωνσταντίνος,εκανε τσιμέντο ολη την Αθήνα με τους εργολάβους του και αφησε ενα μνημείο ανθρώπινης βλάκείας σαν παρακαταθήκη.
Ο αλλος ο Κώστας αφησε να γίνει στάχτυ ολη η Αττική,προφανώς για να ερθει ο Κωστάκης αργότερα να τσιμεντώσει.
Αλήθεια αν αντί αυτών κυβερνούσε ο Κατέλης ποιός θα στοιχημάτιζε οτι θα ηταν χειρότερος;
κάνε λίγη υπομονή και θα το καταλάβεις από μόνος σου...δεν θα χρειαστεί να σε βοηθήσω!
Και αν από δευτερα κρυβεσαι εσύ..τι θα γίνει? Είσαι έτοιμος?
εγώ δεν έχω λόγο να κρυφτώ...εσύ όμως που θεωρείς δεδομένη την ήττα της ΝΔ θα έχεις!
Φοβάσαι τον ανταγωνισμό;
εγώ δεν έχω λόγο να κρυφτώ...εσύ όμως που θεωρείς δεδομένη την ήττα της ΝΔ θα έχεις!
E τότε σε προσκαλώ εδώ Δευτερα βραδυ να ανταλλάξουμε απόψεις
Είσαι?
τον ανταγωνισμό τον φοβούνται μόνο οι κρατικοδίαιτοι ΠΑΣΟΚοι!!!
καλά ρε πάς καλά?ακόμη πιστέυεις οτι η ΝΔ θα ερθει πρώτο κόμμα....εγώ σου λέω ότι η διαφορά μπορεί να φτάσει και το 7%
τι δουλειά κανεις?
αφού δεν διαβάζεις τα ποστ μου σε ενδιαφέρει τι δουλειά κάνω? πάντως στον ιδιωτικό τομέα εργάζομαι!
Πως σου έχει προκύψει ότι θα κερδίσει η ΝΔ ρε Ντανιέλ? Ταξιδεύεις στο χρόνο?δεν ξέρω για Δευτέρα βράδυ,πάντως θα τα πούμε σύντομα!
μην ανησυχείς όπου και να εργάζεσαι από δευτέρα πρωί [/color]θα φροντίσω να ιδιωτεύσεις.
αρχίδι της λάσπης ήρθε η ώρα σου.
Πως σου έχει προκύψει ότι θα κερδίσει η ΝΔ ρε Ντανιέλ? Ταξιδεύεις στο χρόνο?
Τότε να μας δώσεις κανα νούμερο για τζόκερ/λόττο στην Ιταλία ρε αδερφέ.πως το κατάλαβες?
μην ανησυχείς όπου και να εργάζεσαι από δευτέρα πρωί θα φροντίσω να ιδιωτεύσεις.
αρχίδι της λάσπης ήρθε η ώρα σου.
Επιχειρηματίας ο daniel72.
Φτιάχνει κομπολόγια για κουλούς.