θΑ γινω πρωθυπουργος ΘΑ συγκρουστω ΘΑ ειμαι δικαιος ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ηταν ενα εκλογικο μυνημα ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑ ΑΕ
Ξέχασες ότι ΘΑ κάνει την Αθήνα... Βαρκελώνη-2
Μετά τον Καλατράβα έρχεται ο Acebillo, τον πήρε τηλέφωνο κ τα κανόνισαν...
θΑ γινω πρωθυπουργος ΘΑ συγκρουστω ΘΑ ειμαι δικαιος ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ηταν ενα εκλογικο μυνημα ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑ ΑΕ
πω πω με πειρε ο υπνος με τον γιωργακη στη Δ.Ε.Θ
ωραια θα τη δω το βραδι γιατι εχω αυπνειεςOλόκληρη η συνέντευξη εδώ...
Πολύ καλό. Να θυμηθώ εδώ άπειρα χρόνια πριν όταν έδινα για δίπλωμα - η υπάλληλος του Υπουργείου έσκασε με μαύρη BMW που έπαθε μουνόπλακα όλο το Χαλάνδρι.το κακό με τους έλληνες συμπυκνώνεται στο εξής νεοελληνικότατον παράδειγμα.....
Καλημέρα και Καληνύχτα.
Δεν εχω καμια αγανακτηση φιλε, απλος συμφωνω με το παρακατω που είπε ο αημνειστος Ανδρέας ΠαπανδρέουΔεν καταλαβαίνω προς τι ο σκανδαλισμός και η ιερή αγανάκτηση.
Από τη στιγμή που απέκτησε νόμιμα την υπηκοότητα τότε έχει το ίδιο δικαίωμα στο εκλέγειν και το εκλέγεσθαι όσο ο κάθε γκάγκαρος ή μπουρτζόβλαχος από τα Γιάννενα.
Και Πακιστανούς υποψήφιους θα δούμε, και Αλβανούς, και μάυρους. Αυτό μας πείραξε;
Τι φοβόμαστε, ότι μπορεί να εκλεγούν και να ρίξουν το επίπεδο της Βουλής;
Προσπαθω εδω και καιρο να πιω εναν αλλα με εχουν στην απεξω ειναι ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑείσαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ... για πές όμως
πού τό ήξερες;;;;;;;;;;
Ναι στα λογιαΔεν εχω καμια αγανακτηση φιλε, απλος συμφωνω με το παρακατω που είπε ο αημνειστος Ανδρέας Παπανδρέου
Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες
Ουδεν σχολιονAκριβώς.
Και ο εν λόγω υποψήφιος ΕΙΝΑΙ Έλληνας είτε σ'αρέσει, είτε όχι.
Δεν εχω καμια αγανακτηση φιλε, απλος συμφωνω με το παρακατω που είπε ο αημνειστος Ανδρέας Παπανδρέου
φυσικά και την κρίνεις ρε.Ρε φίλε, σουρωμένος είσαι;
Τι παπαριές γράφεις; Είναι δυνατόν να μην κρίνεις την απερχόμενη κυβέρνηση;
Άντε κάμια βόλτα στην παραλία μπας και πάρεις λίγο καθαρό αέρα και ξελαμπικάρει το μυαλό σου.
Σου απάντησα. Αν εσύ δεν καταλαβαίνεις, συλληπητήρια.
δεν έχεις άδικοΕνφόρσερ, τα κοινότυπα και τα αυτονόητα μας λείπουνε στην Ελλάδα
να μου εξηγήσεις κάποια στιγμή πώς κάνεις πωλήσεις με το σύστημα συνεντεύξεων
γιατί εγώ τις συνεντεύξεις τις κάνω για να καλύψω θέσεις εργαζομένων
φυσικά και την κρίνεις ρε.
αλλά δεν κάνεις για αυτό το λόγο τις εκλογές.
α, και επίσης δεν απάντησα σε εσένα αλλά στον ενφόρσερ.
Τις εκλογές τις κάνεις για να δεις ποιος είναι ο καλύτερος να αναλάβει και όχι για να μαυρίσεις τον προηγούμενο.
Μπορείς κάλλιστα να τον μαυρίσεις όταν ψηφίζεις, αλλά δεν είναι ανάγκη να ψηφίσεις έναν άλλο χάλια για να νιώθεις πως απένειμες δικαιοσύνη!
Τις παραλίες κρατα τες για τον εαυτό σου.
Για μένα οι πολιτικοί πρέπει να είναι υπάλληλοί μου, από εμένα πληρώνονται οι εκλεγμένοι και από εσένα, κατάλαβες; Σιγά μην τους κάνουμε και κωλοτούμπες των μαλακοπίτουρων όλων που μας έχουνε κάτσει στο σβέρκο 30 χρόνια και δεν έχει ανασάνει ο τόπος.
Αλλά τέτοιοι μαλάκες είναι ο ελληνικός λαός....ραγιάδες από κούνια.
για άλλο μιλάς εσύ και για άλλο εγώ.
εσύ μιλάς για τη συνέντευξη πολιτικού κι εγώ για ενός υποψήφιου για εργασία.