anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.235
- Πόντοι
- 506
Εσένα πάντως για σφίχτη του Άρη σε κόβω.
...Κι εγώ εσένα για κωλομπαρά του Πρετεντέρη.
Εσένα πάντως για σφίχτη του Άρη σε κόβω.
ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ!!
οι εκλογές αυτές γίνονται για να κριθεί ποιος είναι αξιότερος να κάνει ελαφρώς καλύτερη την Ελλάδα που έχει γίνει η χώρα του Ποτέ ποτέ.
δεν κρίνουμε το παρελθόν μας αλλά το μέλλον μας φιλαράκο.
Με το να ΜΗΝ ψηφίσουμε Κανέναν
Ρε σεις, ακόμα δεν έχετε καταλάβει πως βράζει ο κόσμος;
Ακόμα δεν έχετε καταλάβει πως τελειώσανε τα λόγια και απαιτούμε πράξεις;
ακόμα δεν έχετε καταλάβει πως τα πράγματα φτάσανε στο απροχώρητο;
Ο Ζορζ λέει για περικοπές λόγω μείωσης αφισών και φυλλαδίων αλλά δίνει τα διπλάσια για τις ομιλίες του. και μην ακούσω μαλακίες. Ξέρω αυτόν που είναι υπεύθυνος για το στήσιμό τους.
και με ονοματεπώνυμο για όποιον γουστάρει.
Και για να μην ακούσω κι άλλες μαλακίες, αυτός ο κάποιος είναι ο ίδιος που έτρωγε και σε όλες τις προηγούμενες εκλογές από το ΠΑΣΟΚ. Με χρυσά κουτάλια φυσικά πάντα...
Ευχαριστώ...ΚΑΤΑΛΑΒΑ!
όχι.Φιλαράκο
Στις εκλογές πάντα κρίνεται το κόμμα το οποιο είχε την εξουσία
Είτε αυτό σου αρέσει είτε όχι
Η αναφέρεσαι σε post κάποιου αλλου η παραληρείς
από την πρώτη στιγμή είπα ότι όσον αφορά εμενα αυτές οι εκλογές είναι οι πρώτες μετά από παρα πολύ καιρό που θα ψηφίσω
Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε μένα μιας και όσα γραφεις δεν απαντούν σε κάτι που είπα
Οποτε δε σχολιάζω
όχι.
δεν κρίνεις τον απερχόμενο.
ψάχνεις να βρεις ποιος θα κάνει κα΄τι στο μέλλον.
όταν κάνεις συνέντευξη σε υπάλληλο (ο πρωθυπουργός είναι υπάλληλός μας αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι) δεν κοιτάς να δεις τι έκανε αυτός που είχε προηγουμένως τη θέση, αλλά τι σκατά θα κάνει αυτός που του παίρνεις συνέντευξη.
Με βλέπεις να γελάω;
Ρε φίλε, σουρωμένος είσαι;
Τι παπαριές γράφεις; Είναι δυνατόν να μην κρίνεις την απερχόμενη κυβέρνηση;
Άντε κάμια βόλτα στην παραλία μπας και πάρεις λίγο καθαρό αέρα και ξελαμπικάρει το μυαλό σου.
Σου απάντησα. Αν εσύ δεν καταλαβαίνεις, συλληπητήρια.
Άρχισε να γίνεται ροζ αυτός από πράσινος. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε απλώς δηλώσεις. Οπαδοί του συμμετείχαν στις καταστροφές. Γι αυτό πάνε οι Κουβέλης και σία στα δικαστήρια να τους υπερασπιστούν. Δικά τους παιδιά είναι. Τους τόπανε και οι άλλοι, οι ΚΟΚΚΙΝΟΙ. Τους ξέρουν καλά. Απο την ίδια φάρα είναι.
"Πακιστανός υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ βγάζει λόγο σε προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος!! "
Πηγη:
ξέρης πού φτιαχνουνε καλό espresso;;;;;;;;;;;;;;θΑ γινω πρωθυπουργος ΘΑ συγκρουστω ΘΑ ειμαι δικαιος ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ηταν ενα εκλογικο μυνημα ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑ ΑΕ
Νομιζω απο ΒΟΥΛΗ μερια πρεπει να πινουν των καλυτερο και ΤΖΑΑΑΑΑΑΑΜΠΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑξέρης πού φτιαχνουνε καλό espresso;;;;;;;;;;;;;;
... Ποσο μάλλον τώρα που όντως ο τόπος χρειάζεται την αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό. ...
Νομιζω απο ΒΟΥΛΗ μερια πρεπει να πινουν των καλυτερο και ΤΖΑΑΑΑΑΑΑΜΠΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑ