Επισκέπτης
ετσι αφησε να ενοηθει σημερα οτι θα την επαναφερει!ελπιζω ο Γιωργακης να επαναφερει την φορολογηση της εκκλησιαστικης περιουσιας...
....που ειχε καταργηθει απο τον Κωστακη το 2004!!!
ετσι αφησε να ενοηθει σημερα οτι θα την επαναφερει!ελπιζω ο Γιωργακης να επαναφερει την φορολογηση της εκκλησιαστικης περιουσιας...
ακου λογικη ελληνα
η αποψη μου ειναι οτι με καθαρα ανθρωπιστικα κριτηρια , πρεπει να καταργηθει αυτο το πολιτευμα.
Μια ΧΟΥΝΤΑ θα ωφελουσε την Ελλαδα
ελπιζω ο Γιωργακης να επαναφερει την φορολογηση της εκκλησιαστικης περιουσιας...
Γιατί κυβερνάει η ΝΔ
Η Ελλάδα πάει κατά διαόλου χρόνο με το χρόνο όποιος και να κυβερνάει.
θα σου πω και το αλλο ποτε ηταν καλυτερα 81-89 η 89-93' ποτε ηταν καλυτερα 93-2004 η 2004 2009;ετσι για να μη ξεχναμε οτι τιποτα δεν ειναι τυχαιο!!!!!Συμφωνώ. Το θέμα όμως είναι γιατί οι σημερινές μέρες είναι χειρότερες? Γιατί κυβερνάει η ΝΔ ή γιατί ούτως ή άλλως στην Ελλάδα ισχύει το κάθε πέρσι και καλύτερα ?
Δηλαδή, αν σε 3 χρονια από τώρα που θα κυβερνάει το ΠΑΣΟΚ ,κάνεις μια δημοσκόπηση στο λαό ,
"Τώρα (2012) είμαστε καλύτερα ή το 2009 ?" , τί πιστεύεις ότι θα πει ο λαός ?
Εγώ πιστεύω 95% θα πει ότι το 2009 ήταν καλύτερο. Η Ελλάδα πάει κατά διαόλου χρόνο με το χρόνο όποιος και να κυβερνάει. Οι κυβερνήσεις απλώς παρακολουθούν το τρένο να περνάει ανήμπορες να αντιδράσουν , εγκλωβισμένες στα κομματικά γρανάζια.
Οχι απλα να την επαναφερει να την ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΕΙ...και αν κουνηθει το πουστοπαπαδαριο, αυτη τη φορα κατι ΑΝΘΙΜΟΥΣ και σια θα τους παρουμε με τις πετρες...ελπιζω ο Γιωργακης να επαναφερει την φορολογηση της εκκλησιαστικης περιουσιας...
οταν ο κωστακης την κατηργησε με τη συμφωνια ο συγχωρεμενος χριστιδουλος να τον αβανταρει ολοι ηταν υπερ και κανενας δεν μιλαγε και βριζαν το πασοκ!!!! τωρα να την επαναφερει ειδες που εχει ο καιρος γυρισματα![και δεν μιλαω προσωπικα για σενα]!!Οχι απλα να την επαναφερει να την ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΕΙ...και αν κουνηθει το πουστοπαπαδαριο, αυτη τη φορα κατι ΑΝΘΙΜΟΥΣ και σια θα τους παρουμε με τις πετρες...
Ολοκληρωμένη άποψη έχω από το 1995-6 και μετά. Πριν ήμουνα παιδάκι. Και προφανώς το τότε (με ΠΑΣΟΚ) ήταν καλύτερο από το τώρα (με ΝΔ). Απλά πιστεύω για άλλους λόγους (αυτούς που είπα και προηγουμένως) .θα σου πω και το αλλο ποτε ηταν καλυτερα 81-89 η 89-93' ποτε ηταν καλυτερα 93-2004 η 2004 2009;ετσι για να μη ξεχναμε οτι τιποτα δεν ειναι τυχαιο!!!!!
Εσύ μπορείς να μου απαντήσεις πως φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση που ονομάζεις "οικονομική συγκυρία"?...και μην μου πεις περί διεθνής οικονομική κρίση!!!!...θα γελάσωθελω να πω κατι με παρα πολυ απλα λογια , και οποιος εχει μια συγκεκριμενη απαντηση ας τη γραψει , θα με διευκολυνει πολυ για ακαδημαικους λογους...
ο κυριος Παπανδρεου , στα πλαισια της φιλολαικης και ανθρωπιστικης πολιτικης του προανηγγειλε αυξηση μισθων και παροχων προς το λαο της ταξης των 10δις € ,το οποιο συνεπαγεται αυξηση του δημοσιονομικου ελλειματος κατα το 10% του ΑΕΠ.
Θα πει κανεις , οτι αυτη η αυξηση της ρευστοτητας (και του ελλειματος) , θα αντιρροπιστει μακροπροθεσμα απο την αυξηση της επιχειρηματικοτητας ,απορροια της πρασινης αναπτυξης ( καλλιεργεια μπανανων) και διαρθρωτικων αλλαγων στην οικονομια
να προσθεσω και τα λογια του κου Βενιζελου : Στηρίζω την ενότητα της παράταξης με τη δράση μου, αλλά και με τις ηθελημένες σιωπές μου
μπορει να μου απαντησει καποιος που προτιθεται να ψηφισει τον κ Παπανδρεου , αν εχει επιγνωση της βιοσιμοτητας των προγραμματικων του δηλωσεων και της γενικοτερης οικονομικης συγκυριας ?
Και ποιος ξερει.. μπορει τελικα να τα παει καλα ο γιωργακης.. (ασε την πλακιτσα που κανουμε) δε φταιει δα για ολα τα κακα του πασοκ..
Το λαμογιομπουλούκι φοβαμαι εγω που ακολουθει.. και περιμενει τριβοντας τα χερια σαν τον τσιφούτη γερολαδά (οποιος θυμαται) να αρχισει το τσιμπούσι παλι.
επειδη ειμαι αρκετα πιο μεγαλος σου λεω οτι τιποτα δεν ειναι συμπτωση. τη μια αντε και ειναι δευτρη και τριτη ομως κατι δεν παει καλα. και δεν προδικαζω οτι ο γιωργος θα φερει αλκιονιδες μερες απλα ο κοσμος να περναει καλυτερα και στα αρχιδια μου στη τελικη αν καποιοι τρωνε τουλαχιστον ας φαμε κατι και εμεις γιατι πεντε χρονια τρωγανε οι λιγοι και δεν δινανε τιποτα σε κανεναν!!Ολοκληρωμένη άποψη έχω από το 1995-6 και μετά. Προν ήμουνα παιδάκι. Και προφανώς το τότε (με ΠΑΣΟΚ) ήταν καλύτερο από το τώρα (με ΝΔ). Απλά πιστεύω για άλλους λόγους (αυτούς που είπα και προηγουμένως) .
η δεκαετία του 80 έπρεπε να ήταν η δεκαετία κατά την οποια η χωρα έπρεπε να κάνει υποδομές και να εκμοντερνιστεί
Τίποτα από αυτά δεν έγινε. Θυμήσου ότι κοντά σε εμάς μπήκε η Ισπανία
Ο λεγόμενος "κοσμάκης" πέρναγε καλύτερα επειδή έρεαν οι πακτωλοί χρημάτων από την ΕΕ τα οποια τσέπωναν τα λαμόγια
το πασοκ κατέστρεψε πολύ σημαντικές υποδομές και κύρος, δημιούργησε μια νοοτροπία η οποια οδήγησε και οδηγεί τη χωρα στην καταστροφή.
Εδώ θα πρέπει να πω ότι η ΝΔ βασίστηκε στο μοντέλο πασοκ προσφέροντας μια ακόμα πιο καταστροφική έκδοση
Αυτά
με όλο το σεβασμό φυσικά
ζητας απο εναν νοσταλγο της χουντας να σου απαντησει!!!!Εσύ μπορείς να μου απαντήσεις πως φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση που ονομάζεις "οικονομική συγκυρία"?...και μην μου πεις περί διεθνής οικονομική κρίση!!!!...θα γελάσω
ναι θα απαντησω ,Εσύ μπορείς να μου απαντήσεις πως φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση που ονομάζεις "οικονομική συγκυρία"?...και μην μου πεις περί διεθνής οικονομική κρίση!!!!...θα γελάσω
η "φυλή" "εκφυλίστηκε" μήπως;ναι θα απαντησω ,
δεν μπορω να καταλαβω πως η φυλη που γεννησε τη φιλοσοφια και την επιστημη , εφτασε στο σημειο να ειναι εγκλωβισμενη απο τον οχλο των αφρωνων, που παιρνουν στο λαιμο τους το συνολο
ναι θα απαντησω ,
δεν μπορω να καταλαβω πως η φυλη που γεννησε τη φιλοσοφια και την επιστημη , εφτασε στο σημειο να ειναι εγκλωβισμενη απο τον οχλο των αφρωνων, που παιρνουν στο λαιμο τους το συνολο
ναι θα απαντησω ,
η "φυλή" "εκφυλίστηκε" μήπως;
Ίσως τότε δεν πρόκειται για την ίδια φυλή
Καληνύχτα και όνειρα γλυκα