κοιταξε να δεις λογο της πολιτικη σου εστω και πρωην ιδεολογιας τα βλεπεις οπως εσυ θες. τωρα για την καθαρση που λες η δεν γνωριζεις η κατι αλλο συμβαινει!!!! εχουμε και λεμε σημιτης πρωην πρωθυπουργος τσοχατζοπουλος επι σειρα ετων δεξι χερι του πατερα του και επι σειρα ετων υπουργος επι κυβερνησεων σημιτη. βερελης υπουργος επι κυβερνησεων σημιτη. παπαντωνιου πρωην τσαρος οικονομιας επι σημιτ. και υπουργος αμυνης. χριστοδουλακης επισης υπουργος επι σημιτη. λαλιωτης χωρις σχολια. κουλουρης υπουργος επι ανδρεα και υφυπουργος επι σημιτη. τωρα αν αυτα εσενα δε σου λενε τιποτα και δεν εχει κανει τιποτα τοτε εισαι απλα κοματικα ποτισμενος ακομα και αυτα που λες δεν ισχυουν!! οσο γαι τον κωστακη επανεφερε στο επικρατειας αυτον που εδιωξε το 1996[σουφλια] και δεν εχει καθαρισει κανεναν απο τους λεγομενους βαρωνους αλλα του επιβαλουν και ποιους θα βαλει στα ψηφοδελτια. τωρα αν αυτος ειναι το ιδιο σκατας επετρεψε με να εχω αντιθετη αποψη!!! οσο για το παρελθον του γιωργου τη ειναι αυτο που εχει κανει και λες οταν δεν εχει δοκιμαστει. αν βγει και δεν κανει τιποτα απο οσα εχει πει εγω πρωτος θα τον βρισω. ενω ο κωστακης ειναι τρανη αποδειξη οτι υποσχεθηκε παταξη διαφθορας επανιδρυση σεμνα και ταπεινα νταβατζηδες και τοσα αλλα δεν εκανε ουτε ενα!!!!!
στο ξαναλέω...το τροπάρι των γραμμένω σε ένα κόμμα είναι γνωστό.
σου είπα πως δεν έχω καμία μα καμία ιδεολογία ούτε πρώην ούτε νυν που να ταυτίζεται με κάποιο κόμμα. Το τι έκανε ο πατέρας μου η μάνα μου ή ο μπατζανάκης μου δεν με κρίνει εμένα. Αν εσένα σε κρίνει, τότε αυτός μάλλον είναι ο λόγος που ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ.
Πάμε παρακάτω γιατί και αυτό στο απάντησα αλλά πάλι λες τα δικά σου.
Το οτι βγήκανε κάποιοι ετός ψηφοδελτίων για μένα δεν λέει ΤΙΠΟΤΑ απολύτως. είναι στο κόμμα; επηρεάζουνε; αποτελούνε συμβούλους στον Ζωρζ; ΝΑΙ
τα υπόλοιπα προς λαϊκή κατανάλωση. Σαν να μου λες πως επειδή έφυγε ο Ρουσόπουλος έγινε εξυγίανση στη ΝΔ.
Ή μασάς χόρτο ή νομίζεις πως μασάμε εμείς.
Και κάτι τελευταίο. Άμα τρώγανε μόνο τα μανιτάρια αυτά που αναφέρεις τότε η Ελλάδα δεν θα χρωστούσε της Μιχαλούς. Είναι μακρύς ο κατάλογος και αυτών που τρώγανε και αυτών που τρώνε και αυτών που ΘΑ τρώνε από τα ΘΑ των δύο κομμάτων σε κάθε εκλογές. Μη σου πω πως είναι μακρύς ο κατάλογος και από τα τρίτα κόμματα.....
Άσε φίλε μου. Αρκεί να σου πω πως στα νοσοκομεία έχουνε περισσότερη δύναμη οι υπεύθυνοι ιματισμού από τους γιατρούς και τις νοσηλεύτριες.
Είναι απίστευτο το ποιοι και από ποια πόστα έχουνε φάει τόσα χρόνια.
Και είναι απίστευτο που δεν τους αγγίζει κανείς...
ναι, ο Ζωρζ είναι άμεμπτος....ναι την καημένη την περιστερά μου....