Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 749K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ενώ ο ΓΑΠ....τέρας μυαλού.....IQ 2013....ρε μεγάλε...εντάξει ..άξιος ο μισθός..θα σε βολέψει και εσένα ο γκαγκά μόλις βγεί...όπως τους μπλέ ο χοντρός......απο κάτι τέτοιους η ελλάδα κατάντησε ...μπουρδέλο....ψηφίστε τους να δείτε άσπρη μέρα.....κανέναν ρεεεεεεεε............. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
ενώ ο ΓΑΠ....τέρας μυαλού.....IQ 2013....ρε μεγάλε...εντάξει ..άξιος ο μισθός..θα σε βολέψει και εσένα ο γκαγκά μόλις βγεί...όπως τους μπλέ ο χοντρός......απο κάτι τέτοιους η ελλάδα κατάντησε ...μπουρδέλο....ψηφίστε τους να δείτε άσπρη μέρα.....κανέναν ρεεεεεεεε............. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
εσενα στον θιξαμε τωρα το χοντρουλη!!!!! οχι γιατι μας εχετε ζαλισει τα αρχιδια για το τη ηγετης ειναι !!!!!!!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
διάβασε ρε...βγάλε την μαρμελάδα απ τα μάτια........ΚΑΝΕΝΑΑΑΑΑΑ.....

Δυστυχώς κάποιοι φίλε Τάλε δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η κριτική στον έναν ΔΕΝ σημαίνει και στήριξη στον άλλον....

Ο μπόντος κοντεύει να κλείσει οκτάωρο επιτιθέμενος σε όποιον του θίξει τον αρχηγό...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΒΛΈΠΕΤΕ ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ ΦΤΆΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥς ΜΑΛΆΚΕς ΠΟΥ ΜΑς ΚΥΒΕΡΝΟΎΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΚΆΝΕΤΕ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΤΡΈΧΕΤΕ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΈς ΣΗΜΑΊΕς ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΆΤΕ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΊΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΌΣΙΟ......εμένα στα παπάρια μου....την δουλειά μου την έχω, τα τουλά μου τα βγάζω και δεν έχω ανάγκη κανένα......αλλά αυτή την έρμη την ελλάδα,το μέλλον της, τα παιδιά σας , δεν τ σκέφτεστε?......ας κάνουμε ένα 70-80% αποχή και σου λέω εγώ πώς στρώνουν τα λαμόγια....αλλά πουυυυυυ.....

Επισκέπτης
Δυστυχώς κάποιοι φίλε Τάλε δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η κριτική στον έναν ΔΕΝ σημαίνει και στήριξη στον άλλον....

Ο μπόντος κοντεύει να κλείσει οκτάωρο επιτιθέμενος σε όποιον του θίξει τον αρχηγό...
καλα να μιλας και εσυ παει πολυ!!!!!!! γελασαμε παλι!!!!!

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: δν τα διαβασε σωστα ο μπουλης!!!!!!!! :2funny: :2funny:

Η πεντελη καιγοταν (πάλι) . Αν ηταν να αναβαλαμε τις εκλογες επειδη καιγεται η Πεντελη θα ειχαμε εκλογες ΜΟΝΟ καθε τεσσερα χρονια !!!

Ο αυτοδημιουργητος τζεφρυ βγαινει απο το 1981 βουλευτης
[URL unfurl="true"]http://el.wikipedia.org/wiki/Γεώργιος_Παπανδρέου_(νεότερος)[/url]

Καταδρομεας στον Εβρο ( :2funny:) πρεπει να πήγε ΜΕΤΑ το 1981

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
καλα να μιλας και εσυ παει πολυ!!!!!!! γελασαμε παλι!!!!!

Τί έγινε, έκοψε ο γιώργος τις αφισοκολλήσεις (και μπράβο του) και δεν έχεις τί να κάνεις κυριακάτικα;
Είσαι ο ΜΟΝΟΣ σε αυτό το θρεντ που αδυνατεί να αντιληφθεί ότι ανεξαρτήτως πολιτικών συμπαθειών, όλοι οι υπόλοιποι σπαμε πλάκα και με τους δύο "αρχηγούς" και συνεχίζεις την απίστευτα βαρετή προπαγάνδα σου, που παραπέμπει βαθεια στη δεκαετία του '80...

Επισκέπτης
Τί έγινε, έκοψε ο γιώργος τις αφισοκολλήσεις (και μπράβο του) και δεν έχεις τί να κάνεις κυριακάτικα;
Είσαι ο ΜΟΝΟΣ σε αυτό το θρεντ που αδυνατεί να αντιληφθεί ότι ανεξαρτήτως πολιτικών συμπαθειών, όλοι οι υπόλοιποι σπαμε πλάκα και με τους δύο "αρχηγούς" και συνεχίζεις την απίστευτα βαρετή προπαγάνδα σου, που παραπέμπει βαθεια στη δεκαετία του '80...
φαινεται τις αφισοκολησεις τις ξερεις καλα εσυ για να τα λες!!!φιλε μου ποτε δεν εχω παει ουτε για αφισες ουτε πουθενα!!!!στα αρχιδια μου ολα αυτα εσυ που τα λες τρεξε τωρα πορτα πορτα που λεει και ο προεδρος σου να μαζεψεις τα ασυμαζευτα. εγω για να τελειωνουμε κοιταω οτι επι πασοκ ο κοσμακης πεναγε καλυτερα ειτε με τον αντρεα ειτε με το σημιτη. αντιθετα δυο κυβερνησεις νδ ο κοσμος πεινουσε!!!!! αυτα και ολα τα αλλα στα επιστρεφω και μη μου αρχισεις τις παπαριες τη παραλαβατε γιατι το θεμα ειναι τη παραδωσατε και τις δυο φορες καμενη γη και τη δευτερη φορα στη κυριολεξια!!!!!!!

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Καλα ρε σεις, δεν χρειαζονται χαρακτηρισμοι..  ;) οπως λεει και πιο πανω, χαβαλε κανουμε και με τους 2 εδω.. μεγαλα παιδια ειμαστε..

Τωρα, οποιος καθεται να ασχοληθει σοβαρα με τις εκλογες.. ε, ας προσεχε.. 

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
εγω για να τελειωνουμε κοιταω οτι επι πασοκ ο κοσμακης πεναγε καλυτερα ειτε με τον αντρεα ειτε με το σημιτη. αντιθετα δυο κυβερνησεις νδ ο κοσμος πεινουσε!!!!!

Σε αυτό έχεις ένα κάποιο δίκιο...
Το 2004 ήμουν 90 κιλά και σήμερα είμαι 75...
Έπεσε τρελή πείνα επί νδουλας....

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
εγω για να τελειωνουμε κοιταω οτι επι πασοκ ο κοσμακης πεναγε καλυτερα ειτε με τον αντρεα ειτε με το σημιτη. αντιθετα δυο κυβερνησεις νδ ο κοσμος πεινουσε!!!!!

σχετικά με αυτό που λες περί αντρέα..

και με όλο το σεβασμό..

λες μαλακίες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom