Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 749K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ειλικρινης οχι ανικανος!!!!!! τη αλλο θα ακουσουμε!!!!! αν αυτα τα ειχε πει ο γιωργος στο εκτελεστικο θα τον ειχες στειλει!!!!!!!

Ανίκανος είναι αυτός που δεν μπορεί να κάνει όσα υπόσχεται και δεν το ξέρει (ψεύτης είναι αυτός που ξέρει ότι δεν μπορεί να τα κάνει και όμως τα υπόσχεται)...
Κατ' εμέ, ο γιώργος δεν είναι ψεύτης...
Είναι όμως ικανός;

Ο καραμανλής υπόσχεται κάτι που μπορεί να κάνει - να μας γαμήσει- όποτε αυτό τον καθιστά ειλικρινή...

Για εκτελεστικά αποσπάσματα απευθύνσου στους ακροδεξιοαριστερούς του σάιτ που έχουν και το σχετικό know how...

Προσωπικά δεν είμαι κρετίνος να παραμυθιάζομαι από υποσχέσεις και οράματα...
Θέλω αλήθειες και ας είναι δυσάρεστες...
Και αν περίμενα από τον κάθε κωστάκη ή γιωργάκη για να δω προκοπή, θα διάβαζα τις προκηρύξεις του ασεπ για συμβασιούχους όπως κάποιες ψυχές εδώ μέσα...

Επισκέπτης
Ανίκανος είναι αυτός που δεν μπορεί να κάνει όσα υπόσχεται και δεν το ξέρει ή δεν μπορεί (ψεύτης είναι αυτός που ξέρει ότι δεν μπορεί να τα κάνει και όμως τα υπόσχεται)...
Κατ' εμέ, ο γιώργος δεν είναι ψεύτης...
Είναι όμως ικανός;

Ο καραμανλής υπόσχεται κάτι που μπορεί να κάνει - να μας γαμήσει- όποτε αυτό τον καθιστά ελικιρινή...

Για εκτελεστικά αποσπάσματα απευθύνσου στους ακροδεξιοαριστερούς του σάιτ που έχουν και το σχετικό know how...

Προσωπικά δεν είμαι κρετίνος να παραμυθιάζομαι από υποσχέσεις και οράματα...
Θέλω αλήθειες και ας είναι δυσάρεστες...
Και αν περίμενα από τον κάθε κωστάκη ή γιωργάκη για να δω προκοπή, θα διάβαζα τις προκηρύξεις του ασεπ για συμβασιούχους όπως κάποιες ψυχές εδώ μέσα...
μη κανεις κωλοτουμπες σαν μερικους!!! ο κωστακης τωρα τα λεει που ξερει οτι δεν θα βγει. το 2004 και το 2007 αλλα ελεγε!!!τοτε δεν ηταν ειλικρινης; και τωρα εγινε. μηπως τελικα αλλος ειναι ο επικινδυνος!!!

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
το χειροτερο δεν ειναι η αμαθεια αγαπητε αλλα η ημιμαθεια!!!!!!!!

Την φραση αυτη τυπωσε την μεταξοτυπια και κρεμασε την πανω απο το κρεβατι σου.Ειναι χρησιμη συμβουλη.

καθε βραδυ πριν πεσεις για υπνο και προσευχηθεις στον Γιωργο να σε εχει καλα, διαβαζε την φωναχτα.καποια στιγμη θα σου γινει βιωμα.

Θα ηθελα να συνεχισω την κουβεντα μαζι σου-αλλωστε μπορω να μαθω πολλα για τον κοσμο που με περιβαλλει συναγελαζομενος με ατομα σαν και σενα, αλλα δυστυχως για τον ελευθερο επαγγελματια δεν υπαρχουν ουτε αργιες ουτε κυριακες.Τερμα το διαλειμμα τα κεφαλια μεσα.Θα πρεπει να αποσυνδεθω.

Μη σε αποθαρρυνει αυτο ομως.Συνεχισε απτοητος.Σου υποσχομαι θα διαβασω το πονημα σου το βραδυ πριν κοιμηθω για να με παρει πιο ευκολα ο υπνος.

Καλο απογευμα σε ολους.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Και είναι καλό αυτό ρε Βολταίρο;
Διότι αν κάτι γάμησε τα ασφαλιστικά ταμεία είναι οι στρατιές μη δικαιούχων που τους φορτώθηκαν (από "αγωνιστές" της εθνικής αντίστασης ως ρωσοπόντιους και δήθεν πολιτικούς πρόσφυγες) και φυσικά οι συνταξιοδοτήσεις στα ... 35 ή στα 40...
Και φυσικά αυτά έγιναν κυρίως από το 1981 και μετά.΄

μη κανεις κωλοτουμπες σαν μερικους!!! ο κωστακης τωρα τα λεει που ξερει οτι δεν θα βγει. το 2004 και το 2007 αλλα ελεγε!!!τοτε δεν ηταν ειλικρινης; και τωρα εγινε. μηπως τελικα αλλος ειναι ο επικινδυνος!!!

Έγραψα πιο πάνω: "έστω και καθυστερημένα" και όχι, δεν αναφερόμουν στη διανοητική κατάσταση οριμένων αφισοκολλητών...
Και σταμάτα να είσαι τόσο πορωμένος- κόψε τα άρθρα του παπαχρήστου στα νέα για αρχή και θα σιγά - σιγά θα βελτιωθείς...

Επισκέπτης
Και είναι καλό αυτό ρε Βολταίρο;
Διότι αν κάτι γάμησε τα ασφαλιστικά ταμεία είναι οι στρατιές μη δικαιούχων που τους φορτώθηκαν (από "αγωνιστές" της εθνικής αντίστασης ως ρωσοπόντιους και δήθεν πολιτικούς πρόσφυγες) και φυσικά οι συνταξιοδοτήσεις στα ... 35 ή στα 40...
Και φυσικά αυτά έγιναν κυρίως από το 1981 και μετά.΄

Έγραψα πιο πάνω: "έστω και καθυστερημένα" και όχι, δεν αναφερόμουν στη διανοητική κατάσταση οριμένων αφισοκολλητών...
Και σταμάτα να είσαι τόσο πορωμένος- κόψε τα άρθρα του παπαχρήστου στα νέα για αρχή και θα σιγά - σιγά θα βελτιωθείς...
κοιταξε να δεις κωλοτουμπα ξερεις πολυ καλα τη εγραψες''Ειλικρινής...
Έστω και καθυστερημένα.''και κοιταξε να κοψεις τον ριζο και τον τραγκα και να εισαι σιγουρος οτι θα θυμασαι αυτα που γραφεις!!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ειδες φιλε μου τη κανει η ελλειψη ψυχραιμιας τους βγαζει το αληθινο προσωπο!!! ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ!!!!!
αυτή είναι η γραμμή του ΠΑΣΟΚ αυτή τη φορά; σεμνά και ταπεινά να μας γαμήσουνε τη χώρα πάλι;
Σόρρυ ρε φίλε μπόντε, αλλά επειδή εσύ ρίχνεις την ψήφο σου στο ΠΑΣΟΚ είτε λόγω παράδοσης είτε επειδή είσαι γραμμένος στο κόμμα είτε επειδή έχεις δει κάποια εκδούλευση από αυτό δεν σημα΄νει πως το υπόλοιπο 50κάτι που ΔΕΝ θα τον ψηφίσει είναι μαλάκας.
Και για να μην πείτε τίποτα μπαρούφες, σας λέω πως ο πατέρας μου ήταν ενεργό μέλος της ΝΔ όταν ζούσε, μέχρι και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος, αλλά παρόλαυτά ψήφισα ΜΟΝΟ στα 18 μου μια φορά ΝΔ και έκτοτε ποτέ ξανά.

ο Γιωργάκης αυτή τη φορά είναι εξαιρετικά δασκαλεμένος στο τι να πει, αλλά δυστυχώς η σχολή του ΠΑΣΟΚ (που είναι ΟΛΗ ακόμα στις επάλξεις) μας έχει διδάξει πως πολλά λένε αλλά τίποτα δεν εννοούνε.
Η πολιτική του Τσοβόλα δώστα όλα που προφανώς ευαγγελίζεται και πάλι το ΠΑΣΟΚ αφενός δεν μας κάνει τώρα σαν χώρα, αφετέρου δεν εξηγεί από πού θα νρεθούνε τα λεφτούλια.

Και είναι πραγματικά ό,τι ακριβώς θέλουμε να ακούνε τα αφτιάμας το οτι ένας πρωθυπουργός θέλει να χτυπήσει το κατεστημένο και τις φατρίες, αλλά δεν το περιμένω από αυτούς που είναι από τους πρώτους διδάξαντες.

Με λίγα λόγια, όλα καλά τα είπε τώρα, αλλά έτσι καλά τα λένε σε όλες τις εκλογές όλοι τους.

Τέλος, δεν μπορεί κανείς να με πείσει πως ένας άνθρωπος στα 55 και βάλε του έβαλε μυαλό και εξυπνάδα και ξαφνικά δεν θα ξανακάνει αντίστοιχες μαλακίες με αυτές που τον έκαναν περίγελο 2 και 4 χρόνια πιο πριν.
Οπότε ή απλά τώρα τον έχουνε δασκαλέψει καλύτεροι μάνατζερ το τι να πει ή τότε του λέγανε μαλάκες μάνατζερ λάθος πράγματα να πει και να κάνει. Στην τελική εμένα μου φτάνει που δεν είναι αυτόφωτος και δεν μπορεί να χαράξει μόνος του με πυγμή πολιτική. Γιατί αν μπορούσε, τότε θα είχε κάνει το ξεκαθάρισμα τότε που το υποσχέθηκε, όταν δηλαδή έχασε τις εκλογές και είχε και την κατακραυγή του λαού το ΠΑΣΟΚ. Αλλά τους ίδιους βλ΄πεω πάλι να χειροκροτούνε. ΤΙΠΟΤΑ δεν αλλάζει στο ελλαδισταν τελικά.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Η θεση μου ειναι οντως απλοικη.Ζητω κατι απλο,μα συναμα και τοσο σπανιο στις μερες μας.

Απτες προτασεις και οχι ευχολογια.

Αλλωστε σα μηχανικος ενφο θα γνωριζεις οτι οι πιο δυσκολες απο αποψη συλληψης λυσεις ειναι οι απλες.

Το μαλακας δεν ηταν προσωπικος χαρακτηρισμος

Οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται.
Επειδή και εγώ μηχανικός είμαι...οι απλές λύσεις στην δουλειά μας σημαίνει....."πατέντα"....μήπως είσαι του ΕΜΠ?.....έτσι εξηγείται....το μοτό του ιδρύματος..."έλα μωρέ τώρα...εύκολο είναι"....και συνήθως τα κάνουν θάλασσα!!!!!!....λοιπόν ο Πολιτικός δεν είναι Μηχανικός....εκεί στην πολιτική, χρειάζεται άλλος τρόπος σκέψης.....αλλά μήπως στην Ελλάδα βγάζουμε σωστούς μηχανικούς ή γιατρούς?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
κοιταξε να δεις κωλοτουμπα ξερεις πολυ καλα τη εγραψες''Ειλικρινής...
Έστω και καθυστερημένα.''και κοιταξε να κοψεις τον ριζο και τον τραγκα και να εισαι σιγουρος οτι θα θυμασαι αυτα που γραφεις!!!!!

Μα τα Νέα διαβάζω από μικρό παιδί...
Και θυμάμαι πολύ καλά τί γράφω...
Όταν λέω ότι κάποιος είναι ειλικρινής έστω και καθυστερημένα, σημαίνει ότι παλιότερα είχε τσακωθεί με την πραγματικότητα...
Ακόμη και το παιντί με τα ελληνικά του θα καταλάβαινε τί ήθελα να πω...
Εσύ πάλι όχι...

Υ/γραφο: Τον πόλεμο που έχει κάνει ο τράγκας στη νδουλα, δεν τον έχει κάνει ποτέ κανείς πασοκος δημοσιογράφος στο πασοκ...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν χρειαζομαι καμια ανταμειβει και καμια θεσουλα. εσυ συνεχισε να μας λες πραγματα και θεσεις που δεν ειπε ο γιωργος και πες μας αυτα που δεν εκανε ο σωστος κωστακης 6 χρονια!!! και συνεχισε να τραγουδας το σε περιμενω.............!!!!!!!!! ψυχραιμια φιλε μου 8 χρονια παλι θα ειναι καλα!!!!!
δεν έχουμε 8 χρόνια αδερφέ σαν Ελλάδα...βαριά 5 χρόνια ζωής έχουμε.
το να μην το καταλαβαίνουν οι πολιτικοί μας που ζουν από τα συμφέρονται είναι λογικό.
το να μην το καταλαβαίνεις εσύ που είσαι οικογενειάρχης άνθρωπος ειναι παράλογο.

Επισκέπτης
αυτή είναι η γραμμή του ΠΑΣΟΚ αυτή τη φορά; σεμνά και ταπεινά να μας γαμήσουνε τη χώρα πάλι;
Σόρρυ ρε φίλε μπόντε, αλλά επειδή εσύ ρίχνεις την ψήφο σου στο ΠΑΣΟΚ είτε λόγω παράδοσης είτε επειδή είσαι γραμμένος στο κόμμα είτε επειδή έχεις δει κάποια εκδούλευση από αυτό δεν σημα΄νει πως το υπόλοιπο 50κάτι που ΔΕΝ θα τον ψηφίσει είναι μαλάκας.
Και για να μην πείτε τίποτα μπαρούφες, σας λέω πως ο πατέρας μου ήταν ενεργό μέλος της ΝΔ όταν ζούσε, μέχρι και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος, αλλά παρόλαυτά ψήφισα ΜΟΝΟ στα 18 μου μια φορά ΝΔ και έκτοτε ποτέ ξανά.

ο Γιωργάκης αυτή τη φορά είναι εξαιρετικά δασκαλεμένος στο τι να πει, αλλά δυστυχώς η σχολή του ΠΑΣΟΚ (που είναι ΟΛΗ ακόμα στις επάλξεις) μας έχει διδάξει πως πολλά λένε αλλά τίποτα δεν εννοούνε.
Η πολιτική του Τσοβόλα δώστα όλα που προφανώς ευαγγελίζεται και πάλι το ΠΑΣΟΚ αφενός δεν μας κάνει τώρα σαν χώρα, αφετέρου δεν εξηγεί από πού θα νρεθούνε τα λεφτούλια.

Και είναι πραγματικά ό,τι ακριβώς θέλουμε να ακούνε τα αφτιάμας το οτι ένας πρωθυπουργός θέλει να χτυπήσει το κατεστημένο και τις φατρίες, αλλά δεν το περιμένω από αυτούς που είναι από τους πρώτους διδάξαντες.

Με λίγα λόγια, όλα καλά τα είπε τώρα, αλλά έτσι καλά τα λένε σε όλες τις εκλογές όλοι τους.

Τέλος, δεν μπορεί κανείς να με πείσει πως ένας άνθρωπος στα 55 και βάλε του έβαλε μυαλό και εξυπνάδα και ξαφνικά δεν θα ξανακάνει αντίστοιχες μαλακίες με αυτές που τον έκαναν περίγελο 2 και 4 χρόνια πιο πριν.
Οπότε ή απλά τώρα τον έχουνε δασκαλέψει καλύτεροι μάνατζερ το τι να πει ή τότε του λέγανε μαλάκες μάνατζερ λάθος πράγματα να πει και να κάνει. Στην τελική εμένα μου φτάνει που δεν είναι αυτόφωτος και δεν μπορεί να χαράξει μόνος του με πυγμή πολιτική. Γιατί αν μπορούσε, τότε θα είχε κάνει το ξεκαθάρισμα τότε που το υποσχέθηκε, όταν δηλαδή έχασε τις εκλογές και είχε και την κατακραυγή του λαού το ΠΑΣΟΚ. Αλλά τους ίδιους βλ΄πεω πάλι να χειροκροτούνε. ΤΙΠΟΤΑ δεν αλλάζει στο ελλαδισταν τελικά.
καταρχην μοικανε εγω δεν ειπα κανεναν μαλακα αλλοι ειπανε μαλακες αυτοι που θα ψηφισουν το γιωργο. δευτερον το οτι ψηφιζω πασοκ δεν σημαινει οτι το κανω για τους 3 λογους που εσυ ανεφερες. και τελευταια με αυτα που λες σημαινει οτι ο γιωργος για να τα λεει ετσι καπου βελτιωθηκε η κατι εχει δει και εχει αλλαξει κατι ρε αδερφε ειτε απο ψηφοδελτια ειτε απο πολιτικες θεσεις. ο κωστακης αντιθετα οσο του τα γραφε ο ταχυδρομος ηταν καλα μολις σταματησε το γραψιμο απλως επιβαιβεωθηκε ποσο ασχετος ειναι οχι να κυβερνησει αλλα ουτε να διαχειρειστει οτιδηποτε μεσα στο κοματου. ενα παραδειγμα για να σου αποδειξω για ποσο ηλιθιο ατομο ειναι. προκυρησει εκλογες υποτιθεται οτι εχει προετοιμαστε καταλληλα αφου εχει το πλεονεκτημα του αιφνιδιασμου αλλα τωρα που εμεινε μονος του δεν εχει καταφερει ουτε τα ψηφοδελτια να καταρτησει αφου οι βαρωνοι δεν τον αφηνουν!!! τουλαχιστον ο γιωργος ασετα αν καποιοι το θεωρουν σωστο η λαθος τον σημιτη του ειπε η εκει η σπιτι σου . ο κωστακης τη εχει κανει να δεχεται επιστολες του θειου του και εππισκεψεις στο σπιτι του εβερτ για να του υποδειξει τα ψηφοδελτια!!!! και αντι να κρινεις αυτον που κυβερναει [λεμε τωρα] κρινεις καποιον για κατι που δεν εχει κανει. φαινεται εσεις οι δεξιοι ετσι εχετε μαθει!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ειλικρινής...
Έστω και καθυστερημένα.
Το πρόβλημα του καραμανλή δεν είναι αν είναι ειλικρινής η όχι.

Το πρόβλημα του είναι ότι δε μπορεί να κυβερνήσει και αυτό το απέδειξε με τραγικά αποτελέσματα

Ας λέει όσα θέλει. Πολύ απλά δε μπορεί να τα υλοποιήσει

Επισκέπτης
Μα τα Νέα διαβάζω από μικρό παιδί...
Και θυμάμαι πολύ καλά τί γράφω...
Όταν λέω ότι κάποιος είναι ειλικρινής έστω και καθυστερημένα, σημαίνει ότι παλιότερα είχε τσακωθεί με την πραγματικότητα...
Ακόμη και το παιντί με τα ελληνικά του θα καταλάβαινε τί ήθελα να πω...
Εσύ πάλι όχι...

Υ/γραφο: Τον πόλεμο που έχει κάνει ο τράγκας στη νδουλα, δεν τον έχει κάνει ποτέ κανείς πασοκος δημοσιογράφος στο πασοκ...
εσυ οταν λες κατι μονο εσυ το καταλαβαινεις και το μεταφραζεις οπως θες!!! δεν τολμας καν να πεις οτι ειναι ανικανος αλλα τσακωμενος με την πραγματικοτητα ωραια κωλοτουμπα!!!! οσο για το τραγκα ποιο πολεμο εκανε τωρα που βλεπει οτι αυτα που λεει ο κωστακης ειναι για γελια!!εδω οι συγγενεις του τον πηραν στο ψιλο ποσο αλλο να στηριξουν εναν ανικανο!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Επειδή και εγώ μηχανικός είμαι...οι απλές λύσεις στην δουλειά μας σημαίνει....."πατέντα"....μήπως είσαι του ΕΜΠ?.....έτσι εξηγείται....το μοτό του ιδρύματος..."έλα μωρέ τώρα...εύκολο είναι"....και συνήθως τα κάνουν θάλασσα!!!!!!....λοιπόν ο Πολιτικός δεν είναι Μηχανικός....εκεί στην πολιτική, χρειάζεται άλλος τρόπος σκέψης.....αλλά μήπως στην Ελλάδα βγάζουμε σωστούς μηχανικούς ή γιατρούς?
και μηχανικούς και γιατρούς καλούς βγάζουμε. Απλά οι καλοί θάβονται. επιπλέουνε οι χρωματισμένοι φελλοί.
Αν και εφόσον τύχει ο φελλός να είναι και καλός και να μπορεί να μπουκώσει τρύπες, τότε είναι ευχής έργο, αλλά συνηθως ο χρωματισμός τα κάνει θάλασσα και πάλι.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
και μηχανικούς και γιατρούς καλούς βγάζουμε. Απλά οι καλοί θάβονται. επιπλέουνε οι χρωματισμένοι φελλοί.
Αν και εφόσον τύχει ο φελλός να είναι και καλός και να μπορεί να μπουκώσει τρύπες, τότε είναι ευχής έργο, αλλά συνηθως ο χρωματισμός τα κάνει θάλασσα και πάλι.

Θα συμφωνήσω σε αυτή την διατύπωση.....και μόνο σε αυτή

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Και μην ξεχνάς και τη ρόμπα με την ΚΟ του πασοκ τότε που έθεσε αιφνισιαστικά θέμα "ψήφου εμπιστοσύνης"...
Κι όμως, χάρη στον κωστάκη, αυτόν τον τύπο θα τον αποκαλείς πρωθυπουργό...

Μηπως λεμε το ιδιο..?  για τις εκλογες αρχηγου του ΠΑΣΟΚ το 07 λεω εγω.

Τωρα ποιο ξυπνιοπουλι τον ορμηνεψε να ζητησει ψηφο εμπιστοσυνης απ τους βουλευτες εν οψη κομματικων εκλογων, ενας θεος ξερει..  :idiot:

Επισκέπτης
Μηπως λεμε το ιδιο..?  για τις εκλογες αρχηγου του ΠΑΣΟΚ το 07 λεω εγω.

Τωρα ποιο ξυπνιοπουλι τον ορμηνεψε να ζητησει ψηφο εμπιστοσυνης απ τους βουλευτες εν οψη κομματικων εκλογων, ενας θεος ξερει..   :idiot:
επειδη εχετε επιλεκτικη μνημη των γεγονοτων εκεινη την αναταραχη την ειχε προκαλεσει ο σημιτης σε συνεργασια με το βενιζελο για να τον ριξουν αλλα δεν μασησε και ετσι τη πατησανε και οι δυο,και αυτα που λεω επιβαιβεωνονται στο τη συνεβη μετα τις εκλογες με το βενιζελο και ποιος τον συμβουλεψε!!!!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
επειδη εχετε επιλεκτικη μνημη των γεγονοτων εκεινη την αναταραχη την ειχε προκαλεσει ο σημιτης σε συνεργασια με το βενιζελο για να τον ριξουν αλλα δεν μασησε και ετσι τη πατησανε και οι δυο,και αυτα που λεω επιβαιβεωνονται στο τη συνεβη μετα τις εκλογες με το βενιζελο και ποιος τον συμβουλεψε!!!!
Φίλε Μποντο ηρέμησε....χάνεις το δίκιο σου....διατύπωσε τις σκέψεις σου με ηρεμία και όχι με προσωπικό ύφος και τόνο απέναντι στους άλλους!!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καταρχην μοικανε εγω δεν ειπα κανεναν μαλακα αλλοι ειπανε μαλακες αυτοι που θα ψηφισουν το γιωργο. δευτερον το οτι ψηφιζω πασοκ δεν σημαινει οτι το κανω για τους 3 λογους που εσυ ανεφερες. και τελευταια με αυτα που λες σημαινει οτι ο γιωργος για να τα λεει ετσι καπου βελτιωθηκε η κατι εχει δει και εχει αλλαξει κατι ρε αδερφε ειτε απο ψηφοδελτια ειτε απο πολιτικες θεσεις. ο κωστακης αντιθετα οσο του τα γραφε ο ταχυδρομος ηταν καλα μολις σταματησε το γραψιμο απλως επιβαιβεωθηκε ποσο ασχετος ειναι οχι να κυβερνησει αλλα ουτε να διαχειρειστει οτιδηποτε μεσα στο κοματου. ενα παραδειγμα για να σου αποδειξω για ποσο ηλιθιο ατομο ειναι. προκυρησει εκλογες υποτιθεται οτι εχει προετοιμαστε καταλληλα αφου εχει το πλεονεκτημα του αιφνιδιασμου αλλα τωρα που εμεινε μονος του δεν εχει καταφερει ουτε τα ψηφοδελτια να καταρτησει αφου οι βαρωνοι δεν τον αφηνουν!!! τουλαχιστον ο γιωργος ασετα αν καποιοι το θεωρουν σωστο η λαθος τον σημιτη του ειπε η εκει η σπιτι σου . ο κωστακης τη εχει κανει να δεχεται επιστολες του θειου του και εππισκεψεις στο σπιτι του εβερτ για να του υποδειξει τα ψηφοδελτια!!!! και αντι να κρινεις αυτον που κυβερναει [λεμε τωρα] κρινεις καποιον για κατι που δεν εχει κανει. φαινεται εσεις οι δεξιοι ετσι εχετε μαθει!
τελικά όντως δεν ξέρεις να διαβάζεις.

1. εξήγησα πως αν άλλαξε κάτι στο Γιωργάκη είναι το τι του λένε να πει. απόδειξη πως κάποια άλλα στελέχη του παίρνουν το βάρος να κάνουνε τη συσπείρωση διαμηνύοντας στους ψηφοφόρους να "δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους" !!!!! και πως με ταπεινότητα (που πουλάνε) θα έρθει και άλλος κόσμος που θα τα χάψει.
μπορείς να δεις την τελευταία ομιλία του Ραγκούση (έτσι νομίζω λέγεται -αν κάνω λάθος στο όνομα σκοτώστε με)
2. Όπως δεν σε πείθει εσένα ένας πολιτικός που σου πουλούσε φούμαρα τότε και τώρα σου λέει και καλά την αλήθεια που πονάει (ούτε εμένα με πείθει ο κωστάκης φυσικά), έτσι δεν θα έπρεπε να σε πείθει και ένας πολιτικός που έκανε τη μία μαλακία μετά την άλλη τόσα χρόνια και τώρα ξαφνικά έγινε μετρ της πάταξης της κρίσης. Εσένα όμως σε πείθει....οπότε ή υπάρχει συμφέρον ή πρέπει να το ψάξεις.

3. όταν έχασε τις εκλογές 6 χρόνια πριν είπε πως θα κάνει κάθαρση στο ΠΑΣΟΚ. ΔΕΝ έκανε. Ούτε μετά από 4 χρόνια ξαναέκανε. Και πάλι καταλήξαμε να έχουμε το χοντρούλη και τον αυλόγυρό του. Τώρα έκανε; και ποια κάθαρση κάνει όταν όλη η πρώτη σειρά είναι οι παλιά φρουρά που τον χειροκροτάει; Σόρρυ, αλλά όταν εγώ κάνω κάθαρση από τους κακούς υπαλλήλους στην επιχείρηση που δουλεύω, κόβω κεφάλια - δεν ξαναπατάνε πόδι. Σε αντιστοιχία...αυτοί που τρώνε πόδι ας πάνε στο ΛΑΟΣ ή στο Σύρριζα. Όχι στην κεντρική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ ή σε άλλα πόστα μετά τις εκλογές.

5. ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ. ΟΣΟ ΣΚΑΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΚΙ ΑΛΛΟΝ ΣΚΑΤΙΑ, ΜΕ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ

6. Μακάρι να βγω λάθος και ο θλιβερός να με διαψεύσει, αλλά δυστυχώς δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος. δεν μπορώ να βλέπω άλλο τα πάντα γύρω μου να καταρρέουνε. Η προοπτική να πάω μόνιμα στο Ντουμπάι είναι εξαιρετική αλλά προτιμώ να μείνω σε μια Ελλάδα αναπτυσσόμενη.

Επισκέπτης
Φίλε Μπομπο ηρέμησε....χάνεις το δίκιο σου....διατύπωσε τις σκέψεις σου με ηρεμία και όχι με προσωπικό ύφος κα τόνο!!!!!
φιλε μου δεν μπορω να βλεπω ανακριβειες απο εμπαθεις ανθρωπους. ειναι φοβερο παντως αυτο που γινεται με τους δεξιους αντι να κρινουν το τη εκανε ο καραμανλης εικαζουν στο τη δεν θα κανει ο παπανδρεου εστω και αν ακομα δεν εχει κυβερνηση!!!ειναι για να γελας!!!! :uglystupid:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
φιλε μου δεν μπορω να βλεπω ανακριβειες απο εμπαθεις ανθρωπους. ειναι φοβερο παντως αυτο που γινεται με τους δεξιους αντι να κρινουν το τη εκανε ο καραμανλης εικαζουν στο τη δεν θα κανει ο παπανδρεου εστω και αν ακομα δεν εχει κυβερνηση!!!ειναι για να γελας!!!! :uglystupid:
Απο τη άλλη λέει η παροιμία:
Απού καεί στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι.
Δυστυχώς εδω θα είμαστε για να επιβεβαιώθουμε, όλοι μας.
Δεξιοί, αριστεροί, κουτσοί, στραβοι κλπ κλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom