ειδες φιλε μου τη κανει η ελλειψη ψυχραιμιας τους βγαζει το αληθινο προσωπο!!! ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ!!!!!
αυτή είναι η γραμμή του ΠΑΣΟΚ αυτή τη φορά; σεμνά και ταπεινά να μας γαμήσουνε τη χώρα πάλι;
Σόρρυ ρε φίλε μπόντε, αλλά επειδή εσύ ρίχνεις την ψήφο σου στο ΠΑΣΟΚ είτε λόγω παράδοσης είτε επειδή είσαι γραμμένος στο κόμμα είτε επειδή έχεις δει κάποια εκδούλευση από αυτό δεν σημα΄νει πως το υπόλοιπο 50κάτι που ΔΕΝ θα τον ψηφίσει είναι μαλάκας.
Και για να μην πείτε τίποτα μπαρούφες, σας λέω πως ο πατέρας μου ήταν ενεργό μέλος της ΝΔ όταν ζούσε, μέχρι και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος, αλλά παρόλαυτά ψήφισα ΜΟΝΟ στα 18 μου μια φορά ΝΔ και έκτοτε ποτέ ξανά.
ο Γιωργάκης αυτή τη φορά είναι εξαιρετικά δασκαλεμένος στο τι να πει, αλλά δυστυχώς η σχολή του ΠΑΣΟΚ (που είναι ΟΛΗ ακόμα στις επάλξεις) μας έχει διδάξει πως πολλά λένε αλλά τίποτα δεν εννοούνε.
Η πολιτική του Τσοβόλα δώστα όλα που προφανώς ευαγγελίζεται και πάλι το ΠΑΣΟΚ αφενός δεν μας κάνει τώρα σαν χώρα, αφετέρου δεν εξηγεί από πού θα νρεθούνε τα λεφτούλια.
Και είναι πραγματικά ό,τι ακριβώς θέλουμε να ακούνε τα αφτιάμας το οτι ένας πρωθυπουργός θέλει να χτυπήσει το κατεστημένο και τις φατρίες, αλλά δεν το περιμένω από αυτούς που είναι από τους πρώτους διδάξαντες.
Με λίγα λόγια, όλα καλά τα είπε τώρα, αλλά έτσι καλά τα λένε σε όλες τις εκλογές όλοι τους.
Τέλος, δεν μπορεί κανείς να με πείσει πως ένας άνθρωπος στα 55 και βάλε του έβαλε μυαλό και εξυπνάδα και ξαφνικά δεν θα ξανακάνει αντίστοιχες μαλακίες με αυτές που τον έκαναν περίγελο 2 και 4 χρόνια πιο πριν.
Οπότε ή απλά τώρα τον έχουνε δασκαλέψει καλύτεροι μάνατζερ το τι να πει ή τότε του λέγανε μαλάκες μάνατζερ λάθος πράγματα να πει και να κάνει. Στην τελική εμένα μου φτάνει που δεν είναι αυτόφωτος και δεν μπορεί να χαράξει μόνος του με πυγμή πολιτική. Γιατί αν μπορούσε, τότε θα είχε κάνει το ξεκαθάρισμα τότε που το υποσχέθηκε, όταν δηλαδή έχασε τις εκλογές και είχε και την κατακραυγή του λαού το ΠΑΣΟΚ. Αλλά τους ίδιους βλ΄πεω πάλι να χειροκροτούνε. ΤΙΠΟΤΑ δεν αλλάζει στο ελλαδισταν τελικά.