voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
να υποθεσω οτι εισαι υπερ του μετρου συνταξη σε ολους ανεξαρτητως εργασιακης προσφορας?
Να μην υποθέσεις τίποτε.
Να απαντήσεις την ερώτηση.
Αν μπορείς.
να υποθεσω οτι εισαι υπερ του μετρου συνταξη σε ολους ανεξαρτητως εργασιακης προσφορας?
θα μου προτεινες να παω εκει που πας εσυ τωρα!!!!!!!οσο για το αν στεναχωριεμαι μαλλον οχι εσενα βλεπω λιγο τσιτωμενο αλλα θα σου περασει δεν ειναι τιποτα. μην ξεφευγεις απο τη γραμμη του προεδρου σεμνα και ταπεινα!!! αντε παλι φροντηστηριο και μετα παλι εξω να μας τα αναλυσεις καλυτερα αυτα που μας λες ειναι χθεσινα πες τους να σου που το καινουργιο ποιηματακι αυτο παλιωσε!!!!
Εν αντιθέσει προτείνεις και πάλι όπως τα προηγούμενα 30 χρόνια, κυβέρνηση τράμπα μια από τα ίδια. Ούτε αστική δημοκρατία είναι η επιβεβλημένη αυτοδυναμία
οτι πεις αητητε παντογνωστη!!!!!! αλλα απαντησε και σε κατι οχι οτι θες να λες μονο σου!!! μου θυμιζεις τον αρχηγο σου τον ακους και νομιζεις οτι ζεις σε αλλη χωρα οτι τοσα χρονια κυβερνουσε καποιος αλλος!!! κατι τετοιο κανεις και εσυ !!! η επιστροφη των κλωνων 2!!!!! περαστικα παντως και ψυχραιμια γαι τις 4 του μηνα!!!!Ενταξει κερδισες.
Η βλακεια ειναι αηττητη.
I admit defeat.
αντε υπαρχει και κατι που δεν γνωριζεις!!!!!! απιστευτο!!!!!!!!!!!Το ζητημα δεν ειναι ποσοι ΔΕΝ δικαιουνται συνταξη.Δεν ειμαι η Εθνικη Στατιστικη Υπηρεσια να το γνωριζω.
Το ζητημα ειναι πως οποιος δεν συνεισφερει στα ασφαλιστικα ταμεια δε μπορει να αξιωνει ανταποδοτικοτητα.
ποσω μαλλον οταν αυτα βρισκονται στο χειλος της καταρρευσης και αμφιβαλλω αν η γενια μου καταφερει να συνταξιοδοτηθει ποτε.
Αν εσυ θεωρεις την προταση αυτη βιωσιμη-λειτουργικη-κοινωνικα δικαιη τοτε μολις βρηκαμε τον επομενο διοικητη του ΙΚΑ.
οτι πεις αητητε παντογνωστη!!!!!! αλλα απαντησε και σε κατι οχι οτι θες να λες μονο σου!!! μου θυμιζεις τον αρχηγο σου τον ακους και νομιζεις οτι ζεις σε αλλη χωρα οτι τοσα χρονια κυβερνουσε καποιος αλλος!!! κατι τετοιο κανεις και εσυ !!! η επιστροφη των κλωνων 2!!!!! περαστικα παντως και ψυχραιμια γαι τις 4 του μηνα!!!!
silver_bullet φοβάμαι ότι αν δεν απαντήσεις σε κάποια έστω από αυτά που σε ρωτάνε, θα χάσεις σε αξιοπιστία
Το να εντοπίζεις μονο το πρόβλημα είναι το πρώτο στάδιο. Θα πρέπει να ακολουθήσει και το δεύτερο στάδιο.
Γι' αυτό ακριβώς είμαστε σ' αυτό το χάλι.Και κριτής είναι ο Λαός .
Εγώ , εσύ , ο κύριος Μήτσος ο περιπτεράς και η θεία μου η Κλαίρη .
Και η των πλειόνων γνώμη κρατείτω .
καταρχην οπως σου ειπα μην χανεις τη ψυχραιμια σου!!! δευτερον δεν περιμενω να διοριστω πουθενα πιστεψε!!!!! και τριτον εσυ σιγουρα εισαι χαμενος στις 4 γιαυτο προσπαθεις να μας πεις τη δεν θα κανει καποιος που δεν εχει ακομα εκλεχτει!!! φαινεται οτι πλεον εκει στη ρηγιλλης αρχισατε να δεχεστε το τη προκιεται να γινει. και κατι αλλο στις προηγουμενες εκλογες ησουν κερδισμενος η χαμενος'Η διαφορα μας ειναι πως εγω γνωριζω πως οποιος και να κερδισει στις 4, εγω θα εχω χασει.
Και οτι εσυ θα στριφογυρνας την καρεκλιτσα σου στο ΚΕΠ που θα εχεις φρεσκοδιοριστει.
Η διαφορα μας ειναι πως εγω γνωριζω πως οποιος και να κερδισει στις 4, εγω θα εχω χασει.
Και οτι εσυ θα στριφογυρνας την καρεκλιτσα σου στο ΚΕΠ που θα εχεις φρεσκοδιοριστει.
Καλά
Ανεδαφικός ο Γιώργος . ΟΚ
Ο Καραμανλής που μας λέει ψηφίστε με για να σας γαμήσω , τί είναι ?
Το ζητημα δεν ειναι ποσοι ΔΕΝ δικαιουνται συνταξη.Δεν ειμαι η Εθνικη Στατιστικη Υπηρεσια να το γνωριζω.
Το ζητημα ειναι πως οποιος δεν συνεισφερει στα ασφαλιστικα ταμεια δε μπορει να αξιωνει ανταποδοτικοτητα.
ποσω μαλλον οταν αυτα βρισκονται στο χειλος της καταρρευσης και αμφιβαλλω αν η γενια μου καταφερει να συνταξιοδοτηθει ποτε.
Αν εσυ θεωρεις την προταση αυτη βιωσιμη-λειτουργικη-κοινωνικα δικαιη τοτε μολις βρηκαμε τον επομενο διοικητη του ΙΚΑ.
ψηφο στον silver_bullet !!!!!!! οσο για το σαιτ αν δε σου αρεσει μπορεις να πεις τις αποψεις σου στο !!!!!!!!!!Ενφο δεν ενδιαφερομαι να αποκτησω αξιοπιστια σε ενα φορουμ περι πορνειων.
κανω διαλογο, ακουω θεσεις και επιχειρηματα, λεω την γνωμη μου.
Αφηνω το κυνηγι των εντυπωσεων σε αυτους που μπορουν να το αξιοποιησουν.Το παιχνιδι αυτο με αφηνει αδιαφορο.
Σχετικα με το δευτερο σταδιο.
προβληματα που δε δημιουργησα δε θα κατσω να τα λυσω.Μπορω ομως να προτεινω.
Πρωτο βημα για αλλαγη πλευσης ειναι το μαυρισμα των δυο μεγαλοτσιφλικαδων της Βουλης.
ειλικρινης οχι ανικανος!!!!!! τη αλλο θα ακουσουμε!!!!! αν αυτα τα ειχε πει ο γιωργος στο εκτελεστικο θα τον ειχες στειλει!!!!!!!Ειλικρινής...
Έστω και καθυστερημένα.
μα τη ξερεις εσυ απο αυτα!!!ο ανθρωπος ειναι διανοια και ηρθε στο σατ να μας πει τις παντα εγκυρες αποψεις του!!!! τη αλλο θα δσουμε!!!!Όχι απλώς δεν γνωρίζεις, αλλά είσαι παντελώς άσχετος με τα συνταξιοδοτικά.
Παρ' όλα αυτά έχεις άποψη και μάλιστα βαρύγδουπη.
Διότι αν είχες την παραμικρή ιδέα θα ήξερες ότι:
www.enet.gr/?i=news.el.article&id=59370]Πάρτε σύνταξη χωρίς ούτε ένα ένσημο[/url]
Όχι απλώς δεν γνωρίζεις, αλλά είσαι παντελώς άσχετος με τα συνταξιοδοτικά.
Παρ' όλα αυτά έχεις άποψη και μάλιστα βαρύγδουπη.
Διότι αν είχες την παραμικρή ιδέα θα ήξερες ότι:
www.enet.gr/?i=news.el.article&id=59370]Πάρτε σύνταξη χωρίς ούτε ένα ένσημο[/url]
ασε ρε κωλοτουμπα αν εχεις εσυ πτυχια σκιστα καλυτερα η κοψε τις ανακριβειες αν δεν γνωριζεις!!!! το χειροτερο δεν ειναι η αμαθεια αγαπητε αλλα η ημιμαθεια!!!!!!!! φινεται εκει που στα λενε δεν στα λενε σωστα ετσι κανανε και στον κωστακη και τον πηραν στο λαιμο τους!!!!!Σε ευχαριστω που το εφερες στην προσοχη μου.
Τελικα ειμαι ανοητος.Τοσα χρονια σπουδες και δουλεια.Πιαστηκα κοροιδο.
Θα τρεξω να αξιοποιησω την δικαιη αυτη ρυθμιση.