Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 749K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Αναγνωση γνωρίζω εδω και πολλά χρόνια. Και επειδη τα γραπτα μενουν, θα σου πρότεινα να διαβασεις τι γραφτηκε 2-3 σελίδες πριν.

επισης, θα ηθελα να ενημερώσω οτι προσωπικά στ αρχίδια μου. οι γνωμες των περισσότερων απο εδω μέσα με αφηνουν αδιάφορο

Δυσκολο αυτό που προτείνεις. ανεφάρμοστο. Προσωπικά, αν παρατηρήσω οτι υπάρχει πολιτική βουλήση, οτι πανε φυλακη οι απατεώνες, οτι οι νόμοι εφαρμόζονται, οτι το συστημα υγειας εξελίσσεται, οτι το παιδί μου θα εχει παιδεία καλής ποιότητος, οτι υπάρχει αλληλοσεβασμός και ευγένεια, οτι επεσαν οι τιμες και οτι το κράτος και οι "πολίτες" σέβονται το περιβάλλον αντι να το καταστρέφουν τότε θα αφήσω αμέσως το πολιτισμένο κράτος στο οποιο εργαζομαι και θα έρθω εδω

αλλα μεχρι τότε, δεν υπαρχει περίπτωση να σπαταλήσω τη μια και μοναδική ζωή μου κυνηγώντας κάτι που δεν αλλάζει και να γυρίσω στα σκατα απο τα οποια με πολύ κόπο ξέφυγα
Βρε παλικάρι, τις απόψεις σου τις εκτιμώ.
Κι όλα αυτά που γράφεις αποπάνω  :grin: :grin: με βρίσκουν και σύμφωνο.
Πως όμως θα γίνουν πραγματικότητα όλα αυτά.
Με ευχές?
Έλάτε όσοι έχετε όρεξη να κάνουμε κάτι για την γαμημένη τη χώρα.
Διαφορετικά σιωπήστε. Χόρτάσαμε απο λόγια.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
προς Μοικανούλη...
στο βρήκα εγώ για να μην κουράζεσαι... Ηδη τόση τρικυμία έχεις στο κρανίο.....

διάβασε ξανά το ποστ σου.
αλλιώς (και όμορφα) τα περιγράφεις τώρα....

Στην Ελλάδα ζούσα μόνιμα και αδιάλειπτα ( με κάποιες εξαιρέσεις) από τότε που γεννήθηκα και μέχρι το 2008. Από τη χώρα έφυγα γιατί αυτός τον οποίο υποστηρίζεις ακόμα κομματικά (και για τον οποίο είχα κάνει κάποτε αγώνα να έρθει να καθαρίσει την παπαντρεική λέρα) αποδείχθηκε χειρότερος κυρίως γιατί εκεί που χρειαζόταν ήταν αόρατος, και εκεί που έπρεπε να πάρει μέρος, συντασσόταν πάντα υπογείως με το σάπιο σύστημα που κάποτε πολεμουσε με περίσσιο στόμφο, πιο μεγάλο και από τον αγενέστατο δικό μου.
Το τι συντελέστηκε οικονομικά, οικολογικά, κοινωνικά, κομματικά, κρατικά, δημοσιοοικονομικά και πολιτιστικά τα τελευταία 5 χρόνια με ανάγκασαν να προλάβω τα χειρότερα στην προσωπική μου ηρεμία και ζωή (υπάρχουν ορισμένοι που δεν αρκούνται σε φράγκα και πλούτο για να έχουν ψυχολογική ηρεμία. θέλουν να βλέπουν καθαρό περιβάλλον, σωστούς πολίτες, νοικοκυρεμένο κράτος, μορφωμένα παιδιά, καλά νοσοκομεία, κλπ για να νιώθουν μέρος ενός υγιούς κοινωνικού ιστού).
Και επειδή δεν ήθελα να είμαι ο τελευταίος που θα κλείσει την πόρτα
και επειδή είχα βαρεθεί να βάζω 600 συναγερμούς σε αυτοκίνητο και σπίτια.
και επειδή είχα βαρεθεί να πληρώνω φόρους και ασφαλιστικές εισφορές χωρίς αντίκρυσμα
και επειδή γενικά είχα βαρεθεί να βλέπω τη χώρα μου ΣΕ ολους τους τομείς να διαλύεται
[size=18pt]παράτησα τα ΠΑΝΤΑ και ξεκίνησα από το μηδέν σε μια χώρα που τουλάχιστον σέβεται τον απλό φορολογούμενο πολίτη ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΟΑΠΟΣ.[/size]

Καλή τύχη σε όσους παράγουν ακόμα έργο στην Ελλάδα.
Είμαι σίγουρος πως θα σας χρειαστεί.

[size=18pt]ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑ ΟΛΑ ???[/size]

ποιός είναι ο κωλοτούμπας βλαμμένε;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Περσονα πασχεις απο ελλειψη γουστου!
Εδω εχετε ολοκληρη Ευαρα στις ταξεις σας και καθεσαι και ασχολεισαι με την Μιλενα? Εισαι της αποψεως πως η γρια η κοτα εχει το ζουμι? γιατι εγω θα προτιμουσα στο δωματιο μου αφισα της Ευαρας με wet t-shirt να ιδρωνει για το καλο του τοπου! ;)

εχθές έβλεπα τον Κωστάκη στο διάγγελμα.... Κάπου πήρε το μάτι μου την Ράπτη........ Εμεινα να δω και άλλα γκρο πλαν........
Αλλά μετά ο μαλάκας ο σκηνοθέτης εστίασε στη Νατάσα που έχυνε απ τα μάτια κοιτώντας το σερνικό της να μιλάει για μια ώρα χωρίς να λέει τίποτα........
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Πως όμως θα γίνουν πραγματικότητα όλα αυτά.
Με ευχές?

Πως; Μεσω νδουπασοκ; δε βλέπω μέλλον ρε συ κρητικέ, δεν ξέρω ειναι πολύ χάλια τα πραγματα. Αλλα καταλαβαινω αυτό που λες, ισως απλα να μην ειναι ακόμα έτοιμες οι συνθηκες. Καποια στιμή ομως..ναι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Διαφορετικά σιωπήστε. Χόρτάσαμε απο λόγια.

για μαλάκες ψάχνεις;
όπως έψαχνε η Γιάννα εθελοντές για το 2004 ?

πριτςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς  :badair:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.058
Πόντοι
22.785
Ποσο γελάω με την θέση του... κανονικα δεν έπρεπε να γράφω αλλα ας κάνω την εξαίρεση. :rockon:
Κατ αρχήν δεν πιστέυω οτι μπορει να κυβερνήσει την χώρα ενας άνθρωπος που του βγαινει η αλυσίδα στο ποδήλατο και την βάζει με το χέρι ενώ κανει ποδήλατο :2funny: :2funny:
Στα σοβαρά πώς γίνεται ο κος Παπανδρέου να ειναι 6 μονάδες πισω απο τον Κ Καραμανλη 6-7 μήνες πριν και τώρα μπροστα για περίπου τις ίδιες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Δεν πιστευω στο ΠΑΣΟΚ ουτε στον Καραμανλη που τώρα που απέδειξε οτι ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορει να κυβερνησει (διαλύωντας την Κυβέρνηση) ενώ σε κατι τετοιες περιπτώσεις πρεπει να υπάρχει κυβέρνηση.
Αφου λοιπον το εκλεισε το μαγαζι  καλύτερα να αποσυρθει απο την πολιτικη πιο ειληκρινης θα ειναι....... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
ποιός είναι ο κωλοτούμπας βλαμμένε;
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Α μωρή καριολίτσα  :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Απλά θυμίσου όλα όσα έχεις γραμμένα τόσο καιρό. Τα οποία είναι σωστά, μην μηδενίζουμε  :birdman: :birdman: :birdman:
Μετά ξαναθυμίσου, μωρή άχρηστη, τις αντιδράσεις σου όταν βγήκε ο αξιότιμος Κύριος Υπουργός και σου ζήτησε το χιλιαρικάκι. Όταν έφτασε το δαχτυλάκι στον πισινό σου εκδηλώθηκες και άρχισες τις
[move][size=18pt]ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/size][/move]
μπάς και δεν το πληρώσεις. Τσίπη, ε τσίπη (εκ του Cheap)
Τα πάντα τελικά σε αυτή τη ζωή πληρώνονται  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
εχθές έβλεπα τον Κωστάκη στο διάγγελμα.... Κάπου πήρε το μάτι μου την Ράπτη........ Εμεινα να δω και άλλα γκρο πλαν........
Αλλά μετά ο μαλάκας ο σκηνοθέτης εστίασε στη Νατάσα που έχυνε απ τα μάτια κοιτώντας το σερνικό της να μιλάει για μια ώρα χωρίς να λέει τίποτα........
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Αχ η Ελεναρα......το χασαμε το κορμι πατριωτη! Παει για νοικοκυρεμα αυτη.... χαχαχαχαχα

Οριστε για τους κακοπιστους που λενε οτι δεν υπαρχει φαντασια στην πολιτικη! Για φαντασου την Ελεναρα και την Ευαρα να παλευουνε στα λαδια για την εδρα στην Α' Θεσ/νίκης!!!!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Κατ αρχήν δεν πιστέυω οτι μπορει να κυβερνήσει την χώρα ενας άνθρωπος που του βγαινει η αλυσίδα στο ποδήλατο και την βάζει με το χέρι ενώ κανει ποδήλατο :2funny: :2funny:
Στα σοβαρά πώς γίνεται ο κος Παπανδρέου να ειναι 6 μονάδες πισω απο τον Κ Καραμανλη 6-7 μήνες πριν και τώρα μπροστα για περίπου τις ίδιες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Κι ο χοντρός έφαγε χύμα παίζοντας μπάλα - τι σημαίνει αυτό? :think:

Πως γίνεται? Συγνώμη - ήσουν εντός Ελλάδος τα τελευταία χρόνια?

Κάτι τελευταίο - το σοβαρό decision making πιστεύεις ότι το κάνουν οι ίδιοι ή οι ακριβοπληρωμένοι consultants που εχουν δίπλα τους? Δηλ τα thinks tanks που λέμε? :rolleyes:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Α μωρή καριολίτσα  :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Απλά θυμίσου όλα όσα έχεις γραμμένα τόσο καιρό. Τα οποία είναι σωστά, μην μηδενίζουμε  :birdman: :birdman: :birdman:
Μετά ξαναθυμίσου, μωρή άχρηστη, τις αντιδράσεις σου όταν βγήκε ο αξιότιμος Κύριος Υπουργός και σου ζήτησε το χιλιαρικάκι. Όταν έφτασε το δαχτυλάκι στον πισινό σου εκδηλώθηκες και άρχισες τις
[move][size=18pt]ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/size][/move]
μπάς και δεν το πληρώσεις. Τσίπη, ε τσίπη (εκ του Cheap)
Τα πάντα τελικά σε αυτή τη ζωή πληρώνονται  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ούτε φράγκο ρε αλητήριοι για σας που τους βγάλατε ξανά το 2007........
  :2funny:  :2funny:  :2funny:

ακου χιλιαρικάκι..... ούτε ένα πένυ ρε .....

Υ.Γ.
ποιές κωλοτούμπες άρχισα ρε καμμένε; τόσα χρόνια που με ξέρεις πότε πήρα το μέρος τους; στείλε μου λίγη φούντα να φτιαχτώ να γίνω σαν τον κρητικό....
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.058
Πόντοι
22.785
Κι ο χοντρός έφαγε χύμα παίζοντας μπάλα - τι σημαίνει αυτό? :think:

Πως γίνεται? Συγνώμη - ήσουν εντός Ελλάδος τα τελευταία χρόνια?

Κάτι τελευταίο - το σοβαρό decision making πιστεύεις ότι το κάνουν οι ίδιοι ή οι ακριβοπληρωμένοι consultants που εχουν δίπλα τους? Δηλ τα thinks tanks που λέμε? :rolleyes:
για τον γεωργιο μηλισα
μην μου κολας ταμπελα Ν.Δ......... αριστερη ειμαι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μεμάκο θα ψηφίσω νου δου μόνο εάν μπει στο επικρατείας η Ράπτη και η Κουντουρά με ντρες κόουντ στριγκάκι και αλυσίδα στο πόδι

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ποσο γελάω με την θέση του... κανονικα δεν έπρεπε να γράφω αλλα ας κάνω την εξαίρεση. :rockon:
Δεν πιστευω στο ΠΑΣΟΚ ουτε στον Καραμανλη που τώρα που απέδειξε οτι ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορει να κυβερνησει (διαλύωντας την Κυβέρνηση) ενώ σε κατι τετοιες περιπτώσεις πρεπει να υπάρχει κυβέρνηση.
Αφου λοιπον το εκλεισε το μαγαζι  καλύτερα να αποσυρθει απο την πολιτικη πιο ειληκρινης θα ειναι....... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Που το βλεπεις ρε μαγκα το παραξενο? Ισα ισα που το γεγονος πως ο Τσαντ μπορει να κανει ποδηλατο αλλαζοντας ταυτοχρονα την αλυσιδα, ενισχυει την πολιτικη του υποσχεση πως μπορει να μηδενισει το έλλειμα δινοντας ταυτοχρονα παροχες στον κοσμο!
Ειναι πολυ μπροστα το ατομο ρε παρτε το χαμπαρι! χαχαχαχαχα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φιλαράκο εάν ήξερες το επίπεδο ζωής μου, τη περιουσία μου και τα λοιπά θα έλεγες
καλά μαλάκα είναι;
τα χει όλα και ξεκινάει απ το μηδέν;

ναι γιατί για μένα όλα είναι η ψυχική ηρεμία πρώτα.
στ αρχίδια μου να μένω δίπλα στην παραλία εάν κάνω σαφάρι ανάμεσα σε σκουπίδια.
στ αρχίδια μου να οδηγώ μερσεντέ εάν κάνω σαφάρι ανάμεσα σε παρανοικούς και πτώματα.
στ αρχίδια μου να έχω βίλλα εάν είναι να αναπνέω κάρβουνο.
και για όλα τα παραπάνω προτιμώ να πάρω τα παιδιά μου με τα σώβρακά τους και να μεγαλώσουν στην παραλία την καθαρή, να κυκλοφοράνε με ποδήλατο ελεύθερα και να αναπνέουν καθαρό αεράκι....
Εάν είναι να ζούνε στην κατ επίφασιν χλίδα και μετά να αρχίσουν να ξεπουλάνε την περιουσία τους για χημειοθεραπείες και επεμβάσιες αποκατάστασης...
Ε δε γαμιέται....
Χίλιες φορές υγιής. Ο καθαρός αήρ είναι το μόνο πράγμα που δεν αγοράζεται ακόμα.
Μέχρι να τον πουλήσουν κι αυτόν θα τον θεωρώ την ύψιστη περιουσία......

απλά όπως το έκανα και γω.
βρίσκεις δουλειά πρώτα.
μετά βρίσκεις σπίτι.
μετά κλείνεις τα πάντα εδώ. Πουλάς, νοικιάζεις, χαρίζεις.
μετά ανοιγεις νέα ζωή αλλού.

όσο απλά καταστρέψανε τη χώρα, τόσο απλά άστους να την χαίρονται.
κωλοτούμπας ο μέγιστος, Ποντίφικας ο αναλοίωτος.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κωλοτούμπας ο μέγιστος, Ποντίφικας ο αναλοίωτος.
εσύ πρέπει να χρωστάς πολλά στην εφορία....
και να ετοιμάζεται να σε χωρίσει η γυναίκα σου....
δεν εξηγείται αλλιώς........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom