easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Βλεπω το γιωργακη καμια φορα τι λεει στην TV και σκεφτομαι αυτον θα βγαλουνε πρωθυπουργο ρε πστη..? ..ΩXXΧ :-
και όμως πρέπει σιγά σιγά να το παίρνετε απόφαση, μετρημένες οι μέρες σας, το ξέρω πονάει αλλά και εγώ βλέπω το Κωστάκη στη τβ και λέω `ακόμα αυτόν έχουμε πρωθυπουργό...''Βλεπω το γιωργακη καμια φορα τι λεει στην TV και σκεφτομαι αυτον θα βγαλουνε πρωθυπουργο ρε πστη..? ..ΩXXΧ :-
Βλεπω το γιωργακη καμια φορα τι λεει στην TV και σκεφτομαι αυτον θα βγαλουνε πρωθυπουργο ρε πστη..? ..ΩXXΧ :-
Πολύ μου αρέσει όταν κάποιοι πονάνε με μελλοντικά γεγονότα και δεν βλέπουν τα τωρινά χάλια των παρόντων.......Βλεπω το γιωργακη καμια φορα τι λεει στην TV και σκεφτομαι αυτον θα βγαλουνε πρωθυπουργο ρε πστη..? ..ΩXXΧ :-
Πολύ μου αρέσει όταν κάποιοι πονάνε με μελλοντικά γεγονότα και δεν βλέπουν τα τωρινά χάλια των παρόντων.......
Πόσο λιγότερο "πράμα" ήταν ο Κωστάκης, καλέ μου φίλε;Ή πόσο καλύτερο "πράμα" απεδείχθη;σκεφτειτε το οι πασοκοι ρε παιδια , οσοι εχετε λιγη λογικη στον εγκεφαλο σας ψηφιστε τουλαχιστον λευκο , ειναι επικινδυνα ηλιθιος ο γιωργακης ,ειστε πανω απο ολα Ελληνες , σεβαστειτε λιγο τον τοπο ,μην ανεβασετε αυτο το πραμα στην εξουσια
θες να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος?Ποιές πολιτικές συμφέρουν στους πολλούς και στον τόπο μας και με ποιόν ή ποιούς τρόπους μπορούμε να αναδείξουμε αυτές τις πολιτικές και ίσως να τις επιβάλουμε;
...και εναν πιθηκο να ειχαν για αρχηγο παλι θα τα καταφερναν.
Τι πα να πει "χώρα ανοιχτών οριζόντων"?
Ρε stekas, τι καταλαβαίνεις εσύ από αυτό?
Τι πα να πει δηλαδή "επένδυση στον άνθρωπο"?
Τι πα να πει "μια νέα σχέση του ανθρώπου με τη φύση"?
Τι πα να πει "χώρα ανοιχτών οριζόντων"?
και βγαίνουν και οι άλλοι παπάρηδες οι δημοσιογράφοι, και αντί να του πούνε "Εεεεπ! τι μας λες εδώ ρε μάστορα, τι πα να πει αυτό?" κάθονται και τα ξαναμασάνε γράφοντάς τα από εδώ και από εκεί.
φιλε στεκα ,
ακουω προσεχτικα και ενημερωνομαι καθημερινα προσπαθωντας να κατανοησω ποια ειναι η οικονομικη στρατηγικη του πασοκ για να αντιμετωπιστει η κριση και το μονο που διαπιστωσα ειναι η ανυπομονησια να ανεβουν χωρις πρακτικα να εχουν να προσφερουν κατι στον τοπο.
ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ότι οι παρόντες είναι καλύτεροι!
Αλλά αυτός ειδικά (ο Yorgos), παίρνει doctora στην παπαρολογία!
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΛΕΕΙ ρε παιδιά!