alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Με κόμπλαρες τωρα
Με κόμπλαρες τωρα
Με κόμπλαρες τωρα
μπορούσα να γράψω ότι δεν σε είπα πασόκο αλλά ότι σου ξύπνησαν πασοκικά ένστικτα ώστε να μπούμε σε ζητήματα ερμηνείας όμως θα ήταν υπεκφυγή
Το 2000, ενας φιλος μου γυρισε από τις σπουδές του στην Γιουγκοσλαβια, παντρεμένος με μια Σερβα.
Ετυχε λοιπον η κοπελα να ξεκινησει τη διαμονη της στην Ελλαδα, πάνω στην κριση του χρηματιστηριου.
Ε σε πληροφορω δεν καταλαβαινε γιατι γινεται ολο αυτό.
Μου ελεγε "εγω ξυπνουσα το πρωι από τις βομβες που επεφταν στην αυλη μου, κι εσεις εδώ κλαιτε επειδή πηγατε να γινετε πλούσιοι σε ένα μηνα και δεν σας εκατσε"?
Ε δεν ειχα κατι να της απαντησω ρε φιλε.
Να ρε τυπε, ενα αρθρο που περιγραφει πανω κατω τι γινεται σημεραΕχω ακουστά για τέτοιες περιπτώσεις, αλλά δεν νομιζω ότι αυτές εσκασαν τη φουσκα.
Υποτίθεται ότι τα βαρια χαρτια σερνουν το καραβι και τα βαρια χαρτια το βουλιαζουν.
Όχι?
Εννοω ότι καλο θα είναι να μην ειμαστε κλεισμενοι στον μικροκοσμο μας και να λεμε και κανενα δοξα τω θεω.τυπε μηπως υποννοεις οτι αν φυγουμε απο εε κ νατο θα μας ριχνουν βομβες? :S :S :S :S
Εννοω ότι καλο θα είναι να μην ειμαστε κλεισμενοι στον μικροκοσμο μας και να λεμε και κανενα δοξα τω θεω.
Αν ερχοταν καποιος εξωγήινος και η μονη του πληροφορηση για την κατασταση στην Ελλαδα ηταν τα ποσταρισματα του μπου κομ, θα αποκομιζε την εντυπωση ότι μολις βγεις στο δρομο, πεθαίνεις από δηλητηριασμενο αερα, σε τουφεκιζουν οι αστυνομικοι επειδή εχεις την χωριστρα δεξια και ζεις τρώγοντας το γκαζον του παρκου.ε εγω λεω οτι δν ειναι κ τοσο τραγικα τα πραγματα κ πεσαν να με φανε τα μελη του μπου.κομ
δεν είχες πει ότι παλιότερα έχεις ψηφίσει και πασοκ
Αν ερχοταν καποιος εξωγήινος και η μονη του πληροφορηση για την κατασταση στην Ελλαδα ηταν τα ποσταρισματα του μπου κομ, θα αποκομιζε την εντυπωση ότι μολις βγεις στο δρομο, πεθαίνεις από δηλητηριασμενο αερα, σε τουφεκιζουν οι αστυνομικοι επειδή εχεις την χωριστρα δεξια και ζεις τρώγοντας το γκαζον του παρκου.
Βεβαίως.Και συνασπισμό
Ξεκάθαρος ο πρωθυπουργός με την Μέρκελ
Δεν ακολουθεί «τακτική Καραμανλή» για πρόωρες εκλογές o Σαμαράς
Απορρίπτει τον εκλογικό αιφνιδιασμό και θα υιοθετήσει τη συνταγματική διαδικασία. Θα πάει σε 3 ψηφοφορίες για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και αν δεν συγκεντρωθούν οι 180 ψήφοι θα στηθούν κάλπες
Μετά τη συνάντησή του με την καγκελάριο της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ στις Βρυξέλλες, ο πρωθυπουργός οριστικοποιεί τον πολιτικό σχεδιασμό του, που έχει ορίζοντα την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, και αποκλείει τον εκλογικό αιφνιδιασμό.
Ο πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει τα χρονικά περιθώρια ανεξάρτητα από το αν θα εξασφαλίσει ή όχι την απαραίτητη προεδρική πλειοψηφία των 180 βουλευτών μέσα στο φθινόπωρο. Σε στενούς συνεργάτες του ο κ. Σαμαράς φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει ότι «δεν θα ακολουθήσω την τακτική Καραμανλή το 2009», ο οποίος όταν πείστηκε ότι ο κ. Γιώργος Παπανδρέου δεν θα συναινούσε στην επανεκλογή Παπούλια πήγε σε πρόωρες εκλογές τον Οκτώβριο ενώ θα μπορούσε να παρατείνει τον βίο της κυβέρνησής του.
απαντηση στον αλεξ 71 και τις μπαρουφες που λεει κατα καιρους για δηθεν εκβιασμο του παπανδρεου
Γιατι ηταν μπαρούφες? Αφου αυτό εγινε. Εκβιασε ο ΓΑΠ και εγιναν εκλογες. Πώς να το κανουμε δηλαδή?καποιο σχολιακι μιστερ αλεξις;
Ε ναι. Αφου τα εζησα? Απλως αντι να παει ως τον Φεβρουαριο, τις εκανε Οκτωβριο.μαλιστα επιμενεις δηλαδη;
1982.ελα τσωνυ μπανανα
ποιος απο ολους εισαι ρε πρασινε εμετε?
ελα τσωνυ μπανανα
ποιος απο ολους εισαι ρε πρασινε εμετε?