Οι ΠΑΣΟΚΟΙ ήταν πρωταθλητές της μάσας, ταίζανε όλον τον κόσμο όπως είπε και ο πουρέητζερ.
Η οικογένεια μου όπως και πολλοί άλλοι ανήκε στους "διωγμένους" από τον Ανδρέα - πολλοί από εσάς το αγνοείτε ότι γίναν αυτά - ώστε να γεμίσει το Δημόσιο τους πρασινοφρουρούς του.
Ηταν η βασική αιτία πολιτικοποίησης μου αυτή η κατάφορη αδικία. Τάχθηκα στο πλευρό της ΝΔ, γνώρισα κόσμο από την παράταξη οι οποίοι σήμερα κατέχουν θέσεις τις οποίες τις χαίρονται μόνοι τους. Ουδέποτε κάποιος από αυτούς θέλησε να με ακούσει ή βοηθήσει. Και δεν ζήτησα τπτ παλαβό π.χ. διορισμό ή δουλειά. Την υποστήριξη μεταξύ τους που είχαν οι ΠΑΣΟΚοι δεν την συναντάς πουθενά. Ολοι για έναν και ένας για όλους. Πράγματι όλοι τρώγανε πολύ και μοιράζαν και το φαγητό, κερνάγαν ρε αδερφέ, τα φιλαράκια.
Οι τωρινοί είναι λιγούρηδες και μοναχοφάηδες. Την ψήφο μου δεν την ξαναβλέπουν. ,
Ούτε ο Γιωργάκης βέβαια θα την δει, δεν μπορώ δεν μου πάει ακόμα και αν ήταν κάτι περισσότερος. Είναι πολύ λίγος και γίνεται ακόμα πιο ΘΛΙΒΕΡΟΣ με την εμμονή του για την εξουσία.
Μα πείτε μου θα επιμένατε και σκοτονώσαστε να πιάσετε δουλεία γενικού δ/ντη σε μία υπο πτώχευση επιχείρηση?
πάνω κάτω στα ιδια παίζουμε με μερικές επισημάνσεις.
1.
και πριν το ΠΑΣΟΚ πρωταθλητές της μάσας ήταν οι βασιλόφρονες (δλδ ακόμα πιο λίγοι).
2.
οι διώξεις ημών ήταν λογικές μετά την πούτσα της Δεξιάς που για 20 χρόνια τουλάχιστον μετά τον εμφύλιο είχε πιει το αίμα στον κοσμάκη και οικονομικά και κοινωνικά.
Αλλωστε είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο Αντρέας ΔΕΝ κυβέρνησε με κεντρώους αλλά με την ψήφο των αριστεροκομμουνιστών. Αυτούς έχασε ο Σημίτης και την πούλεψαν τα κεντροδεξιά αλαζόνια του Ελιά.
3.
την Πασοκική βοήθεια που ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΥΣ Νεοδαδίτες την έψαξα αρκετά και κατέληξα σε συμπέρασμα...
Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, οι παλαιού τύπου δεξιοί θεωρούν εαυτούς παιδιά ενός ανώτερου θεού, που η κοινωνία τους χρωστάει γιατί απλά λέγονται μπαρμπιτσιώτες, μπαφογιάννηδες, ή κεφαλοτύρηδες.
Με βάση λοιπόν αυτό το σκεπτικό, οι λοιποί είναι υπόχρεοι να κάνουν πίπες, να προσφέρουν τα πάντα σε αυτούς και να μη ζητούν τίποτα παραπάνω από το ΠΑΤ ΠΑΤ στην πλάτη.
4.
ο Γιωργάκης δε μοιάζει ούτε στον ανεψιό ούτε στον πατέρα ούτε στον θείο. Τα χει όλα έτοιμα αλλά είναι αυτό που λέμε στην απλη γλώσσα "καλό παιδί".
Βεβαίως ο έλληνας θέλει (από βίτσιο, από γινάτι, από συνήθειο δεν ξέρω γω από τι) να τον κυβερνάει ή μαλάκας, ή ανεπάγγελτος, ή ψεύτης, ή λαμόγιο. Ο Γιώργος δεν ανήκει σε καμμιά από τις άνω κατηγορίες οπότε αυτομάτως εντάσσεται στην κατηγορία των άχρηστων και ακατάλληλων.
Στην τελική όταν μονίμως τρως ληγμένα και ψόφια το ογκρατέν μυρίζει περίεργα οπότε το πετάς στα σκουπίδια και ξανατυλάς πρόχειρα ένα βρώμικο απ το Χίλτον.........