Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 748K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Λοιπον θα πω κατι που δεν ο παρατηρησε κανεις και δεν ακουσα να σχολιαζει κανεις πουθενα.

Στην ομιλια του ο παπανδερου πριν [2 μερες αν θυμαμαι] ειπε:

''Ζητατε απο τον συνταξιουχο των 600 ευρω και τον μισθωτο των 1500 ευρω να σφιξει το ζωναρι.''

Μαλλον ο παπανδρεου ζει σε αλλη χωρα που  ο μισθος ειναι 1500 ευρω.

Καλα ξερουμε οτι οι πολιτικοι οταν μιλανε στο λαο νομιζουν οτι μιλανε με φυτα και λενε οτι παπαρια θελουν.

Αλλα αυτο ειναι γελοιο.

εγώ προσωπικά ξέρω ότι η πλειοψηφία της γενιάς που προσλήφθηκε τέλη του 2000 αυτή τη στιγμή εχει 1500 Ευρώ μισθό...
τώρα εάν οι λοιποί ξεκινήσατε με νομοσχέδια και προσλήψεις μετά την Ολυμπιάδα ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι η πλειοψηφία των παλαιών υπαλλήλων (δεκαετίας) παίρνουν 700 Ευρώ....
Αυτό είναι παντέντα της Νουδούλας και της προσπάθειας από τα νεολαμόγια να καταργηθούν συλλογικές συμβάσεις και να ξεχειλωθεί το ωράριο.
Εγώ προσωπικά έχω προλάβει το 1998 περίοδο που παίρναμε σε ιδιωτική εταιρεία μετά τις 17:00 ΚΑΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ........

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
πάνω κάτω στα ιδια παίζουμε με μερικές επισημάνσεις.
1.
και πριν το ΠΑΣΟΚ πρωταθλητές της μάσας ήταν οι βασιλόφρονες (δλδ ακόμα πιο λίγοι).
2.
οι διώξεις ημών ήταν λογικές μετά την πούτσα της Δεξιάς που για 20 χρόνια τουλάχιστον μετά τον εμφύλιο είχε πιει το αίμα στον κοσμάκη και οικονομικά και κοινωνικά.
Αλλωστε είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο Αντρέας ΔΕΝ κυβέρνησε με κεντρώους αλλά με την ψήφο των αριστεροκομμουνιστών. Αυτούς έχασε ο Σημίτης και την πούλεψαν τα κεντροδεξιά αλαζόνια του Ελιά.
3.
την Πασοκική βοήθεια που ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΥΣ Νεοδαδίτες την έψαξα αρκετά και κατέληξα σε συμπέρασμα...
Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, οι παλαιού τύπου δεξιοί θεωρούν εαυτούς παιδιά ενός ανώτερου θεού, που η κοινωνία τους χρωστάει γιατί απλά λέγονται μπαρμπιτσιώτες, μπαφογιάννηδες, ή κεφαλοτύρηδες.
Με βάση λοιπόν αυτό το σκεπτικό, οι λοιποί είναι υπόχρεοι να κάνουν πίπες, να προσφέρουν τα πάντα σε αυτούς και να μη ζητούν τίποτα παραπάνω από το ΠΑΤ ΠΑΤ στην πλάτη.
4.
ο Γιωργάκης δε μοιάζει ούτε στον ανεψιό ούτε στον πατέρα ούτε στον θείο. Τα χει όλα έτοιμα αλλά είναι αυτό που λέμε στην απλη γλώσσα "καλό παιδί".

Βεβαίως ο έλληνας θέλει (από βίτσιο, από γινάτι, από συνήθειο δεν ξέρω γω από τι) να τον κυβερνάει ή μαλάκας, ή ανεπάγγελτος, ή ψεύτης, ή λαμόγιο. Ο Γιώργος δεν ανήκει σε καμμιά από τις άνω κατηγορίες όπως αυτομάτως εντάσσεται στην κατηγορία των άχρηστων και ακατάλληλων.
Στην τελική όταν μονίμως τρως ληγμένα και ψόφια το ογκρατέν μυρίζει περίεργα οπότε το πετάς στα σκουπίδια και ξανατυλάς πρόχειρα ένα βρώμικο απ το Χίλτον.........
Αληθεια ποτε ενα πολιτικο θα τον ελεγες μ@λ@κ@?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
εγώ προσωπικά ξέρω ότι η πλειοψηφία της γενιάς που προσλήφθηκε τέλη του 2000 αυτή τη στιγμή εχει 1500 Ευρώ μισθό...
τώρα εάν οι λοιποί ξεκινήσατε με νομοσχέδια και προσλήψεις μετά την Ολυμπιάδα ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι η πλειοψηφία των παλαιών υπαλλήλων (δεκαετίας) παίρνουν 700 Ευρώ....
Αυτό είναι παντέντα της Νουδούλας και της προσπάθειας από τα νεολαμόγια να καταργηθούν συλλογικές συμβάσεις και να ξεχειλωθεί το ωράριο.
Εγώ προσωπικά έχω προλάβει το 1998 περίοδο που παίρναμε σε ιδιωτική εταιρεία μετά τις 17:00 ΚΑΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ........
Υπερωρίες σε ιδιωτική εταιρία; Πρέπει να είσαι απο τους λίγους

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αληθεια ποτε ενα πολιτικο θα τον ελεγες μ@λ@κ@?
εσένα με αυτά που κατά καιρούς έχεις γράψει και δω και αλλού σε έχω ήδη εντάξει εκεί και δεν θα αντιπαρατεθώ μαζί σου περαιτέρω.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Αν νομιζεται πως αν εβγαινε ο Καρατζαφερης θα ηταν ο επαναστατης που επικαλειται καλνετε λαθος.Τα ιδια με ολους θα γινοταν!!Ειναι το συτημα ετσι που αν θες να ξαναβγεις θα πρεπει να βαδισεις σε συγκεκριμενα μονοπατια.

Επαναστατης δε μπορει να γινει κανεις γιατι αυτοι που βγαινουν πρωθυπουργοι κλπ πολυ υψηλες θεσεις πρεπει να παρουν  το χρησμα των αμερικανων και κανουν οτι πουν αυτοι και γενικα ειναι 100% υπερ των αμερικανικων συμφεροντων.
Και μια μαλακια να κανουν εχουν συνεπειες.........τρομοκρατιες,σκανδαλα κλπ

Δημοκρατιες και συνταγματα κλπ ειναι για να παραμυθιαζεται ο λαουτζικος.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16

1000 ισως να παιρνουν οι περισσοτεροι αλλα οχι 1500.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
1000 ισως να παιρνουν οι περισσοτεροι αλλα οχι 1500.
εσύ ξέρεις κανέναν με 10 χρόνια προυπηρεσία και πτυχίο σε συλλογική σύμβαση να έχει προσληφθεί πριν το 1996 και να παίρνει 1000;
Ρε που έζησα εγώ; σε άλλη χώρα;

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
εσένα με αυτά που κατά καιρούς έχεις γράψει και δω και αλλού σε έχω ήδη εντάξει εκεί και δεν θα αντιπαρατεθώ μαζί σου περαιτέρω.
Χαιρομαι για αλλη μια φορα για τη σφυροδρεπανικη σου επιχειρηματολογια!
Καλη ορεξη και προσεχε μη σε κοψει καμμια κονσερβα!

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
δλδ αν βαλεις κατω τον μεσο ορο ολων των πολιτων στην ελλαδα θα βγει ο μισθος 1500 ευρω?

ρε μηπως ζουμε σε κανονικη ευρωπαικη χωρα?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Χαιρομαι για αλλη μια φορα για τη σφυροδρεπανικη σου επιχειρηματολογια!
Καλη ορεξη και προσεχε μη σε κοψει καμμια κονσερβα!

αυτός κατάλαβες από αυτά που έγραψα;
ότι έχω σφυροδρεπανική ιδεολογία;
συνέχισε να επιβεβαιώνεις την αρχική μου τοποθέτηση.
Οποτε σε διαβάζω με διασκεδάζεις αφάνταστα.

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
αυτός κατάλαβες από αυτά που έγραψα;
ότι έχω σφυροδρεπανική ιδεολογία;
συνέχισε να επιβεβαιώνεις την αρχική μου τοποθέτηση.
Οποτε σε διαβάζω με διασκεδάζεις αφάνταστα.
Απλα αλλο σε ρωτησα και αλλο απαντησες!!Σε ρωτησα πως προσδιοριζεις εναν <<πολιτικο>> ως μαλακα αλλα η εμπαθεια δε σε αφησε να σκεφτεις!
Μηπως να το εγραφα Ρώσικα??

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δλδ αν βαλεις κατω τον μεσο ορο ολων των πολιτων στην ελλαδα θα βγει ο μισθος 1500 ευρω?

ρε μηπως ζουμε σε κανονικη ευρωπαικη χωρα?
1.
μιλάμε για μεικτά ή καθαρα;
2.
Εχετε καταλάβει ότι μετά το 2004 έχει τελειώσει η μεσοαστική τάξη;
και σου ξαναλέω.
Τι προσόντα έχεις; το πτυχίο;
πόσα χρόνια προυπηρεσία;
γιατί εγώ και πααααρα πολλοί άλλοι) το 1995 προσλήφθηκα με συλλογική σύμβαση μηχανικού και μισθό 290 χιλιάρια δραχμούλες..........
Αυτά είναι περίπου 850 Ευρώ......
το 1998 οι ίδιοι έμπαιναν με 340 χιλιάρια δλδ 1000 Ευρώ....
Εάν υποψιαστώ ότι από το 1998 ο μισθός αυτών δεν έχει αυξηθεί ούτε δραχμή θα καταλήξω ότι καλώς τραβάνε αυτά που τραβάνε......
δλδ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Απλα αλλο σε ρωτησα και αλλο απαντησες!!Σε ρωτησα πως προσδιοριζεις εναν <<πολιτικο>> ως μαλακα αλλα η εμπαθεια δε σε αφησε να σκεφτεις!
Μηπως να το εγραφα Ρώσικα??
καμμιά εμπάθεια.
και με τον στρέιτ διαφωνώ και με άλλους.
το θέμα δεν είναι εάν είσαι πολιτικός ή ιδεολογικός μου αντίπαλος.
ειναι εάν έχεις κατά τη γνώμη μου αρκετό Αει Κιου...
Εγώ έχω αρκετό και για Αγγλικά καθώς τελείωσα Αμερικάνικο σχολείο, και για Ελληνικά καθώς τελείωσα το σχολείο με άριστα, και γερμανικά καθώς έφτασα σε πτυχίο επιπέδου διδασκαλίας ξένης γλώσσας αλλά και για Ρώσσικα που εμαθα από τις κωλομπαρούδες που γαμούσα.
Εάν έχεις τόσες επιλογές να το ξανασυζητησουμε το θέμα του διαλόγου.

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
To iq δεν αποκτιεται απ το τι μας σπουδασε ο μπαμπας και η μαμα αλλα απ τα κατορθωματα μας!Τα δικα μας!Οχι αλλων.Καλο βεβαια θα ταν να χες το iq να εψηνες καμμια γκομενα απ το να μαθαινες Ρωσσικα απο πουτανες.
Πιστευω τουλαχιστον με τοσο μεγαλο iq να εισαι πλεον ενας φτασμενος επιχειρηματιας!!
Να σαι καλα φιλε.Βαρεθηκα να μιλαω μαζι σου!Ουτε να μου πεις ποτε θεωρεις εναν πολιτικο μαλακα δεν εχεις καταφερει.Goodnight!

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
συνηθως 1personanongrata  εχεις δικιο αλλα πανω απο 1200 ευρω δεν παιρνουνε πλεον σαν ιδ.υπαλλ.οι 30ρηδες.Ο βασικος για μηχανικο ειναι να φανταστεις 850 ευρω και επιδη εχω 2 παραδειγματα που τωρα τελευταια ξεκινησαν-τει αυτοματισμου και οικονομικο πα.πει,800 ευρω παιρνουν και τους εχουν στα χαρτια υπαλ.γραφειου με 600, φανταζομαι ξερεις το λογο.Η γενεια μας ειναι "καταραμενη"δεν προκειτε να εχουμε ουτε τις απολαβες ουτε τα εργασιακα δικαιωματα της δικη σας.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
To iq δεν αποκτιεται απ το τι μας σπουδασε ο μπαμπας και η μαμα αλλα απ τα κατορθωματα μας!Τα δικα μας!Οχι αλλων.Καλο βεβαια θα ταν να χες το iq να εψηνες καμμια γκομενα απ το να μαθαινες Ρωσσικα απο πουτανες.
Πιστευω τουλαχιστον με τοσο μεγαλο iq να εισαι πλεον ενας φτασμενος επιχειρηματιας!!
Να σαι καλα φιλε.Βαρεθηκα να μιλαω μαζι σου!Ουτε να μου πεις ποτε θεωρεις εναν πολιτικο μαλακα δεν εχεις καταφερει.Goodnight!

μου γάμησες την ψυχολογία τώρα.

Καληνύχτα
Γκούτεν Αμπεντ
Ντόμπρε Βέτσιρ
Μάικλ Νάιτ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom