Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 748K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Ο Γιώργος δεν ανήκει σε καμμιά από τις άνω κατηγορίες
..... o Γιωργος ειναι μια κατηγορία απο μόνος του ρε μεγάλε!Απλά δεν μπορείτε να καταλάβετε τις ιδέες του.Αλλα τι περιμένεις απο ενα σάιτ που βγαζουν πρώτο το Καρατζαφέρη.Πάρτε το χαμπάρι ρε ο Γιώργος θα κυβερνήσει και με ή χωρίς τη βοήθεια του Αλέξη του Τσίπρα θα φέρει τη μεγάλη αλλαγή που ζητά αυτή η χώρα.

[size=10pt][size=10pt]ΥΕS WE CAN !!!!!! ρέεεεεεε

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
Αγαπητοί μου λάτρεις του έρωτα αγοραίου και μή....

Δεν μπόρεσα να μην γράψω σε αυτό το θρέντ γιατί ειλικρινά τρελαίνομε με αυτά που ακούω και βλέπω.. Ταξιδεύω συχνά και σας ομολογώ ότι όταν πατάω το πόδι μου στο Βενιζέλος μου έρχεται μια στενοχώρια απίστευτη και μια τάση φυγής απίστευτη απο την χώρα την όμορφη που τρώει τα παιδιά της.. απο την άλλη μόλις ακούω αυτό το γαμομπούζουκο να παίζει μου περνάν όλα και καλά μόλις δώ θάλασσα λέω δεν πάω πουθενά και να πάν να γαμηθούν τα λαμόγια που θα με κάνουν να φύγω...

Θα έρθω στο δια τάυτα ....... και θα ξεκινήσω απο το γενικό συμπέρασμα......

ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΩΝ ΤΟΥΣ... ΜΟΛΙΣ ΘΗΧΘΕΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΕΧΘΡΟΙ....ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΞΕΝΧΑΝΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ.

Να έρθουμε στο διαταύτα.....

Ας θυμηθούμε λίγο γιατί ξεχνάμε όλοι.... Τα παιδιά του Πολυτεχνείου που μας κυβέρνησαν επί ΠΑΣΟΚ περιουσιακά πώς πάνε? Μήπως έχουνε κάτι Δίς...? και αντικαταστήσανε τον ταραμά με το Σούσι...και το ψωμί, παιδεία ελευθερία με το πολύσπορο, την Οξφόρδη και το ποδόσφαιρο?

Ποιός ήταν αυτός που έβαλε τους Τούρκους στην Ελληνική Βουλή με την απλή αναλογική για να μην χάση την μάσα και την πίτα? Θυμάστε?

Επί ποιάς μοντέρνας ελληνικής κυβερνήσεως έχασε η Ελλάδα εδάφη (γκρίζες ζώνες - βλέπε Ύμια)?

Επί ποιάς κυβερνήσεως και επί ποιών πολιτικών με αρχίδια αντρών ηπώθηκε το πετάξτε τη σημαία και πείτε ότι την πήρε ο αέρας.....(Πάγκαλος - Ύμια)?

Επί ποιάς κυβερνήσεως ποδοπατήθηκε η παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία πετώντας άνθρωπο που ζητούσε πολιτκό άσυλο στό δρόμο...? (Οτσαλάν Πάγκαλος -- Πετάξτετον έξω...)

Επί ποιάς κυβερνήσεως ληστεύτηκε ολόκληρος ό Ελληνικός λαός στο Χρηματιστήριο και τα κονομήσανε λίγοι και ημέτεροι?

Ποιά κυβέρνηση δανειζότανε και τα μοίραζε τόσο ανοιχτόχερα σε κάποιους ενώ πρέπει να τα πληρώσουμε εμείς και τα παιδιά μας τώρα.....? (Τσοβόλα δώστα όλα...!!!)
και αυτό για να μην χαθεί η μάσα....

Ποιός μας έχει πρήξει τα αρχίδια για εκλογές και για έξοδα εν' μέσω κρίσης? Ρωτάω ήδατε πουθενά εσείς να γίνονται στον κόσμο πρόωρες εκλογές?

Θέλω τέλος πέρα απο τα ερωτήματα που σας ζητάω να μου τα απαντήσετε να πώ τα εξής....

Είμαι νεοδημοκράτης φοβερά δυσαρεστημένος απο την Νέα Δημοκρατία και απογοητευμένος γιατί δεν βλέπω άλλη λύση......και μην εκπλαγείτε όταν δείτε το ποσοστό του Καρατζαφέρη ο οποίος παιδιά και στην Ευρώπη τα έλεγε καλά και τώρα στην κρίση δείχνει την ποιό υπέυθυνη στάση... με ακόλουθο την Παπαρήγα η οποία και αυτή κάπου τα είπε καλά...
Τα Πασοκ είναι επικίνδυνο για την χώρα μας.....Ο Γιωργάκης ότι έκανε στην ζωή του το οφείλει στον Ανδρεά Παπανδρέου στο πατέρα του, που τον βόλευε όπως και όλους τους κατόχους κάρτα μέλους του ΠΑΣΟΚ....είναι ο άνθρωπος ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΣ όχι μόνο γιατί δεν του κόβει και πολύ αλλά γιατί οι σύμβουλοί του είναι άσχετοι με την Ελληνική πραγματικότητα....Εάν εξαιρέσης τον Βενιζέλο όλοι οι άλλοι του  ΠΑΣΟΚ είναι άσχετοι.... και τους συμβουλεύω να αρχίσουν τις βόλτες στα στέκια των κόκκινων φαναριών μπάς και συνέλθουν ....
Ο Γιωργάκης είναι ο μόνος που εκλέχθει απο τους οπαδούς του κόμματος άνευ αντιπάλου.,..παμψηφεί ((((χειροκροτήστετον)))) όχι θα άφηναν οι Παπανδρέου καημένε Βενιζέλο να τους πάρεις το μαγαζάκι.....

Το ΚΚΕ είναι μολυσμένο με τον ιό της κομουνιστικίασης που είναι ανίατος ... Εδώ όλος ο πρώην κομουνιστικός κόσμος ακούει Μάρξ Λένιν και Στάλιν και φτύνει και αυτή εδώ είναι νοσταλγοί... τι να πώ...απλά όμως να ξέρουν ότι δεν ήμαστε χαζοί και ότι καταλάβαμε ότι όταν κρύβεις τα δικά σου κεφάλαια σε επιχειρήσης και έγινες και ο ίδιος καπιταλίστας δεν μπορείς να αφήσεις να σε παρουν χαμπάρι ότι τους εκμεταλευτηκες και τους είχες κορόιδα και πουλάγανε Ριζοσπάστη για να επενδύεις τον κόπο τους στα Χρηματηστήρια και σε εταιρίες...και έτσι προτρέπεις σε λαικούς αγώνες και κίνημα ενάντια στο κατεστημένο και την εξουσία...Κατεστημένο ποιό?   Για να το διαψέυσουν ας επιτρέψουν τον έλεγχο τον οικονομικών του κόμματός τους ...... οι φίλοι μαχητές του κεφαλαίου και υποστηρικτές του προλεταριάτου....

Σύριζα... ακούστε καλά...
Αρχηγός ένας απο του ποιό πλούσιος ανθρώπους της Ελλάδος που καλεί να πολεμήσουμε τους πλουσίους....και το κεφάλαιο....
Τσίπρας την άποψή μου την έχω εκφράση και στο σχετικό θρέντ.... μεγάλος πολιτικός άντρας ...μα εμπειρία απο τις μάχες των καταλήψεων και των πιτόγυρων μέσα στα σχολεία που τα γαμούσαν την μάνα και τα πληρώναμε μετά εμείς ο υπόλοιπος λαός.....
Μεγάλοι αγώνες και πολύ μάχη το παιδί ....ας μας δείξει και εμάς τα αποτελέσματα γιατί δεν μπορείς να μιλάς στους εργάτες εάν δεν έχεις πιάσει κασμά, φτυάρι, μιστρή, σαούλι.....ασβέστη και λάσπη για να γίνω κατανοητός....και εάν τον ρωτήσετε πώ γίνετε ο σοβάς πάω στοίχημα ότι θέλετε (μιά βραδυά στο Οαση στην Φρανκφούρτη ότι δεν θα ξέρει.....χαχαχαχχαχα). Ξέχασα και το Γκάντ πουκαμισάκη..... Να τρέχειο να καλέι σε απεργίες εργαζόμενους που να κινδυνεύουν να χάσουν την δουλειά τους με Γκάντ και Πόλο πουκαμισάκη..... έλεος ... τηρήστε έστω ρε τα προσχήματα... γαμώτο.....

Για τα άλλα μικρά κόμματα τι να πώ .. δεν λέω τίποτα...

Τώρα στη Νέα Δημοκρατία ..... Λίγος ο Κωστάκης ..περιμέναμε πολλά ..... Ηλίθιοι και άχρηστοι συμβουλάτορες........ άπληστοι και βλάκες συνεργάτες........
Ο Ρουσόπουλος νόμισε ότι επειδή στήριξε τον Καραμανλή μπορεί και να πηδήξει όλους του Έλληνες......και ότι αυτός κυβερνάει...
Υπάρχει βέβαια ένα παρήγορο στην ιστορία ότι τουλάχιστον ρε γαμώτο τους έδιωξε.. το Πασοκ δεν είχε διώξει κανέναν ....
Περίμενα πολλά και μόνος του δέν μπορεί...Θέλει αλλα΄δεν μπορεί ο Κωστάκης... Πρέπει κάποτε να καταλάβει ότι την μάχη κάποιες φορές δεν την κερδίσουν οι Καπετανάιοι αλλά τα προτοπαλήκαρα και οι στρατιώτες.. και εάν δεν διώξει του αυλοκόλακες τότε δεν θάνε καλύτερος απο όλους του προηγούμενους....

Ντόρα δεν σε θέλουμε.. και πές τον πατέρα σου ότι δεν θα στηρίξουμε κανέναν απο εσάς πλέον ...πάτε να βαφτίσετε κανένα μωρό στην Κρήτη...

Αυτά φίλοι μου ....Ποιά είναι η λύση ./... Αυτό που έιπε ο Τζάκ Νίκολσον στην ταινία the bucket list.... μην αφήσετε ούτε μια φορά τις σηκομάρες να πάνε χαμένες,...

Υπομονή.....Νίκος ΦΚΡ....  

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
συνηθως 1personanongrata  εχεις δικιο αλλα πανω απο 1200 ευρω δεν παιρνουνε πλεον σαν ιδ.υπαλλ.οι 30ρηδες.Ο βασικος για μηχανικο ειναι να φανταστεις 850 ευρω και επιδη εχω 2 παραδειγματα που τωρα τελευταια ξεκινησαν-τει αυτοματισμου και οικονομικο πα.πει,800 ευρω παιρνουν και τους εχουν στα χαρτια υπαλ.γραφειου με 600, φανταζομαι ξερεις το λογο.Η γενεια μας ειναι "καταραμενη"δεν προκειτε να εχουμε ουτε τις απολαβες ουτε τα εργασιακα δικαιωματα της δικη σας.
εγώ μίλησα για αυτούς που προσελήφθησαν πριν το 1996 πτυχιούχους....
Αυτοί δεν είναι 30άρηδες τώρα...
και ξαναλέω....
πριν το 1993 έχουν καλυφθεί και μισθολογικά και ασφαλιστικά.
μετά το 1993 έχουν καλυφθεί μόνο μισθολογικά.
μετά το 2000 δεν έχουν καλυφθει πουθενά.
μετά το 2004 ΓΑΜΑΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
A και ξέχασα να ρωτήσω και το εξής.. αλήθεια ποιός ήταν αυτός που φώναζε έξω απο το ΝΑΤΟ και την ΕΟΚ .. μήπως ο Ανδρέας του ΠΑΣΟΚ .... Πρέπει να καταλάβετε ότι εάν κάνανε αυτοί οι άνθρωποι ότι θέλουνε τώρα θα ήμασταν να μας φάνε τα ψάρια... Θα ήμασταν χρεοκοπημένοι .... Αυτό γιατί άκουσα κάποιον Πασόκο να καυχιέται για το έργο του Σιμήτη και την έισοδό μας στο EURO..
Άχ ρε έλληνες ήμαστε όλοι GTPK ... και δεν φοβάμε για μένα γιατί ότι ήταν να γαμήσω το γάμησα για τα παιδιά μου φοβάμαι και το τι τα περιμένει....
Ένα μόνο όμως λέω οι φύλακες έχουν γνώση .........και δεν τρώνε κουτόχορτο .......να το θυμούνται τα λαμόγια αυτό....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Νίκο κάνεις ένα λάθος πιστεύω. Το ίδιο και πολλοί άλλοι. Επειδή τους φαίνεται δυσάρεστη η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, θεωρούν ότι αυτή είναι αποτυχημένη. Από τι κρίνεται μια κυβέρνηση όμως αν είναι αποτυχημένη ή όχι?

Πριν τις εκλογές έχει ένα πρόγραμμα. Λέει " εγώ άμα βγω θα κάνω αυτό αυτό και αυτό".
Η Ν.Δ. λοιπόν προς το παρόν έχει περάσει το νόμο για το ασφαλιστικό ( καιγόταν το σύμπαν το θυμαστε?), πούλησε την Ολυμπιακή, πούλησε τα λιμάνια,τα πανεπιστήμια μόνο δεν ιδιωτικοποίησε αλλά είναι θέμα χρόνου να το κάνει και αυτό/
Προχώρησε κάποια έργα ( μαλλιακός, ιόνια οδός, οδός Τρίπολη-Καλαμάτα), μέσω ΣΔΙΤ. Είπε θα μειώσει το φόρο σε επιχειρήσεις, το έκανε. Αγωγό πετρελαίου με Ρωσία τον έκανε. Αγωγό αερίου επίσης ( ο σάουθ στρημ). Βέτο στα Σκόπια? Έβαλε. Και τον αγωγό με την Τουρκία τον έκανε.

Λοιπόν μας αρέσει δε μας αρέσει, καλό, κακό η Νέα Δημοκρατία δε κάνει άλλο από το πρόγραμμά της. Αυτά δεν είχε πει ότι θα έκανε? Για αυτά δε ψηφίστηκε? Τώρα άμα εσύδε τη βγάζεις, δε σου αρέσει, δε βγαίνεις, υπερφορολογείσαι για να τρων τα λαμόγια, αυτό ποσώς ενδιαφέρει την κυβέρνηση. Αυτή αυτά που ήθελε να κάνει τα έκανε. Μη πω ότι με τρομάζει κιόλας η αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης και η ευκολία με την οποία περνάει νόμους και διάφορα άλλα μέτρα.

Εδώ το ΠΑΣΟΚ στο απόγειο της δύναμής του, όταν ο Γιαννίτσης έκανε τις περιβόητες προτάσεις για το ασφαλιστικό, κάηκε το σύμπαν. Ούτε καν ως νομοσχέδιο είχε περάσει τότε. Το ΠΑΣΟΚ με τος άνω των 160 βουλευτών τότε ε?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Νίκο κάνεις ένα λάθος πιστεύω. Το ίδιο και πολλοί άλλοι. Επειδή τους φαίνεται δυσάρεστη η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, θεωρούν ότι αυτή είναι αποτυχημένη. Από τι κρίνεται μια κυβέρνηση όμως αν είναι αποτυχημένη ή όχι?

Πριν τις εκλογές έχει ένα πρόγραμμα. Λέει " εγώ άμα βγω θα κάνω αυτό αυτό και αυτό".
Η Ν.Δ. λοιπόν προς το παρόν έχει περάσει το νόμο για το ασφαλιστικό ( καιγόταν το σύμπαν το θυμαστε?), πούλησε την Ολυμπιακή, πούλησε τα λιμάνια,τα πανεπιστήμια μόνο δεν ιδιωτικοποίησε αλλά είναι θέμα χρόνου να το κάνει και αυτό/
Προχώρησε κάποια έργα ( μαλλιακός, ιόνια οδός, οδός Τρίπολη-Καλαμάτα), μέσω ΣΔΙΤ. Είπε θα μειώσει το φόρο σε επιχειρήσεις, το έκανε. Αγωγό πετρελαίου με Ρωσία τον έκανε. Αγωγό αερίου επίσης ( ο σάουθ στρημ). Βέτο στα Σκόπια? Έβαλε. Και τον αγωγό με την Τουρκία τον έκανε.

Λοιπόν μας αρέσει δε μας αρέσει, καλό, κακό η Νέα Δημοκρατία δε κάνει άλλο από το πρόγραμμά της. Αυτά δεν είχε πει ότι θα έκανε? Για αυτά δε ψηφίστηκε? Τώρα άμα εσύδε τη βγάζεις, δε σου αρέσει, δε βγαίνεις, υπερφορολογείσαι για να τρων τα λαμόγια, αυτό ποσώς ενδιαφέρει την κυβέρνηση. Αυτή αυτά που ήθελε να κάνει τα έκανε. Μη πω ότι με τρομάζει κιόλας η αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης και η ευκολία με την οποία περνάει νόμους και διάφορα άλλα μέτρα.

Εδώ το ΠΑΣΟΚ στο απόγειο της δύναμής του, όταν ο Γιαννίτσης έκανε τις περιβόητες προτάσεις για το ασφαλιστικό, κάηκε το σύμπαν. Ούτε καν ως νομοσχέδιο είχε περάσει τότε. Το ΠΑΣΟΚ με τος άνω των 160 βουλευτών τότε ε?

Μπράβο ρε φίλε!

Όποιος θέλει να μάθει ας δεί αυτό www.nd.gr/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=359]http://www.nd.gr/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=359[/url]

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Να ξεκαθαρίσω ότι εγώ δε συμφωνώ με αυτό το πρόγραμμα και επομένως δε ψήφισα Νέα Δημοκρατία. Ούτε με τη γενικότερη ιδεολογία της συμφωνώ ( νεοφιλελευθερισμός). Αλλά δε μπορώ παρά να παρδεχτώότι αν και διαφωνώ με αυτά που προγραμματίζει να κάνει, εν τούτοις τα εφαρμόζει καλά.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Να ξεκαθαρίσω ότι εγώ δε συμφωνώ με αυτό το πρόγραμμα και επομένως δε ψήφισα Νέα Δημοκρατία. Ούτε με τη γενικότερη ιδεολογία της συμφωνώ ( νεοφιλελευθερισμός). Αλλά δε μπορώ παρά να παρδεχτώότι αν και διαφωνώ με αυτά που προγραμματίζει να κάνει, εν τούτοις τα εφαρμόζει καλά.
και με τις αντίστοιχες μίζες...........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

αν και πολλά τα έχει κάνει αβαβά.....
αυτά με τα οποία πήρε τις εκλογές....

Μονιμοποίηση 250 χιλιάδων συμβασιούχων.
6μηνη θητεία.
Μείωση γραφειοκρατίας.
Εξίσωση τριτέκνων με πολύτεκνους.

Αυτά έχω πρόχειρα.
Και πιο πρόχειρη έχω την επανίδρυση του Δημοσίου ΙΔΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ κατάργηση του βδελυγματικού ΑΣΕΠ και την επαναφορά της ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ........

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
καταρχην να πω οτι σε οσα εχετε πει ολοι σας αν παρουμε κομματια απο το καθεναν θα βγαλουμε μια καλη ομιλια να τη δωσουμε στη βουλη.μηπως και συγκινηθη κανενας απο τους μαλακες που ψηφιζουμε και την διαβαση.τ
το πασοκ συμφωνω και εγω οτι εκανε πολλα πραγματα καλα,αλλα εκανε και πολλες μαλακιες.απο τα πολλα που εχει κανει αξιζει να αναφερω την εισοδο μας στην ΟΝΕ διοτι αλλιως θα ημασταν στα μαυρα χαλια μας,την διοργανωση των ολυμπιακων αγωνων,και μην αρχισω να ακουω ιστοριες οτι μπηκαμε μεσα οικονομικα.διοτι αυτο το πραγμα εκανε την χωρα να ακουστει στο κοσμο,να μετραει η γνωμη τις χωρας,και γενικα να εχει καποιο σεβασμο απο τους ξενους.εγινα πολλα εργα υποδομης,στην ελλαδα που ηταν απαραιτητα,και δεν θα γινοτανε ισως καμια φορα αν δεν ηταν οι ολυμπιακοι αγωνες.γενικα το πασοκ αν εβαζε 10 στοχους,τους 3 τουλαχιστον τους υλοποιουσε.η μαλακια του ηταν οτι δεν ενδιαφερθηκε ποτε,για τον πολιτη,και τα προβληματα του,την καθημερινοτητα,και πολλες αλλες μαλακιες.
η Ν.Δ.πιστευω οτι ειναι η πιο αχρηστη κυβερνηση ολων των εποχων.εγινε κυβερνηση για να παταξει την διαφθορα,και την ανεδειξε,και την προσκυνησε οσο τιποτα αλλο.ειπε θα κανει επανιδρυση του κρατους,και την εκανε,το εκανε μπουρδελο ωστε να μην λειτουργει τιποτα.με το μονο που δεν ασχοληθηκε ειναι με το πολιτη και τα προβληματα του.δεν συγκρουστηκε καμια φορα με κανενα ισχυρο κατεστημενο,αλλα ουτε καν με τα σκοπια,και εφτασε σε σημειο να γλυφει κατουρημενες ποδιες.ο πρωθυπουργος ειναι ενας ανιδικευτος,και αχρηστος,ο οποιος κυβερναει μεσω δημοσκοπησεων,και οτι του πουν οι συμβουλοι του οι οποιοι ειναι επισης ανθρωποι εκτος πραγματικοτητας.με λιγα λογια τους φτυνουν και αυτοι νομιζουν ψυχαλιζη.
επισης εδω να πω οτι ο κομματισμος στην ελλαδα εχει πεθανει εδω και καιρο,συμφεροντα παιζοντε.καλο ειναι οσοι ανηκουν σε καποιο κομμα να φυγουν αμεσως,και να παψουν να ειναι κομματοσκυλα.πρεπει να παψουμε να ειμαστε πελατες των πολιτικων,αλλα να γινουν αυτοι δικοι μας πελατες.αν η ψηφος μας ειναι σωστη,ξεβραζει το αποβρασμα πολιτικο,και τον στελνει σπιτι του,και τελος.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

6μηνη θητεία.
Μείωση γραφειοκρατίας.

Αυτά έχω πρόχειρα.
Και πιο πρόχειρη έχω την επανίδρυση του Δημοσίου ΙΔΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ κατάργηση του βδελυγματικού ΑΣΕΠ και την επαναφορά της ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ........

ρε φίλε μου δεν έχεις καταλάβει κάτι? Να ξεχωρίζουμε το πρόγραμμα από το "πρόγραμμα" Δηλαδή τις υποσχέσεις προς διάφορα συμφέροντα και την ικανοποίησή τους, και τον προσανατολισμό που έχει ως συνομάδωση συμφερόντων, από τις παπαριές που λέει για ψηφοθηρικούς λόγους για να τσιμπάνε τα κυρίζα. Σκόπιμα δε τα έβαλα αυτά. Στα παπάρια τους άμα δεν έγιναν. Σάμπως αυτοί από την τσέπη τους πληρώνουν τη γραφειοκρατία? Εγώ και εσύ την πληρώνουμε. Και στα δημοσιονομικά σκατά τα έκαναν. Ε και?

Στην πραγματικότητα αυτά που ήθελαν τα πέρασαν. Ποιος καρπώνεται το όφελος από αυτά? Και ποιος καρπώνεται το κόστος από τη μη πραγματοποίηση αυτών που ανέφερες? Για σκέψου λίγο ;)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Και βλέπεις ότι το ποστ του προηγούμενου φίλου μας του αρκάνς ήρθε ως από μηχανής θεός για να επιβεβαιώσει τα όσα έλεγα πριν...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και βλέπεις ότι το ποστ του προηγούμενου φίλου μας του αρκάνς ήρθε ως από μηχανής θεός για να επιβεβαιώσει τα όσα έλεγα πριν...
κάτσε τώρα θα ρθουν πάλι οι γατούληδες να μας πουν για το πόσο θλιβερός είναι ο Γιωργάκης και πόσο μαλάκας θα είναι ως πρωθυπουργός..........

Είναι σαν τις παρέες...........
Λές μια παπαριά του στυλ είστε όλοι για τομπούτσο....
Πετάς και ένα "οι παρόντες εξαιρούνται" και καθάρισες.......
Και όλοι συμφωνούν μαζί σου καιτο ξύλο το γλιτώνεις.........

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

6μηνη θητεία.
Μείωση γραφειοκρατίας.

Αυτά έχω πρόχειρα.

Ποτέ δεν είπε ότι θα μονιμοποιήσει ΚΑΙ τους 250.000 ομήρους του πασοκ aka συμβασιούχοι...
Είπε ο κώστάκης επί λέξει ότι θα μονιμοποιηθούν ΟΣΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ανάγκες...
Προφανώς από τις 250.000 οι περισσότεροι δεν κάλυπταν τέτοιες ανάγκες...

Η θέση των τρίτεκνων έχει βελτιωθεί αισθητά και θα βελτιωθεί και άλλο...

Η μείωση της θητείας ήταν πράγματι μπαρούφα και ανεφάρμοστη...

Η γραφειοκρατία έχει μειωθεί αλλά κυρίως χάρη σε ένα θεσμό του Πασοκ: Τα ΚΕΠ!

Και θα συμφωνήσω στο θέμα της καταστρατήγησης του ασεπ μέσω της προφορικής συνέντευξης...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Άμα δε το καταλαβείνει ο άλλος από μόνος του ότι και να του πεις θα είναι λες και μιλάς στο ντουβάρι...
γιατί καταλαβαίνει κάτι;

εδώ ακόμα και στις δημοσκοπήσεις αυτό που βλέπεις είναι μετακίνηση δυσαρεστημένων πασοκτζήδων πέρα δώθε στο σύριζα....
όλοι οι άλλοι είναι ευχαριστημένοι με τους λοιπούς........
και όποιος μαλάκας μου πει ότι υπάρχουν νεοδημοκράτες που μετακινούνται από τον χοντρό στον γιωργάκη δεν έχει ιδέα από δημοσκοπήσεις...
οι 4 μονάδες + 3 που υπολειπόταν είναι οι 7 που έχασε ο τσίριζας από τα 14άρια που χτύπαγε πριν κάνα χρόνο....

Οι άλλοι έχουν επιλέξει ακόμα τον καταλληλότερό τους και επανεκλέγουν την καλύτερη και μακροβιότερη αρχηγό που έχει γνωρίσει το ΚΚΕ μετά το 74......

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom