Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 748K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.010
Πόντοι
22.785
ελα αποκριες εχουμε φορεστε μια μασκα
θα νιοσεετε καλιτερα..........

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.929
Πόντοι
6.925
Η κοπανιστή Μυκόνου όμως άλλο πράμα ε?

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
με τι συνειδηση  καποιοι θα πανε στην καλπη να ψηφισουν τα εγγονια και τα ανηψια πολιτικων που αποδεδειγμενα απετυχαν σε βασικα προβληματα του λαου, οπως παιδεια, υγεια, εξωτερικη πολιτικη,
θα ξεχασετε την ωρα της καλπης την ταλαιπωρια και την απαξιωση του ΙΚΑ?
θα ξεχασετε την υποστολη σημαιας στα ΙΜΙΑ?
θα ξεχασετε τα πανεπιστιμιακα ιδρυματα που ειναι χειροτερα απο τους οικους της Φυλης?
θα ξεχασετε , θα ξεχασετε ...

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.929
Πόντοι
6.925
Asterix01.jpg

[size=20pt]??[/size]

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
43
Like
688
Πόντοι
6.755
με τι συνειδηση  καποιοι θα πανε στην καλπη να ψηφισουν τα εγγονια και τα ανηψια πολιτικων που αποδεδειγμενα απετυχαν σε βασικα προβληματα του λαου, οπως παιδεια, υγεια, εξωτερικη πολιτικη,
θα ξεχασετε την ωρα της καλπης την ταλαιπωρια και την απαξιωση του ΙΚΑ?
θα ξεχασετε την υποστολη σημαιας στα ΙΜΙΑ?
θα ξεχασετε τα πανεπιστιμιακα ιδρυματα που ειναι χειροτερα απο τους οικους της Φυλης?
θα ξεχασετε , θα ξεχασετε ...
ΣΩΣΤΟΣ

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
δε βγαινουν ετσι οι κυβερνησεις παιδια, αλλοι τις μαγειρευουν .
δε νομιζω να αντεξει η χωρα τωρα, την κεντροαριστερα ,υπο αυτη την φαιδρη ηγεσια.
στην Αμερικη ειναι αλλο πραμα , ο κοσμος ειχε αγαναχτησει απο βιαιες επεκτατικες δεξιες πολιτικες Μπους , και στρεφεται στη δομηση ενος αλλου ειδους "πρασινου" καπιταλισμου και ηδη εχει ψηφιστει το πακετο στηριξης της αμερικανικης αγορας.
Βεβαια τιποτα δεν ειναι σιγουρο...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
δε νομιζω να αντεξει η χωρα τωρα, την κεντροαριστερα ,υπο αυτη την φαιδρη ηγεσια.

με την κεντροδεξια εχει κοψει η σουπα απο καιρο

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε παιδια εχουν πεσει οι ταμπελες παρτε το χαμπαρι.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Αυτά ειπώθηκαν ως παράθεση σε δικό μου ποστ...Στο οποίο δε φαίνεται πουθενά, ότι "θέλουμε Καραμανλή"...
Όχι όμως και να φέρνουμε ως επιχείρημα την πιθανή "δοκιμή" του Γιωργάκη στην πρωθυπουργία - άκουσον άκουσον(!!!) να δοκιμάζουμε Πρωθυπουργούς να δούμε αν κάνουν, λες και τους δοκιμάζουμε για ταμίες σε σουπερ μάρκετ!!! - για να ικανοποιήσουμε το οπαδιλίκι μας...
Είμαστε μεγάλα παιδιά, φίλε LION, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας...
Προσωπικά, είμαι υπέρ της κομματικής "ανεξιθρησκείας", θα προτιμούσα να μην έβλεπα κανέναν από τους δύο, αλλά πιο εύκολα θα προσεδαφιστούν εξωγήινοι στο Σύνταγμα, παρά θα μας αδειάσουν τη γωνιά οι εν λόγω κύριοι...
Φίλε μου, ακριβώς επειδή είμαστε μεγάλα παιδιά, και επειδή εδώ μέσα κουβεντούλα κάνουμε για να περνάει η ώρα παραθέτοντας καθένας μας τις απόψεις του, και επειδή δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, αν μη τι άλλο προσωπικά (ως και άλλοι φίλοι) παίρνω σαφή θέση για το τι πιστεύω και τι θέλω. Και θα προτιμούσα να ακούω καθαρές θέσεις και προτιμήσεις, τις οποίες σέβομαι απεριόριστα. Και όχι μεσοβέζικες του στυλ ''σκατά και οι δύο αλλά πιο σκατά ο μελλοντικός που δεν έχω δει''  :2funny: :2funny: :2funny:. Και πάλι όμως καθένας δικαίωμά του να πρεσβεύει ό,τι θέλει, ασχέτως του τι θα ήθελα εγώ. Επομένως, όλα καλά.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66

Γινε πιο συγκεκριμένος.

Η σημερινή ηγεσία της χώρας ειναι κεντροδεξιά.

Σήμερα ειχα μια συζήτηση με κάποιο γνωστό που εχει συμφέροντα τα οποία ταυτίζονται με τη μπλε παράταξη. Υπάρχει προβληματισμός.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Μόλις τώρα διάβασα κάποιες αστειες δηλώσεις της πρώην δημάρχου

Σε περίπτωση που δεν το ειχατε καταλάβει, σας επισημαινω τα ακόλουθα:

Η κα Μπακογιάννη περιέγραψε τις «προκλήσεις και τις προοπτικές της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής» η οποία όπως τόνισε:

-Βασίζεται σε ευρύτερη συναίνεση.
-Ακολουθεί μια «συγκροτημένη εθνική στρατηγική.
-Επιδιώκει να τοποθετεί την Ελλάδα στο «επίκεντρο της λήψης αποφάσεων.
-Εμπλουτίζει το δυναμικό της με την παράμετρο της οικονομικής διπλωματίας.
-Χαρακτηρίζεται από διαφάνεια, σαφήνεια και αντίληψη της διεθνούς πραγματικότητας.

Επίσης, μετά το στυλανίδι που έγλειψε πατόκορφα, έχουμε άλλη μια εξωπραγματική τοποθέτηση απο κάποιον που προφανώς ζει σε άλλο κράτος

Τόνισε πως η κυβέρνηση της ΝΔ ακολουθεί μια «σύγχρονη πατριωτική πολιτική» που έχει ως παραμέτρους τη δημιουργία μιας «ισχυρής οικονομίας, μιας ισχυρής κοινωνίας, ισχυρών Ενόπλων Δυνάμεων και ισχυρών συμμαχιών».
Πηγή in.gr

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Φίλε μου, ακριβώς επειδή είμαστε μεγάλα παιδιά, και επειδή εδώ μέσα κουβεντούλα κάνουμε για να περνάει η ώρα παραθέτοντας καθένας μας τις απόψεις του, και επειδή δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, αν μη τι άλλο προσωπικά (ως και άλλοι φίλοι) παίρνω σαφή θέση για το τι πιστεύω και τι θέλω. Και θα προτιμούσα να ακούω καθαρές θέσεις και προτιμήσεις, τις οποίες σέβομαι απεριόριστα. Και όχι μεσοβέζικες του στυλ ''σκατά και οι δύο αλλά πιο σκατά ο μελλοντικός που δεν έχω δει''  :2funny: :2funny: :2funny:. Και πάλι όμως καθένας δικαίωμά του να πρεσβεύει ό,τι θέλει, ασχέτως του τι θα ήθελα εγώ. Επομένως, όλα καλά.
γιατί το θεωρείς μεσοβέζικη λύση; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ οι δύο ΚΑΙ όλοι οι υπόλοιποι που τους συμπαρατρέχουνε;
Πού ακούστηκε ο κόσμος να έχει αλαλιάσει από την κρίση και αυτοί να μιλάνε για εκλογές!!!
Δηλαδή σε όλη την Ευρώπη είναι μαλάκες που βρ΄σκονται στην αβεβαιότητα και ο Γιωργάκης είναι ο φωστήρας που έχει κάνει ήδη πλάνο για να βγούμε από την κρίση;;; ΉΜΑΡΤΟΝ!!
Αυτός καλά καλά δεν μπορέι να βγάλει ένα λόγο γραμμένο και κάνει 300 σαρδάμ σε μία πρόταση!!
Αλλά και από πού κι ως πού έχει εμπειρία αυτός για να κυβερνήσει μια χώρα; Πού δούλεψε ο μπαγάσας που μας προέκυψε φωστήρας; Ή πού δούλεψε ο καραμανλής;

Και οι δύο μαλάκες είναι όπως και οι υπόλοιποι που αποτελούν τα μικρά κόμματα, κομπογιαννήτες, φλωρόσποροι, πολιτικάντηδες και επικίνδυνοι τυχάρπαστοι πουθ ζουν στις καμπούρες μας.

Το έχω ξαναπεί "φίλε" LION. Όποιον ακούω εδώ μέσα να μιλάει καλά για οποιοδήποτε κόμμα από αυτά ή να το υπερασπίζεται απλά είναι κομματόσκυλο και άρα για μένα ή καμμένος εγκέφαλος ή εγκάθετος. ΜΕΣΗ λύση δεν υπάρχει. ΤΕΛΟΣ

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Μαλιστα

Αποφάσισε να αφήσει τη ραφήνα και να βγει στο δρόμο λοιπον

Μόνο που τώρα ειναι πολύ αργα για δακρυα στελλα

Το αστείο ειναι οτι συνεχιζει να χρησιμοποιεί την προσέγγιση που ειχε το 2007. Για κάποιο λόγο θεωρεί οτι επίθετα όπως "αποφασιστικά" και "υπεύθυνα" του πανε (ή ακομα χειρόερα οτι ταυτίζεται με αυτά τα επιθετα..μπρρρρ).

Κάποιος πρέπει να του πει οτι τα κοζα αλλάξανε - τωρα εχουμε 2009.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom