free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.929
- Πόντοι
- 6.925
ο γιωργος θα φερει αερα ομπαμα στην ελλαδα.θα γινουμε αμερικανοι επιτελους.
Τι αέρα ... ίδια μούχλα θα μυρίσει.
ο γιωργος θα φερει αερα ομπαμα στην ελλαδα.θα γινουμε αμερικανοι επιτελους.
ελα αποκριες εχουμε φορεστε μια μασκα
θα νιοσεετε καλιτερα..........
Ο Κωστάκης τι αέρα έχει φέρει πέντε χρόνια τώρα;
με τι συνειδηση καποιοι θα πανε στην καλπη να ψηφισουν τα εγγονια και τα ανηψια πολιτικων που αποδεδειγμενα απετυχαν σε βασικα προβληματα του λαου, οπως παιδεια, υγεια, εξωτερικη πολιτικη,κοπανιστο
Η κοπανιστή Μυκόνου όμως άλλο πράμα ε?
ΣΩΣΤΟΣμε τι συνειδηση καποιοι θα πανε στην καλπη να ψηφισουν τα εγγονια και τα ανηψια πολιτικων που αποδεδειγμενα απετυχαν σε βασικα προβληματα του λαου, οπως παιδεια, υγεια, εξωτερικη πολιτικη,
θα ξεχασετε την ωρα της καλπης την ταλαιπωρια και την απαξιωση του ΙΚΑ?
θα ξεχασετε την υποστολη σημαιας στα ΙΜΙΑ?
θα ξεχασετε τα πανεπιστιμιακα ιδρυματα που ειναι χειροτερα απο τους οικους της Φυλης?
θα ξεχασετε , θα ξεχασετε ...
δε βγαινουν ετσι οι κυβερνησεις παιδια, αλλοι τις μαγειρευουν .
δε νομιζω να αντεξει η χωρα τωρα, την κεντροαριστερα ,υπο αυτη την φαιδρη ηγεσια.
με την κεντροδεξια εχει κοψει η σουπα απο καιρο
Φίλε μου, ακριβώς επειδή είμαστε μεγάλα παιδιά, και επειδή εδώ μέσα κουβεντούλα κάνουμε για να περνάει η ώρα παραθέτοντας καθένας μας τις απόψεις του, και επειδή δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, αν μη τι άλλο προσωπικά (ως και άλλοι φίλοι) παίρνω σαφή θέση για το τι πιστεύω και τι θέλω. Και θα προτιμούσα να ακούω καθαρές θέσεις και προτιμήσεις, τις οποίες σέβομαι απεριόριστα. Και όχι μεσοβέζικες του στυλ ''σκατά και οι δύο αλλά πιο σκατά ο μελλοντικός που δεν έχω δει'' . Και πάλι όμως καθένας δικαίωμά του να πρεσβεύει ό,τι θέλει, ασχέτως του τι θα ήθελα εγώ. Επομένως, όλα καλά.Αυτά ειπώθηκαν ως παράθεση σε δικό μου ποστ...Στο οποίο δε φαίνεται πουθενά, ότι "θέλουμε Καραμανλή"...
Όχι όμως και να φέρνουμε ως επιχείρημα την πιθανή "δοκιμή" του Γιωργάκη στην πρωθυπουργία - άκουσον άκουσον(!!!) να δοκιμάζουμε Πρωθυπουργούς να δούμε αν κάνουν, λες και τους δοκιμάζουμε για ταμίες σε σουπερ μάρκετ!!! - για να ικανοποιήσουμε το οπαδιλίκι μας...
Είμαστε μεγάλα παιδιά, φίλε LION, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας...
Προσωπικά, είμαι υπέρ της κομματικής "ανεξιθρησκείας", θα προτιμούσα να μην έβλεπα κανέναν από τους δύο, αλλά πιο εύκολα θα προσεδαφιστούν εξωγήινοι στο Σύνταγμα, παρά θα μας αδειάσουν τη γωνιά οι εν λόγω κύριοι...
μα δεν μπορουν να μοιρασουν δυο γαιδουριων αχυρα.αλλα πιστευω θα ειναι καλυτερος απο αυτον εδω.
δε βγαινουν ετσι οι κυβερνησεις παιδια, αλλοι τις μαγειρευουν .
δε νομιζω να αντεξει η χωρα τωρα, την κεντροαριστερα ,υπο αυτη την φαιδρη ηγεσια.
γιατί το θεωρείς μεσοβέζικη λύση; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ οι δύο ΚΑΙ όλοι οι υπόλοιποι που τους συμπαρατρέχουνε;Φίλε μου, ακριβώς επειδή είμαστε μεγάλα παιδιά, και επειδή εδώ μέσα κουβεντούλα κάνουμε για να περνάει η ώρα παραθέτοντας καθένας μας τις απόψεις του, και επειδή δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, αν μη τι άλλο προσωπικά (ως και άλλοι φίλοι) παίρνω σαφή θέση για το τι πιστεύω και τι θέλω. Και θα προτιμούσα να ακούω καθαρές θέσεις και προτιμήσεις, τις οποίες σέβομαι απεριόριστα. Και όχι μεσοβέζικες του στυλ ''σκατά και οι δύο αλλά πιο σκατά ο μελλοντικός που δεν έχω δει'' . Και πάλι όμως καθένας δικαίωμά του να πρεσβεύει ό,τι θέλει, ασχέτως του τι θα ήθελα εγώ. Επομένως, όλα καλά.