Άκης012345
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2015
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
παιζει μπιλιαρδο τυπε :S :S :S
πες τα χρυσοστομεανοιξε ο ανθρωπος ενα σοβαρο θεμα και πλακωσατε οι μπαχαλακηδες :S :S :S
τυπε δεν με ακουει κανεις πια(οχι οτι με ακουγε ποτε),μπαινουν και χαλανε τα νηματα :S :S :Sπες τα χρυσοστομε
φιλε αφου ψαχνεις. Ψαξε δες ειπα και πριν οτι το καναμε μια φορα απο κωλο πριν παντρευτουμεΣωστός!.... πριν κανενα μηνα δεν του καθοταν... και σκεφτοταν μηπως τον απατησε... τωρα ξεκίνησε να δίνει κωλο... πρωτη της φορά.. κατι δεν πάει καλά..
:S :S :SΑπο οτι εχω δει εγω προσωπικα λιγο δυσκολο να συμβει αυτο εαν δεν το ειχε ξανακανει
Εκτος και αν εχει καποιο θεμα η γυναικα σου με τα πισω της γενικοτερα
τυπε ηταν σκοταδι τοτε? θυμησου καλα.αν ναι εχω υποψιες οτι εκρυβε κατω απο το κρεβατι τον ποδολαγνο και στον πασαρεφιλε αφου ψαχνεις. Ψαξε δες ειπα και πριν οτι το καναμε μια φορα απο κωλο πριν παντρευτουμε
Ακριβό δεν είναι?Μπορεί να τα πουλάει κι 'όλας :S :S :S
Μπορει να μην το προσεξα...φιλε αφου ψαχνεις. Ψαξε δες ειπα και πριν οτι το καναμε μια φορα απο κωλο πριν παντρευτουμε
ανοιξε ο ανθρωπος ενα σοβαρο θεμα και πλακωσατε οι μπαχαλακηδες :S :S :S
Γράψε κι άλλα να τον κατατοπίσεις, τύπε. :S :S :S :SΜπορει να μην το προσεξα...
Πρωτη η δεύτερη φορά δεν νομίζω ότι παίζει ρολο.. Προπτωση εντέρου είναι θέμα που χρειάζεται να το δει γιατρός... αν είναι όπως τα λες...
Προσωπικά δεν το έχω δει ποτέ... ούτε σε πρωταρες ούτε σε εμπειρες...
Κάτι ελάχιστες περιπτώσεις εχω δει σε πορνοσαιτ...
δεν λεει για εμας τους σοβαρους αναλυτες μαν ο νασος...κατι λιγα μπαχαλακια ειναι το θεματυπε δεν πιστευεις οτι οι απαντησεις μας του ελυσαν την απορια του τυπου; :S :S :S
Aφου δεν έχεις γυναίκα ρε ψευτη.Τα ξεχασαμε νομιζεις τα ψεμματα που μας έλεγες;ΟΥΣΤ ΜΑΛΑΚΑ!!!!!!!με τη γυναικα μου το καναμε μονο μια φορα απο πισω πριν το γαμο. δεν ηθελε αλλαδεχτηκε τελικα.ειπε οτι δε το εκανε πριν.
μετα το πιδημα βγηκε το κωλαντερο εξω περιπου 6-10 cm .
ειναι φυσιολογικο? απο την πρωτη φορα
εκανε 2 ωρες να επανελθει πισω
γενικα μπηκα ευκολα αλλα αφτη ελεγε πονουσε
ετυχε σε καποιο απο εσας?
τυπε ηταν σκοταδι τοτε? θυμησου καλα.αν ναι εχω υποψιες οτι εκρυβε κατω απο το κρεβατι τον ποδολαγνο και στον πασαρε
:S :S :S σωστα. λαθος σκψη τυπετυπε αμα ηταν ο ποδολαγνος κοντα στον τυπο θα τον ειχε ρουφηξει η σουφρα του και δεν θα τον ειχανε ξαναδει :S :S :S
Aφου δεν έχεις γυναίκα ρε ψευτη.Τα ξεχασαμε νομιζεις τα ψεμματα που μας έλεγες;ΟΥΣΤ ΜΑΛΑΚΑ!!!!!!!
Συμβαίνει και αυτό καμιά φορά φίλε!!!τυπε υπαρχουν στο σαϊτ τυποι που γραφουν ψευτικες ιστοριες; :S :S :S
το επιστημονικο κοινο του μπου θα δωσει απαντησεις σε ολα τυπεΛογικά επόμενα θέματα - απορίες που αναμένονται από το φιδά που άρχισε το παρόν θέμα:
"γιατί η πούτσα μου μοιάζει να πρασινίζει λίγο μετά το πρωκτικό",
"γιατί μετά το στοματικό μου κόβεται η όρεξη για φαγητό" κ.τ.λ..