Άκης012345
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2015
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
:S :S :S :S
Εμενα παντως δεν μου πεταγεται το κωλαντερο εξω
τυπε επρεπε να βαλεις τη φωτο με τον κορμο,ετσι δεν γινεται δουλεια :S :S :Sτυπε δεν πιστευεις οτι οι απαντησεις μας του ελυσαν την απορια του τυπου; :S :S :S
Γράψε κι άλλα να τον κατατοπίσεις, τύπε. :S :S :S :S
τυπε αυτοι οι λιγοι κανουν τη ζημια,δεν μαζευονται,ποσταρουν φιδια,κορμους βελανιδιων στον πατο του Λιλα,ειναι ασυδοτοι πλεον :S :S :Sδεν λεει για εμας τους σοβαρους αναλυτες μαν ο νασος...κατι λιγα μπαχαλακια ειναι το θεμα
τυπε γιατι πρασινιζει η πουτσα εχουμε απαντηση :S :S :SΛογικά επόμενα θέματα - απορίες που αναμένονται από το φιδά που άρχισε το παρόν θέμα:
"γιατί η πούτσα μου μοιάζει να πρασινίζει λίγο μετά το πρωκτικό",
"γιατί μετά το στοματικό μου κόβεται η όρεξη για φαγητό" κ.τ.λ..
αψεντι ειναι τυπε :S :S :SΕμενα παντως δεν μου πεταγεται το κωλαντερο εξω
αψεντι ειναι τυπε :S :S :S
Μπα, το μήκος της γλώσσας του φιδιού ήταν τόσο. :S
Μαστορα ξαναβαλε δαχτυλα πιο βαθια. Μπορει να βρεις και κανα χρυσο ρολοι μεσα δωρο απο τη γυναικα! Πω πω υπερφιδουλας...μα δε με αφηνε μετα απο κωλο
αλλα οποτε τις εωαζα πανω στο γαμηση δαχτιλο εμπενε κατεφθιαν
ας κανει fisting κατι θα βρει μεσαΜαστορα ξαναβαλε δαχτυλα πιο βαθια. Μπορει να βρεις και κανα χρυσο ρολοι μεσα δωρο απο τη γυναικα! Πω πω υπερφιδουλας...
Σωστο !!αγαπητε η γυναικα σου τον επαιρνε απο τον κωλο κανονικα και μαλλον πολυ συχνα. Τις περισσοτερες φορες που αρνουνται να τον παρουν απο πισω,ειναι γιατι πολυ απλα στο παρελθον τον ειχαν παρει....πολυ απο πισω.Αλλα βρε ανθρωπε,αυτα τι τα ρωτας τωρα? Ειναι η γυναικα σου και μαλλον εχεις και παιδι-παιδια μαζι της.Τι καθεσαι και σκαλιζεις το παρελθον? Δηλαδη αυτη θα ηθελες να αρχισει να ψαχνει αν εχεις παει με πουτανες ,εχεις δωσει χρηματα για σεξ ή αν εχεις πηδηξει και κανενα τραβελι?
Αγαπας τη γυναικα σου? ειναι καλη μανα? ειναι καλη συζυγος? ολα τα αλλα χεστα,ειναι κουβεντες για κομπλεξικους.
:S :S :S :Sμε τη γυναικα μου το καναμε μονο μια φορα απο πισω πριν το γαμο. δεν ηθελε αλλαδεχτηκε τελικα.ειπε οτι δε το εκανε πριν.
μετα το πιδημα βγηκε το κωλαντερο εξω περιπου 6-10 cm .
ειναι φυσιολογικο? απο την πρωτη φορα
εκανε 2 ωρες να επανελθει πισω
γενικα μπηκα ευκολα αλλα αφτη ελεγε πονουσε
ετυχε σε καποιο απο εσας?