δηλαδη ποσο πρεπει να δυσκολευτης για ξεπαρθενιασμα κωλου?Ωραια. Σου λεει ψεμματα και της τον ειχαν κανει πηγαδι.
Δεν βγαινει το κωλαντερο ετσι ευκολα.
Μπενει ευκολα σε παρθενο δαχτιλο?
δηλαδη ποσο πρεπει να δυσκολευτης για ξεπαρθενιασμα κωλου?Ωραια. Σου λεει ψεμματα και της τον ειχαν κανει πηγαδι.
κατι μου λεει οτι αυτο ηθελε να ακουσει...Ωραια. Σου λεει ψεμματα και της τον ειχαν κανει πηγαδι.
θελω να ακουσω την αληθεια.κατι μου λεει οτι αυτο ηθελε να ακουσει...
12Ποσες φορες θελει για να βγει το εντερο?
δηλαδη ποσο πρεπει να δυσκολευτης για ξεπαρθενιασμα κωλου?
Μπενει ευκολα σε παρθενο δαχτιλο?
γιατι σου φενεται απιθανο?χωρις να θελω να σε προσβαλω εχω την εντυπωση οτι μας λες πιπες.....και τελος παντων ΟΛΟ το θρεντ ειναι πιπα.......
οκ . Αν δεν μπορουμε να μιλησουμε σοβαραΕλα φιδεμπορα, ενταξει κομπλε πηρες την προσοχη σου.
Η γυναικα σου ειναι ξεκωλιαρα και εσυ κερατας.
Ελα φιδεμπορα, ενταξει κομπλε πηρες την προσοχη σου.
Η γυναικα σου ειναι ξεκωλιαρα και εσυ κερατας.
φιλε απλος μου μπηκε περιεργεια και ειπα να ρωτησω γιατι δεν γραφει πουθενα καπου για αυτο το θεμα. και παντα προσπαθοθσα μετα να το κανουμε απο κωλο και δε με αφηνεαγαπητε η γυναικα σου τον επαιρνε απο τον κωλο κανονικα και μαλλον πολυ συχνα. Τις περισσοτερες φορες που αρνουνται να τον παρουν απο πισω,ειναι γιατι πολυ απλα στο παρελθον τον ειχαν παρει....πολυ απο πισω.Αλλα βρε ανθρωπε,αυτα τι τα ρωτας τωρα? Ειναι η γυναικα σου και μαλλον εχεις και παιδι-παιδια μαζι της.Τι καθεσαι και σκαλιζεις το παρελθον? Δηλαδη αυτη θα ηθελες να αρχισει να ψαχνει αν εχεις παει με πουτανες ,εχεις δωσει χρηματα για σεξ ή αν εχεις πηδηξει και κανενα τραβελι?
Αγαπας τη γυναικα σου? ειναι καλη μανα? ειναι καλη συζυγος? ολα τα αλλα χεστα,ειναι κουβεντες για κομπλεξικους.
μια φορα που ηταν μεθησμενη της εβαλα 4 δαχτιλα αλλα ξηπνησε μετα
με λιπαντικο
Ε τοτε, στην περιπτωση που δεν εισαι φιδεμπορας, εχει αρπαξει μπουκαλια στον κωλο της και εσυ απλα δεν το ξερεις.
Το εντερο δεν βγαινει τοσο ευκολα, προκειται για "βλαβη" πρακτικα απο διαφορες αιτιες, και συνηθισμενη αιτια ειναι το ασυστολο ξεκωλιασμα.
μα δε με αφηνε μετα απο κωλο
αλλα οποτε τις εωαζα πανω στο γαμηση δαχτιλο εμπενε κατεφθιαν
χωρις να θελω να σε προσβαλω εχω την εντυπωση οτι μας λες πιπες.....και τελος παντων ΟΛΟ το θρεντ ειναι πιπα....... μαλλον επισκεπτεσαι παραξενα σιτε . και εχεις αποριες......
Τύπε εμένα δεν μόυ εχει τυχει ποτέ, ή είσαι ψωλαρας και της το πέταξες έξω ή μαντάμ το έχει δουλεψει πολύ το κωλαντερο....