Νέα

ΓΙΑΤΙ πάμε στο Στριποκολαδικο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manosbeach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 331
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Έχει μεγάλη πλακά να ακούς τις μυξοπαρθένες που γαλανέ με τις κουβέντες μας ας είναι και μαλακιές αυτά που λέμε ας είναι και βίτσια.
Έχουν βλέπετε το παράπονο ότι ακόμα και αν τους κάτσει κάνας άντρας σίγουρα θα πάνε και αυτοί για λίγο επιδόρπιο στις πουτανες,  στα μασαζιδικα και στα στριπ αφού οι ντόπιες κομπλεξικές δεν μπορούν ποτέ να του δώσουν αυτά που θέλουν.
Αυτό βέβαια αν βρουν κανέναν.
Εμείς είμαστε αυτοί που είμαστε, εγώ προσωπικά δεν είμαι παντρεμένος από επιλογή, και λέω και διαβάζω τις μαλακιες μας εδώ.
Αυτές οι καλές νοικοκυρές τι κάνουν εδώ? Δεν έχουν κάνα σώβρακο να πλύνουν καμία ομελέτα να φτιάξουν και μας το παίζουν και κυρίες στη σελίδα που αφορά αποκλειστικά το σεξ.
Άντε πουλήστε το χιούμορ σας και τα σχολιακια σας άλλου

Πλενουμε λεμε ρε μεγαλε , ποσες φορες να το πω! Και αν αγοραζετε χιουμορ , πουλαω , εχω περισσευμα.

Αλλα να σου πω ρε φιλε...λετε για τις κομπλεξικες αγαμητες που γελανε με την παρτη σας. Πιο κομπλεξικους απο εσας δεν εχει ρε φιλε. Γιατι αυτος που παει στο κωλαδικο και δεν ντρεπεται δεν τον νοιαζει τι θα πει ο αλλος , η αν θα γελασει , η αν θα τον σχολιασει. Στ'αρχιδια του. Αντιθετα εσεις τα κομπλεξομουτρα θελετε εναν να σας λεει τι καλα που κανετε και τι ωραια ολα που λετε , γιατι κατα βαθος εσεις οι ιδιοι δεν εχετε αποδεχτει αυτο που κανετε.

Πουλαω και αυτοσαρκασμο , οποιος θελει.

Επισκέπτης
δεν συμφωνω...μπορουν ολοι να εχουν αποψη για κατι...εστω και αν δεν τους αγγιζει αμεσα...
αλλα και για χαβαλε και μονο δεν τρεχει τιποτα...ενταξει μην τρελλαθουμε τωρα...στο ιντερνετ ειμαστε...
δεν χαλανε και καμμια συζητηση φιλοσοφικου περιεχομενου...
μεταξυ μας ετσι κιαλλοιως αυτα τα θεματα πρωτα στον χαβαλε αποσκοπουν και μετα σε αυτη καθαυτη την ουσια του πραγματος...

αυτο ειναι το παραδειγμα του μη κομπλεξικου που ελεγα πριν. Οποτε Λεονορα και φριεντς πατε να κλαψετε παρα κει.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Πουλαω και[glow=red,2,300] αυτοσαρκασμο[/glow] , οποιος θελει.

Είτε εννοείς σαρκασμό είτε είσαι πολύ μπροστά και δε σε πιάνω :o :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ. Στο επόμενο αντίστοιχο θρεντ που θα ανοιχτεί όποιος σπαμάρει θα παραδίδεται στις αρχές. Άντε μπράβο. Το παιδί προσπαθεί να εκφραστεί. Μαλάκες! :tickedoff:

OP
OP
M

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
δεν συμφωνω...μπορουν ολοι να εχουν αποψη για κατι...εστω και αν δεν τους αγγιζει αμεσα...
αλλα και για χαβαλε και μονο δεν τρεχει τιποτα...ενταξει μην τρελλαθουμε τωρα...στο ιντερνετ ειμαστε...
δεν χαλανε και καμμια συζητηση φιλοσοφικου περιεχομενου...
μεταξυ μας ετσι κιαλλοιως αυτα τα θεματα πρωτα στον χαβαλε αποσκοπουν και μετα σε αυτη καθαυτη την ουσια του πραγματος...

Εάν θεωρείς τα γέλια άποψη τι να σου πω

Επισκέπτης
Είτε εννοείς σαρκασμό είτε είσαι πολύ μπροστά και δε σε πιάνω :o :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ. Στο επόμενο αντίστοιχο θρεντ που θα ανοιχτεί όποιος σπαμάρει θα παραδίδεται στις αρχές. Άντε μπράβο. Το παιδί προσπαθεί να εκφραστεί. Μαλάκες! :tickedoff:

οχι καλ ατο ειπα. Δεν με πιανεις. Σαρκασμο εχουμε ολοι. Ευκολο ειναι να δουλευουμε τους αλλους. Αυτοσαρκασμο δεν διαθετουμε ολοι ομως.

Και αν δεν πιστευεις κανε μου ενα τεστ. Ελα , ελα!

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
οχι καλ ατο ειπα. Δεν με πιανεις. Σαρκασμο εχουμε ολοι. Ευκολο ειναι να δουλευουμε τους αλλους. Αυτοσαρκασμο δεν διαθετουμε ολοι ομως.

Και αν δεν πιστευεις κανε μου ενα τεστ. Ελα , ελα!

Και τον αυτοσαρκασμό πως τονε πουλάς μαρή??

Είναι ΙΧ  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Εάν θεωρείς τα γέλια άποψη τι να σου πω
ρε συ,,,χαβαλες να γινεται...και εσυ ετσι κιαλλοιως ξερεις οτι ανοιγοντας αυτο το θρεντ θα γινει και χαβαλο θα ειπωθουν και σοβαρα...αν δεν γινει αυτο πως θα γινει νταραβερι...
δηλ τι απαντηση περιμενεις αμα ρωτας γιατι παμε στα στριπ;;;
μια ξερη απαντηση ετσι η αλλοιως και τερμα;;;τοτε δεν γινεται μπερδεμα...
μην τρελλαινεσαι...

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
ασε ρε Λακι πλακωσανε εξοδα πολλα.

*Πουλαω το πνευμα ρε ασχετε. Να ειδες τι εκανες τωρα? Με τσαντισες, ετριψα παραπανω το σωβρακο και τρυπησε.  :tickedoff:

Να δω με τι λεφτά θα πας σε στριποκολάδικο το βράδυ τώρα! :birdman:

*άσε που ποντάρω κι ότι ούτε καν ξέρεις γιατί πας σε στριποκολάδικα. :2funny:

OP
OP
M

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Πλενουμε λεμε ρε μεγαλε , ποσες φορες να το πω! Και αν αγοραζετε χιουμορ , πουλαω , εχω περισσευμα.

Αλλα να σου πω ρε φιλε...λετε για τις κομπλεξικες αγαμητες που γελανε με την παρτη σας. Πιο κομπλεξικους απο εσας δεν εχει ρε φιλε. Γιατι αυτος που παει στο κωλαδικο και δεν ντρεπεται δεν τον νοιαζει τι θα πει ο αλλος , η αν θα γελασει , η αν θα τον σχολιασει. Στ'αρχιδια του. Αντιθετα εσεις τα κομπλεξομουτρα θελετε εναν να σας λεει τι καλα που κανετε και τι ωραια ολα που λετε , γιατι κατα βαθος εσεις οι ιδιοι δεν εχετε αποδεχτει αυτο που κανετε.

Πουλαω και αυτοσαρκασμο , οποιος θελει.

• Πραγματικά ποιος σε ρώτησε το τι πιστεύεις για μένα? Στα παπούτσια μου η γνώμη σου για την πάρτη μου.
• Δεν ζήτησα κανενός τη γνώμη για μένα αλλά για το ερώτημα που έθεσα
• Και μιλάς για κόμπλεξ αχαχούχα
• Ρώτησα γιατί πάμε στα στριπομαγαζα
• Λες και περίμενα τη κάθε πατσαβούρα εδώ μέσα να μου πει ποιος είμαι και αν είμαι κομπλεξικός
• Και βέβαια τη γνώμη σου στα αρχιδια μου

Επισκέπτης
ρε συ,,,χαβαλες να γινεται...και εσυ ετσι κιαλλοιως ξερεις οτι ανοιγοντας αυτο το θρεντ θα γινει και χαβαλο θα ειπωθουν και σοβαρα...αν δεν γινει αυτο πως θα γινει νταραβερι...
δηλ τι απαντηση περιμενεις αμα ρωτας γιατι παμε στα στριπ;;;
μια ξερη απαντηση ετσι η αλλοιως και τερμα;;;τοτε δεν γινεται μπερδεμα...
μην τρελλαινεσαι...

Ρε Χριστιδη ...βρισε, εσυ που ξερεις τα κολπα , να πλακωθουμε , να δουν και τα παλικαρια πως αναπτυσσεται το σωστο θεμα. :grin:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ασε ρε Λακι πλακωσανε εξοδα πολλα.

*Πουλαω το πνευμα ρε ασχετε. Να ειδες τι εκανες τωρα? Με τσαντισες, ετριψα παραπανω το σωβρακο και τρυπησε.  :tickedoff:

Μπράβο, να σου δώσουμε και τα δικά μας να ασχολήσαι να μη μας ζαλίζεις με μλκιες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom