Εγώ συντάσσομαι ( περίπου ) με τον περσόνα
Δεν ξέρω γιατί πάτε εσείς
Ξέρω γιατί πάω εγώ .
Άλλοτε πάω να δώ κανένα κώλο , να πιω ένα ποτό και να πω καμμιά μαλακία με την παρέα .
Άλλοτε πάω να δω καμμιά παλιά φίλη , έχω ξέρεις και τέτοιες , παλιές γνωριμίες να πούμε σα φιλονάδες για το παιδί τους , εγώ για τα γκομενικά μου κ.λπ. (τι κάνεις , δεν έχω δουλειά , έγραψα το μικρό στα αγγλικά και που θα βρω πελάτη σήμερα να σκάσω μια 100άρα άυριο για τα δίδακτρα κ.λπ. ). Καλά κορίτσια εν τέλει , όπως όλοι μας , δε βαριέσαι .
Άλλοτε πάω για να δώσω καμμια πίπα , ή να φάω κανα μπριζολάκι στο πριβέ σε τσεκαρισμένα καταστήματα . ΟΚ στη βρωμιά και στη μπίχλα μεν , στο άγχος , πίσω από την κουρτίνα , στο πατάρι , αλλά τί να σου πω , άμα με ψυχαναλύσουνε εμένα ή τον Πάθο για αυτή τη δραστηριότητα θα γράψουνε τόμους οι ψυχαναλυτές . Έχει την νοστιμιά του ρε παιδί μου .
Κάποιες φορές πάω για το κυνήγι, να πάρουμε το τηλφωνάκι και να ρίξουμε κανένα έξω με την ησυχία μας σε τεμμάχιο το οποίο μου άρεσε και με πολύ καλό vfm . Η περίπτωση αυτή αρχίζει και σπανίζει βέβαια , διότι πλέον έχω τα τηλεφωνάκια μου οπότε αντί να πηγαίνω εγώ σε αυτές , έρχονται εκείνες σε εμένα , άσε που έχω ψιλοεξαντλήσει το κοίτασμα και έχω πάθει κορεσμό , αφού βολεύομαι με επαναλήψεις , όπως με τις ελληνικές ταινίες του Χατζηρήστου .
Η πιο λυπηρή περίπτωση είναι όταν πάω για ποτό για παρέα . Ξέρεις καμμιά φορά ξεμένεις και θέλεις κάποιον να ακούει τις μαλακίες σου , κυρίως τις μαλακίες που δεν μπορείς να πεις ούτε στο βλάμη , ούτε στη δικιά σου , ούτε του παπά ίσως . Ή απλά θες κάποιον να ναι μαζί σου σε μια δύσκολη ώρα . Ο ψυχαναλυτής δεν μπορεί γύρω στις 2 το πρωϊ οπότε κωλόμπαρο . Λές μαλακίες , βάνεις ένα ποτό πιάνεις και κανένα κώλο , χαράζει , καυλάντα μπιρι μπίρι , χάραξε , πέρασε η δυσκολία .
Κάποτε πήγαινα για να «βοηθάω» την «αγάπη μου» . Πέρασα και εγώ από κει ξέρετε .
Κάποτε πήγαινα και απο συνήθεια . Άμα είσαι καθημερινός πας και νωρίς κατά τις 12.30 , μετά το ημερήσιο πρόγραμμα απλά για ποτό , πως πας από το Μάι Τάι , έτσι να πουμε αντί για καφενείο .
Τώρα παω στη βιβλιοθήκη με το Ζάχο .
Μου λέει αυτός για τις καμπαρετζούδες του Παρισιού .
Του λέω εγώ για τις μάυρες της Συγγρού και μια χαρά περνάμε .
Ταύτα και μένω .