Νέα

ΓΙΑΤΙ πάμε στο Στριποκολαδικο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manosbeach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 331
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
M

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ε και;
ούτε γω είμαι ο καθένας.
και τελικά νιώθω πιο μαλάκας απ τον καθένα.
απλά και νέτα.

στα στριπ πληρώ το κυνήγι.
όσο πιο φραγκά τόσο πιο πολύ κυνηγάς και τόσο πιο μαλάκας γίνεσαι.

με απλά πράγματα.
στα κωλόμπαρα κυνήγι με την έννοια του όξω δεν παίζει.
η γκόμενα που θα γαμηθεί μαζί σου δε θα γαμηθεί επειδή την κυνήγησες αλλά επειδή γουστάρει.
Αρα πάλι κυνήγι δεν υπάρχει άνευ πληρωμής.
Είναι ακριβώς όπως ο τζογος.
Πλερώ το κυνήγι αλλά πάντα χαμένος είσαι.
Και όταν κερδίσεις πάλι χαμένος είσαι γιατί θα χώσεις παραπάνω από αυτά που κέρδισες.

σωστα

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Εγώ  συντάσσομαι  ( περίπου ) με  τον  περσόνα

Δεν  ξέρω  γιατί  πάτε  εσείς
Ξέρω  γιατί  πάω  εγώ .
Άλλοτε   πάω  να  δώ  κανένα  κώλο  , να  πιω  ένα  ποτό  και να  πω  καμμιά  μαλακία  με  την παρέα .
Άλλοτε  πάω  να  δω  καμμιά  παλιά  φίλη , έχω  ξέρεις  και τέτοιες , παλιές  γνωριμίες  να  πούμε  σα  φιλονάδες  για  το παιδί  τους , εγώ  για  τα  γκομενικά  μου  κ.λπ. (τι κάνεις , δεν έχω  δουλειά , έγραψα  το μικρό στα  αγγλικά  και  που  θα  βρω  πελάτη  σήμερα  να  σκάσω μια  100άρα  άυριο για  τα  δίδακτρα κ.λπ. ). Καλά  κορίτσια εν τέλει , όπως  όλοι μας  , δε  βαριέσαι .
Άλλοτε  πάω  για  να  δώσω  καμμια  πίπα , ή  να  φάω  κανα  μπριζολάκι στο πριβέ σε  τσεκαρισμένα  καταστήματα . ΟΚ  στη  βρωμιά  και  στη  μπίχλα  μεν , στο άγχος , πίσω  από την  κουρτίνα , στο πατάρι , αλλά  τί να  σου  πω  , άμα  με  ψυχαναλύσουνε  εμένα  ή  τον  Πάθο  για  αυτή  τη  δραστηριότητα  θα  γράψουνε  τόμους  οι ψυχαναλυτές . Έχει  την νοστιμιά  του  ρε  παιδί μου .
Κάποιες  φορές  πάω  για  το  κυνήγι,  να  πάρουμε  το τηλφωνάκι  και  να  ρίξουμε  κανένα  έξω  με  την  ησυχία  μας  σε  τεμμάχιο  το οποίο  μου  άρεσε και  με  πολύ  καλό vfm . Η περίπτωση  αυτή  αρχίζει και  σπανίζει βέβαια  , διότι  πλέον  έχω  τα  τηλεφωνάκια  μου  οπότε  αντί  να  πηγαίνω  εγώ  σε  αυτές  , έρχονται  εκείνες  σε  εμένα , άσε  που  έχω  ψιλοεξαντλήσει το κοίτασμα  και έχω  πάθει κορεσμό , αφού  βολεύομαι  με  επαναλήψεις  , όπως  με  τις  ελληνικές  ταινίες  του Χατζηρήστου .
Η  πιο λυπηρή  περίπτωση  είναι  όταν  πάω  για  ποτό  για  παρέα . Ξέρεις  καμμιά  φορά  ξεμένεις   και  θέλεις  κάποιον να  ακούει τις  μαλακίες  σου , κυρίως  τις  μαλακίες  που  δεν μπορείς  να  πεις ούτε  στο βλάμη , ούτε  στη  δικιά  σου , ούτε  του  παπά  ίσως . Ή απλά θες  κάποιον  να  ναι  μαζί σου σε  μια  δύσκολη  ώρα . Ο ψυχαναλυτής  δεν μπορεί  γύρω στις 2 το πρωϊ οπότε  κωλόμπαρο . Λές  μαλακίες , βάνεις  ένα  ποτό  πιάνεις  και κανένα  κώλο , χαράζει , καυλάντα μπιρι μπίρι , χάραξε , πέρασε  η  δυσκολία .
Κάποτε  πήγαινα  για  να  «βοηθάω» την «αγάπη μου» . Πέρασα  και εγώ  από κει ξέρετε .
Κάποτε  πήγαινα  και απο  συνήθεια . Άμα  είσαι  καθημερινός  πας  και νωρίς  κατά  τις  12.30 , μετά  το  ημερήσιο πρόγραμμα  απλά  για  ποτό , πως  πας  από  το Μάι Τάι , έτσι  να  πουμε  αντί για  καφενείο .
Τώρα  παω  στη  βιβλιοθήκη  με  το Ζάχο .
Μου  λέει αυτός  για  τις  καμπαρετζούδες  του  Παρισιού .
Του  λέω  εγώ  για  τις  μάυρες  της  Συγγρού  και μια  χαρά  περνάμε .

Ταύτα  και  μένω .

tex.trail

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
1
Να κεράσω ένα  η δυο ποτάκια και αυτό είναι όλο, δεν είπα να πληρώσω βίζιτα.
Αν είναι να πληρώσω βίζιτα γιατί να πάω στο στριπ?
Διαβάστε όλο το κείμενο να καταλάβετε
Ούτε ξευτίλες στο πριβέ για φραπέδες κλπ
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Δεν θα μπορουσα να το θεσω καλυτερα.Συμφωνω απολυτα αν και βλεπω οτι ελαχιστοι λειτουργουν ετσι πλεον.
Τελος παντων,ο καθενας οπως τη βρισκει και καλα να περναμε ολοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom