Επισκέπτης
Έχει μεγάλη πλακά να ακούς τις μυξοπαρθένες που γαλανέ με τις κουβέντες μας ας είναι και μαλακιές αυτά που λέμε ας είναι και βίτσια.
Έχουν βλέπετε το παράπονο ότι ακόμα και αν τους κάτσει κάνας άντρας σίγουρα θα πάνε και αυτοί για λίγο επιδόρπιο στις πουτανες, στα μασαζιδικα και στα στριπ αφού οι ντόπιες κομπλεξικές δεν μπορούν ποτέ να του δώσουν αυτά που θέλουν.
Αυτό βέβαια αν βρουν κανέναν.
Εμείς είμαστε αυτοί που είμαστε, εγώ προσωπικά δεν είμαι παντρεμένος από επιλογή, και λέω και διαβάζω τις μαλακιες μας εδώ.
Αυτές οι καλές νοικοκυρές τι κάνουν εδώ? Δεν έχουν κάνα σώβρακο να πλύνουν καμία ομελέτα να φτιάξουν και μας το παίζουν και κυρίες στη σελίδα που αφορά αποκλειστικά το σεξ.
Άντε πουλήστε το χιούμορ σας και τα σχολιακια σας άλλου
Πλενουμε λεμε ρε μεγαλε , ποσες φορες να το πω! Και αν αγοραζετε χιουμορ , πουλαω , εχω περισσευμα.
Αλλα να σου πω ρε φιλε...λετε για τις κομπλεξικες αγαμητες που γελανε με την παρτη σας. Πιο κομπλεξικους απο εσας δεν εχει ρε φιλε. Γιατι αυτος που παει στο κωλαδικο και δεν ντρεπεται δεν τον νοιαζει τι θα πει ο αλλος , η αν θα γελασει , η αν θα τον σχολιασει. Στ'αρχιδια του. Αντιθετα εσεις τα κομπλεξομουτρα θελετε εναν να σας λεει τι καλα που κανετε και τι ωραια ολα που λετε , γιατι κατα βαθος εσεις οι ιδιοι δεν εχετε αποδεχτει αυτο που κανετε.
Πουλαω και αυτοσαρκασμο , οποιος θελει.