lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Ωχ ροχάλα, αυτό ήταν πολύ βαρύ :-
Μωρ' λες????? :o :o :o
• Πραγματικά ποιος σε ρώτησε το τι πιστεύεις για μένα? Στα παπούτσια μου η γνώμη σου για την πάρτη μου.
• Δεν ζήτησα κανενός τη γνώμη για μένα αλλά για το ερώτημα που έθεσα
• Και μιλάς για κόμπλεξ αχαχούχα
• Ρώτησα γιατί πάμε στα στριπομαγαζα
• Λες και περίμενα τη κάθε πατσαβούρα εδώ μέσα να μου πει ποιος είμαι και αν είμαι κομπλεξικός
• Και βέβαια τη γνώμη σου στααρχιδιαπαπουτσια μου
ρε συ,,,χαβαλες να γινεται...και εσυ ετσι κιαλλοιως ξερεις οτι ανοιγοντας αυτο το θρεντ θα γινει και χαβαλο θα ειπωθουν και σοβαρα...αν δεν γινει αυτο πως θα γινει νταραβερι...
δηλ τι απαντηση περιμενεις αμα ρωτας γιατι παμε στα στριπ;;;
μια ξερη απαντηση ετσι η αλλοιως και τερμα;;;τοτε δεν γινεται μπερδεμα...
μην τρελλαινεσαι...
Η ροχάλα είναι στα του πλυσταριού.
Εγώ κουζίνα μόνο. Στα κονσερβοκούτια ειδικεύομαι....
καλα ποιος σε ρωτησε?
Μωρ' λες????? :o :o :o
Εχεις ταλέντο και στα βρακιά από ότι φαίνεται. Μάζι τα πλένετε;
Εχεις ταλέντο και στα βρακιά από ότι φαίνεται. Μάζι τα πλένετε;
Δηλαδη θες να μου πεις οτι τα γραφεις για να μιλησεις στον εαυτο σου σε μια εσωτερικη προσπαθεια διαλογου ; αχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ ρε συ αληθεια οσο παει γινεται και καλυτερο χαχααχαχχαχαχαχα
οχι αυτος μου τα φερνει. Λαφυρα ειναι κι εγω τα συγυριζω. Θες να μαθεις κι αλλα κινκι σταφ?
Θες να μαθεις κι αλλα κινκι σταφ?
και πού να προσωρήσει η κρίση στα βάθη του 2011 στη μαμά πατρίδα...
έχω να διαβάσω ακόμα........
ειναι που αναπτυσσει και ο Λεονορας την αποψη του γι αυτο.
Ωχ, βλεπω στερητικά συνδρομα!Όχι λέμε....
Εγώ κόβω κώλους κι η ροχάλα πλένει τα βρακιά που τους κάλυπταν.
ενταξει να σου πω λοιπον εγω γιατι παω...γιατι μου αρεσει το ολο νταραβερι ,το πακετο...φιλε Hristidi
ελαχιστα σοβαρα ακουσα, μονο χαχαλα και βαβουρα
Απο σένα; Τράβα σε κάνα καθαριστήριο ωρή
όπως τα λέει ο Hristidis, εάν είχε και ένα video wall με αθλητικά και εάν σέρβιραν και τίποτα μπριζολίδια κλπ, θα ήταν ο παράδεισος ο ίδιος
ενταξει να σου πω λοιπον εγω γιατι παω...γιατι μου αρεσει το ολο νταραβερι ,το πακετο...
μουναρες (η τουλαχιστον οι περισσοτερες η τουλαχιστον στο μισοσκοταδο και με τα 20ποντα ετσι δειχνουν)τριγυρω μου ,αντροπαρεα ,ξυδια, μουσικη, σωου στην πιστα .....και απο εκει και περα προσπαθεια και ψαξιμο για ''οτι καλυτερο''...
αυτα...τι αλλο να πουμε....
όπως τα λέει ο Hristidis, εάν είχε και ένα video wall με αθλητικά και εάν σέρβιραν και τίποτα μπριζολίδια κλπ, θα ήταν ο παράδεισος ο ίδιος