Δεν παρακολούθησα το θέμα από την αρχή αλλά ορμώμενος από κάτι που διάβασα σε ένα φόρουμ θα ηθελα να πω κάτι.Έλεγε κάποιος λοιπόν <<τυχεροί αυτοί που πηδάνε στριπτιζούδες>>..Διαφωνώ!! Τυχερές είναι οι κοπέλες που τις πηδάνε οι συγκεκριμένοι άντρες..Η πλειοψηφία των κοριτσιών που έχουν μια άλφα εμφάνιση σχετίζεται με άνδρες άνω του μέσου όρου είτε εμφανισιακά είτε οικονομικά (πολλές φορές και συνδιασμός αυτών).Οι κοπέλες αυτές λοιπόν στην πατρίδα τους έκαναν σεξ με χωριατάκια,βρωμιάρηδες,απολίτιστους και έτρωγαν και ξύλο.
Ήρθαν εδώ και τρώνε στο Κολωνάκι ή στη Γλυφάδα ,τους ψωνίζουν D&G ,Armani κτλ,τις πηγαίνουν διακοπές στην Αράχωβα και στη Μύκονο..
Τί θέλω να πώ? Ας μην είμαστε πια εμείς οι άντρες τόσο μετριόφρονες..Δε μας κάνουν χάρη.Και αν είναι κάποιος μια φορά τυχερός που είναι με την Αμάντα,Λόρα (τυχαία ονόματα), τότε οι κοπέλες αυτές είναι 2 φορές τυχερές!!
Όσον αφορά στο θέμα με τα τηλέφωνα. 99% το κάνουν για να σε δέσουν (ως πελάτη).Αν σου πουν 2-3 φορές όχι (δε μου δίνει ρεπό το αφεντικό,είμαι για ψώνια,κουρασμένη) τί το παιδεύεις??
Όταν ξεμείνει από γκόμενο/χορηγό θα σε θυμηθεί.
Πολλές φορές μπορεί να σε πάρει να σου πει ,ότι δεν αισθάνεται καλά,να περάσεις να τη δεις από το μαγαζί κτλ..Έτσι βγαίνουν οι καρτούλες..
Μη ξεχνάτε.Και αυτές γυναίκες είναι και μάλιστα πιο ανασφαλείς από τις άλλες..Γιατί το μόνο που έχουν είναι η εμφάνιση.Δε χρειάζεται πολύ κυνηγητό.Δε θα κάτσει η μία,θα κάτσει η άλλη.