Νέα

Γιατί οι strippers μοιράζουν τα κινητά τους και μετά δεν απαντάνε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anisixos1978
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.641
Πόντοι
2.637
Η περίπτωση νο1 είναι για γερά πορτοφόλια και η νο2 είναι για γερά στομάχια...(εκατέρωθεν)
και το τελικο πορισμα ολου αυτου ΜΑΛΑΚΙΑ

Καλυτερα να παει κανεις να τα φαει μονος του η να αγορασει τον χρονο μιας τετοιας κορασιδας εις γνωση του και να περασει τον χρονο του ετσι
παρα να μπλεξει με ερωτες του κωλου και ετσι....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.221
Πόντοι
2.606
Αποκλείεις δηλ το ενδεχόμενο να σε γουστάρει,ασχέτως αν έχεις λεφτά ή όχι?Είτε εμφανησιακά,είτε σαν χαρακτήρα,όπως θες πες το...
:2funny: :2funny:Λες και αυτο να μη γινεται?ανθρωποι ειναι και αυτες και καμια φορα παιζει και η "ψουρα"...το "προβλημα" ομως μετα το σκεφτεσαι?θα την γυροφερνεις στα στεκια σου,θα χαμουρευσαι διπλα στις παρεες σου,θα πηγαινεις χερακι χερακι βολτιτσα,τριημερα με τους κολλητους σου,φαι καμια γιορτη σπιτι σου με συγγενεις σου????τι θα τους λες?η κοπελα μου η monica,η ΤΑΝΙΑ,Η LOYNTA????ΔΟΥΛΕΥΕΙ στριπερ στο αλκατραζ,αλλα αγαπιομαστε!!!
ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ λιγο τη φαση...

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Ερώτηση προς όλους (κ ειδικά στους γνώστες)με βάση το αρχικό θέμα...

Το ενδεχόμενο να σου δώσει μια stripper τον αριθμό του τηλεφώνου της,κ να θέλει να βισκεστε εκτός μαγαζιού για τα περαιτέρω χωρίσ να σου ζητάει λεφτά,το αποκλείετε?

Δεν το αποκλείω, αλλά είναι δύσκολο.

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Αν και κανείς δεν μπορεί ποτέ να αποκλείσει οποιοδήποτε ενδεχόμενο, συμφωνώ κι εγώ πως είναι στ' αλήθεια απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Ολα ειναι πιθανα, μα αυτο που ειναι σιγουρο, ειναι οτι θελουν να ξαναπας στο μαγαζι, για να σε ξαναρμεξουν !!!  ;) ;) ;)

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.468
Πόντοι
6.305
Δεν παρακολούθησα το θέμα από την αρχή αλλά ορμώμενος από κάτι που διάβασα σε ένα φόρουμ θα ηθελα να πω κάτι.Έλεγε κάποιος λοιπόν <<τυχεροί αυτοί που πηδάνε στριπτιζούδες>>..Διαφωνώ!! Τυχερές είναι οι κοπέλες που τις πηδάνε οι συγκεκριμένοι άντρες..Η πλειοψηφία των κοριτσιών που έχουν μια άλφα εμφάνιση σχετίζεται με άνδρες άνω του μέσου όρου είτε εμφανισιακά είτε οικονομικά (πολλές φορές και συνδιασμός αυτών).Οι κοπέλες αυτές λοιπόν στην πατρίδα τους έκαναν  σεξ με χωριατάκια,βρωμιάρηδες,απολίτιστους και έτρωγαν και ξύλο.
Ήρθαν εδώ και τρώνε στο Κολωνάκι ή στη Γλυφάδα ,τους ψωνίζουν D&G ,Armani κτλ,τις πηγαίνουν διακοπές στην Αράχωβα και στη Μύκονο..
Τί θέλω να πώ? Ας μην είμαστε πια εμείς οι άντρες τόσο μετριόφρονες..Δε μας κάνουν χάρη.Και αν είναι κάποιος μια φορά τυχερός που είναι με την Αμάντα,Λόρα (τυχαία ονόματα), τότε οι κοπέλες αυτές είναι 2 φορές τυχερές!!
Όσον αφορά στο θέμα με τα τηλέφωνα. 99% το κάνουν για να σε δέσουν (ως πελάτη).Αν σου πουν 2-3 φορές όχι (δε μου δίνει ρεπό το αφεντικό,είμαι για ψώνια,κουρασμένη) τί το παιδεύεις??
Όταν ξεμείνει από γκόμενο/χορηγό θα σε θυμηθεί.
Πολλές φορές μπορεί να σε πάρει να σου πει ,ότι δεν αισθάνεται καλά,να περάσεις να τη δεις από το μαγαζί κτλ..Έτσι βγαίνουν οι καρτούλες..
Μη ξεχνάτε.Και αυτές γυναίκες είναι και μάλιστα πιο ανασφαλείς από τις άλλες..Γιατί το μόνο που έχουν είναι η εμφάνιση.Δε χρειάζεται πολύ κυνηγητό.Δε θα κάτσει η μία,θα κάτσει η άλλη.

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny: Σωστός!!!

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
:2funny: :2funny:Λες και αυτο να μη γινεται?ανθρωποι ειναι και αυτες και καμια φορα παιζει και η "ψουρα"...το "προβλημα" ομως μετα το σκεφτεσαι?θα την γυροφερνεις στα στεκια σου,θα χαμουρευσαι διπλα στις παρεες σου,θα πηγαινεις χερακι χερακι βολτιτσα,τριημερα με τους κολλητους σου,φαι καμια γιορτη σπιτι σου με συγγενεις σου????τι θα τους λες?η κοπελα μου η monica,η ΤΑΝΙΑ,Η LOYNTA????ΔΟΥΛΕΥΕΙ στριπερ στο αλκατραζ,αλλα αγαπιομαστε!!!
ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ λιγο τη φαση...
Οντως παιζει,συμφωνώ.Αλλά αυτό που λες να γυρνάτε στα στέκια σου κ να τη γνωρίσεις σε φίλους κτλ είναι πολύ χλωμό να συμβεί.Το πιο πιθανό ειναι να βρίσκεστε μόνο για σεξ,αντε κ κανα τυπικό καφέ πιο πριν...Αν τώρα το
πράγμα σοβαρέψει,μόνο εσύ ξέρεις τι θα κάνεις..Είναι στον άνθρωπο πιστεύω,κατά πόσο δηλ θα σου αρέσει ή θα αντέξεις την όλη φάση..Να βγαίνεις δηλ σοβαρά με μια κοπελλα που κάνει τη συγκεκριμένη δουλειά...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Ολα ειναι πιθανα, μα αυτο που ειναι σιγουρο, ειναι οτι θελουν να ξαναπας στο μαγαζι, για να σε ξαναρμεξουν !!!  ;) ;) ;)
Αυτό συμβαίνει πιστεύω μόνο με τους μεγάλους σε ηλικία που αποκλείεται να τους γουστάρουν...Αν είσαι πιτσιρικάς όμως,λες να σε θέλει για τα λεφτά σου...δεν είναι χαζή,ξέρει οτι δεν έχεις...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Αυτό συμβαίνει πιστεύω μόνο με τους μεγάλους σε ηλικία που αποκλείεται να τους γουστάρουν...Αν είσαι πιτσιρικάς όμως,λες να σε θέλει για τα λεφτά σου...δεν είναι χαζή,ξέρει οτι δεν έχεις...
μπορει να εισαι πιτσιρικας πλουσιοπαιδο ομως.
προφανως ριχνει διχτυ και οτι πιασει. :grin:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Δεν παρακολούθησα το θέμα από την αρχή αλλά ορμώμενος από κάτι που διάβασα σε ένα φόρουμ θα ηθελα να πω κάτι.Έλεγε κάποιος λοιπόν <<τυχεροί αυτοί που πηδάνε στριπτιζούδες>>..Διαφωνώ!! Τυχερές είναι οι κοπέλες που τις πηδάνε οι συγκεκριμένοι άντρες..Η πλειοψηφία των κοριτσιών που έχουν μια άλφα εμφάνιση σχετίζεται με άνδρες άνω του μέσου όρου είτε εμφανισιακά είτε οικονομικά (πολλές φορές και συνδιασμός αυτών).Οι κοπέλες αυτές λοιπόν στην πατρίδα τους έκαναν  σεξ με χωριατάκια,βρωμιάρηδες,απολίτιστους και έτρωγαν και ξύλο.
Ήρθαν εδώ και τρώνε στο Κολωνάκι ή στη Γλυφάδα ,τους ψωνίζουν D&G ,Armani κτλ,τις πηγαίνουν διακοπές στην Αράχωβα και στη Μύκονο..
Τί θέλω να πώ? Ας μην είμαστε πια εμείς οι άντρες τόσο μετριόφρονες..Δε μας κάνουν χάρη.Και αν είναι κάποιος μια φορά τυχερός που είναι με την Αμάντα,Λόρα (τυχαία ονόματα), τότε οι κοπέλες αυτές είναι 2 φορές τυχερές!!
Όσον αφορά στο θέμα με τα τηλέφωνα. 99% το κάνουν για να σε δέσουν (ως πελάτη).Αν σου πουν 2-3 φορές όχι (δε μου δίνει ρεπό το αφεντικό,είμαι για ψώνια,κουρασμένη) τί το παιδεύεις??
Όταν ξεμείνει από γκόμενο/χορηγό θα σε θυμηθεί.
Πολλές φορές μπορεί να σε πάρει να σου πει ,ότι δεν αισθάνεται καλά,να περάσεις να τη δεις από το μαγαζί κτλ..Έτσι βγαίνουν οι καρτούλες..
Μη ξεχνάτε.Και αυτές γυναίκες είναι και μάλιστα πιο ανασφαλείς από τις άλλες..Γιατί το μόνο που έχουν είναι η εμφάνιση.Δε χρειάζεται πολύ κυνηγητό.Δε θα κάτσει η μία,θα κάτσει η άλλη.
Συμφωνώ πάρα πολύ με αυτο που λες αλλά δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να το συνειδητοποιήσει κανείς...Εξηγούμαι...Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανέναν,οι περισσότεροι από εμάς,κάνουμε σχέσεις,γνωρίζουμε,κυκλοφορούμε,όπωσ θες πεσ το,με νορμάλ κοπέλλες από άποψη ομορφιάς...Όταν σου κάτσει ένα σκηνικό με μια τόσο όμορφη γκόμενα,θεωρείσ πρώτα τον εαυτό σου πολύ τυχερό κ ύστερα σκέφτεσαι όλα τα αλλα που προείπες...κ τα σκέφτεσαι πολύ σπάνια κ πολύ λίγο γιατί τυφλώνεσαι από την ομορφιά της κ από την όλη φάση γενικά...συμφωνείς?

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
μπορει να εισαι πιτσιρικας πλουσιοπαιδο ομως.
προφανως ριχνει διχτυ και οτι πιασει. :grin:
Σπάνιο πιστεύω γιατί οι πιτσιρικάδες λεφτάδες ασχολούνται περισσότερο με βίζιτες κ τετοια...δεν το αποκλείω ομως...ο κάνονασ τουσ όμωσ πιστεύω οτι παραμένει διαχρονικά ο 50άρης λεφτάς...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Χαίρετε καταρχάς.
Από τη μικρή μου εμπειρία σε strip clubs έχω πάρει ή μου έχουν δώσει από μόνες τους 2-3 strippers τον αριθμό τους. Τελικά τους στέλνω μηνύματα μετά από κάποιες μέρες και δεν έχω πάρει ποτέ απάντηση. Λένε σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Προσπαθώ να βγάλω άκρη τι παίζει. Είναι γενική τους τακτική ή φταίνε τα μούτρα μου?
Τα φώτα σας παρακαλώ οι έμπειροι στις συγκεκριμένες καταστάσεις.  :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny:

ελπιζω να ειναι ρητορικο το ερωτημα
γιατι η απαντηση ειναι προφανης...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.468
Πόντοι
6.305
Συμφωνώ πάρα πολύ με αυτο που λες αλλά δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να το συνειδητοποιήσει κανείς...Εξηγούμαι...Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανέναν,οι περισσότεροι από εμάς,κάνουμε σχέσεις,γνωρίζουμε,κυκλοφορούμε,όπωσ θες πεσ το,με νορμάλ κοπέλλες από άποψη ομορφιάς...Όταν σου κάτσει ένα σκηνικό με μια τόσο όμορφη γκόμενα,θεωρείσ πρώτα τον εαυτό σου πολύ τυχερό κ ύστερα σκέφτεσαι όλα τα αλλα που προείπες...κ τα σκέφτεσαι πολύ σπάνια κ πολύ λίγο γιατί τυφλώνεσαι από την ομορφιά της κ από την όλη φάση γενικά...συμφωνείς?
Την ομορφιά της νύχτας να μην την εμπιστεύεσαι..Αν δεις τις περισσότερες από αυτές τις κοπέλες το πρωί δε θα τις αναγνωρίσεις..Λίγο το σκοτάδι,λίγο το μακιγιαζ,τα ποτά που έχεις πιεί,η ατμόσφαιρα γενικά.Αν τις έβλεπες το πρωί δε θα σου έκαναν τόσο μεγάλη εντύπωση.Ο όλος <<μύθος>> γύρω από αυτές ξεκίνησε το 90.Πλέον ζήτημα να συναντήσεις  10 πραγματικά ΕΚΘΑΜΒΩΤΙΚΕΣ στο σύνολο των στρίπερς.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
πράγματι, έχω δει στο κλείσιμο ενός μαγαζιού να φεύγουν κάποιες κοπέλες ντυμένες casual. είναι όμορφες, θα γυρίσεις να τις κοιτάξεις αλλά πολύ λίγες είναι πραγματικά εντυπωσιακές. το περιβάλλον του μαγαζιού, η διάθεση και το μακιγιάζ μαζί με το μαγιό και τα τακούνια αλλάζουν την εμφάνιση των στριπ...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Την ομορφιά της νύχτας να μην την εμπιστεύεσαι..Αν δεις τις περισσότερες από αυτές τις κοπέλες το πρωί δε θα τις αναγνωρίσεις..Λίγο το σκοτάδι,λίγο το μακιγιαζ,τα ποτά που έχεις πιεί,η ατμόσφαιρα γενικά.Αν τις έβλεπες το πρωί δε θα σου έκαναν τόσο μεγάλη εντύπωση.Ο όλος <<μύθος>> γύρω από αυτές ξεκίνησε το 90.Πλέον ζήτημα να συναντήσεις  10 πραγματικά ΕΚΘΑΜΒΩΤΙΚΕΣ στο σύνολο των στρίπερς.
Συμφωνώ ότι ίσως κάποιες από αυτές να μην σου έκαναν την ίδια εντύπωση αν τις έβλεπες έξω στο δρομο,αλλά κ πάλι πιστεύω ότι θα ήταν από τις πιο όμορφες γυναίκες που θα είχες κάνει κάτι στη ζωή σου...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.468
Πόντοι
6.305
Συμφωνώ ότι ίσως κάποιες από αυτές να μην σου έκαναν την ίδια εντύπωση αν τις έβλεπες έξω στο δρομο,αλλά κ πάλι πιστεύω ότι θα ήταν από τις πιο όμορφες γυναίκες που θα είχες κάνει κάτι στη ζωή σου...
Αυτό που λες απέχει πολύ από το να τις θεοποιούμε..Και ένα CG/CT να πάρω πάλι θα είναι από τις πιο όμορφες γυναίκες.Σε αυτές τις κατηγορίες γυναικών τυχερός είσαι αν κάνεις κάτι με τις μικρότερες δυνατές απώλειες.Για αυτό και είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε ποιοί είμαστε.Αν αρχίσεις να λες στον εαυτό σου <<τί τυχερός που είμαι,τί θεογκόμενα κτλ>> άστα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom