You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιατί οι strippers μοιράζουν τα κινητά τους και μετά δεν απαντάνε?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα anisixos1978
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 137
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Συμφωνώ ότι δεν πρέπει να τις θεοποιούμε,λέω απλά ότι συμβαίνει χωρίς να το καταλαβαίνεις επειδή παρασύρεσαι από την όλη φάση...Όταν λες με τις μικρότερες δυνατές απώλειες,τι ακριβώς εννοείς?Αυτό που λες απέχει πολύ από το να τις θεοποιούμε..Και ένα CG/CT να πάρω πάλι θα είναι από τις πιο όμορφες γυναίκες.Σε αυτές τις κατηγορίες γυναικών τυχερός είσαι αν κάνεις κάτι με τις μικρότερες δυνατές απώλειες.Για αυτό και είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε ποιοί είμαστε.Αν αρχίσεις να λες στον εαυτό σου <<τί τυχερός που είμαι,τί θεογκόμενα κτλ>> άστα..
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Παρτε ρε σεις τηλ. απο πουτανες..... Απαντανε στανταρ...!!!
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Παρτε ρε σεις τηλ. απο πουτανες..... Απαντανε στανταρ...!!!
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Εμα καθεστε και αγχωνεστε... Με τα σωληνοκοριτσα....
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.468
- Πόντοι
- 6.305
Συναισθηματικές και οικονομικές ..Συμφωνώ ότι δεν πρέπει να τις θεοποιούμε,λέω απλά ότι συμβαίνει χωρίς να το καταλαβαίνεις επειδή παρασύρεσαι από την όλη φάση...Όταν λες με τις μικρότερες δυνατές απώλειες,τι ακριβώς εννοείς?
θεωρώ τό θέμα ηλίθιο
μά είναι δυνατόν να απαντανε σέ όλα τα τηλέφωνα???
μια στριπτιτζού δείνει το τηλεφωνό της σε 2 με 3 πελάτες καθημερινα χ 30 χ 12 ισον 720 άτομα ετησιως......
σε ποιον να προτοαπαντήσει????΄
2.όλεςν έχουν και 2ο κινητό γιά τόν γκόμενο η τον σαμπανακια η την φιλενάδα....
3.μερικές έχουν καί τό κινητό τής πατρίδος τους για να μιλάνε μέ την μαμά την γιαγια κλπ...
φυσικά και δείνουν το τηλεφωνό τους μπάς και τίς κεράσεις κανένα 2ο ποτό....
και τέλος μια συμβουλή σάν ποιο παλιός
αφήστε τά τηλεφωνα τα ποτάκια τα χαδακια και τα μπαλαμούτια και πηγέντε νά ρίξετε κανένα παλαμάρι σέ κανένα στουντιο......
οι εποχή είναι δύσκολη και ποτε μην δείνετε πανω απο 50 ευρώ στά στριπτιτζίδικα όπως έχω αναφέρει και ποιο παλιά...
όλες είναι κακομαθημένες και τόσο πορωμένες που έχουν μάθει να σας βλέπουν σάν πορτοφόλι η χορηγούς
διότι πουθενά στόν κόσμο δέν έχει προσκυνηθεί το μουνί μπερισσότερο απο τό ελλαδιστάν....
καθε κανόνας έχει καί εξαίρεση αλλά για να διαπιστώσεις εάν είναι κανόνας η εξαίρεση θα χαλάσετε πάρα πολλά λεφτά γιά αμφίβολο αποτέλεσμα...
μια στριπτιτζού δείνει το τηλεφωνό της σε 2 με 3 πελάτες καθημερινα χ 30 χ 12 ισον 720 άτομα ετησιως......
3.μερικές έχουν καί τό κινητό τής πατρίδος τους για να μιλάνε μέ την μαμά την γιαγια κλπ...
αφήστε τά τηλεφωνα τα ποτάκια τα χαδακια και τα μπαλαμούτια και πηγέντε νά ρίξετε κανένα παλαμάρι σέ κανένα στουντιο......
οι εποχή είναι δύσκολη και ποτε μην δείνετε πανω απο 50 ευρώ στά στριπτιτζίδικα όπως έχω αναφέρει και ποιο παλιά...
όλες είναι κακομαθημένες και τόσο πορωμένες που έχουν μάθει να σας βλέπουν σάν πορτοφόλι η χορηγούς
διότι πουθενά στόν κόσμο δέν έχει προσκυνηθεί το μουνί μπερισσότερο απο τό ελλαδιστάν....
καθε κανόνας έχει καί εξαίρεση αλλά για να διαπιστώσεις εάν είναι κανόνας η εξαίρεση θα χαλάσετε πάρα πολλά λεφτά γιά αμφίβολο αποτέλεσμα...
stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
συμφωνω απολυτα σε ολα!!!θεωρώ τό θέμα ηλίθιο
Θεωρίες, θεωρίες, θεωρίες...
Καταλάβετε ότι αυτές οι γυναίκες έχουν μόνο στόχο τα ΛΕΦΤΑ (που θα λεγε και η Τζούλια...). Βάλτε το στο μυαλό σας και πορευθείτε ανάλογα.
Προφανώς σαν γυναίκες ερωτεύονται,αγαπάνε κοκ. Αλλά ο στόχος δεν αλλάζει.
Καταλάβετε ότι αυτές οι γυναίκες έχουν μόνο στόχο τα ΛΕΦΤΑ (που θα λεγε και η Τζούλια...). Βάλτε το στο μυαλό σας και πορευθείτε ανάλογα.
Επισκέπτης
θεωρώ τό θέμα ηλίθιο
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
εγω εχω παρει 3 φορες τηλεφωνο, τις 2 για πλακα, για να δω αν θα το εδιναν και την τριτη γιατι ηταν ενα κοριτσακι ομορφο, θα εμενε για κανα μηνα και μετα θα γυρνουσε τσεχια. Απ' οτι καταλαβα εψαχνε για χορηγο κ ειχε κανει τα παντα ωστε να την βγαλω εξω, να παμε απο δω, να παμε απο κει.
Βεβαια, την πρωτη μερα που τις εστειλα μηνυμα στα αγγλικα, απαντησε με δυσκολια και κατεληγε στο να παω απο το μαγαζι και μετα βλεπουμε. Φυσικα δεν πηγα, τις εστειλα ξανα την επομενη μερα, απαντησε, αλλα εγω ημουν και σε σχεση και μαλακιζομουν. Τελικα ουτε την ξαναειδα.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι μπορει να απαντησει, μπορει και οχι.
Αναλογα ρε φιλε κ αν σε γουσταρει ΄΄η οχι. Γιατι και χορηγο να ψαχνει, θα βρει ενα χορηγο που να τον γουσταρει. Η θα βρει καποιον με πολλα πολλα λεφτα. Η και τα 2.
Οποτε αν δεν εχεις κατι απο αυτα, απλα να ελπιζεις να σε ερωτευτει καποια ΄η απλα να μην εχει κανενα γνωστο ακομα στην ελλαδα και να θελει να κανει γνωριμιες. Εμενα ετσι μου εκατσε με την τσεχα. Μαλιστα μου ειχε δωσει το τσεχικο νουμερο, γιατι το αλλο το ειχε ο νταβας της.
Πιαστ' αυγο και κουρεφτο δηλαδη. Θα πας για καφε και θα γυρισεις μελανιασμενος.
Δεν ειναι για ολους αυτα.
Αποψη μου, η γυναικες ειναι πουτανες. Απλα καποιες το κανουν κ επαγγελμα. Απο κει και περα, οσες πιθανοτητες εχεις να κανεις κονε με καποια εξω, αλλες τοσες εχεις και με τις επαγγελματιες. Το μονο σιγουρο ειναι οτι ολες θελουν τα κορμια μας, απλα καποιες δεν το παραδεχονται :p
Βεβαια, την πρωτη μερα που τις εστειλα μηνυμα στα αγγλικα, απαντησε με δυσκολια και κατεληγε στο να παω απο το μαγαζι και μετα βλεπουμε. Φυσικα δεν πηγα, τις εστειλα ξανα την επομενη μερα, απαντησε, αλλα εγω ημουν και σε σχεση και μαλακιζομουν. Τελικα ουτε την ξαναειδα.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι μπορει να απαντησει, μπορει και οχι.
Αναλογα ρε φιλε κ αν σε γουσταρει ΄΄η οχι. Γιατι και χορηγο να ψαχνει, θα βρει ενα χορηγο που να τον γουσταρει. Η θα βρει καποιον με πολλα πολλα λεφτα. Η και τα 2.
Οποτε αν δεν εχεις κατι απο αυτα, απλα να ελπιζεις να σε ερωτευτει καποια ΄η απλα να μην εχει κανενα γνωστο ακομα στην ελλαδα και να θελει να κανει γνωριμιες. Εμενα ετσι μου εκατσε με την τσεχα. Μαλιστα μου ειχε δωσει το τσεχικο νουμερο, γιατι το αλλο το ειχε ο νταβας της.
Πιαστ' αυγο και κουρεφτο δηλαδη. Θα πας για καφε και θα γυρισεις μελανιασμενος.
Δεν ειναι για ολους αυτα.
Αποψη μου, η γυναικες ειναι πουτανες. Απλα καποιες το κανουν κ επαγγελμα. Απο κει και περα, οσες πιθανοτητες εχεις να κανεις κονε με καποια εξω, αλλες τοσες εχεις και με τις επαγγελματιες. Το μονο σιγουρο ειναι οτι ολες θελουν τα κορμια μας, απλα καποιες δεν το παραδεχονται :p
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
Θεωρίες, θεωρίες, θεωρίες...
σωστοστ
Επισκέπτης
Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά...
...στην προκειμένη περίπτωση και η τελευταία!
Nyxtovatis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ερώτηση προς όλους (κ ειδικά στους γνώστες)με βάση το αρχικό θέμα...
Το ενδεχόμενο να σου δώσει μια stripper τον αριθμό του τηλεφώνου της,κ να θέλει να βισκεστε εκτός μαγαζιού για τα περαιτέρω χωρίσ να σου ζητάει λεφτά,το αποκλείετε?
Οχι δεν αποκλειουμε τιποτα ........... ολοι εχουμε δικαιομα στο ΟΝΕΙΡΟ
Nyxtovatis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αποκλείεις δηλ το ενδεχόμενο να σε γουστάρει,ασχέτως αν έχεις λεφτά ή όχι?Είτε εμφανησιακά,είτε σαν χαρακτήρα,όπως θες πες το...
Ειπαμε οχι .......... ολοι εχουμε δικαιομα στο ονειρο .......... μη με κανετε να το πω παλι
Nyxtovatis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μπορει να εισαι πιτσιρικας πλουσιοπαιδο ομως.
προφανως ριχνει διχτυ και οτι πιασει.
καλα μηλαμε εχω φτιαχτει ετσι ............
Nyxtovatis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Την ομορφιά της νύχτας να μην την εμπιστεύεσαι..Αν δεις τις περισσότερες από αυτές τις κοπέλες το πρωί δε θα τις αναγνωρίσεις..Λίγο το σκοτάδι,λίγο το μακιγιαζ,τα ποτά που έχεις πιεί,η ατμόσφαιρα γενικά.Αν τις έβλεπες το πρωί δε θα σου έκαναν τόσο μεγάλη εντύπωση.Ο όλος <<μύθος>> γύρω από αυτές ξεκίνησε το 90.Πλέον ζήτημα να συναντήσεις 10 πραγματικά ΕΚΘΑΜΒΩΤΙΚΕΣ στο σύνολο των στρίπερς.
λιγο η ζεστη ..... λιγο τα λογια του παπα ...........
Nyxtovatis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εμένα απαντάνε στα τηλέφωνα, αλλά πέρα από ένα φιλί στην καράφλα, δεν έχω εισπράξει τίποτα παραπάνω ακόμη και από καμία.
Εχεις δωσει πολλα για το φιλι ??????? :- :- :- :- :-
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Τώρα σε κατάλαβα πλήρως...Συμφωνώ.Συναισθηματικές και οικονομικές ..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις