Νέα

Γιατί οι strippers μοιράζουν τα κινητά τους και μετά δεν απαντάνε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anisixos1978
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.641
Πόντοι
2.637
Τα μοιραζουν για τις δυσκολες μερες του χειμωνα Παιχτη.
Οταν πεση πεινα θα σε θυμηθουν μονες τους !!!
Απαντηση στο αρχικο post και οχι στους απο πανω .
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο ενας εκ των απο πανω σου λεει οτι αν και καθημενος ορθως ελαλλησες !!!!!  :rolleyes:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Εμένα   μου  απαντάνε  
Στο  90%  γίνεται  το ντηλάκι
Ποτέ ( με  1 εξαίρεση )  δε  μου  είπανε  πέρνα  απο  το μαγαζί
Και  άμα  βγούμε  και 1-2  φορές
Μετά  μου  λένε μην έρχεσαι  από  το  μαγαζί και  δίνε  τα  μου  έξω .
Το  έξω  δεν  είναι  κάτι  απαγορευτικό , συνήθως  λιγώτερα  απ ό,τι ζητάνε  τα  γραφεία  , τα  αματούρια  , κ.λπ.
Και  συνήθως  οι τζούδες  είναι  50%  καλύτερες  από  τις  άλλες  και  στην  εμφάνιση  και  στο  κρεββάτι

Επισκέπτης
Εμένα   μου  απαντάνε  
Το  έξω  δεν  είναι  κάτι  απαγορευτικό , συνήθως  λιγώτερα  απ ό,τι ζητάνε  τα  γραφεία  , τα  αματούρια  , κ.λπ.
Και  συνήθως  οι τζούδες  είναι  50%  καλύτερες  από  τις  άλλες  και  στην  εμφάνιση  και  στο  κρεββάτι

γιατί 50% και όχι 60%? :think: :2funny:

Επισκέπτης
Μια μαλακια και μιση ειναι και τιποτα αλλο ..... Ακουσε με

Βρες μια καλη κοπελα και κανε μαζι της οτι θελετε και οι δυο και ασε τις επαγγελματιες....

Ρε Μητσαρα καλα τα κυρυγματα σου, τα κανεις ομως πραξεις ή μενεις μονο στο κυρυγμα ?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.221
Πόντοι
2.606
Εμένα   μου  απαντάνε  
Απολυτα σωστο ποστ και περιεκτικο...ξεστραβωθειτε !

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Όλα υπακούνε στους νόμους της αγοράς!
1 Το τηλ. Το δίνει μια όταν πιστεύει ότι είναι «γενναιόδωρος» και θα εχει όφελος απ αυτόν!
2 Το δίνει και σε έναν άλλο, γιατί της ζάλισε τα αρχίδια, με την ελπίδα ότι τώρα θα πάρει ένα χορό!
Στην πρώτη περίπτωση όταν βεβαιωθεί ότι σωστά μάντεψε, τον προτρέπει να μη τα χαλάει στο μαγαζί αλλά να βγαίνουν έξω.
Στην δεύτερη τον έχει γραμμένο στην μουνα της !

Δάτς λαΐφ μέσα εκεί!

thanoulis21r

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.992
ρε μαγκες σορρυ αλλα απορω λιγακι με καποιους απο σας και με αυτα που διαβασα παραπανω στο θεμα...
με ολο το σεβασμο κιολας, υπαρχουν τυποι εδω μεσα που λενε βρες μια κοπελα και αφηστε τις πουτανες και κοψτε κτλ η πηγαιντε στα γυμναστηρια να βρειτε γκομενες που ελεγε ενας αλλος?
ο αλλος ειχε 10000 μηνυματα πιο πανω και ελεγε δεν ασχολουμαι και πηγαιντε βρειτε γκομενες, κηρυγμα κτλ...
και το ερωτημα μου ειναι το εξης: [move][/move]ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE!![move][/move]
υπαρχουν πολλα sites με γνωριμιες φωτογραφιες η ακομα και sites με προξενια!!
δεν τα λεω καθολου ειρωνικα ολα τα παραπανω πραγματικα... απλως καποια πραγματακια που βλεπω δεν μπορει να τα κατανοησει ο εγκεφαλος μου και κανει εξεγερση...

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Χαίρετε καταρχάς.
Από τη μικρή μου εμπειρία σε strip clubs έχω πάρει ή μου έχουν δώσει από μόνες τους 2-3 strippers τον αριθμό τους. Τελικά τους στέλνω μηνύματα μετά από κάποιες μέρες και δεν έχω πάρει ποτέ απάντηση. Λένε σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Προσπαθώ να βγάλω άκρη τι παίζει. Είναι γενική τους τακτική ή φταίνε τα μούτρα μου?
Τα φώτα σας παρακαλώ οι έμπειροι στις συγκεκριμένες καταστάσεις.  :rockon:

1. Γιατι εισαι ασχημος.
και....
2. Για να εχεις την ικανοποιηση οτι πηρες το τηλ. της.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Ερώτηση προς όλους (κ ειδικά στους γνώστες)με βάση το αρχικό θέμα...

Το ενδεχόμενο να σου δώσει μια stripper τον αριθμό του τηλεφώνου της,κ να θέλει να βισκεστε εκτός μαγαζιού για τα περαιτέρω χωρίσ να σου ζητάει λεφτά,το αποκλείετε?

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436

Το ενδεχόμενο να σου δώσει μια stripper τον αριθμό του τηλεφώνου της,κ να θέλει να βισκεστε εκτός μαγαζιού για τα περαιτέρω χωρίσ να σου ζητάει λεφτά,το αποκλείετε?

Χρειαζεσαι εμας για να απαντησεις αυτην την ερωτηση?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Χαίρετε καταρχάς.
Από τη μικρή μου εμπειρία σε strip clubs έχω πάρει ή μου έχουν δώσει από μόνες τους 2-3 strippers τον αριθμό τους. Τελικά τους στέλνω μηνύματα μετά από κάποιες μέρες και δεν έχω πάρει ποτέ απάντηση. Λένε σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Προσπαθώ να βγάλω άκρη τι παίζει. Είναι γενική τους τακτική ή φταίνε τα μούτρα μου?
Τα φώτα σας παρακαλώ οι έμπειροι στις συγκεκριμένες καταστάσεις.  :rockon:
για να ξαναπας τυπε

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Οχι..... αρκει να εχεις γεματο πορτοφολι!

up-load-boy

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σωστός ο τύπος και αν εχεις καμιά κόκκινη γκαυλιαρικια φεραρι εισαι 70 κιλα 1.90 μοντέλο και μηνιαίο εισόδημα ανω τον 2.000 ευρω τοτε μπορεί να σε ευρωτευθη και να περιμένει να την πεις ''παρατατα και παμε να φύγουμε μωρό μου διακοπες για παντα....
αν εισαι ο παραπάνω τύπος σιγουρα θα σε ερωτευθεί και θα σε δωση το τηλ.....
αλλιώς..... :jerking: :birdman:

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Όλα υπακούνε στους νόμους της αγοράς!
1 Το τηλ. Το δίνει μια όταν πιστεύει ότι είναι «γενναιόδωρος» και θα εχει όφελος απ αυτόν!
2 Το δίνει και σε έναν άλλο, γιατί της ζάλισε τα αρχίδια, με την ελπίδα ότι τώρα θα πάρει ένα χορό!
Στην πρώτη περίπτωση όταν βεβαιωθεί ότι σωστά μάντεψε, τον προτρέπει να μη τα χαλάει στο μαγαζί αλλά να βγαίνουν έξω.
Στην δεύτερη τον έχει γραμμένο στην μουνα της !

Δάτς λαΐφ μέσα εκεί!

Η περίπτωση νο1 είναι για γερά πορτοφόλια και η νο2 είναι για γερά στομάχια...(εκατέρωθεν)

injustice

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Είδαν κανα πορτοφόλι της προκοπής, κανά ματσό από κάπου να φαίνεται; Μήπως είδαν κάποιον που να μπορέσει να τις "σώσει" από τις ατυχίες και τα στραβά της ζωής τους; Αν όχι... προσπάθησε ξανά. :tooth:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Οχι..... αρκει να εχεις γεματο πορτοφολι!
Αποκλείεις δηλ το ενδεχόμενο να σε γουστάρει,ασχέτως αν έχεις λεφτά ή όχι?Είτε εμφανησιακά,είτε σαν χαρακτήρα,όπως θες πες το...

up-load-boy

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αποκλείεις δηλ το ενδεχόμενο να σε γουστάρει,ασχέτως αν έχεις λεφτά ή όχι?Είτε εμφανησιακά,είτε σαν χαρακτήρα,όπως θες πες το...

Δύσκολοι καιροί για τους πρίγκιπες του παραμυθιού πανο στο άσπρο άλογο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom