Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
ειδες κατι αναποδοι ανθρωποι ρε φιλε?
Οταν λεμε..."κανονικες"?
κανονικες τυπε... με 2 ποδια 4 χερια και ενα ματι.
Οταν λεμε..."κανονικες"?
Τωρα απαντησες δηλαδη?φιλε μου ναι τοχω σπουδασει το strip και μη βιαζεσαι να μου την πεις για να μου την πεις...γιαυτο ανεφερα και το prive...εκει κολλησες εκει? εγω ανεφερα το ποτο γιατι ειναι το κυριως κομματι οπου ο πελατης πιανει κουβεντα με την κοπελα και μπορει να γινει κατι τετοιο που λεει ο τιτλος του θεματος εδω και μετα γιατι ειναι πιο ακριβο απτο χορο και εχει και το αραγμα που κυνηγανε πολλες απτις κοπελες...το πηγα δηλαδη σε value οπως ειπα αναλογα με αυτο που κανουν...μη βιαζεστε μερικοι να το παιξετε εξυπνακιδες δεν μπορει να ειστε πρωτοι στα παντα... το ιδιον του νεοελληνα...
Αγνοεις οτι υπαρχουν μαγαζια που ΔΕΝ τις πληρωνουν δεκαρα, αν δεν κανουν ενα μινιμουμ σε μαρκες?
Δεν μου το εχει πει μονο μια κοπελα, μου το εχουν πει αρκετες. Αρα μαλλον δεν ειναι παραμυθι.
Πιο ακριβο το ποτο απο τον χορο?φιλε μου ναι τοχω σπουδασει το strip και μη βιαζεσαι να μου την πεις για να μου την πεις...γιαυτο ανεφερα και το prive...εκει κολλησες εκει? εγω ανεφερα το ποτο γιατι ειναι το κυριως κομματι οπου ο πελατης πιανει κουβεντα με την κοπελα και μπορει να γινει κατι τετοιο που λεει ο τιτλος του θεματος εδω και μετα γιατι ειναι πιο ακριβο απτο χορο και εχει και το αραγμα που κυνηγανε πολλες απτις κοπελες...το πηγα δηλαδη σε value οπως ειπα αναλογα με αυτο που κανουν...μη βιαζεστε μερικοι να το παιξετε εξυπνακιδες δεν μπορει να ειστε πρωτοι στα παντα... το ιδιον του νεοελληνα...
Σαν κινητρο λειτουργει.Εγω ειμαι αρκετα αδαης στον τομεα "Στρηπτιζαδικα", γιατι παραειναι ακριβο σποτ για το βαλαντιό μου
Και ουτε εχω μιλησει ποτε για πολυ με κοπελες στριππερ
Αλλα μου φαινεται παραλογο αυτο. Τι παει να πει ""minimum" δηλαδη, και τι νοημα εχει?? Αμα καποια δεν φερνει λεφτα στο μαγαζι επανειλλημενα, ας την διωξουν μια κι εξω. Οχι να κοβουν λεφτα αμα μια στο τοσο καποια δεν επιασε ενα συγκεκριμενο αριθμο πελατων
εννοειται πως απαντησα αμα δεν θες να καταλαβεις εσυ, αλλο πραγμα...μπηκες τωρα σε ενα φορουμ 4 η ωρα να το παιξεις εξυπνος και να χαλασεις την κουβεντιτσα με εξυπναδες...καμμια φορα λες οτι καλα που υπαρχει και το ιντερνετ, να ξεκαυλωνουν οι διαφοροι απο τα κομπλεξ τους και τα προβληματα τους πισω απο μια οθονιτσα...keep the good work...Τωρα απαντησες δηλαδη?
Μαλλον ιδιον του Ελληνα ειναι να λεει οτι "εχει σπουδασει" τα παντα.
αφου δεν ξερει το παλικαρι τι παιζει ρε αδερφε και μας το παιζει ειδημονας και μας τη λεει κιολας απο πανω...αστε τον καθενα να κανει το κομματι του δεν πειραζει...οσο για το ποτο που κερνας φιλαρακο alex ειναι ακριβοτερο απο το χορο στα περισσοτερα μαγαζια...Εγω ειμαι αρκετα αδαης στον τομεα "Στρηπτιζαδικα", γιατι παραειναι ακριβο σποτ για το βαλαντιό μου
Και ουτε εχω μιλησει ποτε για πολυ με κοπελες στριππερ
Αλλα μου φαινεται παραλογο αυτο. Τι παει να πει ""minimum" δηλαδη, και τι νοημα εχει?? Αμα καποια δεν φερνει λεφτα στο μαγαζι επανειλλημενα, ας την διωξουν μια κι εξω. Οχι να κοβουν λεφτα αμα μια στο τοσο καποια δεν επιασε ενα συγκεκριμενο αριθμο πελατων
Μαλιστα.αφου δεν ξερει το παλικαρι τι παιζει ρε αδερφε και μας το παιζει ειδημονας και μας τη λεει κιολας απο πανω...αστε τον καθενα να κανει το κομματι του δεν πειραζει...οσο για το ποτο που κερνας φιλαρακο alex ειναι ακριβοτερο απο το χορο στα περισσοτερα μαγαζια...
Καποιοι πρεπει να μας τα φανε Μορτη. Μηπως να τα βαλω στην τραπεζα να τα φανε τα ανιψια οταν ψοφολογησω?τωρα εσεις γιατι τσακωνεστε? Για το ποιος ειναι καλυτερο κοροιδο
και κτιστης των στριπτιτζαδικων?
Λεφτα υπάρχουν .Καποιοι πρεπει να μας τα φανε Μορτη. Μηπως να τα βαλω στην τραπεζα να τα φανε τα ανιψια οταν ψοφολογησω?
Ειναι καλυτερο τωρα που μας τα τρωει ο Γιωργακης?
Δεν καταλαβα.
Μακαρι να ειχα περισσοτερα λεφτα να μου τα φανε ολα οι πουτανες.
ποιο super prive και πικολα μας λες ρε αδερφε μου βραδιατικα?? που πας εσυ για στριπτιτζαδικα στο Λας Βεγκας?? γιατι εγω εχω γυρισει ολης της Αθηνας και καποια επαρχιακα και για super prive δεν εχω ακουσει να σουπω την αληθεια!! στα περισσοτερα μαγαζια, επειδη πρεπει να σου πω οτι δεν ειναι σε ολα το ιδιο οπως νομιμοποιεις εσυ να λες για μεροκαματα, ποσοστα κλπ, το απλο ποτο στην κοπελα ειναι τις περισσοτερες φορες ακριβοτερο αντε ναναι ιδια τιμη σε καποια με το αντρικο... αλλα επειδη την πηγες αλλου εσυ τη συζητηση, φτιαξε ενα θεματακι με τιτλο επειδηξη γνωσεων η trivial persuit η οπως αλλιως θες και κατσε εκει περα να κανεις τις κοντρες σου και να το παιζεις ειδημονας, θα πεσει και γελιο κιολας με αυτα που θα λες αλλα αλλο αυτο, διοτι εγω φανηκε απτην αρχη οτι δεν το πηγα σε αυτο το στυλ...απαντησα στο παλικαρι και τουπα για την ανταλλαγη κινητου και τι αλλο μπορουσα να του φερω ως παραδειγμα απο το ποτο στο οποιο πελατης και stripper λενε τα δικα τους...Μαλιστα.
Μετα απο 15 χρονια στα στριπτιζαδικα, θα μαθω καινουργια κολπα τωρα.
Το ποτό ακριβότερο απο το χορο.
Ποιο ποτο? Το απλο? το σπεσιαλ? Το πικολο? Η σαμπανια?
Και ποιος χορος? Ο κανονικος? Το πριβε? Το σουπερ πριβε?
Αλλος θελει μαλλον να κανει το κομματι του.
σωστος φιλαρακι!! μονο που εγω ουτε ειχα, ουτε εχω την προθεση να τσακωθω ουτε να το παιξω ιστοριας οπως φανηκε κιολας...τωρα εσεις γιατι τσακωνεστε? Για το ποιος ειναι καλυτερο κοροιδο
και κτιστης των στριπτιτζαδικων?
Καποιοι πρεπει να μας τα φανε Μορτη. Μηπως να τα βαλω στην τραπεζα να τα φανε τα ανιψια οταν ψοφολογησω?
Ειναι καλυτερο τωρα που μας τα τρωει ο Γιωργακης?
Δεν καταλαβα.
Μακαρι να ειχα περισσοτερα λεφτα να μου τα φανε ολα οι πουτανες.
Ειπες ή δεν ειπες πριν οτι το ποτο ειναι ακριβοτερο απο το χορο?ποιο super prive και πικολα μας λες ρε αδερφε μου βραδιατικα?? που πας εσυ για στριπτιτζαδικα στο Λας Βεγκας?? γιατι εγω εχω γυρισει ολης της Αθηνας και καποια επαρχιακα και για super prive δεν εχω ακουσει να σουπω την αληθεια!! στα περισσοτερα μαγαζια, επειδη πρεπει να σου πω οτι δεν ειναι σε ολα το ιδιο οπως νομιμοποιεις εσυ να λες για μεροκαματα, ποσοστα κλπ, το απλο ποτο στην κοπελα ειναι τις περισσοτερες φορες ακριβοτερο αντε ναναι ιδια τιμη σε καποια με το αντρικο... αλλα επειδη την πηγες αλλου εσυ τη συζητηση, φτιαξε ενα θεματακι με τιτλο επειδηξη γνωσεων η trivial persuit η οπως αλλιως θες και κατσε εκει περα να κανεις τις κοντρες σου και να το παιζεις ειδημονας, θα πεσει και γελιο κιολας με αυτα που θα λες αλλα αλλο αυτο, διοτι εγω φανηκε απτην αρχη οτι δεν το πηγα σε αυτο το στυλ...απαντησα στο παλικαρι και τουπα για την ανταλλαγη κινητου και τι αλλο μπορουσα να του φερω ως παραδειγμα απο το ποτο στο οποιο πελατης και stripper λενε τα δικα τους...
Με συγχωρεις φιλε, αλλά ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ!
σωστος φιλαρακι!! μονο που εγω ουτε ειχα, ουτε εχω την προθεση να τσακωθω ουτε να το παιξω ιστοριας οπως φανηκε κιολας...
Ε τοτε γιατι τσακωθηκες?σωστος φιλαρακι!! μονο που εγω ουτε ειχα, ουτε εχω την προθεση να τσακωθω ουτε να το παιξω ιστοριας οπως φανηκε κιολας...
Με συγχωρεις φιλε, αλλά ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ!