Rygg
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Είναι ωραίο troll!!!!
Can't
Είναι ωραίο troll!!!!
απο που προκυπτουν αυτα;!η λουκ πρεπει να ειναι ωραια γυναικα .... ή troll. δεν μπορει.
Εγώ προσωπικά προτιμώ τους παντρεμένους/ δεσμευμένους επειδή είναι κατά κάποιο τρόπο safe choice, δηλαδή τουλάχιστον μία άλλη γυναίκα κάποια στιγμή τους έχει επιλέξει. Έχω ένα στάνταρντ, κάπου να βασιστώ, δε βαδίζω στα κουτουρού, μη μου βγει ανώμαλος, γκει κλπ κλπ.
Και το επίσης σημαντικότατο δεν πρήζουν. Έλα μωρό είπα ότι έχω μίτινγκ έρχομαι. Απλά πράγματα. Όχι γιατί δε με πήρες τηλέφωνο, που είσαι, που χάθηκες και τα λοιπά.
Δεν ικανοποιώ τη γυναικεία μου φιλαρέσκειά μ΄αυτόν τον τρόπο. Απλά το κάνω για σεξ χωρίς δεσμέυσεις και πολλά πολλά.
κοπελια.βερεσε τα ακουω αυτα.τα θεωρω πιπες.
ξερω πολλους ανθρωπους γυρω μου που εχουν μια ωραιοτατη ελευθερη σχεση.ειναι κ οι δυο ελευθεροι,το μονο που θελουν ειναι σεξ και οποτε θελουν γαμησι βρισκονται.
ασε με τωρα.αλλοι μπορει να τσιμπανε.εγω οχι.φυσικα κ χεστηκες γ την γνωμη μου αλλα βαριεμαι κ απανταω.
τι εννοεις?????με ελευθερο;;;;;;;;;;;;;εχεις ακουσει για το one-night stand?
απο που προκυπτουν αυτα;!
ελλειψη επιχειρηματων το ριχνουμε στην μαλακια.Το θέμα είναι ότι ξέρεις για ελέυθερες σχέσεις.
Δεν εχεις κάνει.
Κάνε και τα λέμε μετα.
To οτι παιζει να εισαι ωραια , ετσι για την μαλακια. Το Τroll απο τις απαντησςεις αλλα επισης για την μαλακια.
αστο ρε λουκ.ελλειψη επιχειρηματων το ριχνουμε στην μαλακια.
μπορω κ γω.γ την ακριβεια το κανω καλυτερα.
Κουκλα ειναι η σκασμενη.To οτι παιζει να εισαι ωραια , ετσι για την μαλακια. Το Τroll απο τις απαντησςεις αλλα επισης για την μαλακια.
εγω φταιω.που την ηθικη την λεμε πια ροζ συννεφακι?!αστο ρε λουκ.
επειδη πεφτουν τα και τα +1 νομιζουμε πως εχουμε και δικιο.
Κουκλα ειναι η σκασμενη.
ελλειψη επιχειρηματων το ριχνουμε στην μαλακια.
εχεις δικιο.ειπαμε ειμαι περιορισμενης αντιληψης.ας κανουν ολες σχεση με παντρεμενο.και οι αντρες με παντρεμενες.τι εννοεις?????με ελευθερο;;;;;;;;;;;;;
ρε φιλε..σεβομαι τις επιθυμιες των αλλων.στο φιναλε δεν ειμαι και αγια γ να κρινω κανεναν αν κ το κανω.Σαν το μαγνητοφωνο του "Ριζοσπαστη" κανειs κι εσυ
Αδυνατειs να δειs τιs επιθυμιεs και των αλλων...Για σενα ολα ειναι δυο χρωματα....Η ασπρο η μαυρο...Εγω σου λεω οτι ουρανιο τοξο
Λεs και καποια πραγματα ...ιδιωs αυτα....τα προγραμματιζειs και τα βαζειs σε κανονεs.....
ελλειψη επιχειρηματων το ριχνουμε στην μαλακια.
Αμαρτωλη.εχεις δικιο.ειπαμε ειμαι περιορισμενης αντιληψης.ας κανουν ολες σχεση με παντρεμενο.και οι αντρες με παντρεμενες.
μονο για να καταλαβω κατι.ειμαστε αλλο ειδος οι παντρεμενοι/ες? :-
1.παντρεμενη εισαι;;;εχεις δικιο.ειπαμε ειμαι περιορισμενης αντιληψης.ας κανουν ολες σχεση με παντρεμενο.και οι αντρες με παντρεμενες.
μονο για να καταλαβω κατι.ειμαστε αλλο ειδος οι παντρεμενοι/ες? :-
Κουκλα ειναι η σκασμενη.
δε τσακωνομαι αντιγονη μου.σου απανταω οπως ακριβως αρμοζει σε εναν ανθρωπο που προσπαθει να περασει την πουστια σαν ελευθερη επιλογη και μαλιστα σωστη.Δεν το συζητώ!
Το κάνεις καταπληκτικά! Σ'ολόκληρο το thread τσακώνεσαι μόνη σου!