Νέα

Γιατί οι γυναίκες πάνε δύο δύο στην τουαλέτα ; Αποκάλυψη τώρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Α, και 99% αργούν. Ούτε λίγο, ούτε πολύ.  ;)

Αργούν "χαρακτηριστικά"  :sunglasses:

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
πανε  για λογους που ξερουν αυτες.Το μονο σιγουρο ειναι οτι αργουν χαρακτηριστικα,οτι πεφτει θαψιμο για την παρεα εαν ειναι φιλες και εαν ειναι αγνωστες πανε για να γνωριστουν στο στυλ με τρωει το στριγκ,με ξυνει η ζαρτιερα,εχω περιοδο,εχεις ταμπον?

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Καλα ξηγιουνται κ πανε 2-2 στην τουαλετα,για ασφαλεια πανω απο ολα.Παιζουν πολλοι μαλακες στα κλαμπ,ψευτομαγκες,λυγουρηδες και ανωμαλοι.Αν κουτσομπολευουν τωρα γκομενους και αλλα, καλα κανουν και παλι και εμεις το ιδιο κανουμε οταν αυτες πανε τουαλετα.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Δεν είχα διαβάσει ούτε ένα ποστ. Δεν κάνω πλάκα.Για να έχει περισσότερο σασπένς. Εντάξει μέσα έπεσα!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Δες και το ποστ της ΟΧΙΑΣ! Ούτε κλώνος της να ήμουνα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ναι αγόρι μου......και για ν ανταλλάξουν και μερικά γλωσσόφιλα προετοιμασίας [ να ψιλοκαυλώσουν δηλαδή] πριν κανουν έρωτα μεταξύ τους αργότερα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
M

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Μια χαρα οι απαντήσεις τελικα

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Σοβαρό θέμα πιάσατε  :2funny:  Υπάρχει ένας ακόμα λόγος που παίζει κυρίως σε επαρχία. Για να μην τις κακολογήσουν. Αν πάει μόνη (πολλές WC έχουν κοινή είσοδο ανδρών-γυναικών) κάποιοι μπορούν να κάνουν περίεργα σχόλια.

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Όποια θεωρία και να ισχύει, το φαινόμενο που λέγεται «2-2 στην τουαλέτα» δεν θα σταματήσει ποτέ! Χαλαρώστε, δεχτείτε το και γιατί όχι, απολαύστε το!

Το στύλ γραψίματος δείχνει οτι το άρθρο είναι γραμμένο από γυναίκα....
Οπότε απαντώντας ευθέως στη συγγραφέα έχω να πώ "γιατί έφαγες την ώρα σου νομίζοντας οτι μας ενδιαφέρει γιατί πάτε 2 - 2 στην τουαλέτα?"...
Άσε που το φαινόμενο που συμβαίνει στην διπλανή πόρτα (αντρικές τουαλέτες) και λέγεται "άγνωστοι μεταξύ μας αλλά μοιραζόμαστε τις κλανιές μας παροτρύνοντας ο ένας τον άλλον για καλύτερες ηχητικές επιδόσεις" είναο πολύ πιο ενδιαφέρον...

Επισκέπτης
ναι αγόρι μου......και για ν ανταλλάξουν και μερικά γλωσσόφιλα προετοιμασίας [ να ψιλοκαυλώσουν δηλαδή] πριν κανουν έρωτα μεταξύ τους αργότερα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Α ρε ταλος μέσα επεσες....αυτο κάνουμε ρεεεεεεεε ξυπνατεεεεεεεεεεεεε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Γιατί φοβούνται μόνες τους... γυναικεία αλληλεγγύη.. :2funny:

guzelll

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
1 ον για να κατουρισουμε.τοσο κακο ειναι?? και χρειαζομαστε καποιον να μασ κραταει το τσαντακι  βρε αδερφε... :2funny:
2ον ναι οντως κουτσομπολευουμε αυτο ειναι γενικη αληθεια!
3ον αν ειναι να φρεσκαριστουμε  χρειαζομαστε και μια δευτερη αποψη για το αν ειμαστε καλεσ κτλ.
Ελατε ειναι ωρα να πειτε παλι ΠΟΟΟΟΟΣΣΣΟΟΟ ελεεινιδες ειμαστε.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Αυτό το κατεβατό δεν διαβάζεται ... ας έκανες bold τα βασικά . Οσο για την απάντηση είναι το οτι απλά πάνε παρέα για να κουτσομπολέψουν - κυρίως τους συνοδούς τους.  Επίσης μερικές φοβούνται να πάνε μόνες τους στην χέστρα σε μέρος άγνωστο γι'αυτές.
That's all.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
Ρε μαγκες,και γω βαριεμαι να παω μονος μου στην τουαλετα και λεω σε κανα μαλακα φιλο μου να ερθει..κακο ειναι?
Μηπως ειμαι ελλεηνας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom