You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιατί οι γυναίκες πάνε δύο δύο στην τουαλέτα ; Αποκάλυψη τώρα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 65
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
sexpistols
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
πανε για λογους που ξερουν αυτες.Το μονο σιγουρο ειναι οτι αργουν χαρακτηριστικα,οτι πεφτει θαψιμο για την παρεα εαν ειναι φιλες και εαν ειναι αγνωστες πανε για να γνωριστουν στο στυλ με τρωει το στριγκ,με ξυνει η ζαρτιερα,εχω περιοδο,εχεις ταμπον?
Naruto-Sasuke
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Καλα ξηγιουνται κ πανε 2-2 στην τουαλετα,για ασφαλεια πανω απο ολα.Παιζουν πολλοι μαλακες στα κλαμπ,ψευτομαγκες,λυγουρηδες και ανωμαλοι.Αν κουτσομπολευουν τωρα γκομενους και αλλα, καλα κανουν και παλι και εμεις το ιδιο κανουμε οταν αυτες πανε τουαλετα.
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ναι αγόρι μου......και για ν ανταλλάξουν και μερικά γλωσσόφιλα προετοιμασίας [ να ψιλοκαυλώσουν δηλαδή] πριν κανουν έρωτα μεταξύ τους αργότερα....Δεν είχα διαβάσει ούτε ένα ποστ. Δεν κάνω πλάκα.Για να έχει περισσότερο σασπένς. Εντάξει μέσα έπεσα!!!
Δες και το ποστ της ΟΧΙΑΣ! Ούτε κλώνος της να ήμουνα
woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Όποια θεωρία και να ισχύει, το φαινόμενο που λέγεται «2-2 στην τουαλέτα» δεν θα σταματήσει ποτέ! Χαλαρώστε, δεχτείτε το και γιατί όχι, απολαύστε το!
Το στύλ γραψίματος δείχνει οτι το άρθρο είναι γραμμένο από γυναίκα....
Οπότε απαντώντας ευθέως στη συγγραφέα έχω να πώ "γιατί έφαγες την ώρα σου νομίζοντας οτι μας ενδιαφέρει γιατί πάτε 2 - 2 στην τουαλέτα?"...
Άσε που το φαινόμενο που συμβαίνει στην διπλανή πόρτα (αντρικές τουαλέτες) και λέγεται "άγνωστοι μεταξύ μας αλλά μοιραζόμαστε τις κλανιές μας παροτρύνοντας ο ένας τον άλλον για καλύτερες ηχητικές επιδόσεις" είναο πολύ πιο ενδιαφέρον...
Επισκέπτης
ναι αγόρι μου......και για ν ανταλλάξουν και μερικά γλωσσόφιλα προετοιμασίας [ να ψιλοκαυλώσουν δηλαδή] πριν κανουν έρωτα μεταξύ τους αργότερα....
Α ρε ταλος μέσα επεσες....αυτο κάνουμε ρεεεεεεεε ξυπνατεεεεεεεεεεεεε
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
εμ...τι την έχουμε την πείρα βρε....για πλάκα?......Α ρε ταλος μέσα επεσες....αυτο κάνουμε ρεεεεεεεε ξυπνατεεεεεεεεεεεεε
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Α ρε ταλος μέσα επεσες....αυτο κάνουμε ρεεεεεεεε ξυπνατεεεεεεεεεεεεε
εγω αυτο κανω....δεν αντιλλαμβανομαι τον σαρκασμο....
Επισκέπτης
. Πάμε τουαλέτα;εγω αυτο κανω....δεν αντιλλαμβανομαι τον σαρκασμο....
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ωχωχωχωχωχ.....σεξουαλικό υπονοούμενο.....ε ρε γλέντια......κορίτσια,το βασίλειο μου για ένα ματι...... Πάμε τουαλέτα;
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Επισκέπτης
σε περιμενω τοση ωρα....πφφφφφφ
Ουπθ..
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Ουπθ..
βατεμενη....μπες στο τσατ....
1 ον για να κατουρισουμε.τοσο κακο ειναι?? και χρειαζομαστε καποιον να μασ κραταει το τσαντακι βρε αδερφε...
2ον ναι οντως κουτσομπολευουμε αυτο ειναι γενικη αληθεια!
3ον αν ειναι να φρεσκαριστουμε χρειαζομαστε και μια δευτερη αποψη για το αν ειμαστε καλεσ κτλ.
Ελατε ειναι ωρα να πειτε παλι ΠΟΟΟΟΟΣΣΣΟΟΟ ελεεινιδες ειμαστε.
2ον ναι οντως κουτσομπολευουμε αυτο ειναι γενικη αληθεια!
3ον αν ειναι να φρεσκαριστουμε χρειαζομαστε και μια δευτερη αποψη για το αν ειμαστε καλεσ κτλ.
Ελατε ειναι ωρα να πειτε παλι ΠΟΟΟΟΟΣΣΣΟΟΟ ελεεινιδες ειμαστε.
Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Αυτό το κατεβατό δεν διαβάζεται ... ας έκανες bold τα βασικά . Οσο για την απάντηση είναι το οτι απλά πάνε παρέα για να κουτσομπολέψουν - κυρίως τους συνοδούς τους. Επίσης μερικές φοβούνται να πάνε μόνες τους στην χέστρα σε μέρος άγνωστο γι'αυτές.
That's all.
That's all.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
ναι ρε τις κοπρολάγνες πάνε 2-2
Παρόμοια θέματα