Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
μαλακα πλακα πλακα εχεις καλη ορθογραφια.ουτε λαθη ουτε τιποτα.μπραβο ειλικρινα.καλα, τραβα παρε μια εξαδα βικος και βαλτην ολη στον πατο σου
μαλακα πλακα πλακα εχεις καλη ορθογραφια.ουτε λαθη ουτε τιποτα.μπραβο ειλικρινα.καλα, τραβα παρε μια εξαδα βικος και βαλτην ολη στον πατο σου
υποτιτλοι απο νατασσα συρεγγελα.μαλακα πλακα πλακα εχεις καλη ορθογραφια.ουτε λαθη ουτε τιποτα.μπραβο ειλικρινα.
Αφού όλοι εδώ μέσα πηδατε σαν ζώα και κάνετε όλες τις γκόμενές να χυνουν ασυστολως μόνο στο άκουσμα της εθνικότηταςΒλαμμένε,Επειδή έχω δει πάρα πολλά ποστ σου που μιλάνε για αναπαραγωγή,επιβίωση,ένστικτα κλπ:
Κόψε τα πολλά ντοκιμαντέρ.Δεν είναι όλα Βιολογία.Αν ήταν όλα Βιολογία θα τρώγαμε ο ένας τον άλλον.
Επίσης,πολλές φορές συγκρίνεις την ζωική με την ανθρώπινη αναπαραγωγή.Ξεχνας ότι ο άνθρωπος έχει κάτι που δεν έχουν τα ζώα και λείπει σε εσένα επίσης.
Νοημοσύνη λέγεται.
τωρα χωρις πλακα δεν εισαι αλβανος απλα μας γλεντας.δεν ξαναστελνω οποτε δεν υπαρχει λογος.περνα καλα και μην βριζεις.υποτιτλοι απο νατασσα συρεγγελα.
το χάλασες με το νυχτοφύλακας όμως. Δεν κρατάς σταθερή γραμμή πλοκήςκοιτα ρε ρατσισμος, λες και δεν παιζει περιπτωση να υπαρχει αλβανος μορφωμενος.
ενω ο τροβαδουρος, ξεπερναει τα στερεοτυπα και ξερει οτι καποιος μπορει να ειναι και αλβανος, και μορφωμενος, και αδερφη. (που εγω δεν ειμαι το τελευταιο)
Δεν σε είπα ποτέ αδερφή, πούστη και καταπιεσμένο gay αλβανό σε είπα...ψευτάκο...κοιτα ρε ρατσισμος, λες και δεν παιζει περιπτωση να υπαρχει αλβανος μορφωμενος.
ενω ο τροβαδουρος, ξεπερναει τα στερεοτυπα και ξερει οτι καποιος μπορει να ειναι και αλβανος, και μορφωμενος, και αδερφη. (που εγω δεν ειμαι το τελευταιο)
Οπως και να εχει, ανοιχτομυαλοςΔεν σε είπα ποτέ αδερφή, πούστη και καταπιεσμένο gay αλβανό σε είπα...ψευτάκο...
Kι εσύ ανοιχτοπόδαρος...Οπως και να εχει, ανοιχτομυαλος
ειπαμε μορφωμενος γκει αλβανος.Kι εσύ ανοιχτοπόδαρος...
από σένα περιμένω το σάιτ του καλόγερουειπαμε μορφωμενος γκει αλβανος.
Μαρτυράει δίχως ξύλο!ειπαμε μορφωμενος γκει αλβανος.
δε ξερω πως γινεται θα το εβαζαΜαρτυράει δίχως ξύλο!
Παρακαλώ να το βάλεις για υπογραφή στο προφίλ σου...
Ντάξει δεν πειράζει, θα στο παραθέτω εγώ μετά από κάθε σου ποστ...δε ξερω πως γινεται θα το εβαζα
ειπαμε μορφωμενος γκει αλβανος.
λένε ότι είσαι κάποιος κόσνικΠοιος βατραχος τυπε?
δε ξερω εγω απο αυτα, αν και νομιζω οτι ειναι μαλακιες του τροβαδουρουλένε ότι είσαι κάποιος κόσνικ
Πολυς κοπος ρε παππου.Ντάξει δεν πειράζει, θα στο παραθέτω εγώ μετά από κάθε σου ποστ...
λένε ότι αυτό θα έλεγε και ο κόσνικδε ξερω εγω απο αυτα, αν και νομιζω οτι ειναι μαλακιες του τροβαδουρου
θελει να μου φιλησει τον πουτσο μπας και γινω πριγκηπας.
Μπαααα, κόπο έκανες εσύ που ήρθες μέχρι την Ελλάδα για να βρουν χαρά τα σκέλια σου...Πολυς κοπος ρε παππου.
ειπαμε μορφωμενος γκει αλβανος.